Egerszalókról valaki tudna információt?Megköszönnénk!
Hívj meg vacsorázni és eldöntöm
Egyébként értem én miről írtatok és meséltem már az úszósapkát a kőre csavaró idióta nem normális barmokról akiket majdnem lelőttek azon nyomban.
Tény sokan azt hiszik ha meglocsolják 5 liter vízzel a követ attól lesz jó a páratartalom,de én most magunkról,"profikról"beszéltem.Az én specialitásom a gyógyszertári menthol kristályból kotyvasztott aroma.

Tény sokan azt hiszik ha meglocsolják 5 liter vízzel a követ attól lesz jó a páratartalom,de én most magunkról,"profikról"beszéltem.Az én specialitásom a gyógyszertári menthol kristályból kotyvasztott aroma.

Elboldogulnék, de nem tanultam és így azért más
Tudok főzni mégse vagyok szakácsművész
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 21. szombat 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 21. szombat 17:09

Tudok főzni mégse vagyok szakácsművész

Törölt felhasználó (426247)

Te sem ma kezdted a szaunázást,szerintem szaunamester nélkül is elboldogulnál....Nekik is dolgozni kell valamit.Természetesen ezzel nem ledegradálva a munkájukat.Ennyi.
Te sem ma kezdted a szaunázást,szerintem szaunamester nélkül is elboldogulnál....Nekik is dolgozni kell valamit.Természetesen ezzel nem ledegradálva a munkájukat.Ennyi.
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2012. 07. 21. szombat 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 21. szombat 16:18

Épp ez az... bárki tud locsolni, de a szaunamester tudja hogyan kell...
Sziasztok györbe szaunáznék hol lehet. kérlek segitsetek.

Épp ez az... bárki tud locsolni, de a szaunamester tudja hogyan kell...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 21. szombat 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 21. szombat 15:32
Törölt felhasználó (426247)

A kályhát bárki tudja locsolni azért kár a szaunamester.
Volt rá példa, hogy a sörös-jeges után hirtelen kaptam a jeges vizből
nem tetszett
(Ez egy válasz morcos üzenetére (2012. 07. 21. szombat 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 21. szombat 15:14

Pláne akkor ha van bent egy olyan valaki aki csinálja a hangulatot.
Csak nehogy téged öntsön nyakon!!!

Csak nehogy téged öntsön nyakon!!!
A kályhát bárki tudja locsolni azért kár a szaunamester.
Pláne akkor ha van bent egy olyan valaki aki csinálja a hangulatot.
Csak nehogy téged öntsön nyakon!!! (Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2012. 07. 17. kedd 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 17. kedd 20:11

Csak nehogy téged öntsön nyakon!!! (Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2012. 07. 17. kedd 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)

De komolyan pedig azt jelenti, hogy a szaunában nem csak úgy simán izzadsz, hanem benn van egy szaunamester nevezetű nő vagy férfi aki a kályhát locsolja és ezáltal intenzívebbé teszi az izzadást.
Különféle felöntéseket tartanak, minden szaunamesternek van sajátja, amit kellően kitapasztalt. Érdemes felöntésekre járni, izgalmasabb és színesebb a szaunában, mintha csak úgy ülnél ott.
Különféle felöntéseket tartanak, minden szaunamesternek van sajátja, amit kellően kitapasztalt. Érdemes felöntésekre járni, izgalmasabb és színesebb a szaunában, mintha csak úgy ülnél ott.
De komolyan pedig azt jelenti, hogy a szaunában nem csak úgy simán izzadsz, hanem benn van egy szaunamester nevezetű nő vagy férfi aki a kályhát locsolja és ezáltal intenzívebbé teszi az izzadást.
Különféle felöntéseket tartanak, minden szaunamesternek van sajátja, amit kellően kitapasztalt. Érdemes felöntésekre járni, izgalmasabb és színesebb a szaunában, mintha csak úgy ülnél ott. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 17. kedd 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 17. kedd 19:56
Különféle felöntéseket tartanak, minden szaunamesternek van sajátja, amit kellően kitapasztalt. Érdemes felöntésekre járni, izgalmasabb és színesebb a szaunában, mintha csak úgy ülnél ott. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 17. kedd 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (839555)

mi az a felöntés?
Olyan mint a nyakonöntés
DD
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 17. kedd 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 17. kedd 19:56

Törölt felhasználó (839555)

mi az a felöntés?
mi az a felöntés?
Rendben, nem kövezlek meg :P
(Ez egy válasz csapi123 üzenetére (2012. 07. 17. kedd 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 17. kedd 15:04

szia!
ha jól láttam a felöntés 400 ft , a cskis felöntés 600ft. de ne kövezz meg ha nem ennyi de azt hiszem 99%
ha jól láttam a felöntés 400 ft , a cskis felöntés 600ft. de ne kövezz meg ha nem ennyi de azt hiszem 99%

szia!
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2012. 07. 17. kedd 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 17. kedd 14:47

Változott valami, vagy minden ugyanaz? Azt hallottam, hogy a dolgozókat is kicserélték, de ugyan úgy kell a felöntésekért fizetni mint régen?
Változott valami, vagy minden ugyanaz? Azt hallottam, hogy a dolgozókat is kicserélték, de ugyan úgy kell a felöntésekért fizetni mint régen?
(Ez egy válasz csapi123 üzenetére (2012. 07. 16. hétfő 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 16. hétfő 11:00

Igen Az egomi szsauna újra NYITVA !!
a hétvégén voltunk is minden a régi még a halk zene is

Igen Az egomi szsauna újra NYITVA !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 28. csütörtök 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 28. csütörtök 14:27

Törölt felhasználó (344519)

Hírportálon olvastam, hogy Június 30-án újra nyit az esztergomi Aquasziget

Sziasztok! Mi Gyulán a Castello szauna parkba szoktunk járni az élményfürdőben. Télen sztem elég megvenni csak az élményfürdős szaunás belépőt és nagyon jó. 7-8 szaunájuk van, merülőmedencével, ingyenes felöntésekkel. Sok féle van a felöntésekből. Nem naturista, de sztem kiválló téli felfrissülés és lazításnak!
Sziasztok!
Hajduszoboszlon miyen a sauna?
Hajduszoboszlon miyen a sauna?
Hírportálon olvastam, hogy Június 30-án újra nyit az esztergomi Aquasziget

Szombaton Mórahalmon voltunk. Nem nagy a naturista rész de nagyon nyugis. Jók a szaunák és a medence is. Szuper szeánszon vettünk részt fenn, és nagyon jól érzetük magunkat. Pozitív élmény az oldallal kapcsolatban nem csak kamusok vannak itt.