Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Egyik barátom már volt szauna clubban külföldön. Ha van tapasztalatotok, élményetek, osszátok meg velünk. Nálunk is van ilyen? Ha igen, hol?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 26 27 28 29 30 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2640   2023. 11. 13. hétfő 12:22
kandurmarci kandurmarci
Csak a szauna rész az emeleten textilmentes, a lenti medencés rész szigorúan textiles. A szaunás részlegnek van viszont egy nagy pihenő helyisége, paravánokkal elválasztott ágyakkal, sokszor hosszabb ideig is teljesen üres. Elvileg itt megtörténhet sok minden, bár én ilyet még nem láttam, nem tapasztaltam.
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 12. vasárnap 09:04
Sziasztok,
Vasárnapi Esztergom Aquaszigetről szeretnénk érdeklődni.
Milyen lehetőségek vannak a naturista medence használatra, szauna, relax helység,
Esetleg szoktak e erotikus vágyakkal rendelkező párok vasárnap ott kikapcsolódni, stb
Minden infót szívesen veszünk, ami ehhez köthető.
Jó lenne kicsit pihenni, de az erotikát sem vetjük meg smile

Köszönjük
#2639   2023. 11. 12. vasárnap 09:04
paroskalandok paroskalandok
Sziasztok,
Vasárnapi Esztergom Aquaszigetről szeretnénk érdeklődni.
Milyen lehetőségek vannak a naturista medence használatra, szauna, relax helység,
Esetleg szoktak e erotikus vágyakkal rendelkező párok vasárnap ott kikapcsolódni, stb
Minden infót szívesen veszünk, ami ehhez köthető.
Jó lenne kicsit pihenni, de az erotikát sem vetjük meg smile

Köszönjük
#2638   2023. 11. 10. péntek 18:44
Triboro Triboro
Esetleg a vasadi nádas tó park hotel szaunájáról valakinek tapasztalat? Előre is köszi!
#2637   2023. 11. 06. hétfő 23:40
WhiteTiger94 WhiteTiger94
Engem is érdekelne az információk smile akar egy pénteki nap is
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 05. vasárnap 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4650775)
2023. 11. 05. vasárnap 20:35
Írtam nézd meg
#2636   2023. 11. 06. hétfő 23:28
Izmoska Izmoska
Sziasztok!
Van olyan, aki járt már a Club Paraadise szaunaestjén?
#2635   2023. 11. 05. vasárnap 21:09
X Törölt felhasználó (4682601)
Egerszókkal van valakinek tapasztalata??
#2634   2023. 11. 05. vasárnap 20:35
X Törölt felhasználó (4650775)
Írtam nézd meg
(Ez egy válasz Kezdőbisrác1994 üzenetére (2023. 11. 05. vasárnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 05. vasárnap 19:48
Sziasztok!
Volt már innen valaki keddi és, vagy szerdai szaunaesten Ráckevén? Mennyien szoktak lenni? A kinti medencéket is lehet használni?
Köszi!
#2633   2023. 11. 05. vasárnap 19:48
Kezdőbisrác1994 Kezdőbisrác1994
Sziasztok!
Volt már innen valaki keddi és, vagy szerdai szaunaesten Ráckevén? Mennyien szoktak lenni? A kinti medencéket is lehet használni?
Köszi!
#2632   2023. 11. 05. vasárnap 11:08
bambuszliget bambuszliget
Sok sikert a szaunaépítéshez. Jó ha van, de egy társasági más hangulatot nyújt...

Nekünk Szentgotthárd, Zalakaros és Ballószög a kedvencünk, ezert is velük kezdtem a felsorolást.
Esztergomban is voltunk párszor az elmúlt jó pár évben. Volt jó és rossz tapasztalatunk is vele. Az utóbbi időben több ismerős is elégedett volt véle, ezért novemberben egészen biztosan megnézzük újra...
Sárvár is lehet jó is, de ki kell fogni...

A legjobb medencével Szenthotthárd rendelkezik. Szaunából kijövet zuhany, s lehet bent csobbanni, aztán kiúszni a szabadba. Ahol télen néha hóban is lehet hemperegni smile
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 11. 05. vasárnap 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 05. vasárnap 09:17
Köszi,járunk pár helyre,Bábolna a külső meleg vizes medence,és a közelsége miatt jött(volna)be. Ballószögre jártunk ilyen-olyan rendezvényekre,az bejött.Esztergom nagyon nem jött be,az számunkra nem wellnesz,ahol nincs medence.Azt félretéve,hogy tele volt magányos kukkoló pasikkal.
Már félig megcsináltam a szaunát,csak most házbővítést csináljuk,így hátra került prioritásban.: )
#2631   2023. 11. 05. vasárnap 09:44
X Törölt felhasználó (4696237)
A magyar szaunázó társadalom elég kicsi %a jár szaunába azért, amiért és amire az valójában való. Téli bulihelyszín, kukkoló terep, vadászterület leginkább, s kevésbe szól a relaxálásról és feltoltodesről, vagy méregtelenítésről. Utóbbiakat itthon egészen máshogy értelmezik. Khm. Az,hogy a hazai szaunázás így elkurvult, köszönhető az üzemeltetőknek is, és a "szaunamestereknek", akik ezt egyáltalán lehetővé teszik.
Tiszt.kiv.
#2630   2023. 11. 05. vasárnap 09:17
Nudistapár Nudistapár
Köszi,járunk pár helyre,Bábolna a külső meleg vizes medence,és a közelsége miatt jött(volna)be. Ballószögre jártunk ilyen-olyan rendezvényekre,az bejött.Esztergom nagyon nem jött be,az számunkra nem wellnesz,ahol nincs medence.Azt félretéve,hogy tele volt magányos kukkoló pasikkal.
Már félig megcsináltam a szaunát,csak most házbővítést csináljuk,így hátra került prioritásban.: )
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2023. 11. 05. vasárnap 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 05. vasárnap 07:32
Vannak normális szauna-világok is. Szentgotthárd, Zalakaros, Ballószög, Esztergom, Sárvár ... és még mások...
Bábolnáról túl sok jót nem hallani... Kár érte, el kell felejteni.

Egy kerti szauna igen kellemes lehet... Vannak profi szaunaépítők. vigyor2
#2629   2023. 11. 05. vasárnap 08:30
X Törölt felhasználó (4657931)
Mi magyarhertelenre eszküszünk ! Tegnap este is fantasztikus volt 50-55 naturista szaunaimádó fegyelmezett szaunatárs .
Aki nem oda való azonnal szanálják eddig 1 példát láttunk .
Szaunakert , tábortűz , medence csendes pihenő ....
N
#2628   2023. 11. 05. vasárnap 07:32
bambuszliget bambuszliget
Vannak normális szauna-világok is. Szentgotthárd, Zalakaros, Ballószög, Esztergom, Sárvár ... és még mások...
Bábolnáról túl sok jót nem hallani... Kár érte, el kell felejteni.

Egy kerti szauna igen kellemes lehet... Vannak profi szaunaépítők. vigyor2
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 11. 04. szombat 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 04. szombat 18:39
Tegnap voltunk Bábolnán,a harmadik szeánsz konkrétan a legócskább üvöltő kocsmai csürhe hangulatát hozta.
Februárban voltunk először,naturista napon,totál korrekt volt.Azóta többször voltunk sima napon,egyre az alja..haveri társaságok ott piálnak,medencében söröznek,majd mennek szaunázni.Tegnap konkrétan üvöltve énekeltek,ököllel verve a falat,padot..páran csak próbáltunk kikapcsolni,de ez..utána hangtál volt,a teljes relaxot biztosította két bealudt ember hangos horkolása..
Pozitívum...motivál abban,hogy megcsináljam a kertben a szaunánkat..: D
#2627   2023. 11. 04. szombat 20:00
Resonance Resonance
Baxxus... ez szvsz nem nevezhető szaunázásnak. Tessék kérem nekiállni és felépíteni a kerti szaunát! Megvan ám a varázsa egy ilyennek!
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 11. 04. szombat 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 04. szombat 18:39
Tegnap voltunk Bábolnán,a harmadik szeánsz konkrétan a legócskább üvöltő kocsmai csürhe hangulatát hozta.
Februárban voltunk először,naturista napon,totál korrekt volt.Azóta többször voltunk sima napon,egyre az alja..haveri társaságok ott piálnak,medencében söröznek,majd mennek szaunázni.Tegnap konkrétan üvöltve énekeltek,ököllel verve a falat,padot..páran csak próbáltunk kikapcsolni,de ez..utána hangtál volt,a teljes relaxot biztosította két bealudt ember hangos horkolása..
#2626   2023. 11. 04. szombat 18:39
Nudistapár Nudistapár
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2023. 11. 04. szombat 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 04. szombat 15:11
Ez az üvöltő zene vagy csak kvázi zene, inkább dübörgő hangkeltés, nekem sem tetszik, de még a hangos, mindeféle társalgás sem. Egyre inkább divatba jön, sajnos. A szauna számomra a csendet, a meditálást, a testi, lelki megtisztulást jelenti, illetve jelentené, ha nem ütnék agyon a hangos hangzavarral.
#2625   2023. 11. 04. szombat 18:16
Resonance Resonance
Ott a lényeg!
Eddig volt szerencsém nem belefutni ilyen sikimiki szeánszba. Nem kívánom továbbra sem. Nincs ellenemre egy halk, meditáló-relaxáló háttérzene, sőt! De ennél több inkább ne. Egy ilyen halk zene, finom illóolaj illata és diszkrét világítás azért hozza a feelinget!
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2023. 11. 04. szombat 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 04. szombat 15:11
Ez az üvöltő zene vagy csak kvázi zene, inkább dübörgő hangkeltés, nekem sem tetszik, de még a hangos, mindeféle társalgás sem. Egyre inkább divatba jön, sajnos. A szauna számomra a csendet, a meditálást, a testi, lelki megtisztulást jelenti, illetve jelentené, ha nem ütnék agyon a hangos hangzavarral.
#2624   2023. 11. 04. szombat 15:11
kandurmarci kandurmarci
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 11. 03. péntek 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 03. péntek 15:20
Hogy "Bükfürdő a nyerő" az eléggé egyéni ízlés és preferencia kérdése.
Szerintem Bükfürdő hasonlít a leginkább egy osztrák helyhez: alapból és mindig nudista a szaunarészleg teljes területe (nincsen szarakodás a napokkal, órákkal, idősávokkal), van tér, fény, nyugágy, jellemzően rend van és tisztaság, a legtöbbször működik/üzemel minden, a személyzet végzi a dolgát, láthatólag van gazdája a helynek.

Ausztriában nagyobb a választék, így kérdés, hogy milyen helyet keresel. Van, amelyik a szaunákban erősebb, van ahol több a medence, van amelyik nyugodtabb, van ahol sok a gyerekes család, stb.
Pl. Sonnentherme az utóbbi, az leginkább a családosoknak való, nem kifejezetten erős pl. a szaunákban; magyar szinthez képest nyilván, de az ottanihoz képest nem.

Ami egy lényeges különbség, az a szaunaszeánszok lebonyolítása. Nem tudom a magyarok hogyan, miért, minek a hatására kezdték el a show műsor jellegűt, üvöltő zenével, de én ezt nagyon nem bírom. Ilyen Ausztriában nincsen.
Nyilván ez is ízlés kérdése.
#2623   2023. 11. 04. szombat 14:10
Resonance Resonance
Ilyenkor viszont a teltség a probléma. Pl. Loipersdorf ma reggel fél tízkor már teltházas volt a weboldaluk szerint. És ez a korántsem kedvezményesnek mondható belépő mellett. Nekem ezért Loipersdorf lekerült a listáról, az ár és a tömeg miatt. Vannak szerencsére ennél nyugisabb és árban nem ilyen elszállt helyek is. Tatzmannsdorf vagy Lutzmannsburg részemre félreeső helyek, hamarabb belebotlanák más termálfürfők szaunáiba.
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 11. 04. szombat 00:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 04. szombat 00:27
Egyetlen egyet hagytál ki, Bad Tatzmannsdorf, azon kívül leírtad kb. az összeset worship
Ugyan nem a határ mellett van - de pl. az ország ÉNY-i részéről közelebb van, mint a többi lehetőség - az a bécsi fürdő (Therme Wien). Ár-érték arányban szerintem nagyon jó. Örülnék, ha a mi fővárosunkban, a "fürdők városában", lenne egy fele ilyen jó hely. rolleyes
#2622   2023. 11. 04. szombat 00:27
Alazhatopasi Alazhatopasi
Egyetlen egyet hagytál ki, Bad Tatzmannsdorf, azon kívül leírtad kb. az összeset worship
Ugyan nem a határ mellett van - de pl. az ország ÉNY-i részéről közelebb van, mint a többi lehetőség - az a bécsi fürdő (Therme Wien). Ár-érték arányban szerintem nagyon jó. Örülnék, ha a mi fővárosunkban, a "fürdők városában", lenne egy fele ilyen jó hely. rolleyes
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2023. 11. 03. péntek 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 03. péntek 21:31
Szia! Ha csak szaunázni szeretnél élményfürdő nélkül, akkor a sebersdorfi H2O termálfürdő szaunáját ajánlom. Ott ugyanis csak szaunára is lehet venni belépőt. Egyébként a környéken több termálfürdő üzemel, pl. Rognertherme Bad Blumau, Heiltherme Bad Waltersdorf, Therme Loipersdorf (ezen belül a Schaffelbad feláras az elég húzós belépő mellett),Therme Gleichenberg, Parktherme Radkersburg a már említett Sonnentherne Lutzmannsburg mellett. Ezek mind határ közeli fekvésűek. Továbbá Therme Köflach vagy az Asia Spa Leoben. Tehát van választék. A java részét ismerem, igaz, kb. 3 éve nem jártam nyilvános szaunában, erre van más megoldásom. Itt minden szauna meztelen, ajánlom hogy legyen kéznél fürdőköpeny, 1-2 nagy szauna törülköző, papucs. Lepedő nem szokás, viszont lényeg hogy legyen mire telepedni. Habár fürdőköpenyt és törülközőt lehet a legtöbb esetben bérelni is. Ha adódna további kérdés, inkább privát üzenetben, mert nem követem a topikot.
#2621   2023. 11. 04. szombat 00:06
Alazhatopasi Alazhatopasi
Úgy tűnik, hogy te pont a megfelelő időben jártál ezek szerint smile Megvolt a felöntés, nyugiban smile
A nagyobb fürdőkben mindenhol van szaunamester, Bükfürdőn állandó személyzet.
Aztán van több fürdő, pl. Budapesten a BGYH-s fürdők, ahova külsős szaunamester-csapatok járnak.
Ők jellemzően mindenhol ezt az üvöltő-zenés vonalat viszik, de kétségtelenül népszerűek.
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2023. 11. 03. péntek 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 03. péntek 22:04
Egyébként meg a ha jól belegondolok, hivatalos szauna mesterrel itt még nem is találkoztam, pedig c.e. jártam rendszeresen szaunázni. Ugyanis a szaunázók közül volt mindig valaki, aki ezt a feladatot felvállalta, egy rövid szellőztetés után minden hókuszpókusz nélkül megcsinálta a felöntést annak minden módja szerint. Lehet hogy csupán én jártam szaunázni nem megfelelő időben?

... 26 27 28 29 30 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2012. 02. 12. vasárnap
Üzenetek: 3180db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 18. péntek

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!