Sziasztok,
Azért az necces, hogy naturista helyen telefonnal babrálnak…
Mi egész biztosan jeleznénk, hogy sürgősen tegyék el. Először direktbe, majd a személyzetnek… (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 14. kedd 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 14. kedd 18:04
Azért az necces, hogy naturista helyen telefonnal babrálnak…
Mi egész biztosan jeleznénk, hogy sürgősen tegyék el. Először direktbe, majd a személyzetnek… (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 14. kedd 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (343129)

Hosszú kihagyás után voltunk néhány hete és nagyon zavaró volt ,hogy mindenki telefonnal járkál a pihenőtérben, leülnek az ágyak köré és telefonoznak,gondolom kameráznak, ezért senki nem volt textilmentes sem a szaunákban sem a pihenőben.Továbbra is Bükfürdő az etalon.
Köszönjük,
6 párt mi is láttunk, így velünk együtt 7 biztosan volt.
Viszont mivel nem tudunk kritika nélkül beszélni a társaság egy részéről, így inkább nem is kommenteljük az eseményt összességében.
Viszont ami fontos!
Nem a Magnummal kapcsolatban (mint hely, szolgáltató, dolgozók stb) van kifogás, inkább a megjelent közönség egy része aki kritikán aluli! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 14. kedd 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 14. kedd 16:03
6 párt mi is láttunk, így velünk együtt 7 biztosan volt.
Viszont mivel nem tudunk kritika nélkül beszélni a társaság egy részéről, így inkább nem is kommenteljük az eseményt összességében.
Viszont ami fontos!
Nem a Magnummal kapcsolatban (mint hely, szolgáltató, dolgozók stb) van kifogás, inkább a megjelent közönség egy része aki kritikán aluli! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 14. kedd 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4395772)

10 pár biztosan volt.
Lehet kipróbálom Bükfürdőt én is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 14. kedd 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 14. kedd 18:04
Törölt felhasználó (343129)

Hosszú kihagyás után voltunk néhány hete és nagyon zavaró volt ,hogy mindenki telefonnal járkál a pihenőtérben, leülnek az ágyak köré és telefonoznak,gondolom kameráznak, ezért senki nem volt textilmentes sem a szaunákban sem a pihenőben.Továbbra is Bükfürdő az etalon.
Voltal esetleg? Milyen volt?
(Ez egy válasz EgyPasi_BP üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 13. hétfő 15:59

Sziasztok! Volt már valaki párként vagy hölgyként a Magnumban az x-plore night napon? Ma is ilyen hétfő van, érdekelne mennyi pár vagy nő várható, jellemző-e hogy ilyenkor mennek sokan vagy inkább ugyanúgy csak pasik mint a többi napokon? Priviben írjon akinek van tapasztalata. Ma mennék. Köszi.
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 12. vasárnap 09:04

Sziasztok,
Vasárnapi Esztergom Aquaszigetről szeretnénk érdeklődni.
Milyen lehetőségek vannak a naturista medence használatra, szauna, relax helység,
Esetleg szoktak e erotikus vágyakkal rendelkező párok vasárnap ott kikapcsolódni, stb
Minden infót szívesen veszünk, ami ehhez köthető.
Jó lenne kicsit pihenni, de az erotikát sem vetjük meg
Köszönjük
Milyen lehetőségek vannak a naturista medence használatra, szauna, relax helység,
Esetleg szoktak e erotikus vágyakkal rendelkező párok vasárnap ott kikapcsolódni, stb

Köszönjük
10 pár biztosan volt.
(Ez egy válasz EgyPasi_BP üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Volt már valaki párként vagy hölgyként a Magnumban az x-plore night napon? Ma is ilyen hétfő van, érdekelne mennyi pár vagy nő várható, jellemző-e hogy ilyenkor mennek sokan vagy inkább ugyanúgy csak pasik mint a többi napokon? Priviben írjon akinek van tapasztalata. Ma mennék. Köszi.
Egy meleg szaunától én nem várnám, hogy egyedüli hölgy lemegy, max pár, vagy biszex pasik nagyobb számban, akik szeretnék titokban megélni vágyaikat.

Amint irták,csak a fenti különálló rész fürdőruhamentes.Viszont itt nincs medence,csak merülőszerű kis semmi.Hallottunk olyat,hogy a pihenőben esetleg,de a paravánok,térelválasztók átlátszódnak,folyamatosan volt mozgás...mi ott nem tudtunk elképzelni se semmit.Szaunában volt néhány osztályon aluli egyed, akik alig feltünően követtek minket nyálat csorgatni.Párok néhányan voltak akkor.
Nekünk nem jött be a hely. (Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 13. hétfő 12:47
Nekünk nem jött be a hely. (Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönjük szépen mindenkinek aki megosztott velünk infót a helyről

Köszönjük szépen mindenkinek aki megosztott velünk infót a helyről
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 13. hétfő 12:22

Csak a szauna rész az emeleten textilmentes, a lenti medencés rész szigorúan textiles. A szaunás részlegnek van viszont egy nagy pihenő helyisége, paravánokkal elválasztott ágyakkal, sokszor hosszabb ideig is teljesen üres. Elvileg itt megtörténhet sok minden, bár én ilyet még nem láttam, nem tapasztaltam.
Csak a szauna rész az emeleten textilmentes, a lenti medencés rész szigorúan textiles. A szaunás részlegnek van viszont egy nagy pihenő helyisége, paravánokkal elválasztott ágyakkal, sokszor hosszabb ideig is teljesen üres. Elvileg itt megtörténhet sok minden, bár én ilyet még nem láttam, nem tapasztaltam.
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 12. vasárnap 09:04

Sziasztok,
Köszönjük

Köszönjük
Sziasztok,
Köszönjük

Köszönjük
Esetleg a vasadi nádas tó park hotel szaunájáról valakinek tapasztalat? Előre is köszi!
Engem is érdekelne az információk
akar egy pénteki nap is
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 05. vasárnap 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 05. vasárnap 20:35

Törölt felhasználó (4650775)

Írtam nézd meg
Sziasztok!
Van olyan, aki járt már a Club Paraadise szaunaestjén?
Van olyan, aki járt már a Club Paraadise szaunaestjén?
Egerszókkal van valakinek tapasztalata??
Írtam nézd meg
(Ez egy válasz Kezdőbisrác1994 üzenetére (2023. 11. 05. vasárnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 05. vasárnap 19:48

Sziasztok!
Volt már innen valaki keddi és, vagy szerdai szaunaesten Ráckevén? Mennyien szoktak lenni? A kinti medencéket is lehet használni?
Köszi!
Volt már innen valaki keddi és, vagy szerdai szaunaesten Ráckevén? Mennyien szoktak lenni? A kinti medencéket is lehet használni?
Köszi!
Sziasztok!
Köszi!
Köszi!
Sok sikert a szaunaépítéshez. Jó ha van, de egy társasági más hangulatot nyújt...
Nekünk Szentgotthárd, Zalakaros és Ballószög a kedvencünk, ezert is velük kezdtem a felsorolást.
Esztergomban is voltunk párszor az elmúlt jó pár évben. Volt jó és rossz tapasztalatunk is vele. Az utóbbi időben több ismerős is elégedett volt véle, ezért novemberben egészen biztosan megnézzük újra...
Sárvár is lehet jó is, de ki kell fogni...
A legjobb medencével Szenthotthárd rendelkezik. Szaunából kijövet zuhany, s lehet bent csobbanni, aztán kiúszni a szabadba. Ahol télen néha hóban is lehet hemperegni
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 11. 05. vasárnap 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 05. vasárnap 09:17
Nekünk Szentgotthárd, Zalakaros és Ballószög a kedvencünk, ezert is velük kezdtem a felsorolást.
Esztergomban is voltunk párszor az elmúlt jó pár évben. Volt jó és rossz tapasztalatunk is vele. Az utóbbi időben több ismerős is elégedett volt véle, ezért novemberben egészen biztosan megnézzük újra...
Sárvár is lehet jó is, de ki kell fogni...
A legjobb medencével Szenthotthárd rendelkezik. Szaunából kijövet zuhany, s lehet bent csobbanni, aztán kiúszni a szabadba. Ahol télen néha hóban is lehet hemperegni

Köszi,járunk pár helyre,Bábolna a külső meleg vizes medence,és a közelsége miatt jött(volna)be. Ballószögre jártunk ilyen-olyan rendezvényekre,az bejött.Esztergom nagyon nem jött be,az számunkra nem wellnesz,ahol nincs medence.Azt félretéve,hogy tele volt magányos kukkoló pasikkal.
Már félig megcsináltam a szaunát,csak most házbővítést csináljuk,így hátra került prioritásban.: )
Már félig megcsináltam a szaunát,csak most házbővítést csináljuk,így hátra került prioritásban.: )
A magyar szaunázó társadalom elég kicsi %a jár szaunába azért, amiért és amire az valójában való. Téli bulihelyszín, kukkoló terep, vadászterület leginkább, s kevésbe szól a relaxálásról és feltoltodesről, vagy méregtelenítésről. Utóbbiakat itthon egészen máshogy értelmezik. Khm. Az,hogy a hazai szaunázás így elkurvult, köszönhető az üzemeltetőknek is, és a "szaunamestereknek", akik ezt egyáltalán lehetővé teszik.
Tiszt.kiv.
Tiszt.kiv.