Sziasztok szombaton jön valaki a Magyarhertelendi fürdőbe szaunázni ? Mi ott leszünk

Sziasztok! Akit érdekel.... az esztergomi Aquasziget továbbra is nyitva!
A nudi szauna a szokásos nyitvatartással üzemel
A nudi szauna a szokásos nyitvatartással üzemel

Sziasztok!
Tudnátok segíteni hogy Debrecen környékén merre van meztelen fürdőzésre, szaunázásra lehetőség?
Tudnátok segíteni hogy Debrecen környékén merre van meztelen fürdőzésre, szaunázásra lehetőség?
Sajnos az esztergomi aqa a mai napon felújítás, korszerűsítés miatt bezárt. Nyitást júni 1. re tervezik.
szép számmal gyűltünk ma össze és meglepődve láttam hogy sok szóló fiatal lány élvezte a meztelenkedést és a szaunázást.
Várjuk a megnyitás napját!!
szép számmal gyűltünk ma össze és meglepődve láttam hogy sok szóló fiatal lány élvezte a meztelenkedést és a szaunázást.
Várjuk a megnyitás napját!!
Látóképi I. számú tó
De ha ez most kicsit hideg akkor a szaunázásra lehetőségek:
http://elmenyfurdo.aquaticum.hu/hu/szaunacentrum
Vagy Hotel Lyciumban**** napi 3 felöntés ez is fruha mentes ha jól tudom (Ez egy válasz labtool üzenetére (2015. 01. 07. szerda 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 07. szerda 20:46

De ha ez most kicsit hideg akkor a szaunázásra lehetőségek:
http://elmenyfurdo.aquaticum.hu/hu/szaunacentrum
Vagy Hotel Lyciumban**** napi 3 felöntés ez is fruha mentes ha jól tudom (Ez egy válasz labtool üzenetére (2015. 01. 07. szerda 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Járt valaki most hétvégén Bükfürdőn?
Sziasztok! Mi már voltunk hétfőn a szauna estén és jól éreztük magunkat, minden értelemben
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 11. vasárnap 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 11. vasárnap 08:54

Törölt felhasználó (817926)

Mond, mi dimonál jobban itt a sauna vagy a swinger?
Tud valaki normális wellnes swinger hotelt itthon, ahol lehet kicsit pancsizni,
ismerkedni párokkal, esetleg pasikkal, talán szex is.
Másnap újra
Nem kimondottan swinger klubb-ra vágyunk.
Egy helyet találtam, Bükkfürdő swinger Bajor Panzió-t, de a honlapjukon semmilyen utalás sincs a dologra..
Segítesetek, ha tudtok!
Másnap újra

Egy helyet találtam, Bükkfürdő swinger Bajor Panzió-t, de a honlapjukon semmilyen utalás sincs a dologra..
Segítesetek, ha tudtok!
Amennyiben az, hogy pár órára magadra zárhatod a wellness szekció ajtaját, az swinger-hotellé magasztosítja az amúgy szimpla (de korrekt) szálláshelyet, akkor célba találtál. Lehet dugni a jacuzziban
) juhéééééé

Köszi, de nem általánosságban kérdeztem, hanem konkrétan,
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 02. 24. kedd 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 24. kedd 17:40

Amennyiben az, hogy pár órára magadra zárhatod a wellness szekció ajtaját, az swinger-hotellé magasztosítja az amúgy szimpla (de korrekt) szálláshelyet, akkor célba találtál. Lehet dugni a jacuzziban
) juhéééééé

Mennyire konkrétan? Ez egy hotel-étterem (mondom, szimpla) kombó és extrának bedobták, hogy másodmagaddal (jó... négyen is, akár) használhatjátok a pancsoldát. Holtszezon van, kint meg hideg, úgyis csak a benti rész használható, oszt ennyi. Ezzel az erővel sok szállodát ki lehetne nevezni bordélyháznak, mert dugnak a vendégek és nem mindig a házastársukkal... Nem fogsz az elképzeléseidhez közelebb álló wellness hotelt találni idehaza. Vannak a sw-klubok és vannak 'polgári' (wellness) hotelek.
sajnos nincs swinger-skanzen és safari swinger se... pedig el tudnám képzelni. Délelőtt ledurrantani egy oroszlánt, este meg a tábortűz mellett oroszlánbőrön swingerezni a vaskos farkú néger hajtók és feleségeik társaságában. Másnap zebrára mennénk és este Bea asszonyt dobnánk partyba!
Gyertek Tiszanánára. Ez ugyan csak nudi termál, kint a szabadban, de mindent lehet benne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 24. kedd 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 24. kedd 16:34
Törölt felhasználó (845308)

Másnap újra
Segítesetek, ha tudtok!
Másnap újra

Segítesetek, ha tudtok!
Szia!
Tudnál bővebb infót? Web oldal esetleg?
Mikor érdemes menni, esetleg a szokások, vebdégkör?
Levélben is megfelel a válasz.
Köszi
.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 24. kedd 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 24. kedd 20:48
Tudnál bővebb infót? Web oldal esetleg?
Mikor érdemes menni, esetleg a szokások, vebdégkör?
Levélben is megfelel a válasz.
Köszi

Törölt felhasználó (952641)

Gyertek Tiszanánára. Ez ugyan csak nudi termál, kint a szabadban, de mindent lehet benne.
A büki Bajor Panziót telefonon kérdeztem, hogy a Swinger napok akciójuk konkrétan mit jelent. Azt mondták, hogy csak annyit, hogy ezt a nevet adták neki. Arra, hogy ez a név azért jelent is valamit, nem igazán tudtak mit mondani. Ennek az is lehet az oka, hogy telefonon talán nem mertek, akartak részletekbe menni. De az is, hogy csak egy kis reklámnak szánták. Egyébként ha a wellnes részleg zárható, elkülönül a többi résztől és egy időben többen is kivehetik, akkor hogy ott bent mi történik, az az ottlévők titka marad.
De ehhez vagy vinni kell a társaságot, vagy kicsi az esély, hogy éppen olyan emberek legyenek éppen akkor ott, akiknek ez a céljuk. De nem elképzelhetetlen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 24. kedd 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Másnap újra
Segítesetek, ha tudtok!
Másnap újra

Segítesetek, ha tudtok!
Lehet, hogy innen indult.
"Swinger Exclusive 4 főre
Rövid: Luxusapartman 4 főre minden este Jakuzzival és behűtött pezsgővel.
Hosszabb: Exclusive ajánlatunk 4 főnek: vadonatúj 2 hálószobás, klímás, full-extrás luxusapartmanunkban 3 éjszaka KEDVEZMÉNYES áron.
Extrák: Minden este 2 óra Jakuzzi behűtött pezsgővel a forró hangulatért.
Áraik tartalmazzák a bőséges büféreggelit és ebédet vagy vacsorát.
Ár: 129000/4fő/3éj"
De ez már nem élő ajánlat, úgy tűnik túl bátor dolognak gondolták. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 24. kedd 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Hosszabb: Exclusive ajánlatunk 4 főnek: vadonatúj 2 hálószobás, klímás, full-extrás luxusapartmanunkban 3 éjszaka KEDVEZMÉNYES áron.
De ez már nem élő ajánlat, úgy tűnik túl bátor dolognak gondolták. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 24. kedd 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Másnap újra
Segítesetek, ha tudtok!
Másnap újra

Segítesetek, ha tudtok!
Köszi az infót!
(Ez egy válasz aznekemnincs üzenetére (2015. 02. 25. szerda 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 25. szerda 16:08

Lehet, hogy innen indult.
De ez már nem élő ajánlat, úgy tűnik túl bátor dolognak gondolták.
De ez már nem élő ajánlat, úgy tűnik túl bátor dolognak gondolták.
Véletnenül találtam a kovetkező ajánlatra, volt valaki ott? Vajon ez tényleg swinger irányzat vagy csak annak hívják de semmi köze. A weboldalon, a tituluson kívül más utalás nincs swinger témára.
Bajor Panzió Étterem Aparthotel Bük, Bükfürdő Swinger Exclusive 2 fő részére
Mi többször is voltunk ott, de valóban semmi köze a swingerhez! :-(
Pedig!!! Milyen jó volna, ha olyan érdeklődésű párok pihennének ott, hasonló szándékkal, amiből aztán nagy swinger bulik alakulhatnának fent a szobákban!
:( Nagy kár, mert én is néztem, hogy jó lenne oda elmenni, de ezek szerint semmi köze a swingerhez. :( Egyébként itt Magyarországon valahol van kifejezetten ilyen swinger hotel? Valaki tud ilyenről?
Ez meg egy kis párbeszéd az Index kapcsolódó fórumáról. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 24. kedd 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Bajor Panzió Étterem Aparthotel Bük, Bükfürdő Swinger Exclusive 2 fő részére
Mi többször is voltunk ott, de valóban semmi köze a swingerhez! :-(
Pedig!!! Milyen jó volna, ha olyan érdeklődésű párok pihennének ott, hasonló szándékkal, amiből aztán nagy swinger bulik alakulhatnának fent a szobákban!

:( Nagy kár, mert én is néztem, hogy jó lenne oda elmenni, de ezek szerint semmi köze a swingerhez. :( Egyébként itt Magyarországon valahol van kifejezetten ilyen swinger hotel? Valaki tud ilyenről?
Ez meg egy kis párbeszéd az Index kapcsolódó fórumáról. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 24. kedd 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Másnap újra
Segítesetek, ha tudtok!
Másnap újra

Segítesetek, ha tudtok!
Nagyon szívesen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 25. szerda 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 25. szerda 16:11

Köszi az infót!
Mikor jártatok arra? Mi kb. 2 éve, teljesen egyedül voltunk, WC zárva , semmilyen hideg folyóvíz és a környezet egy romhalom. Persze lehetne belőle valamit csinálni , de így? Majd ha jobb lesz megyünk megint, vagy a lakóbusszal mert ott lehet benne főzni is
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 24. kedd 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 24. kedd 20:48

Törölt felhasználó (952641)