Törölt felhasználó (4586822)

Én nem szeretem a zenés szauna szeánszokat, hogy finoman fogalmazzak
Nekem a szaunázás a nyugalomról, a kikapcsolódásról és a feltöltődésről szól.

Törölt felhasználó (4586822)

Mivel nem fészezek, én itt találtam rá. A szaunában miért hallgattak, s nem mondták? Lehet, melegük volt
Hát a zeneszerűség... no igen. A tízből kb kilenc zenére ráfabrikált borzalmas egyentucc-tucc, meg a fura keverés, a kihagyások, a buli eleji zenedadogás hogy csak kb 10-20 másodpercig szól valami. Még az is jobb lett volna ha a vacak retro rádio szól.
De nem hagytuk a kedvünket ezzel elrontani. Tök jó hely ez a fürdő! (Ez egy válasz berta24 üzenetére (2022. 02. 28. hétfő 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 28. hétfő 16:26

Hát a zeneszerűség... no igen. A tízből kb kilenc zenére ráfabrikált borzalmas egyentucc-tucc, meg a fura keverés, a kihagyások, a buli eleji zenedadogás hogy csak kb 10-20 másodpercig szól valami. Még az is jobb lett volna ha a vacak retro rádio szól.
De nem hagytuk a kedvünket ezzel elrontani. Tök jó hely ez a fürdő! (Ez egy válasz berta24 üzenetére (2022. 02. 28. hétfő 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Az összes szaunás facebook csoportban hirdették az eseményt, szerintem a többség ott értesült róla. A zenéről alkotott véleményeddel viszont egyet kell értsek!
Az összes szaunás facebook csoportban hirdették az eseményt, szerintem a többség ott értesült róla. A zenéről alkotott véleményeddel viszont egyet kell értsek!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2022. 02. 27. vasárnap 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 27. vasárnap 23:06

Jah, és vicces közjáték az egyik felöntéstől.
Kérdezi a szaunamester, hogy ki honnét hallott a fürdőről és az esti buliról? Zavart hallgatás volt a válasz ...
Kérdezi a szaunamester, hogy ki honnét hallott a fürdőről és az esti buliról? Zavart hallgatás volt a válasz ...

Jah, és vicces közjáték az egyik felöntéstől.

Sziasztok! Hálás köszönet nektek azért, amiért szóltatok Ballószögről. Mi most több napot is eltöltöttünk a fürdőben, és nagyon megtetszett nekünk. Úgy gondoljuk, visszatérő vendégek leszünk ott. Nem csak a naturista estéken...
Az éjszakába nyúló naturista este nagyon bejött nekünk, éjjel kettő utánig maradtunk. Döbbenetes volt látni a felöntések népszerűségét, mi este már inkább nem álltunk be a várakozók sorába, hiszen napközben kimaxoltuk az összes lehetőséget. Zseniálisak voltak a szaunamesterek.
A zene viszont nem dj, hanem gyenge hentesmunka volt. Ilyenért jobb falunapokon a színpad mögött már tángáltak el dj-ket
Kellemes volt az is, hogy a büfénél sohasem volt sorbanállás, s az ott levő fiatal hölgy csodálatosan ügyes, kedves volt.
A fürdő nagyon igényes, jól felszerelt, de mégsem túl nagy létesítmény. Bár több ilyen is lenne szerte az országban.
Szóval köszönet mégegyszer, s reméljük, ti is jól éreztétek magatokat. (Ez egy válasz facsefacse üzenetére (2022. 02. 23. szerda 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 23. szerda 21:54
Az éjszakába nyúló naturista este nagyon bejött nekünk, éjjel kettő utánig maradtunk. Döbbenetes volt látni a felöntések népszerűségét, mi este már inkább nem álltunk be a várakozók sorába, hiszen napközben kimaxoltuk az összes lehetőséget. Zseniálisak voltak a szaunamesterek.
A zene viszont nem dj, hanem gyenge hentesmunka volt. Ilyenért jobb falunapokon a színpad mögött már tángáltak el dj-ket

Kellemes volt az is, hogy a büfénél sohasem volt sorbanállás, s az ott levő fiatal hölgy csodálatosan ügyes, kedves volt.
A fürdő nagyon igényes, jól felszerelt, de mégsem túl nagy létesítmény. Bár több ilyen is lenne szerte az országban.
Szóval köszönet mégegyszer, s reméljük, ti is jól éreztétek magatokat. (Ez egy válasz facsefacse üzenetére (2022. 02. 23. szerda 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Amúgy nem mellékesen 26-án Ballószögön is lesz program, konkrétan szaunamaraton és naturista est. A szaunamaratonon egész nap 20.00-ig szaunaprogramok (ahol a szauna fürdőruhamentes, a fürdő egyéb területe textiles) 20.00-tól pedig hajnali 3-ig tartó zenés naturista (egész fürdő, minden medence meztelen) est lesz.
Mi ott leszünk...
(Ez egy válasz Lia80 üzenetére (2022. 02. 26. szombat 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 26. szombat 14:36

Február 26-án 20.00-kb.03.00-ig
Farsangi ZENÉS naturista fürdőest és szaunamaraton! ♨️
6 Szaunamesterrel!!! ♨️
(JelMEZTELEN est, de farsangi hangulatú kiegészítők viselése elfogadott
6 Szaunamesterrel!!! ♨️
6 Szaunamesterrel!!! ♨️
6 Szaunamesterrel!!! ♨️
6 Szaunamesterrel!!!
(JelMEZTELEN est de farsangi hangulatú kiegészítők viselése elfogadott)
Ballószögön az
Aranykor Wellness és Termálfürdőben
Belépő 4500.-/fő
3 féle szaunaprogram +csokis gőzös finálé♨️♨️
6 Szaunamesterrel!!!
(JelMEZTELEN est de farsangi hangulatú kiegészítők viselése elfogadott)
Ballószögön az
Aranykor Wellness és Termálfürdőben
Belépő 4500.-/fő
3 féle szaunaprogram +csokis gőzös finálé♨️♨️
Akkor biztosan találkozunk...
(Ez egy válasz Szmille üzenetére (2022. 02. 26. szombat 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi ..
Ballón...

Mi is..
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2022. 02. 26. szombat 04:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Ma szívesen mennénk valamierre wellnesezni . Hol érdemes kivenni szobát ahol lehet pucéran fürödni és huncutkodni. Üzeneteket privãtba .
Mi ott leszünk...
(Ez egy válasz facsefacse üzenetére (2022. 02. 23. szerda 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 23. szerda 21:54

Amúgy nem mellékesen 26-án Ballószögön is lesz program, konkrétan szaunamaraton és naturista est. A szaunamaratonon egész nap 20.00-ig szaunaprogramok (ahol a szauna fürdőruhamentes, a fürdő egyéb területe textiles) 20.00-tól pedig hajnali 3-ig tartó zenés naturista (egész fürdő, minden medence meztelen) est lesz.
Holnap Mórahalmon szauna farsang

Köszi
(Ez egy válasz facsefacse üzenetére (2022. 02. 23. szerda 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 23. szerda 06:42

Nagyon jó, jók a programok, jó a hely, sokan vannak, mert naturista helyként új még, és emellett erősen naturista, tehát meztelen van mimdenki mindenhol, ahogy azt kell. Medence, öltözők, büfé, minden ami kell. 26-án lesz legközelebb. Havi 2x tartják.
Abszolút egyetértek veled!!!
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 02. 17. csütörtök 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 17. csütörtök 17:03

Elég fura inkább a Te véleményed egy szauna témában. Mi swinger szerető és gyakorló pár vagyunk. Természetesen ismerkedni lehet szaunában és nudi strandon. De a szex nem oda való. Igen is nem szex miatt járunk hanem érezni a ruhátlanság szabadságát.
Szia!
Szentesi üdülőközpont (nem a városi fürdő). Idén év eleje óta tartják meg, két hetente. Következő program február 26 10 órától. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 23. szerda 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 23. szerda 09:20
Szentesi üdülőközpont (nem a városi fürdő). Idén év eleje óta tartják meg, két hetente. Következő program február 26 10 órától. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 23. szerda 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4660836)
VIP

szia
hol van ez a szauna?
hol van ez a szauna?