Te sem ma kezdted a szaunázást,szerintem szaunamester nélkül is elboldogulnál....Nekik is dolgozni kell valamit.Természetesen ezzel nem ledegradálva a munkájukat.Ennyi.
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2012. 07. 21. szombat 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 21. szombat 16:18

Épp ez az... bárki tud locsolni, de a szaunamester tudja hogyan kell...
Elboldogulnék, de nem tanultam és így azért más
Tudok főzni mégse vagyok szakácsművész
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 21. szombat 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 21. szombat 17:09

Tudok főzni mégse vagyok szakácsművész

Törölt felhasználó (426247)

Te sem ma kezdted a szaunázást,szerintem szaunamester nélkül is elboldogulnál....Nekik is dolgozni kell valamit.Természetesen ezzel nem ledegradálva a munkájukat.Ennyi.
Hívj meg vacsorázni és eldöntöm
Egyébként értem én miről írtatok és meséltem már az úszósapkát a kőre csavaró idióta nem normális barmokról akiket majdnem lelőttek azon nyomban.
Tény sokan azt hiszik ha meglocsolják 5 liter vízzel a követ attól lesz jó a páratartalom,de én most magunkról,"profikról"beszéltem.Az én specialitásom a gyógyszertári menthol kristályból kotyvasztott aroma.

Tény sokan azt hiszik ha meglocsolják 5 liter vízzel a követ attól lesz jó a páratartalom,de én most magunkról,"profikról"beszéltem.Az én specialitásom a gyógyszertári menthol kristályból kotyvasztott aroma.

Egerszalókról valaki tudna információt?Megköszönnénk!
Sziasztok!
Év elején voltunk mikor még kis hó is akadt.
Igényes hely! Bent többféle kabin, kint rönkszauna házak(2 egy nagy, egy kisebb+ merülőmedence)! Nekem nagyon bejöttek! Természetesen ruha nélküli, van lepedő, napi 3 felöntés, én mézesen voltam. Volt sós is akkor a nagy megtelt, én konkurenciaként kevertem egy jó kis illatos felöntést! Kulturált, európai szintű, az belépő is. 5000 felett a belépő szaunával. Egyszer mindenképpen érdemes meglátogatni. Közönség pedig inkább törzsvendégek! Voltak 1 fiatal pár, többi nem az, viszont kulturáltak voltak. Ajánlani tudom! Ha valamire kíváncsi vagy szívesen megosztom (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 26. csütörtök 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 26. csütörtök 15:37
Igényes hely! Bent többféle kabin, kint rönkszauna házak(2 egy nagy, egy kisebb+ merülőmedence)! Nekem nagyon bejöttek! Természetesen ruha nélküli, van lepedő, napi 3 felöntés, én mézesen voltam. Volt sós is akkor a nagy megtelt, én konkurenciaként kevertem egy jó kis illatos felöntést! Kulturált, európai szintű, az belépő is. 5000 felett a belépő szaunával. Egyszer mindenképpen érdemes meglátogatni. Közönség pedig inkább törzsvendégek! Voltak 1 fiatal pár, többi nem az, viszont kulturáltak voltak. Ajánlani tudom! Ha valamire kíváncsi vagy szívesen megosztom (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 26. csütörtök 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (852449)
VIP

Egerszalókról valaki tudna információt?Megköszönnénk!
Én is voltam szombaton Esztergomban

várjuk az élménybeszámolot
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 26. csütörtök 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 26. csütörtök 18:12
Törölt felhasználó (431401)

Sziasztok!
Igényes hely! Bent többféle kabin, kint rönkszauna házak(2 egy nagy, egy kisebb+ merülőmedence)! Nekem nagyon bejöttek! Természetesen ruha nélküli, van lepedő, napi 3 felöntés, én mézesen voltam. Volt sós is akkor a nagy megtelt, én konkurenciaként kevertem egy jó kis illatos felöntést! Kulturált, európai szintű, az belépő is. 5000 felett a belépő szaunával. Egyszer mindenképpen érdemes meglátogatni. Közönség pedig inkább törzsvendégek! Voltak 1 fiatal pár, többi nem az, viszont kulturáltak voltak. Ajánlani tudom! Ha valamire kíváncsi vagy szívesen megosztom
Igényes hely! Bent többféle kabin, kint rönkszauna házak(2 egy nagy, egy kisebb+ merülőmedence)! Nekem nagyon bejöttek! Természetesen ruha nélküli, van lepedő, napi 3 felöntés, én mézesen voltam. Volt sós is akkor a nagy megtelt, én konkurenciaként kevertem egy jó kis illatos felöntést! Kulturált, európai szintű, az belépő is. 5000 felett a belépő szaunával. Egyszer mindenképpen érdemes meglátogatni. Közönség pedig inkább törzsvendégek! Voltak 1 fiatal pár, többi nem az, viszont kulturáltak voltak. Ajánlani tudom! Ha valamire kíváncsi vagy szívesen megosztom
Sziasztok!
Az esztergomi aquaszigettel kapcsolatban van valakinek információja? Volt valaki mostanában? Változott valami?
Az esztergomi aquaszigettel kapcsolatban van valakinek információja? Volt valaki mostanában? Változott valami?
sziasztok vége a nudi szezonnak....de indul a szauna szezon.....

Sziasztok!
Minden a régi.......
(Ez egy válasz par35 üzenetére (2012. 09. 04. kedd 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 04. kedd 13:57
Minden a régi.......

Sziasztok!
Köszi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 04. kedd 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 04. kedd 14:58

Törölt felhasználó (819517)

Sziasztok!
Minden a régi.......
Minden a régi.......

És mégis az mit jelent ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 04. kedd 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 04. kedd 14:58
Törölt felhasználó (819517)

Sziasztok!
Minden a régi.......
Minden a régi.......

Sziasztok!
Működik az Aquaparkos szauna Esztergomban!
Ugyan az mint volt naturista!
Mi járunk és megvagyunk elégedve vele! (Ez egy válasz par35 üzenetére (2012. 09. 04. kedd 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 04. kedd 13:57
Mi járunk és megvagyunk elégedve vele! (Ez egy válasz par35 üzenetére (2012. 09. 04. kedd 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Sziasztok!
Pé.-szo.-va., ki megy Bükfürdőre?
Pé.-szo.-va., ki megy Bükfürdőre?
Sziasztok, Ráckevén mikor indul a naturista szauna program, van valakinek infója? A honlapjukon még a tavaszi időpontok vannak.... Köszi

teljesen meztelenül lehet használni??
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 14. péntek 00:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 14. péntek 00:43
Törölt felhasználó (103459)

Sziasztok!
Mi járunk és megvagyunk elégedve vele!
Mi járunk és megvagyunk elégedve vele!
ma sárvár éjjszqakai fürdő és szaunázás meztelenül természetesen
Sziasztok. Párhoz csatlakoznánk ma éjszakai Sikondai fürdőzéshez.
Szia!
Még egyenlőre 2 hetente van szaunashow. Az oldalt nem érdemes nézni, sose frissül...
Jövő hét pénteken van újra péntek éjszaka 8-tól éjjel 1-ig szaunashow. (Ez egy válasz tantrah üzenetére (2012. 09. 14. péntek 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 14. péntek 08:01
Még egyenlőre 2 hetente van szaunashow. Az oldalt nem érdemes nézni, sose frissül...
Jövő hét pénteken van újra péntek éjszaka 8-tól éjjel 1-ig szaunashow. (Ez egy válasz tantrah üzenetére (2012. 09. 14. péntek 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, Ráckevén mikor indul a naturista szauna program, van valakinek infója? A honlapjukon még a tavaszi időpontok vannak.... Köszi

Holnap az egerszalóki fürdőben szaunamester bajnokság lesz, akit érdekel szerintem érdemes meglátogatni. Infók vannak a fürdő honlapján!