Mi is voltunk már. Lion74 leírta a lényeget. Kultúrált hely, mindenkinek ajánlani tudom. A bejutás sajnos tényleg kérdéses sok esetben.
(Ez egy válasz maresz84 üzenetére (2017. 11. 04. szombat 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Van valakinek tapasztalata a mórahalmi naturista szaunában ?
Székesfehérvári Árpádfürdőről valaki valamit tud mondani?
Kedd és péntek délután 16-tól a teljes wellness fruhamentes, vasárnap csak a szauna és a csobbanó, a többi fruhás. 2200 a beugró hétköznap, hétvégén 2400 Vannak felöntések az 50 fős mesterszaunában arra 1600 Ft a jegy 5 felöntésre. Pénteken délután teltház szokott lenni kérdéses a bejutás.
(Ez egy válasz maresz84 üzenetére (2017. 11. 04. szombat 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Komáromi fürdő szaunájában járt már valaki?vélemény?előre is köszönöm
Továbbra is megköszönnék minden infót a Karos Spa-val kapcsolatban!
v8 textilmentesről valaki kicsit bövebben irna?
köszönöm
köszönöm
Sajnos kevés az ilyen hely, nekünk is Bük a kedvencünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 02. csütörtök 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 02. csütörtök 10:08

Törölt felhasználó (62398)

Számunkra teljes szolgáltatást akkor nyújt egy szaunapark, ha van egy kültéri medencéje is. A félnapos, vagy egész napos pihenéshez, két felöntés közt egy kis csobbanás is hozzátartozik a friss levegőn. Kivételes élmény ez télen, nyáron pedig napozni lehet a medence mellett. Azon kívül szabadságérzetet ad és nem érzed egy zárt térbe bezárva magad. Ne kelljen már ehhez fürdőruhát húzni, elhagyni a szaunavilágot és és átszaladgálni a fürdőruhás részbe. (lásd például Magyarhertelend, ami különben szép és kulturált, itt van a közelünkben de ennek hiányában csak nagyon ritkán látogatjuk.) Bükk és Lutzmansburg (Locsmánd) ebből a szempontból például tökéletes. - Máig nem felejtem el, amikor az egyik évben októberben Bükön olyan szép idő volt, hogy kint napoztunk a medence mellett. Egy időben Bükön, télen nem üzemelt a kinti medence (reméljük ez már a múlt) akkor hagytuk is a fenébe és inkább átautóztunk büki szállásunkról a sógorokhoz Locsmándra. Ott hóban is lehetett kint fürödni. Összegezve, nálunk Magyarországon nekünk Bük az abszolút első. A kulturáltság, a pihenőhelyek mérete, elhelyezkedése és berendezése, a tetőterasz, a nagy kültéri medence és persze nem utolsósorban a szaunák miatt. Nem átlagos magyar, sokkal inkább nyugat-európai színvonal. (Lutzmansburg hasonló azint.) Tatzmansdorf, - pedig ami itt mindenkinél az első helyen van - tervbe van véve. Biztos klassz lesz. - - Tehát ahol nincs legalább egy kicsi kinti medence csobbanási lehetőség (nem csak hidegvizes merülő) az nem a mi helyünk. A pénzünkért, pláne ha utazunk, megszállunk érte, kell ez a szolgáltatás is. Nem tudom más hogy van ezzel.
Több, mint 20 éve járok oda. Szerencsére eddig sem történtek "dolgok", és remélem, hogy ezután sem fognak. Vagy csak én voltam olyan szerencsés, hogy kimaradtam belőle?! Minden esetre a törzsközönség - szerintem - helyből agyonverné az efféle próbálkozót...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 01. kedd 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 01. kedd 21:30
Törölt felhasználó (1311932)

Sziasztok! A Rudasban a férfinapokon még a mai napig is történnek "dolgok?"
Én is így gondolom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 02. csütörtök 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Számunkra teljes szolgáltatást akkor nyújt egy szaunapark, ha van egy kültéri medencéje is. A félnapos, vagy egész napos pihenéshez, két felöntés közt egy kis csobbanás is hozzátartozik a friss levegőn. Kivételes élmény ez télen, nyáron pedig napozni lehet a medence mellett. Azon kívül szabadságérzetet ad és nem érzed egy zárt térbe bezárva magad. Ne kelljen már ehhez fürdőruhát húzni, elhagyni a szaunavilágot és és átszaladgálni a fürdőruhás részbe. (lásd például Magyarhertelend, ami különben szép és kulturált, itt van a közelünkben de ennek hiányában csak nagyon ritkán látogatjuk.) Bükk és Lutzmansburg (Locsmánd) ebből a szempontból például tökéletes. - Máig nem felejtem el, amikor az egyik évben októberben Bükön olyan szép idő volt, hogy kint napoztunk a medence mellett. Egy időben Bükön, télen nem üzemelt a kinti medence (reméljük ez már a múlt) akkor hagytuk is a fenébe és inkább átautóztunk büki szállásunkról a sógorokhoz Locsmándra. Ott hóban is lehetett kint fürödni. Összegezve, nálunk Magyarországon nekünk Bük az abszolút első. A kulturáltság, a pihenőhelyek mérete, elhelyezkedése és berendezése, a tetőterasz, a nagy kültéri medence és persze nem utolsósorban a szaunák miatt. Nem átlagos magyar, sokkal inkább nyugat-európai színvonal. (Lutzmansburg hasonló azint.) Tatzmansdorf, - pedig ami itt mindenkinél az első helyen van - tervbe van véve. Biztos klassz lesz. - - Tehát ahol nincs legalább egy kicsi kinti medence csobbanási lehetőség (nem csak hidegvizes merülő) az nem a mi helyünk. A pénzünkért, pláne ha utazunk, megszállunk érte, kell ez a szolgáltatás is. Nem tudom más hogy van ezzel.
Minden egyes szavatokkal egyetértünk!

Én sárvári vagyok, de mire gondolsz az átépítés utáni komfortosságon? A szaunában lényegében semmit sem csináltak. De nem vitatom, nagyon jó Sárvár is. És ezért, hogy itt egy megyében van három ilyen kiváló hely is, az nem rossz. És azért ott van még Körmend, Cell. Szóval jó ez így.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 31. kedd 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 31. kedd 16:06
Törölt felhasználó (3003192)

Azért Bük a harmadik, mert Szentgotthárd nyugisabb, Sárvár meg az átépítés után komfortosabb. Bük ... Azért a harmadik hely sem rossz a kb tucatnyinál több közt...

Aquaticum tényleg jó hely, és az ország legjobb szaunamesterei is ott találhatóak akik a vb-n 7. helyet értek el
(Ez egy válasz Cica és Kandur üzenetére (2017. 11. 01. szerda 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 01. szerda 17:52

Hajdúszoboszlón a Béke hotelnek van naturista szaunaja. Igy ünnepek előtt kevesebb a II.vb veterán, több a fiatal. Illetve van szoboszlon egy fitness terem amely textil mentes szaunát szokott hirdetni a facebookon. Azt nem ismerjük, ott meg nem voltunk. Amugy mi a gond az aquatikummal?
Szerintem tök jó az aquatikum.
(Ez egy válasz Cica és Kandur üzenetére (2017. 11. 01. szerda 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 01. szerda 17:52

Hajdúszoboszlón a Béke hotelnek van naturista szaunaja. Igy ünnepek előtt kevesebb a II.vb veterán, több a fiatal. Illetve van szoboszlon egy fitness terem amely textil mentes szaunát szokott hirdetni a facebookon. Azt nem ismerjük, ott meg nem voltunk. Amugy mi a gond az aquatikummal?
(Ez egy válasz debreceni88 üzenetére (2017. 10. 17. kedd 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 17. kedd 06:54

Hali! Kis segítséget kérek. Hajdú-Biharban a debrecenin kívül van még textilmentes szauna? Ha igen hol? Előre is köszi.
Azért Bük a harmadik, mert Szentgotthárd nyugisabb, Sárvár meg az átépítés után komfortosabb. Bük ... Azért a harmadik hely sem rossz a kb tucatnyinál több közt...
(Ez egy válasz aznekemnincs üzenetére (2017. 10. 30. hétfő 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem Tatzmansdorf nagyon bejött!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 30. hétfő 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 30. hétfő 14:21
Törölt felhasználó (1126892)

Nálunk Bük a legjobb...
De Ausztriában na az IGEN...Lutzmansburg és Bad-Tatzmansdorf más kategória...

Nálunk Bük a legjobb...
De Ausztriában na az IGEN...Lutzmansburg és Bad-Tatzmansdorf más kategória...

Miskolcon hol van jo szauna?