Exotic swiner club, szauna est.
Textil mentes, de a medencébe való csobbanás előtt fel kell öltözni.
Mivaaaaa???????!!!
Textil mentes, de a medencébe való csobbanás előtt fel kell öltözni.
Mivaaaaa???????!!!

Ha nem is Bp de a szentendrei V8-at ajánlanám, kedd és péntek délután a wellness teljesen textil mentes vasárnap csak a szauna és csobbanó.
Aquaworld szerdától péntekig.
Ráckeve péntek este.
Ráckeve péntek este.
Ha nem is Bp de a szentendrei V8-at ajánlanám, kedd és péntek délután a wellness teljesen textil mentes vasárnap csak a szauna és csobbanó.
Ráckeve péntek este. (Ez egy válasz maresz84 üzenetére (2017. 10. 22. vasárnap 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Ráckeve péntek este. (Ez egy válasz maresz84 üzenetére (2017. 10. 22. vasárnap 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesten van valahol textilmentes szauna?Gőz?
Hali! Kis segítséget kérek. Hajdú-Biharban a debrecenin kívül van még textilmentes szauna? Ha igen hol? Előre is köszi.
Sziasztok! Kerekdombi éjszakai szaunaszeánszokról tapasztalat? Mekkora a létszám? A szaunákon kívül máshol is megengedett a meztelenkedés? A szaunaházban is van termálmedence? Privátban várjuk a válaszokat.
Van valakinek valami jó program ajánlata szombat estére?
Elsősorban az ország középső részén érdekelne vmi jó ötlet
Elsősorban az ország középső részén érdekelne vmi jó ötlet
.
Wellnes hotel tippek? Sürgősen, köszi!!! : ) Privátban is jöhet. : )
Szia!
Vannak, csak most 2 hetenként van. A vitál részben a merülő és termál medence felújítás alatt van , viszont a fedett is 20 órától textilmentes. 22-én volt most legközelebb 2 hét múlva lesz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 25. hétfő 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 25. hétfő 22:07
Vannak, csak most 2 hetenként van. A vitál részben a merülő és termál medence felújítás alatt van , viszont a fedett is 20 órától textilmentes. 22-én volt most legközelebb 2 hét múlva lesz.

Törölt felhasználó (61112)

Sziasztok
Ráckevén vannak még péntekenként szauna estek?
Sziasztok
Sziasztok! A Rudasban a férfinapokon még a mai napig is történnek "dolgok?"
Az egy koszfészek sajnos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 26. péntek 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 26. péntek 08:53
Törölt felhasználó (1491732)

Szeretnék eljutni vége egy jó, meztelen szaunában, a közelben.
Ki is néztem magamnak az Exotic sw klubot, ahol a hirdetés szerint hétfőn és kedden szauna nap van. Kérdezném, hogy van e valakinek tapasztalata a hellyel kapcsolatban.
Van e hideg vizes merülő medence?
Az sw napokhoz képest fél àron van, tehát gondolom szex nincs ilyenkor, de mégis mire lehet számítani?
Üdv, mc
Ki is néztem magamnak az Exotic sw klubot, ahol a hirdetés szerint hétfőn és kedden szauna nap van. Kérdezném, hogy van e valakinek tapasztalata a hellyel kapcsolatban.
Az sw napokhoz képest fél àron van, tehát gondolom szex nincs ilyenkor, de mégis mire lehet számítani?
Üdv, mc
Csak most vettem észre ezt a bejegyzést.
Csak pár év telt el. De örülök, hogy ennyire tetszett Bük. A FB-on van egy zárt fórumunk, ha még nem vagytok a tagjai, szívesen látunk benneteket.
(Moderálva: Külső oldalt ne reklámozz nyilvánosan. Köszönjük.) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 27. vasárnap 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 27. vasárnap 21:28

(Moderálva: Külső oldalt ne reklámozz nyilvánosan. Köszönjük.) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 27. vasárnap 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62398)

Szándékozunk majd erről egy szubjektív élménybeszámolót is írni!
Szeretnék eljutni vége egy jó, meztelen szaunában, a közelben.
Üdv, mc
Üdv, mc
Kösz szépen.
Azért kívánkozott már ki belőlem, mert - Ravenna hozzászólásával egyetértve- sok ember képzeletében tényleg begyepesedett, szoros összefüggés van a meztelenség és a szex között.
Mivel ilyen helyeket az ember azért látogat, hogy jól érezze magát, és ez a jól vagyok érzés azért kiütközik a jelen lévő nők egy részének arcán, viselkedésén, ami egy meztelenséggel párosul A jelen lévő ingerek hatására igen is beindulhat az emberben valami.
Nem vagyok fából, sőt inkább gyarló férfi léleknek tartom magam, vagyis az én tekintetemet is bevonzza néha egy-egy szép női mozdulat, test, de a nálunk lévő helyeken itt megáll az ember, ha némi kultúra szorult belé.
De mint tudjuk, egy dolognak nem lehet ellenállni, a csábításnak…
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 02. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 02. kedd 15:20
Azért kívánkozott már ki belőlem, mert - Ravenna hozzászólásával egyetértve- sok ember képzeletében tényleg begyepesedett, szoros összefüggés van a meztelenség és a szex között.
Mivel ilyen helyeket az ember azért látogat, hogy jól érezze magát, és ez a jól vagyok érzés azért kiütközik a jelen lévő nők egy részének arcán, viselkedésén, ami egy meztelenséggel párosul A jelen lévő ingerek hatására igen is beindulhat az emberben valami.
Nem vagyok fából, sőt inkább gyarló férfi léleknek tartom magam, vagyis az én tekintetemet is bevonzza néha egy-egy szép női mozdulat, test, de a nálunk lévő helyeken itt megáll az ember, ha némi kultúra szorult belé.
De mint tudjuk, egy dolognak nem lehet ellenállni, a csábításnak…

Törölt felhasználó (762450)

Megemelem a kalapom, nagyon ott van a véleményed.

Sziasztok
Tudna valaki ajánlani szombatra valami jó programot? Lehetőleg privátba, nehogy off-olják a reklámért.
Tudna valaki ajánlani szombatra valami jó programot? Lehetőleg privátba, nehogy off-olják a reklámért.
Volt már valaki a Hotel Füred Spa & Conference-ben? Megéri a 6000-4500 hufos belépő?
Jól kerestünk rá, nem német nyelvterületen jártunk.
Amerre voltunk inkább hammam jellegű fürdők jellemzőek, szaunát csak szállodai spa-ban/Day-spaban vagy fitness centerben találtunk, illetve a topic indító "szauna-clubokat", melyek kevésbé a szaunázásról szólnak
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2017. 05. 02. kedd 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 02. kedd 17:09
Amerre voltunk inkább hammam jellegű fürdők jellemzőek, szaunát csak szállodai spa-ban/Day-spaban vagy fitness centerben találtunk, illetve a topic indító "szauna-clubokat", melyek kevésbé a szaunázásról szólnak

Sajnos tényleg rossz szóval kerestetek rá.
Ha német nyelvterületen jártok, a "badewelt" szót használjátok, az adja ki az összes thermált és szaunát.
Ha német nyelvterületen jártok, a "badewelt" szót használjátok, az adja ki az összes thermált és szaunát.

Nem kívánok reklámozni senkit, ezért egy képernyőképet linkelekKeresés-szauna - (az előző hozzászólás írásakor volt ilyen keresésem, ezért egy "szűz" kereséssel lehet nem egyből találkozna vele aki rákeres, de biztosan belefut)
Ez is "szauna"... Bár még nem jártunk ilyen helyen, ezért nem tudjuk hitelesen állítani, de ránézésre inkább csak "fedőtevékenység" a szaunázás...
Én is azt írtam, hogy normál szaunázós helyen nincs sötétszoba... (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2017. 05. 02. kedd 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 02. kedd 15:38
Ez is "szauna"... Bár még nem jártunk ilyen helyen, ezért nem tudjuk hitelesen állítani, de ránézésre inkább csak "fedőtevékenység" a szaunázás...
Én is azt írtam, hogy normál szaunázós helyen nincs sötétszoba... (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2017. 05. 02. kedd 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Azért úgy gondolom az, hogy szemet huny pár fürdő, vagy fogalmazzunk úgy picit elfordítja a fejét még nem ok arra hogy ezzel bárki visszaéljen. És nem kellene úgy beállítani a fürdőruha mentes helyeket, hogy ott szex is van. Ugyan annyi szex van egy fürdőruhás helyen is. Na ott akkor hogy kell szemet hunyni?
Az pedig egy szerencsétlen véletlen hogy határon túl a szauna klub név alatt futó intézmények klubok, szexet is "szolgáltató" helyek. Ezt azért ismét nem kellene keverni.
A magyarországi szaunás helyek pedig nem rendelkeznek tudtommal "sötét szobával" és nagyon helyes is ez. Komoly hazai probléma hogy sokak tényleg azt hiszik ha valahol az emberek ruhátlanok ott kefélnek is. Délegyházán se láttam még a parton, strandon szexelőket! Talán mert olyan réteg jár oda, aki tud viselkedni is!

Az pedig egy szerencsétlen véletlen hogy határon túl a szauna klub név alatt futó intézmények klubok, szexet is "szolgáltató" helyek. Ezt azért ismét nem kellene keverni.
A magyarországi szaunás helyek pedig nem rendelkeznek tudtommal "sötét szobával" és nagyon helyes is ez. Komoly hazai probléma hogy sokak tényleg azt hiszik ha valahol az emberek ruhátlanok ott kefélnek is. Délegyházán se láttam még a parton, strandon szexelőket! Talán mert olyan réteg jár oda, aki tud viselkedni is!