GHFGHFDGHFGHFDGH
Szívesen vennénk pénteki Ráckevei tapasztalatokat.
Ez engem is èrdekelne!
(Ez egy válasz Garand üzenetére (2018. 01. 22. hétfő 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 22. hétfő 10:53

Sziasztok! Valaki volt már szerdán textilmentes szauna esten a ráckevei Aqualandben? Mik a tapasztalatok?
Sziasztok! Valaki volt már szerdán textilmentes szauna esten a ráckevei Aqualandben? Mik a tapasztalatok?
Szuper volt a tegnap este a V8ban!
Ki volt még ott rajtunk kívül? Ki tervezi a látogatást a közeljövőben?

Kellemes volt tegnap este Ráckevén.
Pénteken ráckevén a termálban,,,bi fiut várunk és a feleségemmel megyek 50kg csinos nekem 17cm
Hello pénteken Pápa szauna?
Miskolcon hova érdemes szaunázni járni? Mi jelenleg a barlangfürdőbe szoktunk menni. Más helyet még nem próbáltunk itt.
Csütörtökön jön valaki a Kehidai szaunába ?
Valaki pénteken Magyarhertelendre??
Sziasztok Péntek éjszakai szaunazas Sárváron?

Sziasztok.Volt valaki a hétvégén innen a mórahalmi textilmentesben?
Csütörtök vagy péntek délelőtti szaunázáshoz társat keresek Miskolcon. Ha szaunázni készülsz és nincs társaságod, akkor írj!
Jön valaki Kehidai fürdőbe ?
Sziasztok! Nyiregyen az sw klubban volt szerdánként szauna,tud valaki valamit róla?
Köszi az infót! Ez teljesen jól hangzik, a hétvége folyamán felkeressük.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 04. csütörtök 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 04. csütörtök 20:41
Törölt felhasználó (3252272)

Nem tudom, hogy milyen a V8, de Esztergomba sokat járunk, a szaunavilág a felső szinten, teljesen elkülönített, naturista terület. A szaunákon kívül van egy kis medence és egy pihenőszoba, ezekben csak a lepedő megengedett
Nyugat-Magyarország? Inkább Magyarország.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 04. csütörtök 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 04. csütörtök 19:11
Törölt felhasználó (3230902)

Bük-fürdő Nyugat Mo.legjobb szaunája
Nem tudom, hogy milyen a V8, de Esztergomba sokat járunk, a szaunavilág a felső szinten, teljesen elkülönített, naturista terület. A szaunákon kívül van egy kis medence és egy pihenőszoba, ezekben csak a lepedő megengedett
(Ez egy válasz Garand üzenetére (2018. 01. 04. csütörtök 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 04. csütörtök 18:38

Sziasztok! Az Esztergomban található Aquasziget szauna részlegével kapcsolatban van valakinek tapasztalata? A honlap szerint elvileg naturista, de nem teljesen egyértelmű. Arra számíthatunk mint pl. a V-8 -ban?
Bük-fürdő Nyugat Mo.legjobb szaunája