16-án pénteken,szaunázáshoz keresek 20-38 év közötti férfit a ráckevei fürdő szaunában leszek,kellemes időtöltéshez,beszélgetéshez.
Én egy régi bútor darab vagyok ott
Kérdezz levélben és válaszolok.
(Ez egy válasz bencus12345 üzenetére (2018. 02. 12. hétfő 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 12. hétfő 23:30

alapvetően egy egyedül álló husznéves srác vagyok és valószínűleg egyedül látogatnék, és ezért kérdeztem, köszönöm a válaszokat!
Sziasztok! Szauna fanatikusként most kipróbálnék újabb szaunákat ahol még nem jártam. Hol lehet "szabályosan" meztelenkedni?
magyarorszagon barhol jó lehet. Esetleg párhoz, hölgyhöz csatlakoznék..

alapvetően egy egyedül álló husznéves srác vagyok és valószínűleg egyedül látogatnék, és ezért kérdeztem, köszönöm a válaszokat!
Mi voltunk 31-én Ráckevén, nagyon jó volt nem volt tömeg
A kinti termálban is csak 1 pár volt rajtunk kívül
(Ez egy válasz Flyynia üzenetére (2018. 01. 31. szerda 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi pénteken megyünk éjszakai fürdőzés lesz. Valaki esetleg jön még innen?
Alapbòl jò hely. Mi is szoktunk ellátogatni oda.
(Ez egy válasz bencus12345 üzenetére (2018. 02. 11. vasárnap 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 11. vasárnap 18:57

Sárvári szaunáról valaki tud valami infóval szolgálni? ki mikor szokott járni?
Szia! Mire lennél kíváncsi a szaunával kapcsolatban? Mi általában havonta 1-szer szoktunk menni szombaton.
(Ez egy válasz bencus12345 üzenetére (2018. 02. 11. vasárnap 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 11. vasárnap 18:57

Nem arra gondolhatott. Azt senki sem ajánlaná.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2018. 02. 06. kedd 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Kom esztergom m van ilyen szauna ahol bi sex megy ? Tudvalaki
és ott is van fürdő
(Ez egy válasz aznekemnincs üzenetére (2018. 01. 31. szerda 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 31. szerda 16:07

Lehetne, hogy a büki fürdő szaunavilágát ajánljad? Nem nagy különbség, de ahol a fürdő van az Bük, ahol meg Szilvásvárad, Lillafüred, az meg a Bükk.
Ismét egy szuper este a V8ban
A vége szokás szerint ütős lett
Aki ott volt, tudja, miről beszélek

A szigligeti téli strandról van valakinek tapasztalata?
Siófokra gyertek a galeriusba ... lent az also szinten furdoruha mentes es minden alkalommal szexelunk tobben :P
A büki fürdő szaunavilágát ajánlottam. Bocsi az elirást.
(Ez egy válasz aznekemnincs üzenetére (2018. 01. 31. szerda 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 31. szerda 16:07

Lehetne, hogy a büki fürdő szaunavilágát ajánljad? Nem nagy különbség, de ahol a fürdő van az Bük, ahol meg Szilvásvárad, Lillafüred, az meg a Bükk.
Sziasztok! Kedves hölgy vagy pár baráti társaságát keresném, Kecskemét!
Tervezi ma valaki hogy le látogat Ráckevére ?
(Ez egy válasz Riko 40 üzenetére (2018. 01. 31. szerda 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 31. szerda 15:06

Szaunakènt a Būkki èlmèny ès strandfürdő szaunavilágát ajánljuk nagyon nagyon jò.