köszi

Sziasztok! Érdeklődnék az Aquaworld naturista szaunája felől. Tapasztalata esetleg valakinek? Minden infónak nagyon örülnék.
Köszi
(Ez egy válasz Passion38 üzenetére (2019. 09. 30. hétfő 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 30. hétfő 08:31

Szia! Én a Szentendrei V8at tudom ajánlani, szuper hely. Minden kedden és pénteken vannak szeánszok, este 7-10 között. Ilyenkor a wellnes egész területe fürdőruhamentes. Belépő, ami a Szauna felöntéseket is tartalmazza, 3800 Ft per fő.
Fontos viszont, h időben érkezzetek, max 18:30ig. Sokx teltház van...

Szia! Én a Szentendrei V8at tudom ajánlani, szuper hely. Minden kedden és pénteken vannak szeánszok, este 7-10 között. Ilyenkor a wellnes egész területe fürdőruhamentes. Belépő, ami a Szauna felöntéseket is tartalmazza, 3800 Ft per fő.
(Ez egy válasz peekersecret üzenetére (2019. 09. 28. szombat 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 28. szombat 09:00

Sziasztok!
Budapesten (vagy a környéken) tud valaki olyan szaunát ajánlani, ahova a szeretőmmel elmehetnénk textilmetens szauna szeánszra? Nyílván ajánlás alatt azt is értem, hogy voltatok ott, jó a tapasztalat, hangulat, társaság
Köszönöm!
Budapesten (vagy a környéken) tud valaki olyan szaunát ajánlani, ahova a szeretőmmel elmehetnénk textilmetens szauna szeánszra? Nyílván ajánlás alatt azt is értem, hogy voltatok ott, jó a tapasztalat, hangulat, társaság

Köszönöm!
Van szauna vezető hétfönként, vagy szimplán szauna aztán mindenki ahogy érzi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 28. szombat 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 28. szombat 14:32
Törölt felhasználó (1777462)

Hétfőn sw4you
Köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 28. szombat 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 28. szombat 14:32

Törölt felhasználó (1777462)

Hétfőn sw4you
Hétfőn sw4you
(Ez egy válasz peekersecret üzenetére (2019. 09. 28. szombat 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 28. szombat 09:00

Sziasztok!
Köszönöm!

Köszönöm!
Sziasztok!
Köszönöm!

Köszönöm!
Jó volt, megyünk máskor is!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 19. csütörtök 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Valószínűleg mi megyünk. Mi voltunk a múlt héten is.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 19. csütörtök 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is tervezzük, de még sajnos nagyon nem biztos!

Sziasztok. Székesfehérvár Árpád fürdő, vagy Siófok Galerius. ( szuper szaunamesterek)
(Ez egy válasz trelock üzenetére (2019. 09. 04. szerda 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 04. szerda 08:47

Sziasztok! Székesfehérvár, Velencei tó vonzáskörzetében melyik fürdőt, szaunát érdemes meglátogatni? Köszi előre is.
Ballószögre tervez valaki szombaton rajtunk kívül?
Szolnok környékén tud valaki natúr szaunát? Írjatok privátba!
Sziasztok! Székesfehérvár, Velencei tó vonzáskörzetében melyik fürdőt, szaunát érdemes meglátogatni? Köszi előre is.
Debreceni termál szaunájában 08.23-án jön valaki szaunázni?
Sziasztok. A hévízi bonvitalròl tud valaki mesélni?
A Kisúji Kumániában el kell felejteni a textil mentest. Ott nem játszik ilyen.
Gyulán már voltunk párommal, konkrétan üres volt, mi voltunk bent ketten. Egy öreget láttunk bemenni utánna miután kijöttünk. Elég perverz feje volt, visszajött azt hitte még bentvagyunk. (Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2019. 02. 11. hétfő 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 11. hétfő 12:40
Gyulán már voltunk párommal, konkrétan üres volt, mi voltunk bent ketten. Egy öreget láttunk bemenni utánna miután kijöttünk. Elég perverz feje volt, visszajött azt hitte még bentvagyunk. (Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2019. 02. 11. hétfő 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok nem tudjátok Kisújszálláson kun mánia strandon a szaunába kötelező e a fürdő ruha ??
A Gyulai várfürdő Casanova szaunájában járt már valaki?
NEM ! kivétel mikor ott rendezik a szauna bajnokság döntöjét
(Ez egy válasz CoupleHun üzenetére (2019. 07. 22. hétfő 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 22. hétfő 18:37

Sziasztok! A Balmazújvárosi Kamilla fürdő szaunája, nem tudja valaki, textilmentes?