Sziasztok!
Lehetne teljesen amatőr kérdésem a témával kapcsolatban?
Hogy működik az ilyen jellegű fürdőzés/szaunázás?
Párommal megyünk üdülni a hónapban. Jó lenne egy kis mókázás wellness közben de nem ismerjük ennek az “etikettjét”. Olvasgatom itt, hogy ki hova megy ilyen élményekért de nem tudom: vannak külön ilyen jellegű alkalomra létrehozott helyek is, vagy meg van a módja egy sima fürdőben/szaunában is elvonulni?
Ja és nem partnert keresünk, csak kettesben szeretnénk lenni kellemes környezetben.
Köszönöm előre is a segítséget!
Lehetne teljesen amatőr kérdésem a témával kapcsolatban?
Hogy működik az ilyen jellegű fürdőzés/szaunázás?
Párommal megyünk üdülni a hónapban. Jó lenne egy kis mókázás wellness közben de nem ismerjük ennek az “etikettjét”. Olvasgatom itt, hogy ki hova megy ilyen élményekért de nem tudom: vannak külön ilyen jellegű alkalomra létrehozott helyek is, vagy meg van a módja egy sima fürdőben/szaunában is elvonulni?
Ja és nem partnert keresünk, csak kettesben szeretnénk lenni kellemes környezetben.
Köszönöm előre is a segítséget!
Sziasztok! Valaki jart már bükkfürdőn? Mi is mennénk 4 napra. Lenne par kérdésünk! A szauna nudista e? Ha igen meztelenül lehet e fürödni azon a részen? Privatba is varjuk a leveleket! Elore is köszönjük!
Szlovákiai Patince Wellness Hotel szaunájáról jókat hallottam, van itt esetleg, aki már járt ott?
udv! Aki volt mar, osszehasonlitva gardonyi nudit vs. magnum szauna mik a tapasztalatok? Elsosorban furodni, szaunazni, meztelenkedni mennek Magnumba.. koszi! Meg egyedul oda nem mereszkedtem.. Gardony az pozitiv volt..
Egyetértünk. Mi is ott voltunk tegnap. (29. -e vasárnap)
(Ez egy válasz par4h üzenetére (2019. 12. 29. vasárnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)

harkany textilemntes szauna ok, sok ember. zaj.. :(
Szerintem ez teljes mértékben igaz.
(Ez egy válasz bios02 üzenetére (2019. 12. 29. vasárnap 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem meleg..... nagyon meleg...!!!!!
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2019. 12. 29. vasárnap 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Milyen mostanában a magnumba a vasárnapi meztelen este??
Sziasztok. Pécsen működik még valamilyen szauna club? Régebben a Xavér volt ahol nyitottabb felfogású emberek szórakoztak.. van még valami hasonló esetleg?
Esetleg legközelebb.
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2019. 12. 22. vasárnap 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
Badacsonytomaj Hotel Bonvinoba volt már valaki?
Mit lehet tudni a wellness részlegről?
Badacsonytomaj Hotel Bonvinoba volt már valaki?
Mit lehet tudni a wellness részlegről?
Elvileg felnőtt hotel. Oda kaptunk ajándék utat.
Szia! Legjobb lesz szerintem, ha felhívod őket telefonon és rákérdezel. Ha esetleg nem lenne a válasz, tudom ajánlani a közelben lévő THV-t (Thermál Hotel Visegrádot) vagy a kb 20 km-re lévő esztergomi Portobello szállodát, aminek direkt összeköttetése van az esztergomi Aquasziget-el, ahol viszont már 100%ban fruha mentes a wellness. Pihenőjük is van ám...
(Ez egy válasz Iphon2020 üzenetére (2019. 12. 25. szerda 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 25. szerda 11:53

Visegrádi Patak-part hotelről lehet valamit tudni? Elvileg felnőtt barát. Azonban nem írják, hogy textilmentes-e.
Visegrádi Patak-part hotelről lehet valamit tudni? Elvileg felnőtt barát. Azonban nem írják, hogy textilmentes-e.
Ha Pécsi vagy, a legközelebbi Magyarhertelenden van. Az ország egyik legjobb és legnagyobb szaunája, jó szaunamesterekkel.
(Ez egy válasz pecsisrac666 üzenetére (2019. 11. 27. szerda 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 27. szerda 07:12

Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék ,hogy a Dunántúlon illetve Budapesten hol van lehetőség naturista szaunára illetve fürdőre? Egy hölgy ismerőssel kirándulást tervezünk a hétvégére és szívesen ismerkednénk.
Érdeklődni szeretnék ,hogy a Dunántúlon illetve Budapesten hol van lehetőség naturista szaunára illetve fürdőre? Egy hölgy ismerőssel kirándulást tervezünk a hétvégére és szívesen ismerkednénk.
Hétfőn jöttünk haza
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 21. szombat 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 21. szombat 17:42
Törölt felhasználó (4020062)

Most hétfőn váratlanul sikerült eljutnom Sárvárra.

Most hétfőn váratlanul sikerült eljutnom Sárvárra.
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2019. 12. 14. szombat 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak hölgyet keresünk szilveszteri nudista medencés programra. (nem szexre és nem házibuliba) A részletekről érdeklődni privin lehet...
Sárváron vagyunk