Sárváron vagyunk
Csak hölgyet keresünk szilveszteri nudista medencés programra. (nem szexre és nem házibuliba) A részletekről érdeklődni privin lehet...
Most hétfőn váratlanul sikerült eljutnom Sárvárra.
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2019. 12. 14. szombat 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Hétfőn jöttünk haza
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 21. szombat 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 21. szombat 17:42
Törölt felhasználó (4020062)

Most hétfőn váratlanul sikerült eljutnom Sárvárra.

Ha Pécsi vagy, a legközelebbi Magyarhertelenden van. Az ország egyik legjobb és legnagyobb szaunája, jó szaunamesterekkel.
(Ez egy válasz pecsisrac666 üzenetére (2019. 11. 27. szerda 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 27. szerda 07:12

Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék ,hogy a Dunántúlon illetve Budapesten hol van lehetőség naturista szaunára illetve fürdőre? Egy hölgy ismerőssel kirándulást tervezünk a hétvégére és szívesen ismerkednénk.
Érdeklődni szeretnék ,hogy a Dunántúlon illetve Budapesten hol van lehetőség naturista szaunára illetve fürdőre? Egy hölgy ismerőssel kirándulást tervezünk a hétvégére és szívesen ismerkednénk.
Visegrádi Patak-part hotelről lehet valamit tudni? Elvileg felnőtt barát. Azonban nem írják, hogy textilmentes-e.
Szia! Legjobb lesz szerintem, ha felhívod őket telefonon és rákérdezel. Ha esetleg nem lenne a válasz, tudom ajánlani a közelben lévő THV-t (Thermál Hotel Visegrádot) vagy a kb 20 km-re lévő esztergomi Portobello szállodát, aminek direkt összeköttetése van az esztergomi Aquasziget-el, ahol viszont már 100%ban fruha mentes a wellness. Pihenőjük is van ám...
(Ez egy válasz Iphon2020 üzenetére (2019. 12. 25. szerda 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 25. szerda 11:53

Visegrádi Patak-part hotelről lehet valamit tudni? Elvileg felnőtt barát. Azonban nem írják, hogy textilmentes-e.
Elvileg felnőtt hotel. Oda kaptunk ajándék utat.
Sziasztok.
Badacsonytomaj Hotel Bonvinoba volt már valaki?
Mit lehet tudni a wellness részlegről?
Badacsonytomaj Hotel Bonvinoba volt már valaki?
Mit lehet tudni a wellness részlegről?
Esetleg legközelebb.
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2019. 12. 22. vasárnap 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Pécsen működik még valamilyen szauna club? Régebben a Xavér volt ahol nyitottabb felfogású emberek szórakoztak.. van még valami hasonló esetleg?
Milyen mostanában a magnumba a vasárnapi meztelen este??
Szerintem meleg..... nagyon meleg...!!!!!
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2019. 12. 29. vasárnap 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem ez teljes mértékben igaz.
(Ez egy válasz bios02 üzenetére (2019. 12. 29. vasárnap 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)

harkany textilemntes szauna ok, sok ember. zaj.. :(
Egyetértünk. Mi is ott voltunk tegnap. (29. -e vasárnap)
(Ez egy válasz par4h üzenetére (2019. 12. 29. vasárnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)

udv! Aki volt mar, osszehasonlitva gardonyi nudit vs. magnum szauna mik a tapasztalatok? Elsosorban furodni, szaunazni, meztelenkedni mennek Magnumba.. koszi! Meg egyedul oda nem mereszkedtem.. Gardony az pozitiv volt..
Szlovákiai Patince Wellness Hotel szaunájáról jókat hallottam, van itt esetleg, aki már járt ott?
Sziasztok! Valaki jart már bükkfürdőn? Mi is mennénk 4 napra. Lenne par kérdésünk! A szauna nudista e? Ha igen meztelenül lehet e fürödni azon a részen? Privatba is varjuk a leveleket! Elore is köszönjük!
Sziasztok!
Lehetne teljesen amatőr kérdésem a témával kapcsolatban?
Hogy működik az ilyen jellegű fürdőzés/szaunázás?
Párommal megyünk üdülni a hónapban. Jó lenne egy kis mókázás wellness közben de nem ismerjük ennek az “etikettjét”. Olvasgatom itt, hogy ki hova megy ilyen élményekért de nem tudom: vannak külön ilyen jellegű alkalomra létrehozott helyek is, vagy meg van a módja egy sima fürdőben/szaunában is elvonulni?
Ja és nem partnert keresünk, csak kettesben szeretnénk lenni kellemes környezetben.
Köszönöm előre is a segítséget!
Lehetne teljesen amatőr kérdésem a témával kapcsolatban?
Hogy működik az ilyen jellegű fürdőzés/szaunázás?
Párommal megyünk üdülni a hónapban. Jó lenne egy kis mókázás wellness közben de nem ismerjük ennek az “etikettjét”. Olvasgatom itt, hogy ki hova megy ilyen élményekért de nem tudom: vannak külön ilyen jellegű alkalomra létrehozott helyek is, vagy meg van a módja egy sima fürdőben/szaunában is elvonulni?
Ja és nem partnert keresünk, csak kettesben szeretnénk lenni kellemes környezetben.
Köszönöm előre is a segítséget!