Február 26-án 20.00-kb.03.00-ig
Farsangi ZENÉS naturista fürdőest és szaunamaraton! ♨️
6 Szaunamesterrel!!!
(JelMEZTELEN est de farsangi hangulatú kiegészítők viselése elfogadott)
Ballószögön az
Aranykor Wellness és Termálfürdőben
Belépő 4500.-/fő
3 féle szaunaprogram +csokis gőzös finálé♨️♨️
6 Szaunamesterrel!!!
(JelMEZTELEN est de farsangi hangulatú kiegészítők viselése elfogadott)
Ballószögön az
Aranykor Wellness és Termálfürdőben
Belépő 4500.-/fő
3 féle szaunaprogram +csokis gőzös finálé♨️♨️
6 Szaunamesterrel!!! ♨️
(JelMEZTELEN est, de farsangi hangulatú kiegészítők viselése elfogadott
6 Szaunamesterrel!!! ♨️
Mi ott leszünk...
(Ez egy válasz Lia80 üzenetére (2022. 02. 26. szombat 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 26. szombat 14:36

6 Szaunamesterrel!!! ♨️
6 Szaunamesterrel!!! ♨️
Sziasztok! Hálás köszönet nektek azért, amiért szóltatok Ballószögről. Mi most több napot is eltöltöttünk a fürdőben, és nagyon megtetszett nekünk. Úgy gondoljuk, visszatérő vendégek leszünk ott. Nem csak a naturista estéken...
Az éjszakába nyúló naturista este nagyon bejött nekünk, éjjel kettő utánig maradtunk. Döbbenetes volt látni a felöntések népszerűségét, mi este már inkább nem álltunk be a várakozók sorába, hiszen napközben kimaxoltuk az összes lehetőséget. Zseniálisak voltak a szaunamesterek.
A zene viszont nem dj, hanem gyenge hentesmunka volt. Ilyenért jobb falunapokon a színpad mögött már tángáltak el dj-ket
Kellemes volt az is, hogy a büfénél sohasem volt sorbanállás, s az ott levő fiatal hölgy csodálatosan ügyes, kedves volt.
A fürdő nagyon igényes, jól felszerelt, de mégsem túl nagy létesítmény. Bár több ilyen is lenne szerte az országban.
Szóval köszönet mégegyszer, s reméljük, ti is jól éreztétek magatokat. (Ez egy válasz facsefacse üzenetére (2022. 02. 23. szerda 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 23. szerda 21:54
Az éjszakába nyúló naturista este nagyon bejött nekünk, éjjel kettő utánig maradtunk. Döbbenetes volt látni a felöntések népszerűségét, mi este már inkább nem álltunk be a várakozók sorába, hiszen napközben kimaxoltuk az összes lehetőséget. Zseniálisak voltak a szaunamesterek.
A zene viszont nem dj, hanem gyenge hentesmunka volt. Ilyenért jobb falunapokon a színpad mögött már tángáltak el dj-ket

Kellemes volt az is, hogy a büfénél sohasem volt sorbanállás, s az ott levő fiatal hölgy csodálatosan ügyes, kedves volt.
A fürdő nagyon igényes, jól felszerelt, de mégsem túl nagy létesítmény. Bár több ilyen is lenne szerte az országban.
Szóval köszönet mégegyszer, s reméljük, ti is jól éreztétek magatokat. (Ez egy válasz facsefacse üzenetére (2022. 02. 23. szerda 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Amúgy nem mellékesen 26-án Ballószögön is lesz program, konkrétan szaunamaraton és naturista est. A szaunamaratonon egész nap 20.00-ig szaunaprogramok (ahol a szauna fürdőruhamentes, a fürdő egyéb területe textiles) 20.00-tól pedig hajnali 3-ig tartó zenés naturista (egész fürdő, minden medence meztelen) est lesz.
Jah, és vicces közjáték az egyik felöntéstől.
Kérdezi a szaunamester, hogy ki honnét hallott a fürdőről és az esti buliról? Zavart hallgatás volt a válasz ...
Kérdezi a szaunamester, hogy ki honnét hallott a fürdőről és az esti buliról? Zavart hallgatás volt a válasz ...

Az összes szaunás facebook csoportban hirdették az eseményt, szerintem a többség ott értesült róla. A zenéről alkotott véleményeddel viszont egyet kell értsek!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2022. 02. 27. vasárnap 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 27. vasárnap 23:06

Jah, és vicces közjáték az egyik felöntéstől.

Mivel nem fészezek, én itt találtam rá. A szaunában miért hallgattak, s nem mondták? Lehet, melegük volt
Hát a zeneszerűség... no igen. A tízből kb kilenc zenére ráfabrikált borzalmas egyentucc-tucc, meg a fura keverés, a kihagyások, a buli eleji zenedadogás hogy csak kb 10-20 másodpercig szól valami. Még az is jobb lett volna ha a vacak retro rádio szól.
De nem hagytuk a kedvünket ezzel elrontani. Tök jó hely ez a fürdő! (Ez egy válasz berta24 üzenetére (2022. 02. 28. hétfő 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 28. hétfő 16:26

Hát a zeneszerűség... no igen. A tízből kb kilenc zenére ráfabrikált borzalmas egyentucc-tucc, meg a fura keverés, a kihagyások, a buli eleji zenedadogás hogy csak kb 10-20 másodpercig szól valami. Még az is jobb lett volna ha a vacak retro rádio szól.
De nem hagytuk a kedvünket ezzel elrontani. Tök jó hely ez a fürdő! (Ez egy válasz berta24 üzenetére (2022. 02. 28. hétfő 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Az összes szaunás facebook csoportban hirdették az eseményt, szerintem a többség ott értesült róla. A zenéről alkotott véleményeddel viszont egyet kell értsek!
Én nem szeretem a zenés szauna szeánszokat, hogy finoman fogalmazzak
Nekem a szaunázás a nyugalomról, a kikapcsolódásról és a feltöltődésről szól.

Törölt felhasználó (4586822)

A "zene" amiről beszélgetünk az a szaunán kívül, a medencéknél szólt. A szeánszokon kellemes, a programhoz illő számok voltak, szerintem azokkal semmi baj nem volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 01. kedd 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 01. kedd 09:28

Szép gesztus a szervezőktől a zenemanus, de nem a legjobb embert találták meg. De Ő nagyon élvezte és átéléssel csinálta! Azért ha jobb zene lenne és a széplányok táncra perdülnek lehet elszabadulna a hangulat
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2022. 02. 28. hétfő 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 28. hétfő 23:31

Mivel nem fészezek, én itt találtam rá. A szaunában miért hallgattak, s nem mondták? Lehet, melegük volt
De nem hagytuk a kedvünket ezzel elrontani. Tök jó hely ez a fürdő!

De nem hagytuk a kedvünket ezzel elrontani. Tök jó hely ez a fürdő!
A fürdőben volt zene, gondolom a farsangi naturista est miatt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 01. kedd 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 01. kedd 09:28

Egyetértünk.
A zene (manus) milyenségétől függetlenül mi nagyon jól éreztük magunkat. Biztosan sokszor megyünk még.
Úgy látom, sokan voltak innét a GG ről...
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2022. 03. 03. csütörtök 05:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 03. csütörtök 05:58
A zene (manus) milyenségétől függetlenül mi nagyon jól éreztük magunkat. Biztosan sokszor megyünk még.
Úgy látom, sokan voltak innét a GG ről...

Szép gesztus a szervezőktől a zenemanus, de nem a legjobb embert találták meg. De Ő nagyon élvezte és átéléssel csinálta! Azért ha jobb zene lenne és a széplányok táncra perdülnek lehet elszabadulna a hangulat

Szerintetek melyik a legjobb szauna, ami welness szállóval van "egybekötve" ? Eddig mi Bükfürdő Répce Gold, Debrecen Aquaticum, Tiszakécske Barack, Egerszelók Saliris, Felsőtárkány Bambara hotelben voltunk. A sorrend nem véletlen a legjobbtól indul. A hosszú hétvégén Sárvár Spirit Hotelbe készülünk. Ez kb. hol helyezkedhet el a felső sorrendben?
Egy polccal felettük, magasabb kategória és nem csak csillagban, jó választás.
(Ez egy válasz atipati11 üzenetére (2022. 03. 03. csütörtök 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 03. csütörtök 20:43

Szerintetek melyik a legjobb szauna, ami welness szállóval van "egybekötve" ? Eddig mi Bükfürdő Répce Gold, Debrecen Aquaticum, Tiszakécske Barack, Egerszelók Saliris, Felsőtárkány Bambara hotelben voltunk. A sorrend nem véletlen a legjobbtól indul. A hosszú hétvégén Sárvár Spirit Hotelbe készülünk. Ez kb. hol helyezkedhet el a felső sorrendben?
Üdvözlet, sziasztok!
Tud valaki bővebbet a budapesti fürdők "éjszakai fürdőzéséről"?
Honlapokon nincs információ, telefonban csak annyit mondtak, hogy semmivel nem másabb, mint a nappali, csak ez éjszakai!
Ha volt valaki és van információja, akkor ossza meg velem, kérem!
Honlapokon nincs információ, telefonban csak annyit mondtak, hogy semmivel nem másabb, mint a nappali, csak ez éjszakai!

Sziasztok! Igazán nincs mit, azért szoktam (szoktuk páran) itt is megírni, mert leginkább a facebook-on hirdetik és biztosan vannak (mint ahogy Ti is), akik nincsenek benn mindenféle szaunás facebook csoportban, így lemaradnak.
Örülök, hogy tetszett, menjetek máskor is. Nekünk a kedvenc helyünk évek óta. (Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2022. 02. 27. vasárnap 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 27. vasárnap 22:57
Örülök, hogy tetszett, menjetek máskor is. Nekünk a kedvenc helyünk évek óta. (Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2022. 02. 27. vasárnap 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Hálás köszönet nektek azért, amiért szóltatok Ballószögről. Mi most több napot is eltöltöttünk a fürdőben, és nagyon megtetszett nekünk. Úgy gondoljuk, visszatérő vendégek leszünk ott. Nem csak a naturista estéken...
Szóval köszönet mégegyszer, s reméljük, ti is jól éreztétek magatokat.

Szóval köszönet mégegyszer, s reméljük, ti is jól éreztétek magatokat.
Ti voltatok már itt? A szállloda gondoltuk, hogy jobb mint a lentebb felsoroltak. A szauna részre is igaz ez? A bükfürdői nagyon magasra tette a lécet! Most is csak azért mennénk a Spiritbe, mert jó szülinapi ajándéknak gondolom.
(Ez egy válasz nemigem üzenetére (2022. 03. 04. péntek 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 04. péntek 00:03

Egy polccal felettük, magasabb kategória és nem csak csillagban, jó választás.
Tehát senkinek semmi információja! Rendben
(Ez egy válasz landzsa üzenetére (2022. 03. 04. péntek 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 04. péntek 16:37

Üdvözlet, sziasztok!