Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Egyik barátom már volt szauna clubban külföldön. Ha van tapasztalatotok, élményetek, osszátok meg velünk. Nálunk is van ilyen? Ha igen, hol?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 61 62 63 64 65 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1950   2022. 07. 07. csütörtök 18:52
pár-Bp-28 pár-Bp-28
Hertelend mellett a nagyobb programszauna szól, illetve a hangulat. Bükfürdő egy kicsit rideg ahhoz képest, hiába a sok szolgáltatás. Hosszú hétvégén már többször pórul jártunk, szaunaprogramra nem jutott hely (ha azóta se változtattak a szisztémán, akkor az nem lett jobb), lefoglalták, ha rendes volt a szaunamester akkor szólt ha adtak vissza.(általában 17 óra utáni program)
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 07. csütörtök 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4675773)
2022. 07. 07. csütörtök 15:15
Sziasztok!

Mi az amiben szerintetek veri hertelend bükfürdőt?
#1949   2022. 07. 07. csütörtök 15:15
X Törölt felhasználó (4675773)
Sziasztok!

Mi az amiben szerintetek veri hertelend bükfürdőt?
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 07. 02. szombat 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 02. szombat 22:46
Valóban Sárvár jóval másabb mint Bükfürdő, a másabb inkább negatívan értendő. Mi csak azért megyünk néha oda mert közelebb vSn, illetve bükön már nincs csak szauna jegy, így kénytelen sz ember jóval drágábban megvenni a teljes fürdőbe szóló jegyet, ez nagy lehúzás.
Ami a legjobb szerintünk bár jóval messzebb van az Magyarhertelend, az a hely valami csoda, remek szaunamesterekkel, délrlőtt program illetve délutáni programok.
#1948   2022. 07. 05. kedd 16:32
Stallion__86 Stallion__86
Sziasztok!
Magyarhertelend témában én is csak osztani tudom azt a véleményt, hogy egy csendes más világba csöppen az ember amikor ott van. Nagyon jó adottságai vannak a helynek és nagyon jó programokat szerveznek és csinálnak a mesterek.
Debrecenbe nagyon jó híres mesterek vannak, sokukat ismerem személyes én is, az hely is nagyon jól meg lett tervezve. Klassz programok vannak és ott is jó hogy van egy kis kerthelyiség, ahol ki lehet feküdni. Debrecen inkább textilmentes Hertelend inkább naturista hely, ha különbséget kellene említeni.
#1947   2022. 07. 05. kedd 14:21
Felhőék Felhőék
Mi eddig bükfürdőn, Sárváron, kehidán illetve hertelenden voltunk. Az ország többi textilmentes szaunája nem ismert számunkra. Valahogy a kehidai nálunk nagy csalódás volt, hertelend pedig a legjobb, bár tőlünk is távol van. Mindenképpen szauna programra érdemes menni, nem hagynak sokat unatkozni a mesterek.
(Ez egy válasz Sylvie-Imy üzenetére (2022. 07. 05. kedd 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 05. kedd 10:59
Hertelend maga a csoda eljen
Valóban fantasztikus és egyedi fílingje van.
Mi péntek délután és szombat egész nap ott voltunk. A szaunaprogramra nem vettünk jegyet - késői érkezés miatt - de a szaunamester hölgy kedvesen meghívott bennünket. Nagyon profik, fantasztikus felöntéseket tudnak produkálni. Egyébként délutáni és esti szaunaprogramok vannak 3-3 alkalom valamint a gőzben is. Vasárnap az volt a meglepetés hogy a négy felöntéshez jutott egy ötödik bónusz is worship
Nem voltak sokan, korban 35 évtől felfelé, csendes, vidám, családias légkör a jellemző.
Mindent összevetve eddig Magyarhertelend viszi a prímet a textilmentes szaunák között worship worship
Alíg várjuk hogy visszatérhessünk!
#1946   2022. 07. 05. kedd 13:29
X Törölt felhasználó (4644752)
azért cívisvárosi lakosként legyetek őszinték...
a debreceni szauna még mindig jobb mint a hertelendi
mi is voltunk mindkettőben, de Timi, Bogi, Petiék még mindig viszik a prímet...
(Ez egy válasz Sylvie-Imy üzenetére (2022. 07. 05. kedd 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 05. kedd 10:59
Mi péntek délután és szombat egész nap ott voltunk. A szaunaprogramra nem vettünk jegyet - késői érkezés miatt - de a szaunamester hölgy kedvesen meghívott bennünket. Nagyon profik, fantasztikus felöntéseket tudnak produkálni. Egyébként délutáni és esti szaunaprogramok vannak 3-3 alkalom valamint a gőzben is. Vasárnap az volt a meglepetés hogy a négy felöntéshez jutott egy ötödik bónusz is worship
Nem voltak sokan, korban 35 évtől felfelé, csendes, vidám, családias légkör a jellemző.
Mindent összevetve eddig Magyarhertelend viszi a prímet a textilmentes szaunák között worship worship
#1945   2022. 07. 05. kedd 10:59
Sylvie-Imy Sylvie-Imy
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 07. 02. szombat 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 02. szombat 22:46
Valóban Sárvár jóval másabb mint Bükfürdő, a másabb inkább negatívan értendő. Mi csak azért megyünk néha oda mert közelebb vSn, illetve bükön már nincs csak szauna jegy, így kénytelen sz ember jóval drágábban megvenni a teljes fürdőbe szóló jegyet, ez nagy lehúzás.
Ami a legjobb szerintünk bár jóval messzebb van az Magyarhertelend, az a hely valami csoda, remek szaunamesterekkel, délrlőtt program illetve délutáni programok.
#1944   2022. 07. 02. szombat 22:46
Felhőék Felhőék
(Ez egy válasz atipati11 üzenetére (2022. 06. 27. hétfő 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 27. hétfő 18:38
Sárvár csalódás volt Bükfürdő után. Mindenki bábozódva, én éreztem magam kellemetlenül, mikor meztelenül akartam csobbanni. A pihenőt a textiles fürdőzők is használják előszeretettel, mert itt nagyobb a nyugi.
#1943   2022. 06. 29. szerda 08:41
kalandcsaj kalandcsaj
Ráckeve
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2022. 06. 29. szerda 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 29. szerda 06:41
Sziasztok pénteken Pesten leszek párommal.hiva érdemes el látogatni melyik furdobe ahol textil mentesen is lehet lenni ? És m4g akár kalandozni is lehet
#1942   2022. 06. 29. szerda 06:41
Gerzson95 Gerzson95
Sziasztok pénteken Pesten leszek párommal.hiva érdemes el látogatni melyik furdobe ahol textil mentesen is lehet lenni ? És m4g akár kalandozni is lehet
#1941   2022. 06. 28. kedd 22:23
X Törölt felhasználó (4475222)
Sziasztok! Kiskunmajsa szauna világról van valakinek tapasztalata?
#1940   2022. 06. 28. kedd 22:04
pár-Bp-28 pár-Bp-28
A Saliris szaunavilág részén két rönkszauna van, kültéren, és mellette van a napozóterasz. Régebben naturista volt az biztos, mert arra területre ki volt téve a fürdőruhamentes tábla. Sós-mézes-jeges felöntések voltak, de ez sem friss info. A saliris oldalán biztos találsz aktuálisat.
(Ez egy válasz magnum44 üzenetére (2022. 06. 28. kedd 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 28. kedd 20:50
Sziasztok! Tud valaki infót az Egerszalóki textilmentes szaunáról? Állítólag naturista napozója is van.
#1939   2022. 06. 28. kedd 20:50
magnum44 magnum44
Sziasztok! Tud valaki infót az Egerszalóki textilmentes szaunáról? Állítólag naturista napozója is van.
#1938   2022. 06. 27. hétfő 18:41
Szovázs Szovázs
Szia, az Oriental Spa sokkal kulturáltabb az Aquaworld szaunarészlegénél, csak jóval kisebb. Illetve a vendégek kulturáltabbak, mivel van külön textiles és nudi rész, ezért kevésbé jellemző, hogy fürdőruhában beülnek. Sajnos a hangosan pofázó építési vállalkozók itt is jellemzőek. A hétvégék és a délutánok sűrűk, de hétköznap délelőttönként és kora délutánonként sokkal nyugisabb, akkor akármi is lehet. Meg nyilván nyáron, kánikulában sem som elvetemlült szaunázik... Egyébként egy normál szauna, egy gőz és egy bioszauna van bent, meg zuhanyzók és merülőmedence. Pihenőtér sajnos csak a közös helyiségben van, ahol mindneki más is fekszik, ott el kell magad takarnod. Bár már láttam olyat, hogy egy srác konszolidáltan felhúzta a lábát, kivolt a méretes farka meg a csomagja a lepedő alól, a szemben fekvő két lány meg érdeklődve nézte, mire a srác elkezdte verni.
(Ez egy válasz Ferciferci88 üzenetére (2022. 05. 25. szerda 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 25. szerda 08:09
Sziasztok! Erdeklodnek toletek, milyen a tapasztalatotok az aquaworld - otiental spa naturista szauna reszlegevel? Koszi a valaszokat!
#1937   2022. 06. 27. hétfő 18:38
atipati11 atipati11
Sárvár csalódás volt Bükfürdő után. Mindenki bábozódva, én éreztem magam kellemetlenül, mikor meztelenül akartam csobbanni. A pihenőt a textiles fürdőzők is használják előszeretettel, mert itt nagyobb a nyugi.
(Ez egy válasz Csakbisex üzenetére (2022. 06. 04. szombat 05:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 04. szombat 05:31
Sziasztok! A sárvári szaunáról van tapasztalata valakinek? Estére tervezzúk meglátogatni.
#1936   2022. 06. 27. hétfő 18:36
atipati11 atipati11
Azért nem teljesen naturista! Aki akarja takargathatja magát, a pihenőben megis kérnek erre! Ettől függetlenül tényleg nagyon jó hely és a meztelenség terén itt a legnagyobb a tolerancia.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2022. 06. 24. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 24. péntek 09:58
Bükfürdőn a nagy, központi fürdőben a szaunarészleg teljesen külön van és az egész naturista, sok szaunával, csobbanóval, kint is, bent is. Ha idejében érkeztek, vannak egymás mellett bő kétszemélyes szeparék, akkor azt is lefogalhatjátok, ott még akciózni is lehet, akár mások bevonásával is, bár én magam ilyet még nem láttam.
#1935   2022. 06. 27. hétfő 15:29
Hedonisz69 Hedonisz69
Végeztem egy kis kutató munkát. Az Anna fürdő szerdán és pénteken 20-24 van nyitva esti fürdőzésre. Gondolom ez mind textiles, de ha valaki lazításra vágyik egy hosszú hét után akkor ez is jó.
(Ez egy válasz Hedonisz69 üzenetére (2022. 06. 24. péntek 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 24. péntek 22:15
Sziasztok kedves fórumtársak! Szeretnék érdeklődni, hogy tudtok-e Szegeden és környékén éjszakai fürdőzési/wellness/szauna lehetőségről? Azt tudom, hogy a szegedi nagy fürdőben áprilisban lett vége a éjszakai szezonnak. Az infókat előre is köszönöm!
#1934   2022. 06. 24. péntek 22:15
Hedonisz69 Hedonisz69
Sziasztok kedves fórumtársak! Szeretnék érdeklődni, hogy tudtok-e Szegeden és környékén éjszakai fürdőzési/wellness/szauna lehetőségről? Azt tudom, hogy a szegedi nagy fürdőben áprilisban lett vége a éjszakai szezonnak. Az infókat előre is köszönöm!
#1933   2022. 06. 24. péntek 09:58
kandurmarci kandurmarci
Bükfürdőn a nagy, központi fürdőben a szaunarészleg teljesen külön van és az egész naturista, sok szaunával, csobbanóval, kint is, bent is. Ha idejében érkeztek, vannak egymás mellett bő kétszemélyes szeparék, akkor azt is lefogalhatjátok, ott még akciózni is lehet, akár mások bevonásával is, bár én magam ilyet még nem láttam.
(Ez egy válasz csakvalaki üzenetére (2022. 06. 24. péntek 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 24. péntek 09:45
Sziasztok. Erdeklodni szeretnek hogy Bükfürdőn mien lehetoseg van?
#1932   2022. 06. 24. péntek 09:45
csakvalaki csakvalaki
Sziasztok. Erdeklodni szeretnek hogy Bükfürdőn mien lehetoseg van?
#1931   2022. 06. 04. szombat 14:25
HARMASBAN88 HARMASBAN88
Sziasztok! Párszor voltam már elég jó kis hely! Bár még nem tapasztaltam sohase orgia féle dolgokat de biztos léteznek smile
(Ez egy válasz Csakbisex üzenetére (2022. 06. 04. szombat 05:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 04. szombat 05:31
Sziasztok! A sárvári szaunáról van tapasztalata valakinek? Estére tervezzúk meglátogatni.

... 61 62 63 64 65 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2012. 02. 12. vasárnap
Üzenetek: 3190db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 17. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!