Szia! Régi hozzászólásomat láthatjátok Sárvárról. Sárvárt nem javaslom.. helyette inkább Bük. Jakuzzi pici, meg bent van a pihenőrész mellett. Decemberben is hideg volt. Kényelmesen talán 2-3 ember fél el. Többnek már nem komfortos. Legjobbat vagy semmit! Bük a best továbbra is, meg M.hertelend.
(Ez egy válasz yoci04 üzenetére (2023. 03. 15. szerda 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 15. szerda 09:01

Sziasztok! Sárvár felől szeretnénk érdeklődni! Mi a kisebb befogadó képességű szaunákat szeretjük,mert nagyobb a csend. Sárváron milyenek vannak? A jakuzziba hányan férnek el,a szaunavilágban?
Sziasztok! Sárvár felől szeretnénk érdeklődni! Mi a kisebb befogadó képességű szaunákat szeretjük,mert nagyobb a csend. Sárváron milyenek vannak? A jakuzziba hányan férnek el,a szaunavilágban?
Holnapra keresek valami ünnepi szauna programot. Van esetleg valakinek ötlete, javaslata? Köszi!
Sziasztok,
most 16.-án este 7-től ismét naturista wellnesz,szaunaest lesz Bábolnán,a fürdőben.Kellemes pihenőrész,szauna,kültéri termálmedencék...
Reméljük,hogy minél többen leszünk..: )
most 16.-án este 7-től ismét naturista wellnesz,szaunaest lesz Bábolnán,a fürdőben.Kellemes pihenőrész,szauna,kültéri termálmedencék...
Reméljük,hogy minél többen leszünk..: )
Egyelőre nincsen új időpont meghirdetve, lehet, hogy nem lesz többet, vagy csak alkalmanként.
Az "érdemes menni" meg attól függ, hogy neked mitől lenne értelme... (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 13. hétfő 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 13. hétfő 17:01
Az "érdemes menni" meg attól függ, hogy neked mitől lenne értelme... (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 13. hétfő 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4635162)

Sziasztok! A Magnum szauna vegyes napjáról van valakinek infója? Érdemes menni? Köszi a választ..

Sziasztok! A Magnum szauna vegyes napjáról van valakinek infója? Érdemes menni? Köszi a választ..

Van egy kis jakuzzi, de nem tudják megfelelően beállítani a hőmérsékletét, ugyanez igaz a gyógymedencére is. maga a létesítmény meglehetősen retró jellegű. Az ilyen szeánszok alkalmával zsúfolt is szokott lenni.....
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2023. 03. 13. hétfő 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért?
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2023. 03. 11. szombat 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekünk nagyon bejött!A kinti medencék jók.Bár mi nem vagyunk nagy szaunások.Én ajánlom
(Ez egy válasz atipati11 üzenetére (2023. 03. 10. péntek 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 10. péntek 21:30

A kerekdombi szauna hétvégékről nem nagyon találtam itt semmit. Senki sem jár ide innen? Szimpatikus, hogy van melegvizes medence is itt ami fürdőruha nélkül használható, habár van egy kis retro fílingje...
Kicsit retró,de nekünk nagyon bejött!A kinti medencék jók!Én ajánlom
(Ez egy válasz atipati11 üzenetére (2023. 03. 10. péntek 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)

A kerekdombi szauna hétvégékről nem nagyon találtam itt semmit. Senki sem jár ide innen? Szimpatikus, hogy van melegvizes medence is itt ami fürdőruha nélkül használható, habár van egy kis retro fílingje...
Szombat koraeste az Orientalban:
Van egy faszi, akit már sokszor láttam ott. Viszonylag alacsony, köpcös, középkorú.
Rettenetesen kellemetlen, hogy annyira, de annyira gátlástalanul néz be a kabinokba, hogy leplezetlenül felpattan a pihenőről, ha egy nő véletlenül bemegy a natur-részlegre, hogy tátott szájjal bámul, ha egy nő zuhanyozni megy, hogy el nem tudom mondani.
Komolyan mondom, én érzem magam kínosan miatta a többi nő / pár előtt, hogy ez történik.
Ezekkel mit lehet kezdeni?
Van egy faszi, akit már sokszor láttam ott. Viszonylag alacsony, köpcös, középkorú.
Rettenetesen kellemetlen, hogy annyira, de annyira gátlástalanul néz be a kabinokba, hogy leplezetlenül felpattan a pihenőről, ha egy nő véletlenül bemegy a natur-részlegre, hogy tátott szájjal bámul, ha egy nő zuhanyozni megy, hogy el nem tudom mondani.
Komolyan mondom, én érzem magam kínosan miatta a többi nő / pár előtt, hogy ez történik.
Ezekkel mit lehet kezdeni?
Szia! Csütörtök is adott, hasonlóan a szerdai/pénteki/vasárnapi estekhez.Három hete "tematikus,indiai alapjellegű" est volt, korlátozott létszámban, előzetes e-maillel lehetett jelentkezni. Szerintem jó este volt, normális látogatói körrel, zsúfoltság nélkül.
(Ez egy válasz Dr.White üzenetére (2023. 03. 09. csütörtök 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 09. csütörtök 15:12

Koszonom! Azt hiszem, akkor marad a szerda este, mint altalaban, a 130 ember egy kicsit soknak tunik azon a kis helyen. 22-en szerintem megyunk is.
A szauna jó, a többi viszont élvezhetetlen...

Koszonom! Azt hiszem, akkor marad a szerda este, mint altalaban, a 130 ember egy kicsit soknak tunik azon a kis helyen. 22-en szerintem megyunk is.
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2023. 03. 08. szerda 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 08. szerda 17:55

Milyen szempontból? Szerdán, pénteken és vasárnap este vannak fürdőruhamentes szaunaestek. Pénteken 80-130 fő közt mozog a létszám, a másik két napon kevesebben vannak. A kültéri gyógymedence pénteken fürdőruhás, mert moziest is van párhuzamosan.
Milyen szempontból? Szerdán, pénteken és vasárnap este vannak fürdőruhamentes szaunaestek. Pénteken 80-130 fő közt mozog a létszám, a másik két napon kevesebben vannak. A kültéri gyógymedence pénteken fürdőruhás, mert moziest is van párhuzamosan.
(Ez egy válasz Dr.White üzenetére (2023. 03. 08. szerda 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Melyik a legjobb nap Rackeven, mikor erdemes menni?
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2023. 03. 06. hétfő 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 06. hétfő 18:15

Szombaton este sem. Csak a szerdai, pénteki és vasárnapi programokon.
Köszi! Akkor a szombatot hanyagoljuk.
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2023. 03. 06. hétfő 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 06. hétfő 18:15

(Ez egy válasz atipati11 üzenetére (2023. 03. 06. hétfő 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 06. hétfő 14:36

Nem tudja valaki, hogy Ráckevén szombaton egész nap használható a szaunatérben lévő medence fürdőruha nélkül, vagy csak este, úgy mint pénteken, és szerdán?
Nem tudja valaki, hogy Ráckevén szombaton egész nap használható a szaunatérben lévő medence fürdőruha nélkül, vagy csak este, úgy mint pénteken, és szerdán?