Inkább szombaton Bük....
Mi is nagyon nézegetjük amúgy Hertelendet, de eddig mindig Bükfördőn kötöttünk ki. Neketek miért tetszik jobban Hertelend mint Bük?
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 04. 12. szerda 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 12. szerda 09:28

Hát igen kinek mi az igénye, nekünk a szemben lévő panzió tökéletes, tiszta nem túl drága, van étterme, ez bekünk már jó. Nem szoktunk köntösben átszaladgálni, nekünk egy 3 szeánszból álló délutáni vagy esti program minden igényt kielégít. A fürdő részét meg hanyagoljuk, teljesen illúzió romboló a szauna részből felmenni a fúrdő klórszagú zsivajába… de ez minden más helyen us így van pl bükfürdőn.
Hát igen kinek mi az igénye, nekünk a szemben lévő panzió tökéletes, tiszta nem túl drága, van étterme, ez bekünk már jó. Nem szoktunk köntösben átszaladgálni, nekünk egy 3 szeánszból álló délutáni vagy esti program minden igényt kielégít. A fürdő részét meg hanyagoljuk, teljesen illúzió romboló a szauna részből felmenni a fúrdő klórszagú zsivajába… de ez minden más helyen us így van pl bükfürdőn.
(Ez egy válasz atipati11 üzenetére (2023. 04. 11. kedd 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 11. kedd 16:33

Hertelendnek viszont egy nagy hátránya van szempontunkból, nincs szállodája, nem úgy mint a bükinek. Van ugyan a közelben egy panzió, de hidegben/essőben, nem kényelmes köntösben át járkálni... :( Miskolcról pedig csak egy napra leruccanni, luxus :(
Ugye ? A folyamatos kérdezősködés,ahelyett,hogy vissza olvasnának picit...
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 04. 11. kedd 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 11. kedd 23:52

"Mikor érdemes?" - milyen szempontból??!!
Mi a célod, mit keresel, mit szeretnél?!
Minél többen legyenek? Minél kevesebben?
És még lehetne 15 kérdés...
De röviden: leginkább semmikor nem érdemes.
De röviden: leginkább semmikor nem érdemes.
"Mikor érdemes?" - milyen szempontból??!!
De röviden: leginkább semmikor nem érdemes. (Ez egy válasz Danny18 üzenetére (2023. 04. 11. kedd 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 11. kedd 13:36
De röviden: leginkább semmikor nem érdemes. (Ez egy válasz Danny18 üzenetére (2023. 04. 11. kedd 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Budapesten az Oriental Spaban mi a tapasztalat, mikor erdemes menni?
Hertelendnek viszont egy nagy hátránya van szempontunkból, nincs szállodája, nem úgy mint a bükinek. Van ugyan a közelben egy panzió, de hidegben/essőben, nem kényelmes köntösben át járkálni... :( Miskolcról pedig csak egy napra leruccanni, luxus :(
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 04. 09. vasárnap 00:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 09. vasárnap 00:42

Teljesen igaz! Mi pár évig bükfürdőt éltettük, míg egy egy pécsi hosszúhétvége zárásaként be nem mentünk Hertelendre… szóra csak Hertelend

Sziasztok! Budapesten az Oriental Spaban mi a tapasztalat, mikor erdemes menni?
Ez így van,mi is oda járunk. Holnap is megyünk.
(Ez egy válasz yoci04 üzenetére (2023. 03. 31. péntek 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 31. péntek 18:11

Szerintünk Budapesten nincs ilyen. Mi Esztergomba,járunk rendszeresen. Nagyon jó hely. A pihenő is naturista,és a szaunákban 90 %-ban meztelenül vannak! A jakuzzi egy kicsit félreeső helyen van,ezért lehet egy kicsit erotikázni.Általában 6-8 fő van egyszerre a vízben,de voltunk már 12-en is. Itt sokszor van testi kontakt is az emberek között. A nemek aránya a férfiak javára billen.( 2-3 nő 4-6 pasi)
Aki nem szereti a mások közelségét,azoknak nem ajánlom.
Aki nem szereti a mások közelségét,azoknak nem ajánlom.
Mikor én voltam a sárvári fürdőben, a pihenő téren is majdnem mindenki meztelen volt (én is). Senki nem szólt ránk. Amikor másodjára voltam, Volt egy három fős 20as csaj csapat is, mind a hárman bombák voltak... Az egész szauna őket nézte (még a nők is). Két barna, és egy szöszi. Mindharmuknak gyönyörű arc, gyönyörű, leszolizott barna bőr... A két barnának nagyobbacska, feszes cickó, a szöszinek kisebb, de formás.... Tuti valami sportolók lehettek, mert tökéletes popsijuk is volt. És a puncikájuk... Az egyik barnának egy kis háromszög volt meghagyva, a másik két csajszinak csíkocska... Persze jóformán terpeszben hirdették a gyönyörű puncikájukat ☺️ nekem úgy felállt a farkam, hogy majdnem felrobbant... Először kicsit kellemetlenül éreztem magam, de körülöttem minden pasinak betonkemény volt. Mikor bementek a saunába, szépen szállingózni kezdtek a pasik utánuk. Igen, én sem bírtam lemondani róluk
tudom, bunkóság, de egyszerűen nem tudtam kihagyni. Gáz lehetett kívülről ahogy mindenki csorgatja a nyálát utánuk, de ők láthatóan élvezték, direkt produkálták magukat, és közben kuncogtak is. A nők elég féltékenyek voltak rájuk,amit nem is csodálok. Az egyik csajszi tök jófej volt, viccelődött végig. A szaunában mikor korbenézett, és látta, hogy az összes pasinak feláll, ilyet szólt: pfuuu nagyon kemény ez a szauna
(Ez egy válasz dolcevita30 üzenetére (2023. 02. 25. szombat 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 10:56

Engedélyezett a meztelen szaunázás, de a pihenőtérben szaunalepedőben kell lenni (falon van kiírva) de ha nem vagytok abban akkor sem nagyon szólnak. Sokan az ágyak mellett veszik fel/le/át fürdőruhát stb. Mindig vannak, estefelé már ritkul a tömeg. Én nem javaslom Sárvárt, csak ha közelben éltek. Bük a legjobb, de ezt már sokan tudják. Itt van a legnagyobb szabadság. Bátran meztelenkedhettek a szaunavilág kerthelyiségében is, ahol a medencét is csak meztelenül lehet használni, ahol olykor több, mint 30-40 ember is van. Lehető legjobb, de csak hétvégén, mert hétköznap csak este 6 ig van nyitva. Hétköznapi ünnepnapokon hétvégi nyitvatartás van, azaz este 8-ig.
Sárvár igen zárt, sehol egy természetes fény nincs. Nem süt be a nap sem. Alacsony a belmagasság is, lámpafény is zavaró, valamint mindig úszik az egész szaunavilág. Bükön jó a padlófűtés.. szinte száraz a járólap mindenhol, csak a tusolónál van víz. Olcsóbb is Bük. 9000ft, Sárvár 9900ft
Bükön több a szauna is, hatalmas pihenőtér stb. Tapasztalatból mondom, hogy Bük! Nem hiába jönnek Kelet Magyarországról is sokan.
Sárvár igen zárt, sehol egy természetes fény nincs. Nem süt be a nap sem. Alacsony a belmagasság is, lámpafény is zavaró, valamint mindig úszik az egész szaunavilág. Bükön jó a padlófűtés.. szinte száraz a járólap mindenhol, csak a tusolónál van víz. Olcsóbb is Bük. 9000ft, Sárvár 9900ft
Bükön több a szauna is, hatalmas pihenőtér stb. Tapasztalatból mondom, hogy Bük! Nem hiába jönnek Kelet Magyarországról is sokan.
Sauna Fifty! Közel van hozzátok,!Mèg nem próbáltam,de mindenképpen meglátogatom egyszer!A szauna textilmentes, hallottam törtèneteket is!
Szóval egy próbát megér...
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 04. 09. vasárnap 00:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 09. vasárnap 00:42
Szóval egy próbát megér...

Teljesen igaz! Mi pár évig bükfürdőt éltettük, míg egy egy pécsi hosszúhétvége zárásaként be nem mentünk Hertelendre… szóra csak Hertelend

(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 05. szerda 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 05. szerda 09:06

Törölt felhasználó (4657931)

Szia, Magyarhertelend, tuti!
Mi szerdán voltunk nagyon jó volt
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2023. 04. 08. szombat 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 08. szombat 18:58

Hertelend hibatlan , pénteken voltunk elsőnek ott és nagyon élveztük párommal
csak ajanlani tudom

Hertelend hibatlan , pénteken voltunk elsőnek ott és nagyon élveztük párommal
csak ajanlani tudom
(Ez egy válasz Zso-Ka üzenetére (2023. 04. 08. szombat 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Hertelend nagyon jó!
A Hotel Zsóry naturista szauna felejtős,csak a felöntesek idején fütik fel napközben csak a fürdőruhás szauna müködik.A klór kén kipárolgásból nem igazán jön össze belégzés barát kompozíció.
Mi is......
(Ez egy válasz guli1 üzenetére (2023. 04. 07. péntek 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 07. péntek 19:52

Ma a magyarhertelendi élményfürdőben voltunk. A szaunavilág nagyon tetszett! A recepciós hölgy mindent készségesen elmondott, mivel először jártunk náluk. A textiles és a textilmentes oldal nagyon jó és még mint első bálozó kaptam egy ajándék szeánsz részvételt.
Ma a magyarhertelendi élményfürdőben voltunk. A szaunavilág nagyon tetszett! A recepciós hölgy mindent készségesen elmondott, mivel először jártunk náluk. A textiles és a textilmentes oldal nagyon jó és még mint első bálozó kaptam egy ajándék szeánsz részvételt.
Sima napokon persze,csak úgy lehet,mint bárhol máshol...De a tematikus naturista esteken senkin nincs...ebben a hónapban 13.-án lesz pl.
(Ez egy válasz 30as.pasi üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 06. csütörtök 10:31

Sziasztok mi múltkor voltunk nagyon jó volt csak medencék tele voltak textilesekkel.
Sziasztok mi múltkor voltunk nagyon jó volt csak medencék tele voltak textilesekkel.
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 03. 14. kedd 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 14. kedd 18:17

Sziasztok,
most 16.-án este 7-től ismét naturista wellnesz,szaunaest lesz Bábolnán,a fürdőben.Kellemes pihenőrész,szauna,kültéri termálmedencék...
Reméljük,hogy minél többen leszünk..: )
most 16.-án este 7-től ismét naturista wellnesz,szaunaest lesz Bábolnán,a fürdőben.Kellemes pihenőrész,szauna,kültéri termálmedencék...
Reméljük,hogy minél többen leszünk..: )