Nem szexelek keveset, sőt, mellé masztizom is rengeteget. Szóval ezzel nincs baj. Egyszerűen van bennem egy magas fokú exhibicionizmus. Én ha meztelen vagyok mások előtt, nekem mindig feláll. Sokszor ha egyedül vagyok is. Volt már többször kellemetlen. Sportolás után a zuhanyzóban is mindig állt, intim gyanta közben mindig áll (a csajszi mondjuk nem foglalkozik vele, azt mondja tök természetes),mikor elmentem urológushoz (életemben 2x) ott is állt - mondjuk ott jófej volt a doktornő: ránézett és mondta, hogy "látom itt minden rendben van
" szóval nincs összefüggésben, egyszerűen meztelenül mindig áll. Sokszor zuhany alatt is. Én nem bánom,mert nincs nagy méretem, főleg lógva nem. Így azért mutatósabb.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 12:52

Lehet keveset szexelsz, ennyi… szerintem aki ek baromi rendben van a szexuális élete nem jár így. Így van megnézzük a csinos nőket, párom a pasikat is és ennyi. Nekem valahogy nem helyén való egy álló farkú pasi… a szaunában.
Az italokon drágított, az egy dolog, a mennyiség dobozos esetén még ugyanaz. De én speciel Bécsi szeletet kértem sült krumplival, mikor odaadja, akkor megkérdeztem a csajtól, ezt most kinek adtad, a macskámnak? És csak néz, mint borjú az új kapura... Ausztriában egy szelet rántott hús lelóg a tányérról...
(Ez egy válasz dolcevita30 üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 21:25

Érdemes tájékozódni minden egyes alkalommal, mikor megy az ember Bükre. Weboldalon feltüntetik a változásokat. Ha valaki ünnepnapokon vagy környékén megy, akkor legyen ott délelőtt 10 kor vagy előtte, mert a hotelesek elfoglalják a jobb pihenőhelyeket. Tudomásom szerint a felöntéseken is drágítottak, valamint egyes italok árán is.. valamelyik ital 800-ról 1200-ra.. ezt csak érdekességképpen mondom, ha valakit érdekelne.. Szeánszokról nem tudok véleményt mondani. Ősszel voltam utoljára ilyen eseményen. Nekem megfelelt.
Egyébként vasárnap sokkal jobb. Nyugisabb, csendesebb. Külföldiek többsége délután 15 óra körül már hazamegy.
Egyébként vasárnap sokkal jobb. Nyugisabb, csendesebb. Külföldiek többsége délután 15 óra körül már hazamegy.
Érdemes tájékozódni minden egyes alkalommal, mikor megy az ember Bükre. Weboldalon feltüntetik a változásokat. Ha valaki ünnepnapokon vagy környékén megy, akkor legyen ott délelőtt 10 kor vagy előtte, mert a hotelesek elfoglalják a jobb pihenőhelyeket. Tudomásom szerint a felöntéseken is drágítottak, valamint egyes italok árán is.. valamelyik ital 800-ról 1200-ra.. ezt csak érdekességképpen mondom, ha valakit érdekelne.. Szeánszokról nem tudok véleményt mondani. Ősszel voltam utoljára ilyen eseményen. Nekem megfelelt.
Egyébként vasárnap sokkal jobb. Nyugisabb, csendesebb. Külföldiek többsége délután 15 óra körül már hazamegy. (Ez egy válasz ktamas6969 üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 19:59
Egyébként vasárnap sokkal jobb. Nyugisabb, csendesebb. Külföldiek többsége délután 15 óra körül már hazamegy. (Ez egy válasz ktamas6969 üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Ma voltam Bükön -általában este erek rá és bőven elég 2-3 óra nekem a szaunából -04.01- ig volt 17 óratól szaunajegy hétvégén 4600 ft- ért most mar csak 7700-ért van 15 -órától kombinált jegy.......hmm.A többi árat nem néztem, hogy változott-e.
04.01-től drágult. Ezzel együtt minden drágult.. az egész napos jegy 9900 ft. Ősszel még 8100 volt, majd decemberben Karácsonykor emelték 9000-re, majd most 9900-ra. Sárváron már december óta 9900 lett 8100-ról. Ennyit már nem ér meg nekem. Pár órás jegy meg azért nem opció, mert akkor több lenne az utazási idő, mint az ott töltött idő. (Nekem)
Kehida a, legolcsóbb.. 7 ezer ft körül van az egész napos, viszont ott az "utolsó 3 órás jegy"et senki ne vegyen.. mert az kb. 2 órás jeggyel ér fel. (Ez egy válasz ktamas6969 üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 19:59
Kehida a, legolcsóbb.. 7 ezer ft körül van az egész napos, viszont ott az "utolsó 3 órás jegy"et senki ne vegyen.. mert az kb. 2 órás jeggyel ér fel. (Ez egy válasz ktamas6969 üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Ma voltam Bükön -általában este erek rá és bőven elég 2-3 óra nekem a szaunából -04.01- ig volt 17 óratól szaunajegy hétvégén 4600 ft- ért most mar csak 7700-ért van 15 -órától kombinált jegy.......hmm.A többi árat nem néztem, hogy változott-e.
1-2 hónap kihagyása után kivéltelt tettem. Büki szaunázás után bementem az éjszakai sárvári szaunázásra. Bük maximálisan szuper volt délután.
Ég és föld a kettő. Belső jakuzzi most is olyan volt, mint egy merülő medence. A kinti most sem üzemelt. A rendes napijegy árhoz kínált szaunarészleg, fasorban sincs Bükfürdővel. Nappal is zavaróan zárt az egész szaunavilág. Rendes fény szinte nincsen, csak spot lámpák. Gőzfürdő viszont jó. Felöltésekről nem tudok beszélni, azokat nem szoktam igénybe venni. Hertelendet egyszer kipróbálom, arról csak jókat hallani.
Ég és föld a kettő. Belső jakuzzi most is olyan volt, mint egy merülő medence. A kinti most sem üzemelt. A rendes napijegy árhoz kínált szaunarészleg, fasorban sincs Bükfürdővel. Nappal is zavaróan zárt az egész szaunavilág. Rendes fény szinte nincsen, csak spot lámpák. Gőzfürdő viszont jó. Felöltésekről nem tudok beszélni, azokat nem szoktam igénybe venni. Hertelendet egyszer kipróbálom, arról csak jókat hallani.
Sárvári éjszakain meg egy hölgy orális kényeztette a férjét a gőzben, este 10-11 körül. Váratlanul érte őket mikor bementem. Elnézést kért a nő. Ebben az a szép, hogy egy településen élünk
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 12:53

Tegnap Bükön a nagygőzben egy csinos szőke nő masztizott egy hatalmasat, akkor annak sincs ott helye? A pasija vele szemben ült, őt nem izgatta fel a látvány engem annál inkább. Szép látvány volt, de semmi több.
Nem ott annak sincsen helye, ez nem erről szól.
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 12:53

Tegnap Bükön a nagygőzben egy csinos szőke nő masztizott egy hatalmasat, akkor annak sincs ott helye? A pasija vele szemben ült, őt nem izgatta fel a látvány engem annál inkább. Szép látvány volt, de semmi több.
Hétfőn nagy tumultus várható Esztergomban?
Ez így van. , de ilyennel én még nem is találkoztam......
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 12:52

Lehet keveset szexelsz, ennyi… szerintem aki ek baromi rendben van a szexuális élete nem jár így. Így van megnézzük a csinos nőket, párom a pasikat is és ennyi. Nekem valahogy nem helyén való egy álló farkú pasi… a szaunában.
(Ez egy válasz ktamas6969 üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 08:54

Azért kis költői túlzásnak ezt a beszamolót, életemben nem láttam álló farkú pasit sem szaunában, nem hogy minden pasit. A szauna nem.erről szól, a két dogot külön lehet választani.Persze megnézzük a jó csajokat, de ennyi....álló faroknak nincsen ott helye
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 09:53

Nekem majdnem mindig áll a szaunában (ha meztelen vagyok) - akár egyedül is. Engem nagyon felizgat a meztelenség. Ha pedig vannak bent (akár fiú, akár lány) akkor garantáltan merevedésem van. Többször szaunaztam úgy,hogy csak pasik voltak bent, nekem felállt, és egy idő múlva majdnem mindenkinek szép sorban megkeményedett. Ok, persze, voltam úgy is, hogy senkinek nem állt,csak nekem. Ez nem törvényszerű. De arra fogadnék,ha te láttad volna akár csak bikiniben a három csajszit, neked beton kemény lett volna a farkad ☺️
Nekem majdnem mindig áll a szaunában (ha meztelen vagyok) - akár egyedül is. Engem nagyon felizgat a meztelenség. Ha pedig vannak bent (akár fiú, akár lány) akkor garantáltan merevedésem van. Többször szaunaztam úgy,hogy csak pasik voltak bent, nekem felállt, és egy idő múlva majdnem mindenkinek szép sorban megkeményedett. Ok, persze, voltam úgy is, hogy senkinek nem állt,csak nekem. Ez nem törvényszerű. De arra fogadnék,ha te láttad volna akár csak bikiniben a három csajszit, neked beton kemény lett volna a farkad ☺️
(Ez egy válasz ktamas6969 üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 08:54

Azért kis költői túlzásnak ezt a beszamolót, életemben nem láttam álló farkú pasit sem szaunában, nem hogy minden pasit. A szauna nem.erről szól, a két dogot külön lehet választani.Persze megnézzük a jó csajokat, de ennyi....álló faroknak nincsen ott helye
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2023. 04. 11. kedd 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 11. kedd 07:39

Mikor én voltam a sárvári fürdőben, a pihenő téren is majdnem mindenki meztelen volt (én is). Senki nem szólt ránk. Amikor másodjára voltam, Volt egy három fős 20as csaj csapat is, mind a hárman bombák voltak... Az egész szauna őket nézte (még a nők is). Két barna, és egy szöszi. Mindharmuknak gyönyörű arc, gyönyörű, leszolizott barna bőr... A két barnának nagyobbacska, feszes cickó, a szöszinek kisebb, de formás.... Tuti valami sportolók lehettek, mert tökéletes popsijuk is volt. És a puncikájuk... Az egyik barnának egy kis háromszög volt meghagyva, a másik két csajszinak csíkocska... Persze jóformán terpeszben hirdették a gyönyörű puncikájukat ☺️ nekem úgy felállt a farkam, hogy majdnem felrobbant... Először kicsit kellemetlenül éreztem magam, de körülöttem minden pasinak betonkemény volt. Mikor bementek a saunába, szépen szállingózni kezdtek a pasik utánuk. Igen, én sem bírtam lemondani róluk
tudom, bunkóság, de egyszerűen nem tudtam kihagyni. Gáz lehetett kívülről ahogy mindenki csorgatja a nyálát utánuk, de ők láthatóan élvezték, direkt produkálták magukat, és közben kuncogtak is. A nők elég féltékenyek voltak rájuk,amit nem is csodálok. Az egyik csajszi tök jófej volt, viccelődött végig. A szaunában mikor korbenézett, és látta, hogy az összes pasinak feláll, ilyet szólt: pfuuu nagyon kemény ez a szauna

Visegrádon szaunáztunk,pénteken. Kb 10 en voltunk bent, egyedül ültem meztelenül, mindenki lepedőben. Eléggé izgatott a dolog, de senki nem nézett meg, nem nézett, feltűnően.. Egy nővel összeért a pillantásunk de semmi több.. Megjegyzem, szerintem egy itteni pár ült mellettem és a női tagja pillantott a szemembe., de sajna, most nem találom őket itt.
Nem tudom, valamiért hertelend egy más világ. Amennyire zajos felette a fürdő olyan kellemes nyugodt a szauna rész. Az emberek barátságosak, a szauna mesterek kivállóak. Valamiért barátságosabb mint a bükfürdői modern világ. Van a helynek kisugárzása. Ki kell próbálni. Mi ha kettő közül kell választani akkor hertelend.
(Ez egy válasz atipati11 üzenetére (2023. 04. 13. csütörtök 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 13. csütörtök 18:32

Mi is nagyon nézegetjük amúgy Hertelendet, de eddig mindig Bükfördőn kötöttünk ki. Neketek miért tetszik jobban Hertelend mint Bük?
Inkább szombaton Bük....
Mi is nagyon nézegetjük amúgy Hertelendet, de eddig mindig Bükfördőn kötöttünk ki. Neketek miért tetszik jobban Hertelend mint Bük?
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 04. 12. szerda 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 12. szerda 09:28

Hát igen kinek mi az igénye, nekünk a szemben lévő panzió tökéletes, tiszta nem túl drága, van étterme, ez bekünk már jó. Nem szoktunk köntösben átszaladgálni, nekünk egy 3 szeánszból álló délutáni vagy esti program minden igényt kielégít. A fürdő részét meg hanyagoljuk, teljesen illúzió romboló a szauna részből felmenni a fúrdő klórszagú zsivajába… de ez minden más helyen us így van pl bükfürdőn.
Hát igen kinek mi az igénye, nekünk a szemben lévő panzió tökéletes, tiszta nem túl drága, van étterme, ez bekünk már jó. Nem szoktunk köntösben átszaladgálni, nekünk egy 3 szeánszból álló délutáni vagy esti program minden igényt kielégít. A fürdő részét meg hanyagoljuk, teljesen illúzió romboló a szauna részből felmenni a fúrdő klórszagú zsivajába… de ez minden más helyen us így van pl bükfürdőn.
(Ez egy válasz atipati11 üzenetére (2023. 04. 11. kedd 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 11. kedd 16:33

Hertelendnek viszont egy nagy hátránya van szempontunkból, nincs szállodája, nem úgy mint a bükinek. Van ugyan a közelben egy panzió, de hidegben/essőben, nem kényelmes köntösben át járkálni... :( Miskolcról pedig csak egy napra leruccanni, luxus :(
Ugye ? A folyamatos kérdezősködés,ahelyett,hogy vissza olvasnának picit...
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 04. 11. kedd 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 11. kedd 23:52

"Mikor érdemes?" - milyen szempontból??!!
Mi a célod, mit keresel, mit szeretnél?!
Minél többen legyenek? Minél kevesebben?
És még lehetne 15 kérdés...
De röviden: leginkább semmikor nem érdemes.
Mi a célod, mit keresel, mit szeretnél?!
Minél többen legyenek? Minél kevesebben?
És még lehetne 15 kérdés...
De röviden: leginkább semmikor nem érdemes.