Szia, középkorú párként most szerdán megyünk délelőtt és kora délutánig maradunk. Ha van kedved, lehet csatlakozni hozzánk. Kék mindkettő fürdőlepedőn, elég ritka.
(Ez egy válasz nmeli üzenetére (2023. 10. 01. vasárnap 02:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 01. vasárnap 02:49

09.23.-án volt valaki innen a kehidakustányi szaunavilágban?
Elég jól lehet ismerkedni.
Csak beszélgetés volt? Hogyhogy nem csatlakoztak a beszélgetésbe?
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2023. 10. 01. vasárnap 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 01. vasárnap 10:41

Mi voltunk, jól éreztük magunkat, de csak azért, mert megismerkedtünk egy másik párral. Volt ott még egy pár a jakuzziba, de ők nem nagyon kapcsolódtak be a beszélgetésbe. Pedig jó lett volna...
Teljesen.
(Ez egy válasz ktamas6969 üzenetére (2023. 10. 01. vasárnap 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 01. vasárnap 12:26

Sziasztok! Szentgotthárdon a szaunában mi a szokás, mennyire textílmentes?
Sziasztok! Szentgotthárdon a szaunában mi a szokás, mennyire textílmentes?
Mi voltunk, jól éreztük magunkat, de csak azért, mert megismerkedtünk egy másik párral. Volt ott még egy pár a jakuzziba, de ők nem nagyon kapcsolódtak be a beszélgetésbe. Pedig jó lett volna...
(Ez egy válasz nmeli üzenetére (2023. 10. 01. vasárnap 02:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 01. vasárnap 02:49

Köszönöm az infót!
(Ez egy válasz hay üzenetére (2023. 09. 26. kedd 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 26. kedd 21:29

Igen, fürdőruha mentes, ugyan azért kicsit furcsa mert a pihenő udvaron általában mindenki burkolózik, de a szaunákban viszont mindenki maga alá teszi a lepedőjét, és ruci nélküli. És a kinti medence-jakuzzira kiírták, hogy csak fürdőruciban használható.
Igen, fürdőruha mentes, ugyan azért kicsit furcsa mert a pihenő udvaron általában mindenki burkolózik, de a szaunákban viszont mindenki maga alá teszi a lepedőjét, és ruci nélküli. És a kinti medence-jakuzzira kiírták, hogy csak fürdőruciban használható.
(Ez egy válasz fansauna1 üzenetére (2023. 09. 26. kedd 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 26. kedd 21:15

Sziasztok! Körmenden az MJUS fürdő szanunavilágáról,van valakinek tapasztalata? Fürdőruha mentes a szaunarész?
Sziasztok! Körmenden az MJUS fürdő szanunavilágáról,van valakinek tapasztalata? Fürdőruha mentes a szaunarész?
Szia! Én szoktam a párommal néha.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 22. péntek 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 22. péntek 19:18
Törölt felhasználó (4562632)

Sziasztok!
Van itt valaki aki szokott a Visegrádi Thermal hotelba a natúr részlegen szaunázni? smile párommal télen rendszeresen szoktunk járni.
Van itt valaki aki szokott a Visegrádi Thermal hotelba a natúr részlegen szaunázni? smile párommal télen rendszeresen szoktunk járni.
Sziasztok!
Igen, azt sokan úgy használják.
(Ez egy válasz Cuckveszp üzenetére (2023. 09. 21. csütörtök 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi a választ! A merült lehet meztelenül használni?
(Ez egy válasz Petyatöbbes üzenetére (2023. 09. 21. csütörtök 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 21. csütörtök 08:31

Használhatod fürdőruha nélkül is, de alapvetően nem naturista szauna. Itt "nem szokás" meztelenül használni, szinte mindenki szaunalepedővel eltakarva van (én magam is).
Használhatod fürdőruha nélkül is, de alapvetően nem naturista szauna. Itt "nem szokás" meztelenül használni, szinte mindenki szaunalepedővel eltakarva van (én magam is).
(Ez egy válasz Cuckveszp üzenetére (2023. 09. 20. szerda 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 20. szerda 21:17

Sziasztok!
A pápai fürdő szauna részlegéről van mostanában valakinek tapasztalata? Fürdőruha mentes? Már rég voltunk ott,azóta elvileg felújították.
A pápai fürdő szauna részlegéről van mostanában valakinek tapasztalata? Fürdőruha mentes? Már rég voltunk ott,azóta elvileg felújították.
Sziasztok! Tud valaki olyan szállodát ahol nem csak szaunázni lehet meztelen hanem fürödni is?
Sziasztok!
Úgy fürdőruhamentes, hogy az emberek/nők döntő része a fürdőruhás teste köré tekeri a törölközőt, és akkor így "törölközőben vannak". De sok pasi volt fürdőgatyában. Megveszik a kombinált jegyet, átjönnek ebbe a részlegbe és senki nem szól rájuk, hogy vetkőzni kellene.
Folyamatos a mászkálás, jövés-menés, hangzavar van, még úgy is, hogy igazán nincsenek sokan.
Nem lehetsz meztelenül.
Illetve ki tudja; a személyzet láthatólag totálisan leszarta még azt is, hogy nem egy ember úgy ment be a merülőmedencébe, hogy körülötte volt a törölköző, szóval ez alapján lehet azért sem szólnának, ha meztelen vagy
. Mi kb. 3x voltunk, minden alkalommal ez volt. Vicc az egész.
Az Oriental Spa-ban meg mindig kevesen vannak, egy "sötét lyuk" az egész, kihalt, nyomasztó a hangulat eléggé. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 19. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 19. kedd 08:35
Folyamatos a mászkálás, jövés-menés, hangzavar van, még úgy is, hogy igazán nincsenek sokan.
Nem lehetsz meztelenül.
Illetve ki tudja; a személyzet láthatólag totálisan leszarta még azt is, hogy nem egy ember úgy ment be a merülőmedencébe, hogy körülötte volt a törölköző, szóval ez alapján lehet azért sem szólnának, ha meztelen vagy

Az Oriental Spa-ban meg mindig kevesen vannak, egy "sötét lyuk" az egész, kihalt, nyomasztó a hangulat eléggé. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 19. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4720438)

Sziasztok!
Az Oriental Spa naturista részlegébe járok, de ott elég kevesen szoktak lenni, amikor én tudok menni.
Olvastam, hogy a Aquaworld részlegben is van szauna, és szerda-csütörtök-péntek 10 órától furdőruhamentes, de az intim részeket takarni kell.
Valaki járt már ott, le tudja nekem irni, hogy mi a helyzet ott?
Mindenki törölközőbe csavarva ül, vagy lehet bátran meztelenül is lenni?
Köszi!
Az Oriental Spa naturista részlegébe járok, de ott elég kevesen szoktak lenni, amikor én tudok menni.
Olvastam, hogy a Aquaworld részlegben is van szauna, és szerda-csütörtök-péntek 10 órától furdőruhamentes, de az intim részeket takarni kell.
Köszi!
Sziasztok!
Köszi!
Köszi!
Nagyon szuper csak ajánlani tudom.
(Ez egy válasz kezdoparbs üzenetére (2023. 09. 12. kedd 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
A hétvégén ez már összesen három, nem nagy méretű, rendesen kivilágított medencét fog jelenteni.
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2023. 09. 12. kedd 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 12. kedd 12:25

Nagyon jó,ki kell próbálni! A kinti medencék is használhatóak meztelenül.