Sziasztok,
milyen jellegű filmeket szoktak vetíteni Ráckevén?
Nem voltunk,mióta megy ez a bohóckodás,de most pénteken elugranánk.Megéri fürdőruhát húzni,s kimenni?
milyen jellegű filmeket szoktak vetíteni Ráckevén?
Nem voltunk,mióta megy ez a bohóckodás,de most pénteken elugranánk.Megéri fürdőruhát húzni,s kimenni?
Ausztriában az összes szauna nudista, ott ebben semmi különleges nincsen, senki nem "ismerkedni" jár oda, senki nem gondolja, hogy egy swingerben lenne, csak azért, mert nincsen rajta fürdőruha.
Így pontosan akkora eséllyel tudsz ismerkedni, mint a siófoki strandon vagy a szentesi diszkóban. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 20. szerda 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 20. szerda 12:49
Így pontosan akkora eséllyel tudsz ismerkedni, mint a siófoki strandon vagy a szentesi diszkóban. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 20. szerda 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4670431)

Az AVITA Therme & Resort Bad Tatzmannsdorf tervezünk menni, viszont nem voltunk még korábban, milyen jellegű hely, mit kell tudni róla? Mennyire ismerkedős?
Szia, mi 1x voltunk a Magyarországi szaunaáknál sokkal jobb, ismerkedős részéről nincs infó, nem azért mentünk, bár ausztriában nem jellemző véleményem szerint. Mikor mi voltunk, elég sok honfitársunk volt kint, ezt döntsétek el nektek ez előny, vagy hátrány...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 20. szerda 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 20. szerda 12:49
Törölt felhasználó (4670431)

Az AVITA Therme & Resort Bad Tatzmannsdorf tervezünk menni, viszont nem voltunk még korábban, milyen jellegű hely, mit kell tudni róla? Mennyire ismerkedős?
Mindenki lehúzza csak a győri RQ-t, szóval kicsit megvédeném! Mi nagyon jól éreztük magunkat!
A személyzet nagyon kedves, lelkes, már a recepciós hölgytől is készen voltunk. A szaunamesterek, és a "kezdő" hölgy is nagyon kitettek magukért! Tematikus est volt, de itt ez nem csak egy oda illő ruha felvételét jelentette, hanem komoly műsorral készültek! Kimondottan baráti volt úgy, hogy elsőre voltunk ott. Egy nagyon aranyos, ijfú házaspár felköszöntése is csak fokozta a hangulatot. A medencék meztelen használata is csodálatos volt, főleg így este, és nagyon tetszett, hogy a kinti medence szinte sötét volt, többen is nagyon jól éreztük magunkat! A befejező hangtálazáson pedig páran el is elaludtunk...
Egyébként nekünk is teljesen rejtély miért is lett japán hangulatú, és kétségtelenül vannak érdekes dolgok. Pl annyira túl van este világítva, hogy teljesen belátni a panoráma szaunába, ide ilyenkor csak annyi fény kellene, hogy éppen lássunk a ki-bejövetelkor, és a kerítés is több mint szellős...
De megérte, nekünk inkább rövid volt a 4 és fél óra, de biztosan megyünk még! (Ez egy válasz Cuckveszp üzenetére (2023. 12. 15. péntek 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 15. péntek 15:58
A személyzet nagyon kedves, lelkes, már a recepciós hölgytől is készen voltunk. A szaunamesterek, és a "kezdő" hölgy is nagyon kitettek magukért! Tematikus est volt, de itt ez nem csak egy oda illő ruha felvételét jelentette, hanem komoly műsorral készültek! Kimondottan baráti volt úgy, hogy elsőre voltunk ott. Egy nagyon aranyos, ijfú házaspár felköszöntése is csak fokozta a hangulatot. A medencék meztelen használata is csodálatos volt, főleg így este, és nagyon tetszett, hogy a kinti medence szinte sötét volt, többen is nagyon jól éreztük magunkat! A befejező hangtálazáson pedig páran el is elaludtunk...
Egyébként nekünk is teljesen rejtély miért is lett japán hangulatú, és kétségtelenül vannak érdekes dolgok. Pl annyira túl van este világítva, hogy teljesen belátni a panoráma szaunába, ide ilyenkor csak annyi fény kellene, hogy éppen lássunk a ki-bejövetelkor, és a kerítés is több mint szellős...
De megérte, nekünk inkább rövid volt a 4 és fél óra, de biztosan megyünk még! (Ez egy válasz Cuckveszp üzenetére (2023. 12. 15. péntek 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Volt már innen valaki a győri fürdő naturista szaunaestjén? Holnap lesz egy,gondolkozunk hogy elmenjünk-e.
Volt már innen valaki a győri fürdő naturista szaunaestjén? Holnap lesz egy,gondolkozunk hogy elmenjünk-e.
csak nevében az, a leírtakból #2593 https://www.goldengate.hu/forum/tema/117201-Szauna-club-Nem-ta- rskereso/
(Ez egy válasz Cuckveszp üzenetére (2023. 12. 15. péntek 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 15. péntek 15:58

Sziasztok!
Egyik párnak ilyen szep vagy cica szintű értelmes dolgokat de ő inteligensen kezelték
(Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (2023. 12. 14. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Aquaworld Resort-Oriental Spa. Nem a legnagyobb hely, kicsit egy sotet lyukra is emlekeztethet, de van furdoruhamentes reszleguk.
(Ez egy válasz luckymoments üzenetére (2023. 12. 14. csütörtök 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 14. csütörtök 09:25

Sziasztok! Lusta vagyok visszapörgetni a hozzászólásokat, de Budapesten van olyan szauna ami fürdőruhamentes? Csillaghegyiben a szaunaszeánszok azok, azt tudom, de az eléggé kiesik. A Lukácsról olvastam még, de ott állítólag sok a buzi.
Miket szólogattak be?
(Ez egy válasz maresz84 üzenetére (2023. 12. 13. szerda 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 13. szerda 23:02

Nem ironikusan fél 11 ig voltam lent cirka 10pár volt lent…
2akció is volt amibe bevontak egyik tv szoba masik a gözbe.
Szerintem jó esemény persze van akik tényleg nem tudnak viselkedni
Beszologattak paroknak de az nem a hely hibája.
Beszologattak paroknak de az nem a hely hibája.
Sziasztok, hétvégén lesz valaki innen Mezőkövesden a Balneoban? Ott van még textilmentes szauna?
Sziasztok! Lusta vagyok visszapörgetni a hozzászólásokat, de Budapesten van olyan szauna ami fürdőruhamentes? Csillaghegyiben a szaunaszeánszok azok, azt tudom, de az eléggé kiesik. A Lukácsról olvastam még, de ott állítólag sok a buzi.
Szia!
Sokat járok oda, mire vagytok kíváncsiak? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 14. csütörtök 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 14. csütörtök 09:12
Sokat járok oda, mire vagytok kíváncsiak? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 14. csütörtök 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4662582)

Aquaworld valaki vélemény?
Aquaworld valaki vélemény?
Nem ironikusan fél 11 ig voltam lent cirka 10pár volt lent…
Beszologattak paroknak de az nem a hely hibája. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 13. szerda 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 13. szerda 21:36
Beszologattak paroknak de az nem a hely hibája. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 13. szerda 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4395772)

Szerintem irónikusra vette. Csendes este volt, nem sok eseménnyel. A hétfőnek sok köze nincs hozzá, ennél nagyobb szokott lenni a forgalom, nagyobb pörgéssel. Az előző például kifejezetten mozgalmas volt. Viszont random, hogy mikor milyen.
Szerintem irónikusra vette. Csendes este volt, nem sok eseménnyel. A hétfőnek sok köze nincs hozzá, ennél nagyobb szokott lenni a forgalom, nagyobb pörgéssel. Az előző például kifejezetten mozgalmas volt. Viszont random, hogy mikor milyen.
(Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (2023. 12. 13. szerda 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Szerdai (ma) Ráckevei relax szaunaestről van valakinek infója?
Privátban írjatok rám kérlek
Szerdai (ma) Ráckevei relax szaunaestről van valakinek infója?
Privátban írjatok rám kérlek
Leírod? Nehéz elképzelni, hogy hétfőn legyen nagy buli…
(Ez egy válasz maresz84 üzenetére (2023. 12. 11. hétfő 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
A magyar szaunák jó ha felét lehet használni textilmentesen. Nyugat-Magyarországi viszonylatba lehet jó a helyzet, de ahogy átjössz a Dunán, már azonnal kapásból tucat olyan fürdőt tudok, ahol csak fürdőruhába mehetsz be a szaunába és meg is szólják az embert, ha lepedőbe burkolva mer szaunázni
(Ez egy válasz veszpremxxx üzenetére (2023. 12. 12. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 12. kedd 14:20

További zavart érzek a kérdésben.....
Textil=fürdőruha, nálunk. A magyar szaunák 95%-át lehet használni textil(fürdőruha) nélkül (van pár hely, ahol kötelező a fürdőruha). Ami nem naturista, ott el kell takarni mindent, különben repülsz (fürdőruha, vagy szaunalepedő). Az Azúrban nem naturista sem az 5* és sem a 4*.
Textil=fürdőruha, nálunk. A magyar szaunák 95%-át lehet használni textil(fürdőruha) nélkül (van pár hely, ahol kötelező a fürdőruha). Ami nem naturista, ott el kell takarni mindent, különben repülsz (fürdőruha, vagy szaunalepedő). Az Azúrban nem naturista sem az 5* és sem a 4*.
További zavart érzek a kérdésben.....
Textil=fürdőruha, nálunk. A magyar szaunák 95%-át lehet használni textil(fürdőruha) nélkül (van pár hely, ahol kötelező a fürdőruha). Ami nem naturista, ott el kell takarni mindent, különben repülsz (fürdőruha, vagy szaunalepedő). Az Azúrban nem naturista sem az 5* és sem a 4*. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 12. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 12. kedd 14:09
Textil=fürdőruha, nálunk. A magyar szaunák 95%-át lehet használni textil(fürdőruha) nélkül (van pár hely, ahol kötelező a fürdőruha). Ami nem naturista, ott el kell takarni mindent, különben repülsz (fürdőruha, vagy szaunalepedő). Az Azúrban nem naturista sem az 5* és sem a 4*. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 12. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4705932)

Textilmentesen lehet, vagy fürdőruhát kell viselni a gőzben, szaunában?
Illetve szívesen fogadom az egyéb infókat a helyről.
Köszönöm szépen előre is.
Illetve szívesen fogadom az egyéb infókat a helyről.
Köszönöm szépen előre is.