Szia!
Nem ismerem a fürdőt. Viszont ha tényleg ki van írva és a házirendben is ez szerepel, akkor szerintem igenis a vendégeknek is joguk megkövetelni a szabályok betartását. Pláne ha az alkalmazottak nem tesznek ennek érdekében aktívan semmit. Ha ez felhígul (illetve már felhígult), akkor ne csodálkozzunk, hogy a szauna kultúrára sokan nagy ívben tesznek. Egyszerűen barátságosan, de határozottan szólni, hogy marpedig ez nincs rendjén és kérni a szabályok betartását. Azt ugye nem kell megemlítenem, ha ez fordítva lenne, mennyien pattognának és milyen gyorsan lenne az illető a küszöb külső oldalán!? (Ez egy válasz maresz84 üzenetére (2024. 01. 23. kedd 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem ismerem a fürdőt. Viszont ha tényleg ki van írva és a házirendben is ez szerepel, akkor szerintem igenis a vendégeknek is joguk megkövetelni a szabályok betartását. Pláne ha az alkalmazottak nem tesznek ennek érdekében aktívan semmit. Ha ez felhígul (illetve már felhígult), akkor ne csodálkozzunk, hogy a szauna kultúrára sokan nagy ívben tesznek. Egyszerűen barátságosan, de határozottan szólni, hogy marpedig ez nincs rendjén és kérni a szabályok betartását. Azt ugye nem kell megemlítenem, ha ez fordítva lenne, mennyien pattognának és milyen gyorsan lenne az illető a küszöb külső oldalán!? (Ez egy válasz maresz84 üzenetére (2024. 01. 23. kedd 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Hétköznap délután (pl. ma) mennyire jellemző tömeg az Aquaworld Oriental Spa-ban a szauna részen? Járnak innen le párok, hölgyek, akik rendszeres látogatók? Maga a hely és a Spa elég kultúrált. A sima Aquaworld újonnak kettészedett szaunájában voltam, az katasztrófa volt. Óriási betűkkel kiírva hogy 18 éven felülieknek és hogy textilmentes rész, ehhez képest halomszámra bóklásztak a külföldi fiatal srácok, gatyában hangoskodva. Lehet csak rosszkor voltam ott, de akkor is. kb 2 méterrel arrébb ott van a textiles szauna rész de valahogy úgy tűnik kívülről, hogy a külföldiek 95%-a egyáltalán nem tud vagy nem akar olvasni. Megáll a naturist sauna tábla előtt, nézi mint a birka, majd nyugodtan besétál fürdőruciban és leül törölköző nélkül, majd hangosan beszélget vagy röhög. Szóva a Spa részen ilyen azért nincs (gondolom)
Igen vegyes napon
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 23. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 23. kedd 15:52
Törölt felhasználó (4715077)

A magnum szaunába jár valaki?
A magnum szaunába jár valaki?
leharcolt
(Ez egy válasz jamesbond80 üzenetére (2024. 01. 23. kedd 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 23. kedd 11:45

Sziasztok Tapolca hungest hotel szaunárol tud valaki infót mondani ?
Sziasztok Tapolca hungest hotel szaunárol tud valaki infót mondani ?
Mennyire naturista Szentes?
(Ez egy válasz Stallion__86 üzenetére (2024. 01. 22. hétfő 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 22. hétfő 11:54

Szentes napközben van 10-22 óra között kéthetente.
Február 3 17, március 2 16 30, április 13 27 és május 11 25 a szezonban
Örvendetes, hogy kitolták 22 órára a befejezést.
(Ez egy válasz Stallion__86 üzenetére (2024. 01. 22. hétfő 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 22. hétfő 11:54

Február 3 17, március 2 16 30, április 13 27 és május 11 25 a szezonban (Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2024. 01. 19. péntek 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 19. péntek 15:15
Február 3 17, március 2 16 30, április 13 27 és május 11 25 a szezonban (Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2024. 01. 19. péntek 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)

A hétvégén Ballószögön és Szentesen is szerveznek egész estés naturista rendezvényt....
A fürdőben a gyerekzsivallyal részünkről nincs probléma, mi is gyerekkel mentünk. A szauna részlegen délelőtt teljesen ok volt a helyzet, délután is csak a 3 felöntés zenebonája volt igazán zavaró, de ezzel együtt is megfelelt a hely a célnak. Bükre gyerekkel nem mennénk, mert ott a fürdő nagyon lepukkant, koszos is, büdös is, a tetőről csöpög a lecsapódó pára stb... Ide szállóvendégkent szoktunk menni és az egész napot a szaunavilagban szoktuk tölteni, ami valóban kiváló ( a szálloda all inclusive ellátásával volt csak problémánk, amit korábban már írtunk). Mondjuk ez a nyitas előtt fél órával sorbanállás nem a mi stílusunk, de ez valóban probléma, hogy máshogy egy széket sem nagyon találni Bükön, mert mindet befoglalják ( sokan reggel ruhában állnak sorba az ösdzekötőfolyosón, lefoglalnak egy halom helyet, aztán visszamennek a szállodába reggelizni, készülődni). Ezzel speciel Kehidán nem volt gondunk, rengeteg pihenőrész van, ahol a nap bármely szakában lehetett helyet találni.
(Ez egy válasz dolcevita30 üzenetére (2024. 01. 22. hétfő 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 22. hétfő 00:24

Kehida nem a nyugodt relaxálásról szól. A beltéri részen a gyerekzsivalytól nem lehet megmaradni, fent az emeleten a szaunatéren pedig a jakuzzi hangos működtetésétől, valamint a szeánszról kihallatszó zenétől. Ha legközelebb mentek, akkor az esti utolsó 3 órás vagy csak 3 órás jegyet vegyetek, akkor 1 fokkal jobb, ha Kehidára esne a választás.
Még jó, hogy nem a 2 ünnep között mentetek. Konkrétan az 1 négyzetméterre eső emberek száma kb. 3x annyi volt, mint Bükön. Tömeg nyomor, zsúfolásig tele emberrel.
Bükfürdőn is lehet kikapcsolódni, ha gyerkőccel mentek. Ott van cápasarok, vagy cápabarlang
ők élvezik minden bizonnyal
Továbbra is Bükfürdő a best. Most hétvégén is rengeteg jófej ismerős volt.
Szombaton nyitás előtt minimum 30 perccel kell ott lenni, hogy legyen normális hely. Délutáni 15 órás jegyre sem engednek be újakat, vagy csak nagy ritkán. Vasárnap kevesebben vannak. Fele annyian.
Még jó, hogy nem a 2 ünnep között mentetek. Konkrétan az 1 négyzetméterre eső emberek száma kb. 3x annyi volt, mint Bükön. Tömeg nyomor, zsúfolásig tele emberrel.
Bükfürdőn is lehet kikapcsolódni, ha gyerkőccel mentek. Ott van cápasarok, vagy cápabarlang

Szombaton nyitás előtt minimum 30 perccel kell ott lenni, hogy legyen normális hely. Délutáni 15 órás jegyre sem engednek be újakat, vagy csak nagy ritkán. Vasárnap kevesebben vannak. Fele annyian.
Kehida nem a nyugodt relaxálásról szól. A beltéri részen a gyerekzsivalytól nem lehet megmaradni, fent az emeleten a szaunatéren pedig a jakuzzi hangos működtetésétől, valamint a szeánszról kihallatszó zenétől. Ha legközelebb mentek, akkor az esti utolsó 3 órás vagy csak 3 órás jegyet vegyetek, akkor 1 fokkal jobb, ha Kehidára esne a választás.
ők élvezik minden bizonnyal
Szombaton nyitás előtt minimum 30 perccel kell ott lenni, hogy legyen normális hely. Délutáni 15 órás jegyre sem engednek be újakat, vagy csak nagy ritkán. Vasárnap kevesebben vannak. Fele annyian. (Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 21. vasárnap 19:50

Szombaton nyitás előtt minimum 30 perccel kell ott lenni, hogy legyen normális hely. Délutáni 15 órás jegyre sem engednek be újakat, vagy csak nagy ritkán. Vasárnap kevesebben vannak. Fele annyian. (Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)

No a jacuzziban pont nem jártam. A többség ruhában használta, így anélkül kényelmetlenül éreztem volna magamat, csak ezért felöltözni meg hülyeségnek tűnt... Mondjuk amugyis inkább csak szaunázni mentünk fel felváltva a feleségemmel, aztán mentünk is vissza a családhoz a fürdőbe. Azt azért itt is el kell mondanom, hogy a felöntések üvöltő zenei aláfestése alpári volt, ráadásul itt nem is különül el úgy mint Bükön, szóval a délután nagy részében ott lőttek a békés pihenésnek.
Ha nirmális zene vSn mi szeretjük felöntés közben, gyorsabban megy az idő és elvonja a figyelmünket, attól hogy na mist feladom és kimegyek. De azért mulatós az ne menjen.
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 21. vasárnap 20:34

Valahogy nem értem, hogy mire jó a zene a felöntéseknél? A show része? Ha igen, egyáltalán miért kell a show, igény van rá? Habár szaunázás közben nálam is megy egy halk relax zene, de ahogy értem, az itt leírtak szerint sem halkról, sem relax zenéről van szó. Nem volt még "szerencsém" az ilyesmihez, de nem is kívánnám.
Baxxus, ez igencsak odavág a szaunázás feelingjének! Erre lenne igény?
Neeem, ez nem az én világom! Inkább passz...
(Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 21. vasárnap 20:43

Képzeld el a leggagyibb lakodalmas techno-t olyan hangerőn, hogy a födémen keresztül az alsó fürdő részbe is lehallatszott...
Képzeld el a leggagyibb lakodalmas techno-t olyan hangerőn, hogy a födémen keresztül az alsó fürdő részbe is lehallatszott...
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 21. vasárnap 20:34

Valahogy nem értem, hogy mire jó a zene a felöntéseknél? A show része? Ha igen, egyáltalán miért kell a show, igény van rá? Habár szaunázás közben nálam is megy egy halk relax zene, de ahogy értem, az itt leírtak szerint sem halkról, sem relax zenéről van szó. Nem volt még "szerencsém" az ilyesmihez, de nem is kívánnám.
Akkor legalább kalandos volt.
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Mikor mi voltunk mindenki meztelenül használta a jakuzzit. Bár olyan sokan voltak, hogy a szeánszra már be sem fért mindenki.
(Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 21. vasárnap 19:50

No a jacuzziban pont nem jártam. A többség ruhában használta, így anélkül kényelmetlenül éreztem volna magamat, csak ezért felöltözni meg hülyeségnek tűnt... Mondjuk amugyis inkább csak szaunázni mentünk fel felváltva a feleségemmel, aztán mentünk is vissza a családhoz a fürdőbe. Azt azért itt is el kell mondanom, hogy a felöntések üvöltő zenei aláfestése alpári volt, ráadásul itt nem is különül el úgy mint Bükön, szóval a délután nagy részében ott lőttek a békés pihenésnek.
Csak innét...
(Ez egy válasz nmeli üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz nmeli üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Innen ismerős, vagy amúgy?
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 21. vasárnap 07:57

21000 Ft volt a belépő Bükön tegnap kettőnknek, pár éve csak 3800 volt fejenként. Nem voltak sokan, de jó volt a társaság, sok ismerős volt, úgyhogy mi jól éreztük magunkat.