Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Egyik barátom már volt szauna clubban külföldön. Ha van tapasztalatotok, élményetek, osszátok meg velünk. Nálunk is van ilyen? Ha igen, hol?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3120   2025. 02. 06. csütörtök 07:24
Kalandma42 Kalandma42
Esztergom Grand Hotelben milyen a naturista szauna?
#3119   2025. 02. 04. kedd 12:37
zsozs70 zsozs70
En egyszer voltam szombaton akkor telhesen meztelen kell kwnni mindenhol szerintem az a legjobb
(Ez egy válasz Kezdőbisrác1994 üzenetére (2025. 02. 03. hétfő 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 03. hétfő 19:27
Sziasztok!
Szauna 69 pénteki programjáról tunda valaki mesélni?
Privátban várom a megkeresést.
Köszi!
#3118   2025. 02. 03. hétfő 19:27
Kezdőbisrác1994 Kezdőbisrác1994
Sziasztok!
Szauna 69 pénteki programjáról tunda valaki mesélni?
Privátban várom a megkeresést.
Köszi!
#3117   2025. 02. 03. hétfő 16:12
jamesbond80 jamesbond80
hotel karos spa szauna valakinek vaklami infó esetleg élmény tanács?
#3116   2025. 02. 02. vasárnap 23:13
X Törölt felhasználó (4708597)
Abszolút ajánlom! A társaság nagyon vegyes… de szerintem elfogadható! Illetve van a szálloda részen is textilmentes szauna rész, én szinte mindennap oda járok.
(Ez egy válasz sunbathing üzenetére (2025. 01. 28. kedd 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 28. kedd 08:50
Sziasztok!
Az Aquaworld textilmentes szaunájáról van valakinek információja, illetve személyes tapasztalata?
#3115   2025. 02. 02. vasárnap 21:57
erszényes ördög erszényes ördög
Sziasztok! Esetleg arról van infótok, hogy manapság az S4you hétfői "szaunás" napján hányan vannak és milyen a nemek megoszlása?
#3114   2025. 02. 02. vasárnap 19:28
Kivancsiapu Kivancsiapu
A pápai fürdő wellness részlege nincs hirdetve de simanz lehet használni textilmentesen. Szaunát, gőzkabint, sztem a jakuzzi is. Zuhanyzó folyamatosan puceron. Gőzben múlt héten egy házaspárral ma pl két pasival találkoztam akik pucerok voltak és senkit nem zavart meg a páromat sem. Csak ajánlani tudom.
(Ez egy válasz dolcevita30 üzenetére (2025. 02. 01. szombat 00:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 01. szombat 00:46
Gondoltam ismét adok (ez már a sokadik.. "na még egy újabb esélyt" wink egy esélyt a sárvári termálfürdőnek.
Jelzem, hatalmas csalódás ismét! Senkinek nem ajánlom. Messziről kerülendő a hely. Legalábbis pénteken biztosan.
Este 18 órakor gondoltam gőzfürdőzök.. A nagy kabin"működött".. vagyis kb volt 25 fok, gőz semmi. (Azaz nem működött) másik gőzkabin sem akart működni.. ki-be mászkált a nép egyikből a másikba.
Szarakodás volt mindennel..
Kisebb finn szaunában sem igazán lehetett izzadni (hideg).. kinti 2 kabinból csak a szeánszos működött... de oda már ne menjen be a vendég felöntés előtt fél órával... na jó.. akkor jöhet a merülő medence melletti 100 fokos szauna, mert a szauna "recepció" melletti kabinba nem megyek be a textiles nő mellé.( felül alul bikinis nő, mindezt törölköző/lepedő nélkül...
100 fokosnak mondott kabin, meg csak hűlt és hűlt.. 65 fokra....
A textiles nő viszont patáriát rendezett, hangoskodott, kocsmai szintet ütötte meg, mikor szóltak neki..... végül a biztonsági őr is megjelent és üvöltve elment a textiles.

Ez a nagy kikapcsolódás jellemzi Sárvárt.. Sajnálom, hogy állandóan negatív hangvételűek az írásaim, de mindig észbontó dolgokat tapasztalok itt is és néha máshol is.
Bük marad a Best továbbra is, Karos még jó.
Esetleg más alternatív helyekről szívesen olvasnék..Veszprém megyében, Zala észak kelet, vagy Vas megyében. (Kehida, Vulkán, Mesteri nem opció most)
Hévízen, Keszthelyen normális textilmentes szauna világ hotelben? Hotel Europa, Carbona, Keszthely Saliris, Helikon? Ezek, vagy a környéken lehetnek még opciók?
#3113   2025. 02. 02. vasárnap 09:48
Felhőék Felhőék
Sajnos igen, ez így van. Itt lakunk Sárvár közelében, de màr nem járunk ide szaunázni. Keresgéltünk itt a nyugati országrészben egedül Zalakaros és Magyarhertelend bár az már délnyugat. Hertelendben még nem csalódtunk, februárban is lemegyünk 2 napra. Sajnos a bejárattal szemben lévő panzió bezárt, pedig volt konyhájuk is. Ezt sajnálom, de sikerült a fürdő mellet egy vendégházba helyet találni.
(Ez egy válasz dolcevita30 üzenetére (2025. 02. 01. szombat 00:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 01. szombat 00:46
Gondoltam ismét adok (ez már a sokadik.. "na még egy újabb esélyt" wink egy esélyt a sárvári termálfürdőnek.
Jelzem, hatalmas csalódás ismét! Senkinek nem ajánlom. Messziről kerülendő a hely. Legalábbis pénteken biztosan.
Este 18 órakor gondoltam gőzfürdőzök.. A nagy kabin"működött".. vagyis kb volt 25 fok, gőz semmi. (Azaz nem működött) másik gőzkabin sem akart működni.. ki-be mászkált a nép egyikből a másikba.
Kisebb finn szaunában sem igazán lehetett izzadni (hideg).. kinti 2 kabinból csak a szeánszos működött... de oda már ne menjen be a vendég felöntés előtt fél órával... na jó.. akkor jöhet a merülő medence melletti 100 fokos szauna, mert a szauna "recepció" melletti kabinba nem megyek be a textiles nő mellé.( felül alul bikinis nő, mindezt törölköző/lepedő nélkül...
A textiles nő viszont patáriát rendezett, hangoskodott, kocsmai szintet ütötte meg, mikor szóltak neki..... végül a biztonsági őr is megjelent és üvöltve elment a textiles.

Ez a nagy kikapcsolódás jellemzi Sárvárt.. Sajnálom, hogy állandóan negatív hangvételűek az írásaim, de mindig észbontó dolgokat tapasztalok itt is és néha máshol is.
Esetleg más alternatív helyekről szívesen olvasnék..Veszprém megyében, Zala észak kelet, vagy Vas megyében. (Kehida, Vulkán, Mesteri nem opció most)
Hévízen, Keszthelyen normális textilmentes szauna világ hotelben? Hotel Europa, Carbona, Keszthely Saliris, Helikon? Ezek, vagy a környéken lehetnek még opciók?
#3112   2025. 02. 02. vasárnap 06:02
kemény legény kemény legény
Mi régen rendszeresen jártunk szaunázni, imádtam (imádtuk )a helyet, de a felújítás után elvesztette a varázsát, mivel megszűnt a naturista szauna, úgyhogy mostmár semmi extra. Kár érte szomoru1
(Ez egy válasz Lagoon üzenetére (2025. 01. 31. péntek 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 31. péntek 11:30
Újra megnyitott a Béke Hotel Hajdúszoboszlón. Régebben jártunk oda szaunázni, és most kíváncsi vagyok, milyen lett a felújítás után. "A szálloda teljes körű felújításon esett át, és a szauna részleg is megújult. A Béke Thermal & Spa néven ismert fürdőrészleg mostantól a szállóvendégek mellett külsős látogatók számára is elérhető. Emellett újraindultak a népszerű szauna szeánszok is." Mit tudtok erről?
#3111   2025. 02. 01. szombat 00:46
dolcevita30 dolcevita30

#3110   2025. 01. 31. péntek 18:23
pár-Bp-28 pár-Bp-28
Voltunk külföldön is nudista strandon, ott nem csak szóltak volna érte, de addig nem szállnak le rólad, míg odébb nem állsz, vagy nem oldod meg másként (tampon/kehely). Nagyon egyszerű az ok - más amikor látja, azt gondolhatja, hogy "nem baj" ha nem veszi le és olyan sem veti le akinek nincs erre magyarázata. Egyik nap csak egy ember van aztán évek múlva eljutunk oda, hogy fürdőruhássá válik a strand. Más ha "clothing optional" egy strand vagy resort, mert akkor megengedett.
(Ez egy válasz YoungCoupleSW üzenetére (2025. 01. 28. kedd 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 28. kedd 23:13
Mi idén Berényben megtapasztaltuk a nagy naturisták kötekedését , akik annyira otthon vannak ezen a téren hogy az alap etikettel sincsenek tisztában, de azért magyaráznak. Páromnak váratlanul megjött a menzesze, ugyebár pont az ilyen szituációk miatt teljesen normális ha egy nőt bikini alsóban látsz a naturista strandon. Egy nénit annyira zavart a helyzet hogy odajött és elkezdett affektálva kérdezősködni ,hogy mégis mire fel a bikini alsó. A fennhéjázó stílus ellenére mosolyogva kedvesen elmondtuk neki mi a helyzet, mire ő jobbnál jobb egy-két szavas megoldásokkal állt elő, mint pl. “És tampon nincs?!” . Még mindig kedvesen elmondtuk neki hogy kicsit furcsa lenne csepegve , vagy kilógó tampon zsinórral futkározni fel alá, de nem tágított, szerinte akkor sem jogos a bikini alsó ilyen helyen. Végül inkább arrébb mentünk , mert nem volt bírás vele. De ez nem volt elég egy napra persze hogy jött mégegy holdkóros ugyanezzel a dumával egy órán belül. Az ellenben senkit nem zavart hogy sokan a büfénél csupasz fenékkel ültek a padra .Túl sok olyan ember jár oda szerintem a környező falvakból akik még az életben nem láttak más naturista strandot és fogalmuk sincs mi a normális egy ilyen helyen.
#3109   2025. 01. 31. péntek 11:30
Lagoon Lagoon
Újra megnyitott a Béke Hotel Hajdúszoboszlón. Régebben jártunk oda szaunázni, és most kíváncsi vagyok, milyen lett a felújítás után. "A szálloda teljes körű felújításon esett át, és a szauna részleg is megújult. A Béke Thermal & Spa néven ismert fürdőrészleg mostantól a szállóvendégek mellett külsős látogatók számára is elérhető. Emellett újraindultak a népszerű szauna szeánszok is." Mit tudtok erről?
#3108   2025. 01. 31. péntek 07:37
Happypair1 Happypair1
Sziasztok! Érdeklődnék,hogy péntekenként sokan vannak ráckevén? A kinti medencék még mindig textilesek? Ez mennyire zavaró? Köszönöm a vàlaszokat!
#3107   2025. 01. 30. csütörtök 14:59
HARMASBAN88 HARMASBAN88
Köszi a válaszodat gyertek február 10-én smile
(Ez egy válasz veszpremxxx üzenetére (2025. 01. 30. csütörtök 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 30. csütörtök 13:22
Fürdőruhás.
#3106   2025. 01. 30. csütörtök 13:22
veszpremxxx veszpremxxx
Fürdőruhás.
(Ez egy válasz HARMASBAN88 üzenetére (2025. 01. 30. csütörtök 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 30. csütörtök 12:33
Sziasztok. Velencébe a Velence Resort SPA-ba lesz valaki jövőhétvégén? illetve vanott valakinek rálátása, hogy textil mentes e pl? smile köszi
#3105   2025. 01. 30. csütörtök 12:33
HARMASBAN88 HARMASBAN88
Sziasztok. Velencébe a Velence Resort SPA-ba lesz valaki jövőhétvégén? illetve vanott valakinek rálátása, hogy textil mentes e pl? smile köszi
#3104   2025. 01. 30. csütörtök 12:07
FRKS48 FRKS48
Szia, a hotel szauna részlegét 2-3 éve teljesen felújították, nagyon pazar lett. Van benne finn szauna, aroma szauna, infra szauna és gőz. Ami nagyon pozitív, hogy - tekintettel az osztrák határ közelségére és a számos osztrák, szlovák és cseh vendégre - a szaunákat szigorúan textilmentesen lehet használni és erre a személyzet is nagyon odafigyel, rászólnak a fürdőruhás vendégekre. Szauna lepedőt (kicsi, nagy) korlátlan mennyiségben biztosítanak. Mi nagyon szeretünk odajárni.
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2025. 01. 26. vasárnap 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 26. vasárnap 12:18
Sziasztok Bükfürdőn a Danubius hotelben mia velemeny tapasztalatt a wellnes részlegről ?
#3103   2025. 01. 29. szerda 10:30
sunbathing sunbathing
Köszönjük szépen a választ!
(Ez egy válasz károKatona üzenetére (2025. 01. 29. szerda 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 29. szerda 07:35
Kulturált, sztem ajánlott hely. Honlapon minden fent van a létesítményről.
Nagy lutri a társaság de nagyon változatos is. (tapasztalt korú-fiatal, kezdő-visszatérő, stb.)
Néha vannak nézelődök de nem zavaróak.
#3102   2025. 01. 29. szerda 07:35
károKatona károKatona
Kulturált, sztem ajánlott hely. Honlapon minden fent van a létesítményről.
Nagy lutri a társaság de nagyon változatos is. (tapasztalt korú-fiatal, kezdő-visszatérő, stb.)
Néha vannak nézelődök de nem zavaróak.
(Ez egy válasz sunbathing üzenetére (2025. 01. 28. kedd 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 28. kedd 08:50
Sziasztok!
Az Aquaworld textilmentes szaunájáról van valakinek információja, illetve személyes tapasztalata?
#3101   2025. 01. 29. szerda 00:21
dolcevita30 dolcevita30
Nekem az a meglátásom  hogy minden textiles zavaró egy naturista helyen, ha nem egészségügyi okból van rajta a fürdő alkalmatosság. (Kivétel az ott dolgozó személyek.)  Ha pár ember akkor is,meg ha 100 ember, akkor is. Bomlasztó és rossz példát mutat  melyet követni kezdenek.. ha nekik szabad...akkor úgy gondolják, hogy másnak is. Esetleg egy vékony kendő elfogadható, de fürödni sosem lenne helyes fürdőruhában egy naturista helyen. Minek a szabályzat akkor?  Egyébként a kilógó madzag nem gáz.
Ékes példa erre tavaly Horvátország. Eszem eldobtam mikor látom, hogy Ulican a strandolók fele textilben, valamint az ott tartózkodók fele végig textilben. Ugyanez Valalta bizonyos részén is! Nem csodálom így, hogy Koversada területének 3/4- része textiles lesz az idei szezontól.

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2012. 02. 12. vasárnap
Üzenetek: 3180db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 18. péntek

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!