Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Egyik barátom már volt szauna clubban külföldön. Ha van tapasztalatotok, élményetek, osszátok meg velünk. Nálunk is van ilyen? Ha igen, hol?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3180   2025. 04. 18. péntek 11:16
legios0225 legios0225
Pesten melyik fürdőben van naturista szauna húsvét hétfő délután?
#3179   2025. 04. 18. péntek 07:26
fansauna1 fansauna1
Én is imádom ezeket az összenézéseket
(Ez egy válasz RelaxSrac üzenetére (2025. 04. 08. kedd 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 08. kedd 10:30
Wellnessekből rengeteg ilyen jellegű élményt szereztem már. A közös meztelen szaunázásoktól kezdve, gőzfürdők ködjén, jakuzzik vizének bugyogó rejtelmében, sószobák , tepidáriumok nyugalmában gyűltek össze ezek a csodás pillanatok. Izgat a tudat, hogyha egy hölgy, vagy pár meg akarja mutatni magát és betekintést enged az intimszférájába, de elképesztően felizgat az is, ha véletlenül tárul elém olyan látvány, ami hat rám szexuálisan. Az egyik pest megyei gőzfürdőben történt, hogy amikor beléptem és köszöntem, a ködből egy csilingelő női és egy karcos férfihang köszönt vissza. Lemostam a padot és helyet foglaltam az ajtó mellett. Éreztem a rajtam időző tekinteteket, de ezt természetesnek gondolom, ha egy ilyen helyre belép valaki én is megnézem. smile Ahogy a szemem kezdett hozzászokni a párához szemügyre vettem a velem szemben elhelyezkedő párt. A változó fények néha jobb, néha rosszabb belátást nyújtottak, de még a piros, gőzös sötétben is látszott, hogy egy 40-es, fekete hajú,sportos, vékony nő ül velem szemben, mellette pedig egy mackosabb, nála idősebb férfi. Amikor már teljesen hozzászoktam a látási viszonyokhoz megpillantottam, hogy a férfi szeme csukva van és teljesen átadta magát a hely atmoszférájának, a hölggyel pedig összeakadt a tekintetünk. Mivel párban voltak nem akartam "szemtelen" lenni, így elvettem a tekintetem, de pár pillanat múlva ismét visszakalandoztam először a lábfejére, majd végig a térdén át a hosszú, összezárt és gondosan kerssztbetett combjain keresztül a hasára, kerek gyönyörű meztelen melleire, majd az arcára, ahol pedig telintetünk ismét találkozott. Ekkor már nem tudtam és nem is akartam elkapni, mert nagyon tetszett, amit láttam. Pár másodpercig tartottuk a szemkontaktust, majd egy mosollyal ismét megszakadt. Kinéztem a párás üvegajtón, kint alig lézengett 1-2 ember. Mire visszairányítottam a kabin irányába a tekintetem éreztem a gyönyörű, barna szépségnek az égető szemeit magamon..mintha jelezni akart volna valamit A párjára nézett, aki továbbra is szinte aludt. Nem tudom, hogy ez tudatos volt-e, de elképesztően felizgatott, hogy velem szemez, miközben mellette van a férje. Ez a gondolat úgy begerjesztett az izgató látvánnyal együtt, hogy elkezdett megkeményedni a farkam. Lüktetve kezdett megtelni vérrel és egyre jobban ágaskodni, amit a lábam keresztbe rakásával próbáltam számára láthatatlanná tenni, Ő viszont ennek pont az ellenkezőjét csinálta, lassan visszavette a keresztbe tett lábát, majd finoman széttárta feszes combjait és megmutatta sima vénuszdombját, amin csak egy vékony fekete csík díszelgett..
#3178   2025. 04. 08. kedd 12:44
bali36 bali36
Sziasztok! Nekünk is hasonló élményünk volt ott. A fűrdő és a textilmerntes rész se lenne rossz, csak az hogy nem igazán textilmentes. Amennyiben a jacuzziba fürdő ruha nélkül fürdesz vagy a pihenő részen nem csavarod be magadat lepedőbe vagy nem veszel fel fürdő ruhát már kinéznek. A személyzet se szól ha fürdöruhássan bejönnek és úgy vannak ott , még fotózkodnak is hogy ott jártak. Inkább Zalakaros még árban is hasonlóak.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 03. 29. szombat 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 29. szombat 19:36
Túlzott elvárásaid ne legyenek, bár kinek mi tetszik. Voltunk s szsunàban és fürdőben is egyszer. A fürfő maga nem okyan rossz pkáne ha s külső részt is lehet használni. Nekünk a szauna részleg csalódás volt, nem érződött benne hogy textilmentes, majdhogynem meg kellett húzni magunkat nehogy megszóljanak. Szóval inkább tovább megyünk akkor zalakarosig.
#3177   2025. 04. 08. kedd 10:47
Felhőék Felhőék
Ez mikor az emberek keverik a szezont a fazonnal… a többség szerintem még ha swingeresek is nem ezért járnak textilmentes szaunába illetve nudista strandra…
(Ez egy válasz RelaxSrac üzenetére (2025. 04. 08. kedd 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 08. kedd 10:30
Wellnessekből rengeteg ilyen jellegű élményt szereztem már. A közös meztelen szaunázásoktól kezdve, gőzfürdők ködjén, jakuzzik vizének bugyogó rejtelmében, sószobák , tepidáriumok nyugalmában gyűltek össze ezek a csodás pillanatok. Izgat a tudat, hogyha egy hölgy, vagy pár meg akarja mutatni magát és betekintést enged az intimszférájába, de elképesztően felizgat az is, ha véletlenül tárul elém olyan látvány, ami hat rám szexuálisan. Az egyik pest megyei gőzfürdőben történt, hogy amikor beléptem és köszöntem, a ködből egy csilingelő női és egy karcos férfihang köszönt vissza. Lemostam a padot és helyet foglaltam az ajtó mellett. Éreztem a rajtam időző tekinteteket, de ezt természetesnek gondolom, ha egy ilyen helyre belép valaki én is megnézem. smile Ahogy a szemem kezdett hozzászokni a párához szemügyre vettem a velem szemben elhelyezkedő párt. A változó fények néha jobb, néha rosszabb belátást nyújtottak, de még a piros, gőzös sötétben is látszott, hogy egy 40-es, fekete hajú,sportos, vékony nő ül velem szemben, mellette pedig egy mackosabb, nála idősebb férfi. Amikor már teljesen hozzászoktam a látási viszonyokhoz megpillantottam, hogy a férfi szeme csukva van és teljesen átadta magát a hely atmoszférájának, a hölggyel pedig összeakadt a tekintetünk. Mivel párban voltak nem akartam "szemtelen" lenni, így elvettem a tekintetem, de pár pillanat múlva ismét visszakalandoztam először a lábfejére, majd végig a térdén át a hosszú, összezárt és gondosan kerssztbetett combjain keresztül a hasára, kerek gyönyörű meztelen melleire, majd az arcára, ahol pedig telintetünk ismét találkozott. Ekkor már nem tudtam és nem is akartam elkapni, mert nagyon tetszett, amit láttam. Pár másodpercig tartottuk a szemkontaktust, majd egy mosollyal ismét megszakadt. Kinéztem a párás üvegajtón, kint alig lézengett 1-2 ember. Mire visszairányítottam a kabin irányába a tekintetem éreztem a gyönyörű, barna szépségnek az égető szemeit magamon..mintha jelezni akart volna valamit A párjára nézett, aki továbbra is szinte aludt. Nem tudom, hogy ez tudatos volt-e, de elképesztően felizgatott, hogy velem szemez, miközben mellette van a férje. Ez a gondolat úgy begerjesztett az izgató látvánnyal együtt, hogy elkezdett megkeményedni a farkam. Lüktetve kezdett megtelni vérrel és egyre jobban ágaskodni, amit a lábam keresztbe rakásával próbáltam számára láthatatlanná tenni, Ő viszont ennek pont az ellenkezőjét csinálta, lassan visszavette a keresztbe tett lábát, majd finoman széttárta feszes combjait és megmutatta sima vénuszdombját, amin csak egy vékony fekete csík díszelgett..
#3176   2025. 04. 08. kedd 10:30
RelaxSrac RelaxSrac
#3175   2025. 04. 07. hétfő 22:20
Felhőék Felhőék
Bocsi utoljára a kukkolás meg telefonos témához. Minket azért sem érdekel mert azzal bűncselekményt nem követünk el hogy meztelen szaunázunk, ezzel most nem vágják haza az egzisztenciánkat. Ha sw bulin tenné talán mérgesebb lennék.
#3174   2025. 04. 07. hétfő 22:11
Felhőék Felhőék
Bükön lazán belátni a mellette lévő szálloda emeleti részéről.onnan lehet kukkolnak rendesen, Na mindegy legyen meg az örömük, most ha pont engem akar kulkolni… megérdemli wink
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2025. 04. 07. hétfő 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 07. hétfő 18:27
Szerintem sokan emlékeznek Bükön arra a sztorira, mikor a kinti medencében jó magasra emeltem a középső ujjam. Nem szóltam egy szót sem, mégis az az 50 ember, aki kint volt az udvaron, medencében, merülőben, erre arra, mindenki tudta, merre kell nézni. Az úr is vette a lapot az emeleti pihenő térben, de még akkor egy pillanatra félre is húzta a telefont, szabad szemmel is megnézte, hogy jól látja e, amit a telefonba lát. Folytatása nem lett, senki nem ment a recepcióra panaszkodni, meg fel a pasihoz sem, veszekedni.
#3173   2025. 04. 07. hétfő 18:27
hupika hupika
Szerintem sokan emlékeznek Bükön arra a sztorira, mikor a kinti medencében jó magasra emeltem a középső ujjam. Nem szóltam egy szót sem, mégis az az 50 ember, aki kint volt az udvaron, medencében, merülőben, erre arra, mindenki tudta, merre kell nézni. Az úr is vette a lapot az emeleti pihenő térben, de még akkor egy pillanatra félre is húzta a telefont, szabad szemmel is megnézte, hogy jól látja e, amit a telefonba lát. Folytatása nem lett, senki nem ment a recepcióra panaszkodni, meg fel a pasihoz sem, veszekedni.
(Ez egy válasz RayxX üzenetére (2025. 04. 06. vasárnap 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 06. vasárnap 09:00
Ez azért működik vica-verza.
Aki járt már Bükfürdőn biztosan látja maga előtt a képet.
A pihenőtérről üvegfal biztosít kilátást a kertre, ahol további szaunák találhatóak és egy medence.
Lévén, hogy ez a rész is naturista, pucéran mászkálnak, merülnek.
Egy hölgy pihenőtérben közvetlenül az üvegfallal szemben pihent, a kezében a telefon.
Nem feltételezek róla rosszat, de zavaró hogy a telefonja hátlapja telibe nézi a csupasz testemet és rajtam kívül sok másét is.
Szaunavilagban ne vegye elő a telefonját senki.
Pihenéshez egy jó könyvet vagy egy érdekes magazin javasolnék, vagy csak szimplán beszélgessen a környezetével.
Ha fontos a telefon, akkor menjen ki.
#3172   2025. 04. 07. hétfő 13:31
Resonance Resonance
Sajnos ez egy általános probléma. Ahova rendszeresen szaunázni járunk, ott is a legtöbben magasra tartva bütykölik a telefonjaikat. Hogy ki mit csinál vele, az jó kérdés. Sőt, van egy elkerített rész óriási panoráma ablakokkal, úgymond csend-zóna. A bejáratnál ott a piktogram az áthúzott mobiltelefonnal. Ha esetleg nehezen menne az olvasás, de egy piktogram értelmezése? Egyébként a szauna bejáratánál meg ki van írva: innen meztelen rész. Nem lenne egyértelmű a telefont az elzárható értékmegőrzőben hagyni? De nem… ez már túl nagy kérés lenne. Van olyan is hogy a handyman-ék és handylady-k elmennek szaunázni és az otthagyott táskájukban makacsul elkezd csörögni a telefon, perceken át, többször egymás után. No comment…
(Ez egy válasz RayxX üzenetére (2025. 04. 06. vasárnap 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
A pihenőtérről üvegfal biztosít kilátást a kertre, ahol további szaunák találhatóak és egy medence.
Egy hölgy pihenőtérben közvetlenül az üvegfallal szemben pihent, a kezében a telefon.
Nem feltételezek róla rosszat, de zavaró hogy a telefonja hátlapja telibe nézi a csupasz testemet és rajtam kívül sok másét is.
Pihenéshez egy jó könyvet vagy egy érdekes magazin javasolnék, vagy csak szimplán beszélgessen a környezetével.
#3171   2025. 04. 07. hétfő 04:58
bióradiátor bióradiátor
Bükfürdő szauna része annyira nagy, és összetett, hogy szinte bárhol lehet ilyen helyzet. Azt gondolom, egy naturista helyen ha már valaki előveszi a telefonját magának a használónak kell még a gyanú látszatát is elkerülnie. A lehető legkevesebbszer használom, nem tartom a kezemben felemelve, inkább leteszem magam elé, mert fő a bizalom! Azért szerencsére nem gyakoriak, ide azért a többség nem a másikat fényképezni jön...
Pár éve, amikor rajtunk kívül hétköznap a nyitás után senki nem volt, mi is csináltunk magában a Szauna Világban is fotókat, csodaszépek lettek, és a telefont is azonnal vittük vissza a táskába!
#3170   2025. 04. 06. vasárnap 09:03
RayxX RayxX
Mellesleg általában a képernyő nézési szöge: | /
Ez már gyanús tud lenni: | |
#3169   2025. 04. 06. vasárnap 09:00
RayxX RayxX
(Ez egy válasz érzéki pár üzenetére (2025. 02. 17. hétfő 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 17. hétfő 16:22
kukkolókról jut eszembe:
Múlt év januárban, Sopronban volt dolgunk a párommal, gondoltunk egy nagyot, és visszafelé leraktuk magunkat Sárváron 4 napra.
Mivel ketten mentünk a párommal, egyértelmű volt hogy szaunázunk.
Szeretünk nudizni, nekünk nem okoz gondot a meztelenkedés.
Egyébként elég prűd volt a társaság.
A pihenőrész hátsó szegletében felfigyeltünk egy pasira, aki mindig akkor nyomkodta a telefonját, ha öltözött illetve vetkőzött valaki.
Szóltunk a szaunamesternek, onnantól megoldódtak a problémák.
Máig nem értjük, mi ebben a fantázia, hogy felvesz valaki egy pucér nőt...
#3168   2025. 04. 06. vasárnap 08:26
RayxX RayxX
Nekem Aquaworld negatív tapasztalat volt. Merülő medence csak a naturista részen van, amit inkább nem használtam, mert folyamatosan fürdőruhás emberek voltak benne. A folyosón is sok volt. Erre ott nem figyel senki (belépéskor felhívják erre a figyelmet és ennyi).
(Ez egy válasz Fáraóh üzenetére (2025. 04. 05. szombat 04:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 05. szombat 04:56
Bár Bük kb a legdrágább, csak kombinált belépőt lehet venni, és még továbbra is kell fizetni a felöntésért is, 1000Ft/alkalom. Nekünk hangulatilag jó, bár most már nézzük azt is ki a szeánszmester, ahhoz drága, hogy ne legyen jó... De itt sok lehetőség van a beszélgetésre, az egész tágas, jó a napozó rész, és persze a medence is.
Aquaworld van csak szauna jegy, de ott is külön fizetős a szeánsz. Múlt szombaton voltunk, érdekes hely. Természetes fény semmi, csak el van választva a naturista, és a sima terület. Nem is veszi senki komolyan, volt egy hölgy, aki az egyberészes fürdőruhára még a szauna lepedőt (fizetős, mi vittünk) is maga köré csavarta. A ki-be léptetés az órával azt is hozta, hogy kimentünk ebédelni, és fürödni is. Bár az óra szine más, senki nem szólt. Lehet nézik az időt, ha nem vagy túl sokat kint nem szólnak. Sajnos medence nincs, csak egy merülő, és napozásra sincs lehetőség. Nekünk inkább csak tartalék hely, esett az eső, csak azért mentünk.
#3167   2025. 04. 05. szombat 04:56
Fáraóh Fáraóh
Bár Bük kb a legdrágább, csak kombinált belépőt lehet venni, és még továbbra is kell fizetni a felöntésért is, 1000Ft/alkalom. Nekünk hangulatilag jó, bár most már nézzük azt is ki a szeánszmester, ahhoz drága, hogy ne legyen jó... De itt sok lehetőség van a beszélgetésre, az egész tágas, jó a napozó rész, és persze a medence is.
Aquaworld van csak szauna jegy, de ott is külön fizetős a szeánsz. Múlt szombaton voltunk, érdekes hely. Természetes fény semmi, csak el van választva a naturista, és a sima terület. Nem is veszi senki komolyan, volt egy hölgy, aki az egyberészes fürdőruhára még a szauna lepedőt (fizetős, mi vittünk) is maga köré csavarta. A ki-be léptetés az órával azt is hozta, hogy kimentünk ebédelni, és fürödni is. Bár az óra szine más, senki nem szólt. Lehet nézik az időt, ha nem vagy túl sokat kint nem szólnak. Sajnos medence nincs, csak egy merülő, és napozásra sincs lehetőség. Nekünk inkább csak tartalék hely, esett az eső, csak azért mentünk.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 04. 04. péntek 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 04. péntek 21:18
Bükön volt ilyen hogy külön kellett fizetni a szánszokra.., jó 2 éve nem voltunk. Zalakaroson azt hiszem nem kellett fizetni külön. Magyarhertelenden van délutáni vagy esti program. Belépőjegyben benne volt 3 szeánsz és 1 gőz. Vaszaron szintèn benne volt a belépőben a 6 szeánsz.
#3166   2025. 04. 04. péntek 21:18
Felhőék Felhőék
Bükön volt ilyen hogy külön kellett fizetni a szánszokra.., jó 2 éve nem voltunk. Zalakaroson azt hiszem nem kellett fizetni külön. Magyarhertelenden van délutáni vagy esti program. Belépőjegyben benne volt 3 szeánsz és 1 gőz. Vaszaron szintèn benne volt a belépőben a 6 szeánsz.
(Ez egy válasz guli1 üzenetére (2025. 04. 04. péntek 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 04. péntek 17:32
Tegnap és ma az esztergomi Aquasziget textilmentes részlegén áldoztam a szaunázás oltarán. Kulturált környezet segítőkész személyzet. Tegnap délután kicsit többen, ma délelőtt alig voltunk, nyílván hétköznap volt. Szerintem jó hely, ami egy kicsit furcsa volt, hogy a szeánszokért külön kell fizetni.( Ez nem mindenhol van így.)
#3165   2025. 04. 04. péntek 17:32
guli1 guli1
Tegnap és ma az esztergomi Aquasziget textilmentes részlegén áldoztam a szaunázás oltarán. Kulturált környezet segítőkész személyzet. Tegnap délután kicsit többen, ma délelőtt alig voltunk, nyílván hétköznap volt. Szerintem jó hely, ami egy kicsit furcsa volt, hogy a szeánszokért külön kell fizetni.( Ez nem mindenhol van így.)
#3164   2025. 03. 30. vasárnap 23:12
Felhőék Felhőék
Ismerd meg kis hazánk textilmentes szaunái jegyében ma voltunk először a vaszari Szauna Fifty-ben. Nagyon kellemes vasárnap délutánt töltöttünk igényes környezetben. Egy teljesen lakóövezetben lévő telken van, 1 40 fős finn szauna van, nagy közel 30 fős külön faházban lévő pihenő, hatalmas udvar, egy kisebb és egy nagyobb medencével, sajnos mindkettő hidegvizes… pedig egy meleg medence jó lenne, bár igény esetén van egy fatüzelésű jakuzzi is. Te textilmentes, itt egy szál semmiben is lehetsz az udvaron. Tegnapi buli után ma nagyon kevesen voltunk, az 5 szaunamesterre jutottunk kb 6-7 vendég. De láthatóan ők a saját élvezetükre is csinálták. Délután 2-kor kezdődött este 7 után jöttünk el, 6 felöntés volt (!). Nagyon kedvesek voltak, remekül éreztük magunkat. Magasra tették a lécet ezzel, legalábbis a mi igényeink terén.
#3163   2025. 03. 30. vasárnap 12:42
kandurmarci kandurmarci
Évekkel ezelőtt évente visszajárók voltunk, legutóbb még a fürdőhöz tartozó apatrmánházak egyikében laktunk, fürdőköppenyben sétáltunk át a fürdőbe. A szaunarészlegben akkor ilyen gondok nem voltak, ingyenes, textilmentes felöntések, tiszta lepedő dögivel, teafogyasztás svédasztalos, a szaumarészleg közepén a jacuzzi is normális, textilmentes volt.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 03. 29. szombat 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 29. szombat 19:36
Túlzott elvárásaid ne legyenek, bár kinek mi tetszik. Voltunk s szsunàban és fürdőben is egyszer. A fürfő maga nem okyan rossz pkáne ha s külső részt is lehet használni. Nekünk a szauna részleg csalódás volt, nem érződött benne hogy textilmentes, majdhogynem meg kellett húzni magunkat nehogy megszóljanak. Szóval inkább tovább megyünk akkor zalakarosig.
#3162   2025. 03. 30. vasárnap 10:49
Egymáselőttire Egymáselőttire
Sziasztok. A Duplicat Ludos ról szeretnék független infót általános dolgokról. Mennyire pasi többletes,milyenek a szaunák,esetleg a jacuzzi? A swinger része is érdekes lehet. Köszi.
#3161   2025. 03. 29. szombat 19:36
Felhőék Felhőék
(Ez egy válasz vasiboy78 üzenetére (2025. 03. 04. kedd 04:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 04. kedd 04:50
Kehidakustányról lehet tudni valamit?
Valakinek tapasztalata?
Áprilisban megyek

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2012. 02. 12. vasárnap
Üzenetek: 3180db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 18. péntek

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!