Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Egyik barátom már volt szauna clubban külföldön. Ha van tapasztalatotok, élményetek, osszátok meg velünk. Nálunk is van ilyen? Ha igen, hol?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3205   tegnap 22:09
egykicsoda egykicsoda
Sziasztok!
Budapesten mely naturista szaunaban (es milyen napokon) szoktak holgyek, parok jarni partnerkeresesi cellal?
S melyek a kifejezetten meleg kozossegek talalkozohelyei? Koszonom.
#3204   2025. 08. 29. péntek 19:04
Hármas.ill.négyes Hármas.ill.négyes
Sziasztok! Észak-dunántúlon jó szaunaprogramot keresnénk jövő hétvégére.
Szállással együtt szeretnénk.
Ki mit javasol?
#3203   2025. 08. 29. péntek 14:55
tobbenjobb tobbenjobb
Szia, tavaly többször is voltunk, nincs sok pár, de aki megy, azért megy, hogy találkozzon. Férfitöbblet van, de üdítően nem nyomulnak, nincs “vonatozás”. Nekünk jobban bejött, mint a klubok.
(Ez egy válasz 84robibi üzenetére (2025. 08. 28. csütörtök 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 28. csütörtök 14:24
Sziasztok.
A szauna 69 mi a véleményetek?
Pénteken is csak fiukkal lehet találkozni?
#3202   2025. 08. 28. csütörtök 19:28
magnum44 magnum44
Szépen össze lett foglalva a szomorú valóság. És egy négy csillagos szállodáról beszélünk!!
(Ez egy válasz Lagoon üzenetére (2025. 08. 27. szerda 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 27. szerda 20:13
Állagmegóvás és karbantartás: súlyos hiányosságok
• A fürdő lepusztult állapotban van, sok vendég szerint „valamikor biztos rendben volt”, de mára lepattant csempék, penészes falak, lepergett festék jellemzik.
• A medencetérben hiányzó csempék nemcsak esztétikai, hanem balesetveszélyes problémát is jelentenek.
• A gőzfürdő rendszeresen nem működik.
• A gerincmasszírozó vízsugarak működése kiszámíthatatlan, nincs kiírva, mikor indulnak.
• A kinti rönk szaunáknál található egyik zuhanyzó már évek óta nem működik, javítása elmaradt, ami különösen zavaró a szaunázás utáni higiénia szempontjából.
Higiénia és komfort: kritikán aluli
• A női mosdók állapota gyenge: ajtók nem zárhatók, WC-k folynak, nem lehet lehúzni őket.
• A lábmosók használhatatlanok, sok esetben nincs bennük víz vagy el vannak kerítve.
• A napágyak egy része madárürülékkel szennyezett, a napernyők gyenge minőségűek, szélben szétesnek.
Szaunavilág: külön fizetős, túlárazott
• A szaunák használata nem része a belépőnek, külön díjat kell fizetni: 3900 Ft/fő/nap, ami sokak szerint felháborító egy wellness szállodában.
• A szaunarészleg gyakran üres (hétköznap), ami a vendégek szerint az ár és a szolgáltatás színvonalának következménye.
Elhelyezkedés és környezet: egyedülálló adottság
• A sódomb látványa és természeti környezet valóban különleges, ez az egyetlen tényező, ami kiemelkedő élményt nyújt.
Összegzés: túlárazott, alulkarbantartott, nem ajánlott
A Saliris Resort fürdője drága, de nem nyújt prémium élményt. A karbantartás hiánya, a higiéniai problémák, a szaunák külön díjazása és a vendéglátásban tapasztalt stílusbeli hibák miatt sok vendég csalódottan távozik. A szabad verseny hiánya és a monopolhelyzet érzete miatt a szolgáltatások színvonala nem követi az árakat. A sódomb és a környezet lenyűgöző, de ez önmagában nem menti meg az élményt.
#3201   2025. 08. 28. csütörtök 18:56
Felhőék Felhőék
Nagyon szuper a pápa közeli fifty-fifty, hatalmas szabad udvarral ahol lehet meztelenkedni, nagy szauna jó felöntések, szóval tökre kellemes meglepetés smile
#3200   2025. 08. 28. csütörtök 14:24
84robibi 84robibi
Sziasztok.
A szauna 69 mi a véleményetek?
Pénteken is csak fiukkal lehet találkozni?
#3199   2025. 08. 28. csütörtök 13:47
Simi1982 Simi1982
sziasztok, én holnap mennék ràckevére, még sosem voltam, nektek hogy tetszett?
(Ez egy válasz nudismocis üzenetére (2025. 07. 17. csütörtök 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 17. csütörtök 16:36
Sziasztok! Jövőhéten megyünk ráckevére majd egy hétre! A helyi naturista szunázással kapcsolatban aki képben van írjon ránk. Lenne pár kérdés. U.i,,: nem pasit vagy párt keresünk kérdések lennének a helyi etikettekkel kapcsolatban... Köszi!
#3198   2025. 08. 27. szerda 20:13
Lagoon Lagoon
• A fürdő lepusztult állapotban van, sok vendég szerint „valamikor biztos rendben volt”, de mára lepattant csempék, penészes falak, lepergett festék jellemzik.
• A medencetérben hiányzó csempék nemcsak esztétikai, hanem balesetveszélyes problémát is jelentenek.
• A gőzfürdő rendszeresen nem működik.
• A gerincmasszírozó vízsugarak működése kiszámíthatatlan, nincs kiírva, mikor indulnak.
• A kinti rönk szaunáknál található egyik zuhanyzó már évek óta nem működik, javítása elmaradt, ami különösen zavaró a szaunázás utáni higiénia szempontjából.
Higiénia és komfort: kritikán aluli
• A női mosdók állapota gyenge: ajtók nem zárhatók, WC-k folynak, nem lehet lehúzni őket.
• A lábmosók használhatatlanok, sok esetben nincs bennük víz vagy el vannak kerítve.
• A napágyak egy része madárürülékkel szennyezett, a napernyők gyenge minőségűek, szélben szétesnek.
Szaunavilág: külön fizetős, túlárazott
• A szaunák használata nem része a belépőnek, külön díjat kell fizetni: 3900 Ft/fő/nap, ami sokak szerint felháborító egy wellness szállodában.
• A szaunarészleg gyakran üres (hétköznap), ami a vendégek szerint az ár és a szolgáltatás színvonalának következménye.
Elhelyezkedés és környezet: egyedülálló adottság
• A sódomb látványa és természeti környezet valóban különleges, ez az egyetlen tényező, ami kiemelkedő élményt nyújt.
Összegzés: túlárazott, alulkarbantartott, nem ajánlott
A Saliris Resort fürdője drága, de nem nyújt prémium élményt. A karbantartás hiánya, a higiéniai problémák, a szaunák külön díjazása és a vendéglátásban tapasztalt stílusbeli hibák miatt sok vendég csalódottan távozik. A szabad verseny hiánya és a monopolhelyzet érzete miatt a szolgáltatások színvonala nem követi az árakat. A sódomb és a környezet lenyűgöző, de ez önmagában nem menti meg az élményt.
#3197   2025. 08. 27. szerda 20:08
Lagoon Lagoon
Saliris Resort Fürdő
(Ez egy válasz magnum44 üzenetére (2025. 08. 22. péntek 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 22. péntek 21:38
Nekünk egy borzalom volt az egész Saliris Resort naturista rész. Koszos, lerobbant, látszik hogy az elmúlt években egy vödör festékre nem futotta. Augusztus közepén voltunk, a "mesterek" még akkor is mímeltek valami munkát de inkább bennünket bámultak. Ha pedig mégis csináltak valamit az összes fűrészpor a meztelen testünkre szállt, sokan fel is háborodtak rajta. Sajnos a Google értékelést utólag olvastam el. Javaslom mindenkinek mielőtt oda menne, tájékozódjon. Az árakhoz képest egy nulla.
#3196   2025. 08. 22. péntek 21:38
magnum44 magnum44
Nekünk egy borzalom volt az egész Saliris Resort naturista rész. Koszos, lerobbant, látszik hogy az elmúlt években egy vödör festékre nem futotta. Augusztus közepén voltunk, a "mesterek" még akkor is mímeltek valami munkát de inkább bennünket bámultak. Ha pedig mégis csináltak valamit az összes fűrészpor a meztelen testünkre szállt, sokan fel is háborodtak rajta. Sajnos a Google értékelést utólag olvastam el. Javaslom mindenkinek mielőtt oda menne, tájékozódjon. Az árakhoz képest egy nulla.
(Ez egy válasz Lagoon üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 11. hétfő 20:20
Élménybeszámoló a Saliris Resort fürdőről – nyugalom, szépség, és néhány zavaró részlet
A Saliris Resort Egerszalókon egyedülálló természeti környezetben kínál fürdőzési és szaunázási lehetőséget. A sódomb látványa, a gyógyhatású víz és a változatos medencék valóban különleges atmoszférát teremtenek. A látogatás során számos pozitív élményben volt részem, de akadt néhány zavaró tényező is, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni.
Belépés és környezet
A belépő ára magas, így az ember joggal várna kifogástalan környezetet. A pénztárnál udvariasan figyelmeztettek, hogy építési munkálatok zajlanak – ez korrekt gesztus volt, de a munkálatok hatása sajnos érezhető volt a pihenés során.
Szaunavilág és naturista részleg
A szaunaszeánszok kellemes meglepetést okoztak: nem volt zsúfoltság, kényelmesen elfértünk, és az élmény valóban pihentető volt. A naturista részlegen meglepően sokan voltak, ami azt mutatja, hogy van igény erre a fajta kikapcsolódásra.
Ugyanakkor a naturista részleg nyugalmát jelentősen zavarta az építkezés zaja. Jelenleg a panoráma szaunát építik, amely várhatóan körülbelül 15 fő befogadására lesz alkalmas. Bár a fejlesztés ígéretes, a munkálatok hangja sajnos rontotta a pihenés élményét – különösen egy olyan helyen, ahol a csend és nyugalom lenne a fő vonzerő.
Sajnálatos módon néhány vendég nem tartja tiszteletben a naturista részleg szabályait: fürdőruhában tartózkodnak ott, ahol ez kifejezetten tilos. Ez nemcsak szabályellenes, hanem tiszteletlenség is azokkal szemben, akik a naturista élményt keresik.
Délutáni nyugalom és hangulat
Délután 16 óra körül minden elcsendesült. Az építkezés zaja elült, és végre megérkezett az igazi pihenés ideje. A vendégek élvezték a nap simogató sugarait, a levegő megtelt nyugalommal. Este, amikor véget értek a szaunaszeánszok, a tér atmoszférája megváltozott: a néhány ott maradó pár zavartalanul élvezhette egymás társaságát, és a helyet finom, sejtelmes, intim hangulat lengte be. Ez az időszak különösen emlékezetes volt – a természet, a csend és az emberi közelség ritka harmóniája alakult ki.
#3195   2025. 08. 22. péntek 17:11
tobbenjobb tobbenjobb
Szállás. Hu-n tudsz szűrni önálló házra, faházra, szaunára, dézsára. Hajrá, lássuk pucéron az asszonyt! vigyor4
(Ez egy válasz Shedow üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 17. vasárnap 18:54
Kedves szauna kedvelők! Lehet hogy egy kicsit eltévedtem, de mivel fent vagyok GG-n és követem a fórum néhány topicját így bátorkodom egy pár infót begyűjteni. Mivel kb egy éve csöppentünk bele a szauna világába, és teljes mértékben kezdők vagyunk. Sajnos a feleségem biztos nem hajlandó egy textil mentes szaunázásra, így sajnos a teljes szaunázási etikettet felrugjuk. Gondolom most sokan fel fognak háborodni, hogy akkor miért megyünk szaunázni. Meg is értem. Tudnátok ajánlani egy olyan lehetőséget, szaunát, egy wellness hotelt ahol csak ketten tudnánk lenni? Sajnos ő ilyen. Még a itthoni jakuzziba sem hajlandó levenni a melltartóját amikor ketten vagyunk. Én meg pont az ellenkezője. Amikor csak lehet csupaszon vagyok. Szívem szerint járnék nudista strandra is de szoló pasiként valljuk be őszintén egy kicsit még vagy különböztetve. Ugyanúgy mint ha elmennék egy szaunába. Tudom mert azért vissza olvastam már egy pár bejegyzést. Szóval ha tudtok egy kis meghitt eldugott szaunázási lehetőséget azt megköszönném. Első sorban kelet Magyarország.
#3194   2025. 08. 17. vasárnap 18:54
Shedow Shedow
Kedves szauna kedvelők! Lehet hogy egy kicsit eltévedtem, de mivel fent vagyok GG-n és követem a fórum néhány topicját így bátorkodom egy pár infót begyűjteni. Mivel kb egy éve csöppentünk bele a szauna világába, és teljes mértékben kezdők vagyunk. Sajnos a feleségem biztos nem hajlandó egy textil mentes szaunázásra, így sajnos a teljes szaunázási etikettet felrugjuk. Gondolom most sokan fel fognak háborodni, hogy akkor miért megyünk szaunázni. Meg is értem. Tudnátok ajánlani egy olyan lehetőséget, szaunát, egy wellness hotelt ahol csak ketten tudnánk lenni? Sajnos ő ilyen. Még a itthoni jakuzziba sem hajlandó levenni a melltartóját amikor ketten vagyunk. Én meg pont az ellenkezője. Amikor csak lehet csupaszon vagyok. Szívem szerint járnék nudista strandra is de szoló pasiként valljuk be őszintén egy kicsit még vagy különböztetve. Ugyanúgy mint ha elmennék egy szaunába. Tudom mert azért vissza olvastam már egy pár bejegyzést. Szóval ha tudtok egy kis meghitt eldugott szaunázási lehetőséget azt megköszönném. Első sorban kelet Magyarország.
#3193   2025. 08. 11. hétfő 20:20
Lagoon Lagoon
Élménybeszámoló a Saliris Resort fürdőről – nyugalom, szépség, és néhány zavaró részlet
A Saliris Resort Egerszalókon egyedülálló természeti környezetben kínál fürdőzési és szaunázási lehetőséget. A sódomb látványa, a gyógyhatású víz és a változatos medencék valóban különleges atmoszférát teremtenek. A látogatás során számos pozitív élményben volt részem, de akadt néhány zavaró tényező is, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni.
Belépés és környezet
A belépő ára magas, így az ember joggal várna kifogástalan környezetet. A pénztárnál udvariasan figyelmeztettek, hogy építési munkálatok zajlanak – ez korrekt gesztus volt, de a munkálatok hatása sajnos érezhető volt a pihenés során.
Szaunavilág és naturista részleg
A szaunaszeánszok kellemes meglepetést okoztak: nem volt zsúfoltság, kényelmesen elfértünk, és az élmény valóban pihentető volt. A naturista részlegen meglepően sokan voltak, ami azt mutatja, hogy van igény erre a fajta kikapcsolódásra.
Ugyanakkor a naturista részleg nyugalmát jelentősen zavarta az építkezés zaja. Jelenleg a panoráma szaunát építik, amely várhatóan körülbelül 15 fő befogadására lesz alkalmas. Bár a fejlesztés ígéretes, a munkálatok hangja sajnos rontotta a pihenés élményét – különösen egy olyan helyen, ahol a csend és nyugalom lenne a fő vonzerő.
Sajnálatos módon néhány vendég nem tartja tiszteletben a naturista részleg szabályait: fürdőruhában tartózkodnak ott, ahol ez kifejezetten tilos. Ez nemcsak szabályellenes, hanem tiszteletlenség is azokkal szemben, akik a naturista élményt keresik.
Délutáni nyugalom és hangulat
Délután 16 óra körül minden elcsendesült. Az építkezés zaja elült, és végre megérkezett az igazi pihenés ideje. A vendégek élvezték a nap simogató sugarait, a levegő megtelt nyugalommal. Este, amikor véget értek a szaunaszeánszok, a tér atmoszférája megváltozott: a néhány ott maradó pár zavartalanul élvezhette egymás társaságát, és a helyet finom, sejtelmes, intim hangulat lengte be. Ez az időszak különösen emlékezetes volt – a természet, a csend és az emberi közelség ritka harmóniája alakult ki.
#3192   2025. 08. 08. péntek 09:16
cp444 cp444
Sziasztok! Veresegyház/Gödöllő térségben keresünk nudi szaunát&fürdőt lehetőség szerint ott éjszakázással. Tudtok ajánlani a környéken valami ilyent?
#3191   2025. 08. 08. péntek 01:03
RelaxSrac RelaxSrac
Egy szóval sem mondtam, hogy akkor ismerkedési céllal mentem, de így alakult. Valamit félreértettél szerintem
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 04. 08. kedd 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 08. kedd 10:47
Ez mikor az emberek keverik a szezont a fazonnal… a többség szerintem még ha swingeresek is nem ezért járnak textilmentes szaunába illetve nudista strandra…
#3190   2025. 07. 17. csütörtök 18:19
GirlforFoursome GirlforFoursome
Mi néha megyünk Aquaworldbe szaunázni. Akkor kis szexi hölgyünk nem bír magával a látványomtól. Mindig meglovagol. Ha férfiak vannak bent, mi kimegyünk. Nő vagy pár nem zavar minket
#3189   2025. 07. 17. csütörtök 16:36
nudismocis nudismocis
Sziasztok! Jövőhéten megyünk ráckevére majd egy hétre! A helyi naturista szunázással kapcsolatban aki képben van írjon ránk. Lenne pár kérdés. U.i,,: nem pasit vagy párt keresünk kérdések lennének a helyi etikettekkel kapcsolatban... Köszi!
#3188   2025. 07. 17. csütörtök 14:56
Pr1989 Pr1989
Hova szoktatok járni szaunázni? Mit ajánlatok?
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 06. 18. szerda 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 18. szerda 12:00
Egy kalap sz…r, már bocsánat, pedig közel van hozzánk mégis kerüljük. De nem akarlak elriasztani, próbáljátok ki, lehet nektek más lesz a tapasztalatotok.
#3187   2025. 07. 17. csütörtök 13:51
passziv_30 passziv_30
Valaki jar az aquaworldbe vagy az Orientalba?
#3186   2025. 06. 20. péntek 17:53
Tommy22 Tommy22
Sziasztok! Ceglédi szaunaesten volt már valami? Jók szoktak lenni?

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2012. 02. 12. vasárnap
Üzenetek: 3205db
Utolsó üzenet: tegnap 22:09

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!