Sziasztok! Fehérváron mik a tapasztalatok? most lesz a szezon utolsó szaunaestje a szezonban és gondolkozok rajta. Hölgyek hetero párok milyen arányban vannak?
Saliris
(Ez egy válasz Nagyfiu101 üzenetére (2026. 05. 08. péntek 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 08. péntek 14:51
Szia!
Megírnád nekem privátba, hogy konkrétan melyik szállodában van ez a két féle szauna. A nyáron tervezek egy ilyen meglepi páromnak, persze nem biztos, hogy belemegy a textil mentes részbe, de megprobálnám.
Megírnád nekem privátba, hogy konkrétan melyik szállodában van ez a két féle szauna. A nyáron tervezek egy ilyen meglepi páromnak, persze nem biztos, hogy belemegy a textil mentes részbe, de megprobálnám.
Szia!
Megírnád nekem privátba, hogy konkrétan melyik szállodában van ez a két féle szauna. A nyáron tervezek egy ilyen meglepi páromnak, persze nem biztos, hogy belemegy a textil mentes részbe, de megprobálnám. (Ez egy válasz szauna_fan üzenetére (2026. 04. 20. hétfő 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 20. hétfő 17:10
Megírnád nekem privátba, hogy konkrétan melyik szállodában van ez a két féle szauna. A nyáron tervezek egy ilyen meglepi páromnak, persze nem biztos, hogy belemegy a textil mentes részbe, de megprobálnám. (Ez egy válasz szauna_fan üzenetére (2026. 04. 20. hétfő 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
Egerszalókon sokat szaunázom. A szaunavilág két részre van osztva, fürdőruhás és fürdőruha nélküli terület.
A fürdőruha nélküli részen szaunázom, ahol két rönkfa szaunaház és egy panoráma szauna található.
Egerszalókon sokat szaunázom. A szaunavilág két részre van osztva, fürdőruhás és fürdőruha nélküli terület.
A fürdőruha nélküli részen szaunázom, ahol két rönkfa szaunaház és egy panoráma szauna található.
Nekünk idehaza főleg a dunántúli regióban a legkedvesebb helyünk. Textilmentes övezet, a belső rész ketté van választva, hogy akik nem a mesztelen szaunázást kedvelik oda mehessenek. A textilmentes résznek van egy külső tere, nyáron lehet meztelen napozni, van egy kis melegvízű medence is kint. Mi legjobban a csütörtöki szauna rendezvényeket kedveljük, mi el oda regisztrálni kell előre, elkerülve a kezelhetetlen tömeget, olyankor van legalább 3 szaunaszeánsz és van egy gőzorogram. A programok a késő estébe nyúlnak, zarásként a fürdő egyik medencéjében van még egy hangtálas program, természetesen ruhamentesen. Hétvégén már többen vannak, volt hogy nem fértünk be a kinti finn szaunába, de megokdották és dupla szeánsz volt. Sajnos a fürdővel szemben a Mathias panzió bezárt, érdemes csütörtökön ott aludni aki messtebbről érkezik. Csak ajánlani tudom Magyarhertelendet!
(Ez egy válasz Titok2021 üzenetére (2026. 05. 07. csütörtök 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 07. csütörtök 09:55
Magyarhertelenddel kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak?
Magyarhertelenddel kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak?
Mi járunk Fehérvárra,de nem nagyon jön ott össze valami!!
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2026. 04. 19. vasárnap 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Márciusban voltunk, nekünk alapvetően bejött
Jó kombinációja a swinger klub / spa / bár hármasnak, de külön-külön mindegyikből van nívósabb..
(Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2026. 05. 05. kedd 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 05. kedd 08:42
Jó kombinációja a swinger klub / spa / bár hármasnak, de külön-külön mindegyikből van nívósabb..
(Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2026. 05. 05. kedd 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Valaki volt már itt?
Amoria.at
Kizárólag párok által látogatható spa a Wörthersee-nél, ahol az intimitáa is megengedett.
Valaki volt már itt?
Amoria.at
Kizárólag párok által látogatható spa a Wörthersee-nél, ahol az intimitáa is megengedett.
Sziasztok!
Valaki volt már itt?
Amoria.at
Valaki volt már itt?
Amoria.at
Ma Bükfürdő? Utánna helyem is lenne..
Sziasztok !!! Valaki nem megy bükk fürdőbe ???
Ma este Cegléd naturista est.
Én ma délután megyek
Az élménybeszámolót nagyon várjuk!
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2026. 04. 19. vasárnap 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
A fürdőruha nélküli részen szaunázom, ahol két rönkfa szaunaház és egy panoráma szauna található. (Ez egy válasz csilla9285 üzenetére (2026. 04. 20. hétfő 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
A fürdőruha nélküli részen szaunázom, ahol két rönkfa szaunaház és egy panoráma szauna található. (Ez egy válasz csilla9285 üzenetére (2026. 04. 20. hétfő 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Az Egerszalóki szaunavilágról van valakinek tapasztalata?
Fehérváron volt, de még nem találkozunk, kíváncsi vagyok én is.
(Ez egy válasz pjanos üzenetére (2026. 04. 19. vasárnap 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol volt? Megtetszett valakinek? Össze jött neki valami?
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2026. 04. 18. szombat 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 18. szombat 22:41
Ma van elsőnek nélkülem naturista szauna éjszakán a feleségem, kíváncsi leszek, lesz e valaki aki meg tetszik neki.
néha ilen is kell, jobb egy ilyen este mint egy szex ami nem minõségi
(Ez egy válasz delayclose üzenetére (2026. 04. 14. kedd 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 14. kedd 18:17
Én egyszer voltam egy hétfői vegyes esten, és ahogy lejjebb is írják, inkább párok voltak (meg sok meleg srác). Jót beszélgettem, jót szaunáztam, de ennyi. De legalább nem drága a beugró
Ma van elsőnek nélkülem naturista szauna éjszakán a feleségem, kíváncsi leszek, lesz e valaki aki meg tetszik neki.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék párral! Tudtok ajánlani Pest megyében kultúrált welness helyet, ahol van esély ilyenre?
Szívesen ismerkednék párral! Tudtok ajánlani Pest megyében kultúrált welness helyet, ahol van esély ilyenre?

vazelinator