Ha elolvastad volna azt is amit előtte írtam akkor láthattad volna hogy én sem vettem komolyan a dolgot.
(Ez egy válasz Kinga79 üzenetére (2012. 03. 19. hétfő 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 19. hétfő 13:19

Mi az egész hosszú hétvégén Bükfürdőn voltunk és a szaunavilágban minden nap. A WC papírt nem ott lopták tudtommal és ha neked ez a legfontosabb érv ellene, akkor nagyon szegényes vagy. Bükfürdőn a szaunavilág egy színvonalas hely. Baromira élvezhető.
Jól olvastad, minden pénteken van szaunashow Ráckevén 8-tól éjjel 1-ig. A saját lapján is elolvashatod a felöntéseket, társaság jó és az egész fürdőt fél 10-től textilmentesen lehet használni.
(Ez egy válasz Zoli... üzenetére (2012. 03. 19. hétfő 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 19. hétfő 12:02

Sziasztok! A ráckevei Aqualandba szokott valaki járni? Azt olvastam, hogy péntek esténként lehetőség van meztelen szaunázásra, fürdőzésre. Van róla tapasztalatotok? Üdv: Zoli
Tatzmannsdorf és akkor meglátjátok a különbséget a magyar és "külföldi" között

Teljesen igazad van. És, ha a szaunában voltatok egész hétvégén, akkor kellett is hogy lássalak.
(Ez egy válasz Kinga79 üzenetére (2012. 03. 19. hétfő 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 19. hétfő 13:19

Mi az egész hosszú hétvégén Bükfürdőn voltunk és a szaunavilágban minden nap. A WC papírt nem ott lopták tudtommal és ha neked ez a legfontosabb érv ellene, akkor nagyon szegényes vagy. Bükfürdőn a szaunavilág egy színvonalas hely. Baromira élvezhető.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 18. vasárnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 18. vasárnap 15:17
Törölt felhasználó (426247)

Félsz hogy kiabálsz?
Tavaly voltam Bükfürdőn és nekem nem jött be.Egyébként hol írtam szerinted hogy nem tartják be a szabályokat?Írtam volna valahol?Nem írtam...csak azt hogy nekem nem jön be.
A wc papírt meg rendszeresen ellopták,úgy látom nem nézel nagyon híradót.És csigavér,még felidegesíted Magad és rossz lesz a kedved..

A wc papírt meg rendszeresen ellopták,úgy látom nem nézel nagyon híradót.És csigavér,még felidegesíted Magad és rossz lesz a kedved..
Sziasztok! A ráckevei Aqualandba szokott valaki járni? Azt olvastam, hogy péntek esténként lehetőség van meztelen szaunázásra, fürdőzésre. Van róla tapasztalatotok? Üdv: Zoli
A berényi a legnagyobb és ott van Akalin a levendula is
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 18. vasárnap 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 18. vasárnap 14:48

A Balatonnál én még nem láttam olyan helyet de biztos van..Tengerhez meg esélyem sem volt eljutni mostanság a munka miatt,talán idén...Esetleg becsomagolhattok Magatokhoz

Szerintem kicsit erős volt a sz...r kifejezés .Attól , hogy más véleményed mint másiknak nem kell idegesen reagálni
Különben én is ismerem mind két helyet ,és nekem is kicsit ultramodern lett Bük .Kicsit más szemmel a kinti medence élmény elemei gyengék ,kevés a víz fogatás amikor ott voltam hideg volt a víz de nagyon nem szolom le ,mert voltak jó helyek is pld: fenti pihenő ,és nagyon kedvesek voltak a szauna mesterek.Sárvári inkább családias .És most maximális lett a gőz szaunák , különböző felöntésékkel . (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2012. 03. 18. vasárnap 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 18. vasárnap 15:10
Különben én is ismerem mind két helyet ,és nekem is kicsit ultramodern lett Bük .Kicsit más szemmel a kinti medence élmény elemei gyengék ,kevés a víz fogatás amikor ott voltam hideg volt a víz de nagyon nem szolom le ,mert voltak jó helyek is pld: fenti pihenő ,és nagyon kedvesek voltak a szauna mesterek.Sárvári inkább családias .És most maximális lett a gőz szaunák , különböző felöntésékkel . (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2012. 03. 18. vasárnap 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyáltalán nem értek veled egyet!
Nem tudom mikor voltál Bükfürdőn?
De mi tavaly és az új szauna részleg I. osztályú! A nagy többség betartja a szabályokat!
Nem hinném ,hogy lopják a Wc papírt!
Max rád jött a fosás!
Szerintem ez a szauna részleg közelit a legjobban a "nyugati stílushoz"
Sárvár nagy szar!!"ehhez képest"!!
De mi tavaly és az új szauna részleg I. osztályú! A nagy többség betartja a szabályokat!
Max rád jött a fosás!
Bármit mondtok NUMERO 1 Szentgotthárd!!
Félsz hogy kiabálsz?
Tavaly voltam Bükfürdőn és nekem nem jött be.Egyébként hol írtam szerinted hogy nem tartják be a szabályokat?Írtam volna valahol?Nem írtam...csak azt hogy nekem nem jön be.
A wc papírt meg rendszeresen ellopták,úgy látom nem nézel nagyon híradót.És csigavér,még felidegesíted Magad és rossz lesz a kedved.. (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2012. 03. 18. vasárnap 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 18. vasárnap 15:10

A wc papírt meg rendszeresen ellopták,úgy látom nem nézel nagyon híradót.És csigavér,még felidegesíted Magad és rossz lesz a kedved.. (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2012. 03. 18. vasárnap 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Max rád jött a fosás!
Max rád jött a fosás!
Max rád jött a fosás!
Sárvár nagy szar!!"ehhez képest"!! (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 18. vasárnap 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 18. vasárnap 10:56
Max rád jött a fosás!
Sárvár nagy szar!!"ehhez képest"!! (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 18. vasárnap 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)

A kettő közül egyértelműen Sárvár...Nem tudom nekem Bükfürdő sehogy sem tetszik,se Bük,se Bükfürdő..meg aztán ott ugye lopják a wc papírt
Amúgy nudizni és szaunázni tényleg nagyon jó.Üdv

A Balatonnál én még nem láttam olyan helyet de biztos van..Tengerhez meg esélyem sem volt eljutni mostanság a munka miatt,talán idén...Esetleg becsomagolhattok Magatokhoz
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 03. 18. vasárnap 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 18. vasárnap 14:33

hát igen.ha már a szaunáról beszélünk plusz nudi akkor csak is Sárvár.de nudizni a legjobb vízmellet pl Balaton vagy a tenger.idén mi tuti Balaton után a tengerre is megyünk és nem is viszünk szinte ruhát mert hát minek .olyan helyet keresünk ahol minden hol meztelenül lehet lenni pl ilyen üdülő.
hát igen.ha már a szaunáról beszélünk plusz nudi akkor csak is Sárvár.de nudizni a legjobb vízmellet pl Balaton vagy a tenger.idén mi tuti Balaton után a tengerre is megyünk és nem is viszünk szinte ruhát mert hát minek .olyan helyet keresünk ahol minden hol meztelenül lehet lenni pl ilyen üdülő.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 18. vasárnap 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 18. vasárnap 10:56

A kettő közül egyértelműen Sárvár...Nem tudom nekem Bükfürdő sehogy sem tetszik,se Bük,se Bükfürdő..meg aztán ott ugye lopják a wc papírt

(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 18. vasárnap 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 18. vasárnap 09:57

Törölt felhasználó (839925)

Dunapartra szoktunk járni, de Sárváron vagy Bükkfürdőn is szivesen vagyunk.
Dunapartra szoktunk járni, de Sárváron vagy Bükkfürdőn is szivesen vagyunk.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 03. 18. vasárnap 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 18. vasárnap 09:47

a legjobb dolog a világon nudizni meztelenkedni föleg a melegbe a napon.hova jártok?
a legjobb dolog a világon nudizni meztelenkedni föleg a melegbe a napon.hova jártok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 18. vasárnap 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 18. vasárnap 09:35
Mi is nagyon szeretünk a férjemmel szaunázni , nudizni, meztelenkedni .
Törölt felhasználó (839925)

Van aki faszt verni megy szaunába,van aki meg nyáladzani,esetleg buzulni...Hát ez van
Azért ne szegje kedved a dolog de mint látod,nem minden arany...

nyugodtan kiprobálhatad volna.tök jó
holnap valaki sárvárra?