Félsz hogy kiabálsz?
Tavaly voltam Bükfürdőn és nekem nem jött be.Egyébként hol írtam szerinted hogy nem tartják be a szabályokat?Írtam volna valahol?Nem írtam...csak azt hogy nekem nem jön be.
A wc papírt meg rendszeresen ellopták,úgy látom nem nézel nagyon híradót.És csigavér,még felidegesíted Magad és rossz lesz a kedved.. (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2012. 03. 18. vasárnap 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 18. vasárnap 15:10

A wc papírt meg rendszeresen ellopták,úgy látom nem nézel nagyon híradót.És csigavér,még felidegesíted Magad és rossz lesz a kedved.. (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2012. 03. 18. vasárnap 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyáltalán nem értek veled egyet!
Nem tudom mikor voltál Bükfürdőn?
De mi tavaly és az új szauna részleg I. osztályú! A nagy többség betartja a szabályokat!
Nem hinném ,hogy lopják a Wc papírt!
Max rád jött a fosás!
Szerintem ez a szauna részleg közelit a legjobban a "nyugati stílushoz"
Sárvár nagy szar!!"ehhez képest"!!
De mi tavaly és az új szauna részleg I. osztályú! A nagy többség betartja a szabályokat!
Max rád jött a fosás!
Bármit mondtok NUMERO 1 Szentgotthárd!!
Szerintem kicsit erős volt a sz...r kifejezés .Attól , hogy más véleményed mint másiknak nem kell idegesen reagálni
Különben én is ismerem mind két helyet ,és nekem is kicsit ultramodern lett Bük .Kicsit más szemmel a kinti medence élmény elemei gyengék ,kevés a víz fogatás amikor ott voltam hideg volt a víz de nagyon nem szolom le ,mert voltak jó helyek is pld: fenti pihenő ,és nagyon kedvesek voltak a szauna mesterek.Sárvári inkább családias .És most maximális lett a gőz szaunák , különböző felöntésékkel . (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2012. 03. 18. vasárnap 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 18. vasárnap 15:10
Különben én is ismerem mind két helyet ,és nekem is kicsit ultramodern lett Bük .Kicsit más szemmel a kinti medence élmény elemei gyengék ,kevés a víz fogatás amikor ott voltam hideg volt a víz de nagyon nem szolom le ,mert voltak jó helyek is pld: fenti pihenő ,és nagyon kedvesek voltak a szauna mesterek.Sárvári inkább családias .És most maximális lett a gőz szaunák , különböző felöntésékkel . (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2012. 03. 18. vasárnap 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyáltalán nem értek veled egyet!
Max rád jött a fosás!
Max rád jött a fosás!
A berényi a legnagyobb és ott van Akalin a levendula is
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 18. vasárnap 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 18. vasárnap 14:48
Törölt felhasználó (426247)

A Balatonnál én még nem láttam olyan helyet de biztos van..Tengerhez meg esélyem sem volt eljutni mostanság a munka miatt,talán idén...Esetleg becsomagolhattok Magatokhoz

Sziasztok! A ráckevei Aqualandba szokott valaki járni? Azt olvastam, hogy péntek esténként lehetőség van meztelen szaunázásra, fürdőzésre. Van róla tapasztalatotok? Üdv: Zoli
Mi az egész hosszú hétvégén Bükfürdőn voltunk és a szaunavilágban minden nap. A WC papírt nem ott lopták tudtommal és ha neked ez a legfontosabb érv ellene, akkor nagyon szegényes vagy. Bükfürdőn a szaunavilág egy színvonalas hely. Baromira élvezhető.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 18. vasárnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 18. vasárnap 15:17
Törölt felhasználó (426247)

Félsz hogy kiabálsz?
Tavaly voltam Bükfürdőn és nekem nem jött be.Egyébként hol írtam szerinted hogy nem tartják be a szabályokat?Írtam volna valahol?Nem írtam...csak azt hogy nekem nem jön be.
A wc papírt meg rendszeresen ellopták,úgy látom nem nézel nagyon híradót.És csigavér,még felidegesíted Magad és rossz lesz a kedved..

A wc papírt meg rendszeresen ellopták,úgy látom nem nézel nagyon híradót.És csigavér,még felidegesíted Magad és rossz lesz a kedved..
Teljesen igazad van. És, ha a szaunában voltatok egész hétvégén, akkor kellett is hogy lássalak.
(Ez egy válasz Kinga79 üzenetére (2012. 03. 19. hétfő 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 19. hétfő 13:19

Mi az egész hosszú hétvégén Bükfürdőn voltunk és a szaunavilágban minden nap. A WC papírt nem ott lopták tudtommal és ha neked ez a legfontosabb érv ellene, akkor nagyon szegényes vagy. Bükfürdőn a szaunavilág egy színvonalas hely. Baromira élvezhető.
Tatzmannsdorf és akkor meglátjátok a különbséget a magyar és "külföldi" között

Jól olvastad, minden pénteken van szaunashow Ráckevén 8-tól éjjel 1-ig. A saját lapján is elolvashatod a felöntéseket, társaság jó és az egész fürdőt fél 10-től textilmentesen lehet használni.
(Ez egy válasz Zoli... üzenetére (2012. 03. 19. hétfő 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 19. hétfő 12:02

Sziasztok! A ráckevei Aqualandba szokott valaki járni? Azt olvastam, hogy péntek esténként lehetőség van meztelen szaunázásra, fürdőzésre. Van róla tapasztalatotok? Üdv: Zoli
Ha elolvastad volna azt is amit előtte írtam akkor láthattad volna hogy én sem vettem komolyan a dolgot.
(Ez egy válasz Kinga79 üzenetére (2012. 03. 19. hétfő 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 19. hétfő 13:19

szia te hova jársz,mi akaliba járunk imádjuk bár azt mondják a berénnyi sokkal jobb.nem szeretjük túl időseket ott milyen?akali elfogadható.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2012. 03. 19. hétfő 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Három nap, csütörtök, péntek, szombat voltunk a szaunában, kb. 10-től négyig.
(Ez egy válasz aznekemnincs üzenetére (2012. 03. 19. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 19. hétfő 13:57

Teljesen igazad van. És, ha a szaunában voltatok egész hétvégén, akkor kellett is hogy lássalak.
Nem csak szaunáztunk. Van a kinti medence, abban is ejtőztünk és napoztunk is. Jó meztelenkedni is, meg a normálisabb farkakat is szívesen megnézem.
Szombat stimmel, négyig stimmel. Akkor találkoztunk.
A medencében voltatok, a pihenőben, a tetőn? De gondolom mindenhol.
(Ez egy válasz Kinga79 üzenetére (2012. 03. 20. kedd 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 20. kedd 11:23

Három nap, csütörtök, péntek, szombat voltunk a szaunában, kb. 10-től négyig.
A medencében kb. 12 körül voltunk egy órát. Utána a tetőn napoztunk a fürdő felőli nyitott részen, egyrészt a székeken, másrészt a növények melletti lapon. Előtte is, utána is a szaunákban.
(Ez egy válasz aznekemnincs üzenetére (2012. 03. 20. kedd 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 20. kedd 14:39

Szombat stimmel, négyig stimmel. Akkor találkoztunk.
A medencében voltatok, a pihenőben, a tetőn? De gondolom mindenhol.

Akkor a tetőn biztos találkoztunk. Mi is a fürdő felőli részen a legutolsó fa napozón voltunk. Remélem összefutunk még.
(Ez egy válasz Kinga79 üzenetére (2012. 03. 20. kedd 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 20. kedd 14:56

A medencében kb. 12 körül voltunk egy órát. Utána a tetőn napoztunk a fürdő felőli nyitott részen, egyrészt a székeken, másrészt a növények melletti lapon. Előtte is, utána is a szaunákban.
Akkor talán ti mentetek el onnan amikor mi oda feküdtünk. Ez olyan 1 óra körül volt. Elment onnan egy pár. Mi a második napozónál, a korlát mellett ültünk a napozószékekben.
(Ez egy válasz aznekemnincs üzenetére (2012. 03. 20. kedd 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 20. kedd 16:04

Akkor a tetőn biztos találkoztunk. Mi is a fürdő felőli részen a legutolsó fa napozón voltunk. Remélem összefutunk még.
Kb. egykor értünk oda. Nem volt két üres hely, egy székbe pakoltunk le. Azután a medencében voltunk és három óra felé mentünk fel napozni. Az utolsó fa "stég"-en. Biztos láttuk egymást.
(Ez egy válasz Kinga79 üzenetére (2012. 03. 20. kedd 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 20. kedd 18:05

Akkor talán ti mentetek el onnan amikor mi oda feküdtünk. Ez olyan 1 óra körül volt. Elment onnan egy pár. Mi a második napozónál, a korlát mellett ültünk a napozószékekben.
Helló! Segítséget szeretnék kérni mégpedig abban, hogy a Dunántúlon hol vannak olyan helyek, ahol igényes a szaunavilág (Pl: a fürdőruhamentes Bükkfürdő) és esetleg mást is lehetne csinálni, mint szaunázni és fürdeni.
Sárvár, Kehidakustyán, Szentgotthárd. És lehet mást is csinálni. Napozni, beszélgetni (csendesen), pihenni. Ha más "mást" akarsz csinálni, inkább maradj otthon, vagy menj bárhova, csak ne ezekre a helyekre. Nem azért vannak.
(Ez egy válasz Kigyo18 üzenetére (2012. 03. 21. szerda 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 21. szerda 09:44

Helló! Segítséget szeretnék kérni mégpedig abban, hogy a Dunántúlon hol vannak olyan helyek, ahol igényes a szaunavilág (Pl: a fürdőruhamentes Bükkfürdő) és esetleg mást is lehetne csinálni, mint szaunázni és fürdeni.