Sárvár, Kehidakustyán, Szentgotthárd. És lehet mást is csinálni. Napozni, beszélgetni (csendesen), pihenni. Ha más "mást" akarsz csinálni, inkább maradj otthon, vagy menj bárhova, csak ne ezekre a helyekre. Nem azért vannak.
(Ez egy válasz Kigyo18 üzenetére (2012. 03. 21. szerda 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 21. szerda 09:44

Helló! Segítséget szeretnék kérni mégpedig abban, hogy a Dunántúlon hol vannak olyan helyek, ahol igényes a szaunavilág (Pl: a fürdőruhamentes Bükkfürdő) és esetleg mást is lehetne csinálni, mint szaunázni és fürdeni.
Helló! Segítséget szeretnék kérni mégpedig abban, hogy a Dunántúlon hol vannak olyan helyek, ahol igényes a szaunavilág (Pl: a fürdőruhamentes Bükkfürdő) és esetleg mást is lehetne csinálni, mint szaunázni és fürdeni.
Kb. egykor értünk oda. Nem volt két üres hely, egy székbe pakoltunk le. Azután a medencében voltunk és három óra felé mentünk fel napozni. Az utolsó fa "stég"-en. Biztos láttuk egymást.
(Ez egy válasz Kinga79 üzenetére (2012. 03. 20. kedd 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 20. kedd 18:05

Akkor talán ti mentetek el onnan amikor mi oda feküdtünk. Ez olyan 1 óra körül volt. Elment onnan egy pár. Mi a második napozónál, a korlát mellett ültünk a napozószékekben.
Akkor talán ti mentetek el onnan amikor mi oda feküdtünk. Ez olyan 1 óra körül volt. Elment onnan egy pár. Mi a második napozónál, a korlát mellett ültünk a napozószékekben.
(Ez egy válasz aznekemnincs üzenetére (2012. 03. 20. kedd 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 20. kedd 16:04

Akkor a tetőn biztos találkoztunk. Mi is a fürdő felőli részen a legutolsó fa napozón voltunk. Remélem összefutunk még.
Akkor a tetőn biztos találkoztunk. Mi is a fürdő felőli részen a legutolsó fa napozón voltunk. Remélem összefutunk még.
(Ez egy válasz Kinga79 üzenetére (2012. 03. 20. kedd 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 20. kedd 14:56

A medencében kb. 12 körül voltunk egy órát. Utána a tetőn napoztunk a fürdő felőli nyitott részen, egyrészt a székeken, másrészt a növények melletti lapon. Előtte is, utána is a szaunákban.
A medencében kb. 12 körül voltunk egy órát. Utána a tetőn napoztunk a fürdő felőli nyitott részen, egyrészt a székeken, másrészt a növények melletti lapon. Előtte is, utána is a szaunákban.
(Ez egy válasz aznekemnincs üzenetére (2012. 03. 20. kedd 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 20. kedd 14:39

Szombat stimmel, négyig stimmel. Akkor találkoztunk.
A medencében voltatok, a pihenőben, a tetőn? De gondolom mindenhol.

Szombat stimmel, négyig stimmel. Akkor találkoztunk.
A medencében voltatok, a pihenőben, a tetőn? De gondolom mindenhol.
(Ez egy válasz Kinga79 üzenetére (2012. 03. 20. kedd 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 20. kedd 11:23

Három nap, csütörtök, péntek, szombat voltunk a szaunában, kb. 10-től négyig.
Nem csak szaunáztunk. Van a kinti medence, abban is ejtőztünk és napoztunk is. Jó meztelenkedni is, meg a normálisabb farkakat is szívesen megnézem.
Három nap, csütörtök, péntek, szombat voltunk a szaunában, kb. 10-től négyig.
(Ez egy válasz aznekemnincs üzenetére (2012. 03. 19. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 19. hétfő 13:57

Teljesen igazad van. És, ha a szaunában voltatok egész hétvégén, akkor kellett is hogy lássalak.
szia te hova jársz,mi akaliba járunk imádjuk bár azt mondják a berénnyi sokkal jobb.nem szeretjük túl időseket ott milyen?akali elfogadható.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2012. 03. 19. hétfő 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha elolvastad volna azt is amit előtte írtam akkor láthattad volna hogy én sem vettem komolyan a dolgot.
(Ez egy válasz Kinga79 üzenetére (2012. 03. 19. hétfő 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 19. hétfő 13:19

Mi az egész hosszú hétvégén Bükfürdőn voltunk és a szaunavilágban minden nap. A WC papírt nem ott lopták tudtommal és ha neked ez a legfontosabb érv ellene, akkor nagyon szegényes vagy. Bükfürdőn a szaunavilág egy színvonalas hely. Baromira élvezhető.
Jól olvastad, minden pénteken van szaunashow Ráckevén 8-tól éjjel 1-ig. A saját lapján is elolvashatod a felöntéseket, társaság jó és az egész fürdőt fél 10-től textilmentesen lehet használni.
(Ez egy válasz Zoli... üzenetére (2012. 03. 19. hétfő 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 19. hétfő 12:02

Sziasztok! A ráckevei Aqualandba szokott valaki járni? Azt olvastam, hogy péntek esténként lehetőség van meztelen szaunázásra, fürdőzésre. Van róla tapasztalatotok? Üdv: Zoli
Tatzmannsdorf és akkor meglátjátok a különbséget a magyar és "külföldi" között

Teljesen igazad van. És, ha a szaunában voltatok egész hétvégén, akkor kellett is hogy lássalak.
(Ez egy válasz Kinga79 üzenetére (2012. 03. 19. hétfő 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 19. hétfő 13:19

Mi az egész hosszú hétvégén Bükfürdőn voltunk és a szaunavilágban minden nap. A WC papírt nem ott lopták tudtommal és ha neked ez a legfontosabb érv ellene, akkor nagyon szegényes vagy. Bükfürdőn a szaunavilág egy színvonalas hely. Baromira élvezhető.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 18. vasárnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 18. vasárnap 15:17
Törölt felhasználó (426247)

Félsz hogy kiabálsz?
Tavaly voltam Bükfürdőn és nekem nem jött be.Egyébként hol írtam szerinted hogy nem tartják be a szabályokat?Írtam volna valahol?Nem írtam...csak azt hogy nekem nem jön be.
A wc papírt meg rendszeresen ellopták,úgy látom nem nézel nagyon híradót.És csigavér,még felidegesíted Magad és rossz lesz a kedved..

A wc papírt meg rendszeresen ellopták,úgy látom nem nézel nagyon híradót.És csigavér,még felidegesíted Magad és rossz lesz a kedved..
Sziasztok! A ráckevei Aqualandba szokott valaki járni? Azt olvastam, hogy péntek esténként lehetőség van meztelen szaunázásra, fürdőzésre. Van róla tapasztalatotok? Üdv: Zoli
A berényi a legnagyobb és ott van Akalin a levendula is
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 18. vasárnap 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 18. vasárnap 14:48
Törölt felhasználó (426247)

A Balatonnál én még nem láttam olyan helyet de biztos van..Tengerhez meg esélyem sem volt eljutni mostanság a munka miatt,talán idén...Esetleg becsomagolhattok Magatokhoz

Szerintem kicsit erős volt a sz...r kifejezés .Attól , hogy más véleményed mint másiknak nem kell idegesen reagálni
Különben én is ismerem mind két helyet ,és nekem is kicsit ultramodern lett Bük .Kicsit más szemmel a kinti medence élmény elemei gyengék ,kevés a víz fogatás amikor ott voltam hideg volt a víz de nagyon nem szolom le ,mert voltak jó helyek is pld: fenti pihenő ,és nagyon kedvesek voltak a szauna mesterek.Sárvári inkább családias .És most maximális lett a gőz szaunák , különböző felöntésékkel . (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2012. 03. 18. vasárnap 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 18. vasárnap 15:10
Különben én is ismerem mind két helyet ,és nekem is kicsit ultramodern lett Bük .Kicsit más szemmel a kinti medence élmény elemei gyengék ,kevés a víz fogatás amikor ott voltam hideg volt a víz de nagyon nem szolom le ,mert voltak jó helyek is pld: fenti pihenő ,és nagyon kedvesek voltak a szauna mesterek.Sárvári inkább családias .És most maximális lett a gőz szaunák , különböző felöntésékkel . (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2012. 03. 18. vasárnap 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyáltalán nem értek veled egyet!
Nem tudom mikor voltál Bükfürdőn?
De mi tavaly és az új szauna részleg I. osztályú! A nagy többség betartja a szabályokat!
Nem hinném ,hogy lopják a Wc papírt!
Max rád jött a fosás!
Szerintem ez a szauna részleg közelit a legjobban a "nyugati stílushoz"
Sárvár nagy szar!!"ehhez képest"!!
De mi tavaly és az új szauna részleg I. osztályú! A nagy többség betartja a szabályokat!
Max rád jött a fosás!
Bármit mondtok NUMERO 1 Szentgotthárd!!
Félsz hogy kiabálsz?
Tavaly voltam Bükfürdőn és nekem nem jött be.Egyébként hol írtam szerinted hogy nem tartják be a szabályokat?Írtam volna valahol?Nem írtam...csak azt hogy nekem nem jön be.
A wc papírt meg rendszeresen ellopták,úgy látom nem nézel nagyon híradót.És csigavér,még felidegesíted Magad és rossz lesz a kedved.. (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2012. 03. 18. vasárnap 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 18. vasárnap 15:10

A wc papírt meg rendszeresen ellopták,úgy látom nem nézel nagyon híradót.És csigavér,még felidegesíted Magad és rossz lesz a kedved.. (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2012. 03. 18. vasárnap 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyáltalán nem értek veled egyet!
Max rád jött a fosás!
Max rád jött a fosás!