Köszi az infót!
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2012. 09. 14. péntek 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 14. péntek 11:05

Szia!
Még egyenlőre 2 hetente van szaunashow. Az oldalt nem érdemes nézni, sose frissül...
Jövő hét pénteken van újra péntek éjszaka 8-tól éjjel 1-ig szaunashow.
Még egyenlőre 2 hetente van szaunashow. Az oldalt nem érdemes nézni, sose frissül...
Jövő hét pénteken van újra péntek éjszaka 8-tól éjjel 1-ig szaunashow.
Mi múlt hónapban voltunk és mondták,hogy lesz de nem emlékszem ma vagy jövő hét péntek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 14. péntek 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 14. péntek 13:20
Törölt felhasználó (762450)

Sziasztok! Tudomásom szerint nem, mivel a helyszínt bezárták. Hasonló eset, mint Egomnál, de itt még komolyabb a helyzet.
Sziasztok! Tudomásom szerint nem, mivel a helyszínt bezárták. Hasonló eset, mint Egomnál, de itt még komolyabb a helyzet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 14. péntek 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 14. péntek 13:17
Törölt felhasználó (118959)

Sziasztok!
Lesz ma este rendezvény Dunaújvárosban?
Sziasztok!
Holnap az egerszalóki fürdőben szaunamester bajnokság lesz, akit érdekel szerintem érdemes meglátogatni. Infók vannak a fürdő honlapján!
Szia!
Jövő hét pénteken van újra péntek éjszaka 8-tól éjjel 1-ig szaunashow. (Ez egy válasz tantrah üzenetére (2012. 09. 14. péntek 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 14. péntek 08:01
Jövő hét pénteken van újra péntek éjszaka 8-tól éjjel 1-ig szaunashow. (Ez egy válasz tantrah üzenetére (2012. 09. 14. péntek 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, Ráckevén mikor indul a naturista szauna program, van valakinek infója? A honlapjukon még a tavaszi időpontok vannak.... Köszi

Sziasztok. Párhoz csatlakoznánk ma éjszakai Sikondai fürdőzéshez.
ma sárvár éjjszqakai fürdő és szaunázás meztelenül természetesen
teljesen meztelenül lehet használni??
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 14. péntek 00:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 14. péntek 00:43
Törölt felhasználó (103459)

Sziasztok!
Működik az Aquaparkos szauna Esztergomban!
Ugyan az mint volt naturista!
Mi járunk és megvagyunk elégedve vele!
Mi járunk és megvagyunk elégedve vele!
Sziasztok, Ráckevén mikor indul a naturista szauna program, van valakinek infója? A honlapjukon még a tavaszi időpontok vannak.... Köszi

Sziasztok!
Pé.-szo.-va., ki megy Bükfürdőre?
Pé.-szo.-va., ki megy Bükfürdőre?
Sziasztok!
Mi járunk és megvagyunk elégedve vele! (Ez egy válasz par35 üzenetére (2012. 09. 04. kedd 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 04. kedd 13:57
Mi járunk és megvagyunk elégedve vele! (Ez egy válasz par35 üzenetére (2012. 09. 04. kedd 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Az esztergomi aquaszigettel kapcsolatban van valakinek információja? Volt valaki mostanában? Változott valami?
Az esztergomi aquaszigettel kapcsolatban van valakinek információja? Volt valaki mostanában? Változott valami?
És mégis az mit jelent ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 04. kedd 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 04. kedd 14:58
Törölt felhasználó (819517)

Sziasztok!
Minden a régi.......
Minden a régi.......

Köszi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 04. kedd 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 04. kedd 14:58

Törölt felhasználó (819517)

Sziasztok!
Minden a régi.......
Minden a régi.......

Sziasztok!
Minden a régi.......
(Ez egy válasz par35 üzenetére (2012. 09. 04. kedd 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 04. kedd 13:57
Minden a régi.......

Sziasztok!
sziasztok vége a nudi szezonnak....de indul a szauna szezon.....

Sziasztok!
várjuk az élménybeszámolot
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 26. csütörtök 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 26. csütörtök 18:12
Törölt felhasználó (431401)

Sziasztok!
Év elején voltunk mikor még kis hó is akadt.
Igényes hely! Bent többféle kabin, kint rönkszauna házak(2 egy nagy, egy kisebb+ merülőmedence)! Nekem nagyon bejöttek! Természetesen ruha nélküli, van lepedő, napi 3 felöntés, én mézesen voltam. Volt sós is akkor a nagy megtelt, én konkurenciaként kevertem egy jó kis illatos felöntést! Kulturált, európai szintű, az belépő is. 5000 felett a belépő szaunával. Egyszer mindenképpen érdemes meglátogatni. Közönség pedig inkább törzsvendégek! Voltak 1 fiatal pár, többi nem az, viszont kulturáltak voltak. Ajánlani tudom! Ha valamire kíváncsi vagy szívesen megosztom
Igényes hely! Bent többféle kabin, kint rönkszauna házak(2 egy nagy, egy kisebb+ merülőmedence)! Nekem nagyon bejöttek! Természetesen ruha nélküli, van lepedő, napi 3 felöntés, én mézesen voltam. Volt sós is akkor a nagy megtelt, én konkurenciaként kevertem egy jó kis illatos felöntést! Kulturált, európai szintű, az belépő is. 5000 felett a belépő szaunával. Egyszer mindenképpen érdemes meglátogatni. Közönség pedig inkább törzsvendégek! Voltak 1 fiatal pár, többi nem az, viszont kulturáltak voltak. Ajánlani tudom! Ha valamire kíváncsi vagy szívesen megosztom
Én is voltam szombaton Esztergomban

Sziasztok!
Igényes hely! Bent többféle kabin, kint rönkszauna házak(2 egy nagy, egy kisebb+ merülőmedence)! Nekem nagyon bejöttek! Természetesen ruha nélküli, van lepedő, napi 3 felöntés, én mézesen voltam. Volt sós is akkor a nagy megtelt, én konkurenciaként kevertem egy jó kis illatos felöntést! Kulturált, európai szintű, az belépő is. 5000 felett a belépő szaunával. Egyszer mindenképpen érdemes meglátogatni. Közönség pedig inkább törzsvendégek! Voltak 1 fiatal pár, többi nem az, viszont kulturáltak voltak. Ajánlani tudom! Ha valamire kíváncsi vagy szívesen megosztom (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 26. csütörtök 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 26. csütörtök 15:37
Igényes hely! Bent többféle kabin, kint rönkszauna házak(2 egy nagy, egy kisebb+ merülőmedence)! Nekem nagyon bejöttek! Természetesen ruha nélküli, van lepedő, napi 3 felöntés, én mézesen voltam. Volt sós is akkor a nagy megtelt, én konkurenciaként kevertem egy jó kis illatos felöntést! Kulturált, európai szintű, az belépő is. 5000 felett a belépő szaunával. Egyszer mindenképpen érdemes meglátogatni. Közönség pedig inkább törzsvendégek! Voltak 1 fiatal pár, többi nem az, viszont kulturáltak voltak. Ajánlani tudom! Ha valamire kíváncsi vagy szívesen megosztom (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 26. csütörtök 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (852449)
VIP

Egerszalókról valaki tudna információt?Megköszönnénk!