Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Egyik barátom már volt szauna clubban külföldön. Ha van tapasztalatotok, élményetek, osszátok meg velünk. Nálunk is van ilyen? Ha igen, hol?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 147 148 149 150 151 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#220   2012. 09. 27. csütörtök 21:37
X Törölt felhasználó (804640)
Szerintem mindkettőnknek meg van a maga tapasztalata, ert kötjük az ebet a karóhoz. A hímk...kat és a k...kat is általában a tulaj rendezi, ezzel igyekszik feldobni a klubját. És ezeknek a vendég már nem fizet, szinte úgy néznek ki, mint akik szólóban jöttek, a bennfentesek, illetve oda gyakran járók tudják, hogy ők bérkefélők. Ugyanúgy viselkednek, mint a normál vendég, és igyekeznek ők is jól érezni magukat. Csapódnak ide-oda, és a tapasztalanabb vendég csak azt látja, hogy milyen profin jártasak a swingerses világban. Ésmivel általában jól néznek ki, sőt a férfiak a sok topikban állandó vesszőparipa szerinti méretes hímtaggal rendelkezik, így könnyen befogadják a párok vagy csoportok maguk mellé őket.
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2012. 09. 27. csütörtök 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 27. csütörtök 18:38
Fiúk ! Így van. De van sok valódi swinger. és vannak a szaunaklubok. Az egyikbe bemész és fizetsz az ott levö lányokért, de swingerbe nem.
#219   2012. 09. 27. csütörtök 18:38
Nanuq Nanuq
Fiúk ! Így van. De van sok valódi swinger. és vannak a szaunaklubok. Az egyikbe bemész és fizetsz az ott levö lányokért, de swingerbe nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 27. csütörtök 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (804640)
2012. 09. 27. csütörtök 18:32
Jól mondod, sőt inkább fogalmazzunk úgy, hogy német nyelvterületen. Ausztriában is saunaclubnak nevezik a swingers általában, és ott is vannak k...k és hímk...k. El is figyelgettem, hogy hogyan bíta egy két ilyen hímk... az iramot, a hölgyek legnagyobb örömére. smile
#218   2012. 09. 27. csütörtök 18:32
X Törölt felhasználó (804640)
Jól mondod, sőt inkább fogalmazzunk úgy, hogy német nyelvterületen. Ausztriában is saunaclubnak nevezik a swingers általában, és ott is vannak k...k és hímk...k. El is figyelgettem, hogy hogyan bíta egy két ilyen hímk... az iramot, a hölgyek legnagyobb örömére. smile
(Ez egy válasz frederich111 üzenetére (2012. 09. 27. csütörtök 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 27. csütörtök 18:11
Németben a swinger clubokat is szauna clubnak szokták hívni, az adózás miatt, és egyébb más ok miatt is.
#217   2012. 09. 27. csütörtök 18:24
Nanuq Nanuq
Az egy dolog. Viszont swingerben szórakozol és szexelsz azokkal akik ott vannak. Szaunaklubban meg vannak k...vák is....
(Ez egy válasz frederich111 üzenetére (2012. 09. 27. csütörtök 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 27. csütörtök 18:11
Németben a swinger clubokat is szauna clubnak szokták hívni, az adózás miatt, és egyébb más ok miatt is.
#216   2012. 09. 27. csütörtök 18:11
frederich111 frederich111
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2012. 09. 27. csütörtök 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 27. csütörtök 14:01
link nelkul: saunaclub pont info
utana pedig "was ist ein saunaclub"
#215   2012. 09. 27. csütörtök 14:42
Nanuq Nanuq
Magyarországon szauna:

Olyan hely ahol megfordulnak a szaunázás szerelmesei, akik élvezik a helyet, helyzetet, és tudnak akár kommunikálni is. Sajnos a szauna helyes használatából adódóan egy réteg élvezi a kukkolás lehetőségét is. Ami nem gond, csak ne legyen tolakodó. Magyarországon a naturista réteg viszont sokszor lenézi azt, aki még nem elég bátor, őket „báb” néven csúfolják. Holott ők is voltak bábok. Egy még kisebb réteg viszont nyiltan azt gondolja ha a szaunában pucérak a nők és férfiak ott szex is van.

Szaunaklub: egy közösség ami összefogja a szaunázást kedvelőket. Tessék guglizni, ha valakit érdekel ez a csapat.

Német és osztrák területen a szauna:

Egy egészséges hely. Szinte keresni kell a jobb helyeken olyan szaunát ahol fürdőruhában be lehet menni. Alig van! Az emberek szeretnek szaunázni, számukra természetes hogy nem műanyag tartalmú ruhában fürdenek/szaunáznak. A szaunarészek elkülönített, naturista helyek is egyben.

Szaunaklub itt – ha van – olyan hely ahol lehet fürdeni, szaunázni és hölgyeket konzumálni. Van belépő, elég borsos, és nem ingyenes még a hölgyeknek sem. Felfogható egyfajta kitekert swingernek is akár.

Még hozzátenném hogy sajnos ahogy Magyarországon páran félreértik a szaunázók meztelenségét, és szexet látnak, gondolnak mögötte úgy a swingerklubok világát is mi magyarok másképp látjuk. De ez másik topiktéma.
#214   2012. 09. 27. csütörtök 14:01
Nanuq Nanuq
link nelkul: saunaclub pont info
utana pedig "was ist ein saunaclub"
#213   2012. 09. 27. csütörtök 13:55
Nanuq Nanuq
Azért nem egyértelmű. Vannak klubok ahol ez is jelen van, olyan lányok akik €-ért szórakoztatják is a vendéget, de mint sokfelé a „kupi” itt is tiltott. „Nyiltan”. De a német és a magyar is leleményes. Viszont rettentő szigorúan veszik azt ha klubban támogatottság kerül szóba vagy előtérbe. Nagyon sok naturista/nudista terület van úgy osztrák mint német részeken, a szaunák a legtöbb helyen egészséges „finn módon” használatos, de arra figyelnek hogy egy szaunában hogy viselkedjenek. A címben említett „Szaunaklub” viszont létező hely, és sok olyan kemping van a Salzkamergut környékén illetve Wörthersee-nél ami mint nuditelep is megy és szaunaklub is. Azt próbálom kiemelni, hogy a hely látogatói tudják hova mennek, és ez nem prüdéria!

Csapi123: Lutzmannsburg fürdő… miért keversz egy klassz fürdőt, ami ráadásul gyerekbarát hely nagyon azzal amit én írtam? Egy picit figyelmetlennek érezlek, vagy rosszul fogalmaztam. Megismételném: vannak szigorúan „szaunaclub” név alatt futó helyek. Linket nem rakok be, mert illetlenség!
#212   2012. 09. 27. csütörtök 13:42
Jade_ Jade_
Na igen mi magyarok azért össze tévesztjük a nudizmust/naturizmust az erotikával.
Nem prűd vagyok, csak vannak helyek ahol lehet szexelni és vannak ahol nem illik.
Tehát azt mondod Nanuq, hogy itt lehetnek fizetett lányok is a szaunaclub-ban?
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2012. 09. 27. csütörtök 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 27. csütörtök 13:33
Egészen más egy „szaunaclub” német nyelvterületen, mint Magyarországon. A kinti viszonylatban ezek a helyek az erotikáról szólnak és kevésbé a szaunázásról. Ez nem azt jelenti hogy németnyelvű területen ha szaunába megy az ember akkor szexet is talál, de a kimondott „SaunaClub” felfogható egyfajta swingerklubnak is. És van közöttük pár, ami átmenet a klasszikus éjszakai bár és a kupi közt is. A bonyodalmat az okozza, hogy szinte minden jobb klubnak van szauna részlege ami nem azonos a magyaros fenyőléces „OBI” szaunákkal! J. Viszont a kasszikus szaunázós helyeken nagyon nincs helye az erotikának, erre nagyon figyelnek!
#211   2012. 09. 27. csütörtök 13:40
csapi123 csapi123
Nem osztom a véleményed!
luczmansburg, és még sok sok hely ahová síelés után el el járunk abszolut nem a szexről szól, biztos van olyan szauna club ami olyan amilyet Te leírtál de az eleve annak készült!
sztem , de ez egy szubjektív vélemény a részemről
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2012. 09. 27. csütörtök 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 27. csütörtök 13:33
Egészen más egy „szaunaclub” német nyelvterületen, mint Magyarországon. A kinti viszonylatban ezek a helyek az erotikáról szólnak és kevésbé a szaunázásról. Ez nem azt jelenti hogy németnyelvű területen ha szaunába megy az ember akkor szexet is talál, de a kimondott „SaunaClub” felfogható egyfajta swingerklubnak is. És van közöttük pár, ami átmenet a klasszikus éjszakai bár és a kupi közt is. A bonyodalmat az okozza, hogy szinte minden jobb klubnak van szauna részlege ami nem azonos a magyaros fenyőléces „OBI” szaunákkal! J. Viszont a kasszikus szaunázós helyeken nagyon nincs helye az erotikának, erre nagyon figyelnek!
#210   2012. 09. 27. csütörtök 13:33
Nanuq Nanuq
#209   2012. 09. 27. csütörtök 12:26
Jade_ Jade_
Most már indul a szauna szezon, de mondjuk a topic címe nem csak a szaunázást takarja.
Volt már valaki ilyen szaunaesten külföldön? Mesélje el milyen volt! smile
#208   2012. 09. 21. péntek 18:04
titkosvágyak titkosvágyak
Baján szokott valaki szaunázni?
#207   2012. 09. 19. szerda 19:16
Jade_ Jade_
Lesz pénteken szaunaest, felöntésekkel. Még 2 hetenként van, de a téli szezonra általában hetente szokott lenni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 19. szerda 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (61112)
2012. 09. 19. szerda 18:23
Lesz szeptember 21.-én szaunashow Ráckevén?? Tud valaki infóval szolgálni, mert a honlapjuk igencsak rég frissült.
#206   2012. 09. 19. szerda 18:23
X Törölt felhasználó (61112)
Lesz szeptember 21.-én szaunashow Ráckevén?? Tud valaki infóval szolgálni, mert a honlapjuk igencsak rég frissült.
#205   2012. 09. 18. kedd 19:30
zozee1 zozee1
Sziasztok.
Hétvégén megyek először Mórahalomra.
Valaki tudna infót adni az ottani helyről, ill. lehetőségekről?
#204   2012. 09. 18. kedd 15:47
X Törölt felhasználó (103459)
Ájáj ne essetek nekem!
Én Nektek adok igazat! smile
Mi is járunk rendszeresen! Bár most egy darabig nem megyünk!
Mint írtam már a párom is ilyen volt elsőre!
De a következő már gátlástalanul telt! smile
Én pont ezért nem szólok meg senkit mert lehet az az első neki!
De jobban szívlelem ha mindenki egyformán mesztelen!

Bocs ha félreérthető voltam! smile
#203   2012. 09. 18. kedd 14:00
Jade_ Jade_
Lentebb írtam Ráckevéről, már a másik oldalon van kicsit olvass visszább.
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2012. 09. 15. szombat 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 15. szombat 14:51
Minket is érdekelne!
Augusztusban voltunk a fürdőben.
A szauna részleg nem rossz csak senki nem úgy használja ahogy kellene!
Amúgy a környezet megengedné a normális szaunázást!
Az más kérdés ,hogy akármilyen belépőt vettünk volna akkor is akár hová be mehettünk volna!
De hát nem egy eget rengető a komplex belépő!
Ha tényleg mükszik a természetes szaunázás akkor Mi is megyünk! vigyor2
#202   2012. 09. 18. kedd 14:00
Jade_ Jade_
Amikor megemlítem valakinek, hogy szoktunk szaunázni járni és természetesen szaunázunk akkor az első reakció a döbbenet. Ott meztelenkedni kell? Következő kérdés: úristen és megnézed a férfiak "pöcsét"? Erre csak azt tudom mondani, hogy az a nem egészséges ember aki nem nézi meg a másikat. Persze itt nem a kukkolásra, bámulásra gondoltam konkrétan.
Mi magyarok ebben a tekintetben is nagyon el vagyunk maradva a nyugattól. Nálunk nem természetes, hogy lepedőn ülve meztelenül szaunázzunk, papucsot is beviszik a szaunába, amikor elkezd izzadni húzza le magáról az izzadságot ami megy a mellette ülőre és kályhára és még sorolhatnám.
Papucs kérdésben meg csak annyi, hogy Tatzmannsdorfba beviszik az osztrákok, ugyanis sok magyar járt át és ellopták a szauna elől... szóval ezek vagyunk mi magyarok...
#201   2012. 09. 18. kedd 12:17
parbaniek parbaniek
Abban ,hogy a kezdő szaunázókat mert lepibe csavarva vagy törcsibe jönnek be a szaunákba,ez miatt megvetni nem szabad!
Ebben igazad van!
Én Mi ezt úgy hidaljuk át ha Pl: a gőz kabinba(ahol illik le slagólmi előtte mielőtt leülünk, és utána miután felkelünk a kerámia burkolatot) lepibe vagy másba jön be akárki,” kérjük,hogy a lepit ,törcsit „ hagyja kívül! Mivel értelmetlen a tocsogó vizes gőzkabinba lepit törcsit használni!
Viszont a többi szaunában illik a lepit nem magunkköré tekerve,hanem reá ülve a lábaink alá helyezve viselni!
Ezzel sincs gond ha kellően agilis szaunázók felvilágosítják a „renitenskedő,bátortalanokat!”
Legyünk megértőek a kezdőkkel és főleg a kíváncsiskodókkal!Persze utóbbiakkal a jó ízlés és a szaunázási kultúra határain belül!
És a leg fontosabb a pezsgő, illetve a merülő medence használata előtt LE KELL tusolni! wave

A ,nem az a fér fi akinek fel áll a farka a szaunába! Ezzel is egyet értek!Én is megnézem a nőket sőt a pasikat is .Ez természetes szerintem!
De mindennek megvan a maga helye!
Szerintem egy wellnessben, szaunában lehet ismerkedni! De az esetleges szexuális játékokat illik ezen területeken kívül folytatni! Hacsak nem erre a célra zártkörű a terület!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 09. 18. kedd 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 18. kedd 11:51
Senki se írt olyat hogy "vak emberként" kell szaunázni!
Ellenben egy kezdő szaunázót, vagy egy kevésbé bátrat nem kell azért megvetni mert mondjuk lepedőbe csavarva ül benn. Idővel talán majd rájön, hogy úgy nehézkes például magát bekenni mézzel... Vagy rájön hogy sokkal durvábban izzad, ha be van tekerve és nem bírja.
Viszont elszaladunk a topiktól mert a "szaunaclub" az nem csak maga a szaunázás! smile

Mellesleg meg az a férfi aki egy szaunában intenzív merevedést produkál, egyrészt kissé kirekesztett szituációba kerül, másrészt pedig az ott uralkodó hőmérséklet is eléggé meg fogja viselni a testét ebben az állapotban.
És ez "élettani szempontból" lehet nem épp jó smile

... 147 148 149 150 151 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2012. 02. 12. vasárnap
Üzenetek: 3180db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 18. péntek

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!