Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Egyik barátom már volt szauna clubban külföldön. Ha van tapasztalatotok, élményetek, osszátok meg velünk. Nálunk is van ilyen? Ha igen, hol?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 142 143 144 145 146 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#330   2013. 01. 06. vasárnap 17:48
ravenna ravenna
Az elég sok téves képre ad okot a fejekben hogy sok swingerklubban van szauna. Ahova az emberek szaunázni járnak, az biztos hogy nem swingerklub és a swingerklubokban levő 2-4 személyes kis "fűtött luk" pedig nagyon nem szauna.
Budapesten nem sok szaunáról tudok bár vannak igényes helyek, de privátban talán tudok ajánlani egy oldalt, ahol nézelődhettek....
#329   2013. 01. 06. vasárnap 17:25
X Törölt felhasználó (870711)
Minket is érdekelne egy igényes pesti szauna, kellemes környezettel és társasággal, ahol el lehet tölteni egy teljes relax délutánt. Mindkét megoldás érdekes lehet (naturista, vagy swinger). Tudtok ilyen helyet?
#328   2013. 01. 06. vasárnap 13:14
ronay1 ronay1
Sziasztok, tudna valaki véleményt mondani az eszergomi hétvégi szauna estekről?
#327   2013. 01. 05. szombat 11:04
Vetim Vetim
Ma hova lehet menni pesten szaunázni? Textil mentesre gondoltam persze.
#326   2013. 01. 03. csütörtök 23:22
sztracsatella sztracsatella
Persze, hogy nem "szexélvezkedni" akarok én sem (egyébként is nekem a szauna túl meleg ehhez). De mégis tartok az ilyenféle ágaskodó reakciómtól és a többi szaunázó reakciójától.
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2013. 01. 03. csütörtök 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 03. csütörtök 22:18
nem fog az úgy működni mint a szex közelében,ne majré
persze a szauna nem is ,legalább is a nyilvános fürdők szaunái nem a szexre vannak kihegyezve
Persze senki nincs fából! Mert az hazudik aki azt mondja,hogy nem nézelődik!
De tudni kell,hogy szaunázni,vagy szexélvezkedni akarunk!
Eldöntendő mielőtt a szaunák naturalista részére lépünk!
#325   2013. 01. 03. csütörtök 22:18
parbaniek parbaniek VIP
nem fog az úgy működni mint a szex közelében,ne majré
persze a szauna nem is ,legalább is a nyilvános fürdők szaunái nem a szexre vannak kihegyezve
Persze senki nincs fából! Mert az hazudik aki azt mondja,hogy nem nézelődik!
De tudni kell,hogy szaunázni,vagy szexélvezkedni akarunk!
Eldöntendő mielőtt a szaunák naturalista részére lépünk!
(Ez egy válasz sztracsatella üzenetére (2013. 01. 03. csütörtök 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 03. csütörtök 22:07
Sejtettem, hogy lesz aki 12 évesnek hisz. De azért kösz wink
#324   2013. 01. 03. csütörtök 22:07
Sejtettem, hogy lesz aki 12 évesnek hisz. De azért kösz wink
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2013. 01. 03. csütörtök 02:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 03. csütörtök 02:01
"mi van akkor ha, hát, hogy is mondjam zavart1 szóval, ha feláll?)" - mi lenne? Semmi. Majd lelankad egy idő után, nem kell hivalkodni vele, nem fognak letámadni a nők.
#323   2013. 01. 03. csütörtök 11:42
4 alufelni 4 alufelni
Hévizen van naturistaszauna? OTT hétvégézünk.
#322   2013. 01. 03. csütörtök 02:01
kandurmarci kandurmarci
"mi van akkor ha, hát, hogy is mondjam zavart1 szóval, ha feláll?)" - mi lenne? Semmi. Majd lelankad egy idő után, nem kell hivalkodni vele, nem fognak letámadni a nők.
(Ez egy válasz sztracsatella üzenetére (2013. 01. 02. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 02. szerda 21:55
Mi az ünnepek között Mezőkövesden (Balneo) wellnesseltünk. A szaunák között itt is van naturista, de sajnos nem mertem (mertük) kipróbálni. Érdekelne a naturista szaunákra vonatkozó "etikett" ( mi van akkor ha, hát, hogy is mondjam zavart1 szóval, ha feláll?)
#321   2013. 01. 02. szerda 23:14
karpat57 karpat57
Betakarod a lepedővel!
(Ez egy válasz sztracsatella üzenetére (2013. 01. 02. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 02. szerda 21:55
Mi az ünnepek között Mezőkövesden (Balneo) wellnesseltünk. A szaunák között itt is van naturista, de sajnos nem mertem (mertük) kipróbálni. Érdekelne a naturista szaunákra vonatkozó "etikett" ( mi van akkor ha, hát, hogy is mondjam zavart1 szóval, ha feláll?)
#320   2013. 01. 02. szerda 21:55
#319   2012. 12. 30. vasárnap 17:09
KOKO72 KOKO72
Sziasztok! Jön valaki a Velence resort spba? jan 03-06ig
#318   2012. 12. 27. csütörtök 11:33
X Törölt felhasználó (819517)
Sziasztok!
Tud valaki infót a holnapi (28) kevei szauna estről pontosat?
Az oldalukon nem találok semmit róla......
Köszönöm.... smile
#317   2012. 12. 19. szerda 11:10
tantrah tantrah
A 25-27 fokos medence pont semmire sem jó, ücsörögni benne hideg, csobbanónak pedig meleg.
(Ez egy válasz rastlin üzenetére (2012. 12. 19. szerda 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 19. szerda 07:39
Megosztanám veletek aquasziget hivatalos válaszát .

Köszönjük szépen észrevételeit, levelét.

Röviden válaszolva kérdésire:

- A pezsgő medence sok Vnedég kérésének engedve alakítottuk át "hideg" vizes medencévé, mint csobbanó medenceként szaunázás után. A medence hőfoka 25 - 27 C-ra lett beállítva (az alá eddig soha nem ment)

- Lepedős kérdésben a weboldalon javításra kerül

- A további problémákat megpróbáljuk rövid időn belül orvosolni!

- Kupon mellé, mely szoba tartalmazza az Élmény rész felhasználást is, fel tudjuk ajánlani 2 személy részére belépőt az Élmény részre, mely mikor megnyit felhasználható lesz 2013.08.31-ig. Ez ügyben kérem írásban jelezzen az iroda@aquasziget.hu-n, vagy mikor telefonon bejelentkezik a "szoba" foglalására kérem szóljon a recepciósnak is!

Tisztelettel:

Aquasziget
#316   2012. 12. 19. szerda 07:46
rastlin rastlin
Természetesen elküldtem az üzemeltetőnek is , és ez a válasz érkezett.
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2012. 12. 18. kedd 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 18. kedd 13:15
Nem értem,miért a facéra kűldted a leveled..miért nem az űzemeltetőnek...
#315   2012. 12. 19. szerda 07:39
rastlin rastlin
Megosztanám veletek aquasziget hivatalos válaszát .

Köszönjük szépen észrevételeit, levelét.

Röviden válaszolva kérdésire:

- A pezsgő medence sok Vnedég kérésének engedve alakítottuk át "hideg" vizes medencévé, mint csobbanó medenceként szaunázás után. A medence hőfoka 25 - 27 C-ra lett beállítva (az alá eddig soha nem ment)

- Lepedős kérdésben a weboldalon javításra kerül

- A további problémákat megpróbáljuk rövid időn belül orvosolni!

- Kupon mellé, mely szoba tartalmazza az Élmény rész felhasználást is, fel tudjuk ajánlani 2 személy részére belépőt az Élmény részre, mely mikor megnyit felhasználható lesz 2013.08.31-ig. Ez ügyben kérem írásban jelezzen az iroda@aquasziget.hu-n, vagy mikor telefonon bejelentkezik a "szoba" foglalására kérem szóljon a recepciósnak is!

Tisztelettel:

Aquasziget
#314   2012. 12. 18. kedd 20:26
kerce kerce
Bocsi ,de fenn van az írásod !Csak keresgélni kell!Amúgy tökre egyetértek Veled! eljen
(Ez egy válasz rastlin üzenetére (2012. 12. 16. vasárnap 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 16. vasárnap 17:51
Sajnos Esztergom egyre rosszabb , és még a kommunikáció is borzalmas . az alábbi levelet folyamatosan törlik a facebookról.
Tisztelt Aquasziget.
Örömmel tapasztalom hogy nagy hangsúlyt fektetnek a reklámra , és a régi vendégek vissza csábítására.
Ezért megosztanám önökkel 1-2 tapasztalatomat amiket 2012.12.15 -én tapasztaltam a wellness részleg területén, és amelyeken érdemes lenne javítani , illetve korrigálni.
1. Megérkezéskor a pénztárnál a kolléganő közölte hogy a fürdő lepedő használat lepedőnként 200 Ft .Idáig ez rendben is van csak mondjuk ez a weboldalon (http://www.aquasziget.hu) miért nem látható?
2. Szauna: Hang és fény szauna egy nagyon kellemes relaxációs helység lenne ha a nevéhez méltóan hang szolgáltatás is üzemelne. :(
3. Relaxációs pezsgő medence ,hát itt aztán van mit sorolni . "Kellemes 32-34 C -os víz" tapasztalatom szerint ez a szombati napon 22-23 C-fok között alakult. " medencébe merüléskor ,miután a fülünk a víz alá került kellemes zenét hallgathatunk" hát én nem voltam rest és kipróbáltam ebben a kellemes hőmérsékletű vízben , de sajnos csak valami lefolyó cső csobogását hallottam.
" mennyezeten futó fények" hát a nagy félhomályban sajnos ezt sem láttam sehol.
4. Távozáskor tapasztaltam ,hogy több vendég fürdőruhában használta a szaunákat a személyzet láttára és ezt szó nélkül hagyták. Félre értés ne essék nem azzal van a problémám hogy valaki szégyenlős , mert hát ezért van a lepedő , de a szaunákat próbáljuk meg rendeltetés szerűen használni, és szerintem ezt a személyzetnek kellene betartatnia.
Válaszukat előre is köszönöm.
#313   2012. 12. 18. kedd 13:15
Zsuzsa Zsuzsa
Nem értem,miért a facéra kűldted a leveled..miért nem az űzemeltetőnek...
(Ez egy válasz rastlin üzenetére (2012. 12. 16. vasárnap 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 16. vasárnap 17:51
Sajnos Esztergom egyre rosszabb , és még a kommunikáció is borzalmas . az alábbi levelet folyamatosan törlik a facebookról.
Tisztelt Aquasziget.
Örömmel tapasztalom hogy nagy hangsúlyt fektetnek a reklámra , és a régi vendégek vissza csábítására.
Ezért megosztanám önökkel 1-2 tapasztalatomat amiket 2012.12.15 -én tapasztaltam a wellness részleg területén, és amelyeken érdemes lenne javítani , illetve korrigálni.
1. Megérkezéskor a pénztárnál a kolléganő közölte hogy a fürdő lepedő használat lepedőnként 200 Ft .Idáig ez rendben is van csak mondjuk ez a weboldalon (http://www.aquasziget.hu) miért nem látható?
2. Szauna: Hang és fény szauna egy nagyon kellemes relaxációs helység lenne ha a nevéhez méltóan hang szolgáltatás is üzemelne. :(
3. Relaxációs pezsgő medence ,hát itt aztán van mit sorolni . "Kellemes 32-34 C -os víz" tapasztalatom szerint ez a szombati napon 22-23 C-fok között alakult. " medencébe merüléskor ,miután a fülünk a víz alá került kellemes zenét hallgathatunk" hát én nem voltam rest és kipróbáltam ebben a kellemes hőmérsékletű vízben , de sajnos csak valami lefolyó cső csobogását hallottam.
" mennyezeten futó fények" hát a nagy félhomályban sajnos ezt sem láttam sehol.
4. Távozáskor tapasztaltam ,hogy több vendég fürdőruhában használta a szaunákat a személyzet láttára és ezt szó nélkül hagyták. Félre értés ne essék nem azzal van a problémám hogy valaki szégyenlős , mert hát ezért van a lepedő , de a szaunákat próbáljuk meg rendeltetés szerűen használni, és szerintem ezt a személyzetnek kellene betartatnia.
Válaszukat előre is köszönöm.
#312   2012. 12. 18. kedd 13:09
Sz-K-N78 Sz-K-N78
Na ezt itt Nemetorszagban probalnak meg,meg a hasonlokat!
katasztrofa hely lehet.Üdv
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2012. 12. 16. vasárnap 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 16. vasárnap 22:01
A facebookról ki tudja törölni? De egy kis adalékkal én is! Pénteken én is meglepődtem a lepedő használati díjon, de lelkük rajta! Nyitáskor a finn szauna még nem volt meleg! Zene nem volt és a fények sem változtak a relaxációs kabinban! Medence hőfoka a 20 Celsius fokot sem érte el, így nem is nagyon használták! Gőzben hárman votunk, a személyzet meg gondolt egyet és lekapcsolta a gőzgenerátort! Mikor megkérdeztem tette okáról, nemes egyszerűséggel azt válaszolta, hogy nem volt bennt senki! Ezek szerinr mi hárman senkik voltunk, persze, ha nem győződik meg róla, vannak-e bennt ...? Az már csak költói kérdésem, hogy zárás előtt miért kapcsolják le!? Kellemetlen élményekkel elrontották a pihenésem!
#311   2012. 12. 18. kedd 09:47
X Törölt felhasználó (774495)
Holnap kora délután Mórahalom párok párként.

... 142 143 144 145 146 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2012. 02. 12. vasárnap
Üzenetek: 3190db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 17. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!