tény hogy textil mentes e mi sokszor láttunk nyakig betakart lepedősöket.kiábríntó.
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2013. 10. 01. kedd 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 01. kedd 16:09

Sziasztok!
Visszaolvastam mert Sárvárra szeretnénk menni. Azt írtátok, hogy az textilmentes. Mennyire tartják be ezt ott, mert utálom, ha valakik bejönnek fürdőruhában.
Visszaolvastam mert Sárvárra szeretnénk menni. Azt írtátok, hogy az textilmentes. Mennyire tartják be ezt ott, mert utálom, ha valakik bejönnek fürdőruhában.
A hétvégén voltam Sárváron a Spirit-ben.
Rendkívül magas színvonalú, kulturált.
A szauna részben senki nem tartózkodott fürdőruhában.
Máskor is voltam már, de a tapasztalataim akkor is igen jók voltak. (Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2013. 10. 01. kedd 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 01. kedd 16:09
Rendkívül magas színvonalú, kulturált.
A szauna részben senki nem tartózkodott fürdőruhában.
Máskor is voltam már, de a tapasztalataim akkor is igen jók voltak. (Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2013. 10. 01. kedd 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Nem kell rögtön meztelenül ülnötök, szoktassátok magatokat, először lepedőben majd fokozatosan ahogy érzitek és melegetek lesz lekerül majd a lepedő
sokkal kényelmesebb, mint a fürdőruhában...( utólag majd ti is ezt mondjátok ) nekem is fura volt először, de sokkal kellemesebb.....

Sziasztok!
Igen, azt tudjuk de most sajnos más elfoglaltságunk lesz. . A felújítás miatt kérdeztük. Hol tart? Lehet már használni a merülőt és a másik medencét?
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2013. 10. 01. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 01. kedd 14:53

Ráckeve most is lesz a héten. 18-tól pedig minden héten lesz és visszaáll a régi rend, fürdőruha nélkül is be lehet menni a belső medencékhez.
Ráckeve most is lesz a héten. 18-tól pedig minden héten lesz és visszaáll a régi rend, fürdőruha nélkül is be lehet menni a belső medencékhez.
Voltunk , de még biztos megyünk is , mert imádunk szaunázni
Más . Hogy áll a Ráckeve ? Szerintem 18.-a környékén mennénk.
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2013. 10. 01. kedd 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezért kérdeztem, voltatok-e már szaunaversenyen
Nem is az a célunk, hogy befordulva töltsük el azt a 3-4 szer 15 percet , de azt sem szeretjük ha túl nagy harsányság van a szánsz közben. Biztos kicsit faxnisak vagyunk
.Voltunk már olyan társaságban ahol a résztvevők szinte már kiabáltak, nem cél a meditáció szauna közben de az ellentettje sem.
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2013. 10. 01. kedd 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 01. kedd 13:27

Voltatok már szauna versenyen?
Tény hogy mindenki mást igényel a szaunában, van aki relaxálni jár, van aki jókedvűen szaunázik. De egy jó szaunamester nem is hagyja hogy az ember magába fordulva ülje végig a 15 percet.
Tény hogy mindenki mást igényel a szaunában, van aki relaxálni jár, van aki jókedvűen szaunázik. De egy jó szaunamester nem is hagyja hogy az ember magába fordulva ülje végig a 15 percet.
Voltatok már szauna versenyen?
Tény hogy mindenki mást igényel a szaunában, van aki relaxálni jár, van aki jókedvűen szaunázik. De egy jó szaunamester nem is hagyja hogy az ember magába fordulva ülje végig a 15 percet. (Ez egy válasz Ragazza üzenetére (2013. 10. 01. kedd 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 01. kedd 08:23
Tény hogy mindenki mást igényel a szaunában, van aki relaxálni jár, van aki jókedvűen szaunázik. De egy jó szaunamester nem is hagyja hogy az ember magába fordulva ülje végig a 15 percet. (Ez egy válasz Ragazza üzenetére (2013. 10. 01. kedd 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Most indul a szezon , talán több lesz az ilyen program . Remélhetőleg akik nem a különböző szaunabajnokságokon akarnak részt venni mint zsűritagok azok számára is lesz választék. Mi azért nem szeretjük ezeket , mert elég nagy az érdeklődés, sokan vannak és elveszik a szaunázás nyugodt légköre.
Köszönöm, de nekem könnyebb dolgom van mert listán vagyok, de azok akik nincsenek, esetleg még Ballószögről se nagyon hallottak azoknak nehéz keresni...
Sokan nem tudják, hogy a google jó barát... (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 30. hétfő 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 30. hétfő 22:15
Sokan nem tudják, hogy a google jó barát... (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 30. hétfő 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (295546)

érdemes a facebook oldalukat nézni, kettőt lehet találni, az egyiken írták az általad hiányolt információkat is
Most indul a szezon , talán több lesz az ilyen program . Remélhetőleg akik nem a különböző szaunabajnokságokon akarnak részt venni mint zsűritagok azok számára is lesz választék. Mi azért nem szeretjük ezeket , mert elég nagy az érdeklődés, sokan vannak és elveszik a szaunázás nyugodt légköre.
érdemes a facebook oldalukat nézni, kettőt lehet találni, az egyiken írták az általad hiányolt információkat is
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2013. 09. 30. hétfő 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 30. hétfő 19:20

Igen vannak, de a nagy többség erről nem tud, nem tud jelentkezni se.
Mint ahogy a 2 héttel ezelőttiről se tudott mindenki, még ha itt írta is valaki azt elfelejtette közölni, hogy be kellett jelentkezni.
Mint ahogy a 2 héttel ezelőttiről se tudott mindenki, még ha itt írta is valaki azt elfelejtette közölni, hogy be kellett jelentkezni.
Igen vannak, de a nagy többség erről nem tud, nem tud jelentkezni se.
Mint ahogy a 2 héttel ezelőttiről se tudott mindenki, még ha itt írta is valaki azt elfelejtette közölni, hogy be kellett jelentkezni. (Ez egy válasz kjamesz üzenetére (2013. 09. 28. szombat 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 28. szombat 23:07
Mint ahogy a 2 héttel ezelőttiről se tudott mindenki, még ha itt írta is valaki azt elfelejtette közölni, hogy be kellett jelentkezni. (Ez egy válasz kjamesz üzenetére (2013. 09. 28. szombat 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Merném nektek ajánlani ballószögi fürdőt itt vannak naturista szauna estek.
Nagyon hangulatos és családias.
Sziasztok, tud valaki textilmentes szaunat a keleti orszagreszben? Debrecen/Miskolc?
Mórahalom jó hely! Mi holnap megyünk.
Merném nektek ajánlani ballószögi fürdőt itt vannak naturista szauna estek.
Rendben, majd írok a hírekről
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 09. 26. csütörtök 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 26. csütörtök 19:28

A weblapjuk szerint október 4, 18, 25.... és október 18-tól minden péntek van szaunaest.
A felújításról semmi olvasható de van egy javaslatom: telefonon rákérdezhetnél és megoszthatnád velünk!
A felújításról semmi olvasható de van egy javaslatom: telefonon rákérdezhetnél és megoszthatnád velünk!

A weblapjuk szerint október 4, 18, 25.... és október 18-tól minden péntek van szaunaest.
(Ez egy válasz Ragazza üzenetére (2013. 09. 26. csütörtök 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 26. csütörtök 16:26

Tudja valaki, hogy holnap lesz e Ráckevén szaunaest ? Plusz , hogy a felújítás befejeződött e?
Tudja valaki, hogy holnap lesz e Ráckevén szaunaest ? Plusz , hogy a felújítás befejeződött e?