Sárváron nincs nudi részleg. Szauna van, illetve szauna részleg. Nem eldugva egy félreeső helyen, nem a nagy szauna mellett, nem este zárás után. Szauna van, ami normál módon, fürdőruha nélkül használható. És nem kell visszavenni a fürdőruhát akkor sem, ha kijössz a szaunából és zuhanyozni indulsz. Nem kell a pihenőtérben sem, de ott azért a legtöbben a lepedőt magukra terítik. Nem kell sem a benti sem a kinti jakuzziban sem. Egyébként két nagy finn szauna van, a kinti túl nagy is szerintem. Bent egy szoft szauna, egy fényszauna, két aromakabin, két gőzkabin, Merülőmedence, élményzuhanyok. Télen az emeleten is van egy pihenő. Nyáron az udvar, sajnos elég pici maradt belőle, napozásra használható. A személyzet megköveteli a fürdőruha nélküliséget, de nagyon sokan nincsenek akik ezt ne tudnák maguktól is. Kellemes, kulturált hely. Ünnepek idején, hétvégén persze zsúfolt, de hétköznap, este nagyon jó.
Mi miatt nem hasonlítható össze?
(Ez egy válasz aznekemnincs üzenetére (2014. 02. 10. hétfő 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 10. hétfő 08:32

Mórahalmon nem voltam, de amit eddig olvastam róla, nem hasonlítható össze a kettő.
Mondjuk mi nem a sexért megyünk nudi szaunába, hanem azért mert ìgy élvezhető igazán. Mórán szerintem elég nagy és hétközbe viszonylag keves ember van. Nekünk ez a jó kombó, max egy pár még... És iszonyat jó a pezsgő fürdője. Sárváron mi van a nudi részlegen?
nekünk bejön a sárvári

Mórahalmon nem voltam, de amit eddig olvastam róla, nem hasonlítható össze a kettő.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 09. vasárnap 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 09. vasárnap 14:47
Törölt felhasználó (857648)

Sárvá milyen Mórahalomhoz képest?
Szia!
Na, volt Vasárnap Sárvár? (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2014. 02. 04. kedd 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, volt Vasárnap Sárvár? (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2014. 02. 04. kedd 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sárvá milyen Mórahalomhoz képest?
délután valaki Sárvár?
Bp-en van jo szaunázási lehetöség? még nem probáltam, de kiváncsivá tett a sok irás
esetleg pár akit elkisérhetnék??

Igaz szerda... Össze folynak a napok
sajnos a feleségem nem akart előttetek.
(Ez egy válasz kmimi üzenetére (2014. 02. 05. szerda 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Bükfürdöre jön valaki a hétvégén?
Itt vagyunk mi voltunk ma a Mórahalmi szaunába igaz szerda van.
Sziasztok. Itt van az a pár aki volt ma délután( csütörtökön) Mórahalmon a nudi szaunába?
Lehet ,hogy ott leszünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 05. szerda 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 05. szerda 06:52

Törölt felhasználó (23643)

Szombaton ki jön Sárvárra?
Szombaton ki jön Sárvárra?
igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 04. kedd 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 04. kedd 12:02
Törölt felhasználó (905619)

Vasárnap Sárvárra, tervezi valaki??
Info:
Kecskemét
Kecskemét
Vasárnap Sárvárra, tervezi valaki??
Sziasztok!
A szigetszentmiklósi oázis wellnes szaunáról tud vki vmit? textil mentes?
A szigetszentmiklósi oázis wellnes szaunáról tud vki vmit? textil mentes?
Sziasztok! Mi már voltunk ott, a régi szárnyban kifejezetten nem megengedett a ruha nélküli szaunázás (erre külön táblán hívják fel a figyelmet), míg az új részlegen (Prémium) van egy "profi/naturista" szauna az első emeleten, külön a többi szaunától. Mi is ezt használtuk, amíg ott voltunk, a kilátás belőle pedig 10 pontos!
Üdv (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 21. kedd 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 21. kedd 09:09

Üdv (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 21. kedd 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (774495)

Sziasztok.
Siófokra megyünk a párommal a hotel Azurba szombaton.
Tud valaki infót a szaunákról, natúrista?
Siófokra megyünk a párommal a hotel Azurba szombaton.
Tud valaki infót a szaunákról, natúrista?