Mondjuk mi nem a sexért megyünk nudi szaunába, hanem azért mert ìgy élvezhető igazán. Mórán szerintem elég nagy és hétközbe viszonylag keves ember van. Nekünk ez a jó kombó, max egy pár még... És iszonyat jó a pezsgő fürdője. Sárváron mi van a nudi részlegen?
nekünk bejön a sárvári

Mórahalmon nem voltam, de amit eddig olvastam róla, nem hasonlítható össze a kettő.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 09. vasárnap 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 09. vasárnap 14:47
Törölt felhasználó (857648)

Sárvá milyen Mórahalomhoz képest?
Szia!
Na, volt Vasárnap Sárvár? (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2014. 02. 04. kedd 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, volt Vasárnap Sárvár? (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2014. 02. 04. kedd 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sárvá milyen Mórahalomhoz képest?
délután valaki Sárvár?
Bp-en van jo szaunázási lehetöség? még nem probáltam, de kiváncsivá tett a sok irás
esetleg pár akit elkisérhetnék??

Igaz szerda... Össze folynak a napok
sajnos a feleségem nem akart előttetek.
(Ez egy válasz kmimi üzenetére (2014. 02. 05. szerda 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Bükfürdöre jön valaki a hétvégén?
Itt vagyunk mi voltunk ma a Mórahalmi szaunába igaz szerda van.
Sziasztok. Itt van az a pár aki volt ma délután( csütörtökön) Mórahalmon a nudi szaunába?
Lehet ,hogy ott leszünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 05. szerda 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 05. szerda 06:52

Törölt felhasználó (23643)

Szombaton ki jön Sárvárra?
Szombaton ki jön Sárvárra?
igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 04. kedd 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 04. kedd 12:02
Törölt felhasználó (905619)

Vasárnap Sárvárra, tervezi valaki??
Info:
Kecskemét
Kecskemét
Vasárnap Sárvárra, tervezi valaki??
Sziasztok!
A szigetszentmiklósi oázis wellnes szaunáról tud vki vmit? textil mentes?
A szigetszentmiklósi oázis wellnes szaunáról tud vki vmit? textil mentes?
Sziasztok! Mi már voltunk ott, a régi szárnyban kifejezetten nem megengedett a ruha nélküli szaunázás (erre külön táblán hívják fel a figyelmet), míg az új részlegen (Prémium) van egy "profi/naturista" szauna az első emeleten, külön a többi szaunától. Mi is ezt használtuk, amíg ott voltunk, a kilátás belőle pedig 10 pontos!
Üdv (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 21. kedd 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 21. kedd 09:09

Üdv (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 21. kedd 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (774495)

Sziasztok.
Siófokra megyünk a párommal a hotel Azurba szombaton.
Tud valaki infót a szaunákról, natúrista?
Sziasztok.
helló BP hol van jó szauna ?