Köszi, de nem általánosságban kérdeztem, hanem konkrétan,
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 02. 24. kedd 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 24. kedd 17:40

Amennyiben az, hogy pár órára magadra zárhatod a wellness szekció ajtaját, az swinger-hotellé magasztosítja az amúgy szimpla (de korrekt) szálláshelyet, akkor célba találtál. Lehet dugni a jacuzziban
) juhéééééé

Amennyiben az, hogy pár órára magadra zárhatod a wellness szekció ajtaját, az swinger-hotellé magasztosítja az amúgy szimpla (de korrekt) szálláshelyet, akkor célba találtál. Lehet dugni a jacuzziban
) juhéééééé

Tud valaki normális wellnes swinger hotelt itthon, ahol lehet kicsit pancsizni,
ismerkedni párokkal, esetleg pasikkal, talán szex is.
Másnap újra
Nem kimondottan swinger klubb-ra vágyunk.
Egy helyet találtam, Bükkfürdő swinger Bajor Panzió-t, de a honlapjukon semmilyen utalás sincs a dologra..
Segítesetek, ha tudtok!
ismerkedni párokkal, esetleg pasikkal, talán szex is.
Másnap újra

Egy helyet találtam, Bükkfürdő swinger Bajor Panzió-t, de a honlapjukon semmilyen utalás sincs a dologra..
Segítesetek, ha tudtok!
Sziasztok! Mi már voltunk hétfőn a szauna estén és jól éreztük magunkat, minden értelemben
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 11. vasárnap 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 11. vasárnap 08:54

Törölt felhasználó (817926)

Mond, mi dimonál jobban itt a sauna vagy a swinger?
Járt valaki most hétvégén Bükfürdőn?
Látóképi I. számú tó
De ha ez most kicsit hideg akkor a szaunázásra lehetőségek:
http://elmenyfurdo.aquaticum.hu/hu/szaunacentrum
Vagy Hotel Lyciumban**** napi 3 felöntés ez is fruha mentes ha jól tudom (Ez egy válasz labtool üzenetére (2015. 01. 07. szerda 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 07. szerda 20:46

De ha ez most kicsit hideg akkor a szaunázásra lehetőségek:
http://elmenyfurdo.aquaticum.hu/hu/szaunacentrum
Vagy Hotel Lyciumban**** napi 3 felöntés ez is fruha mentes ha jól tudom (Ez egy válasz labtool üzenetére (2015. 01. 07. szerda 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Tudnátok segíteni hogy Debrecen környékén merre van meztelen fürdőzésre, szaunázásra lehetőség?
Tudnátok segíteni hogy Debrecen környékén merre van meztelen fürdőzésre, szaunázásra lehetőség?
Sajnos az esztergomi aqa a mai napon felújítás, korszerűsítés miatt bezárt. Nyitást júni 1. re tervezik.
szép számmal gyűltünk ma össze és meglepődve láttam hogy sok szóló fiatal lány élvezte a meztelenkedést és a szaunázást.
Várjuk a megnyitás napját!!
szép számmal gyűltünk ma össze és meglepődve láttam hogy sok szóló fiatal lány élvezte a meztelenkedést és a szaunázást.
Várjuk a megnyitás napját!!
Sziasztok!
Sziasztok! Akit érdekel.... az esztergomi Aquasziget továbbra is nyitva!
A nudi szauna a szokásos nyitvatartással üzemel
A nudi szauna a szokásos nyitvatartással üzemel

Sziasztok szombaton jön valaki a Magyarhertelendi fürdőbe szaunázni ? Mi ott leszünk

Szia newotto! Az épp aktuális társaságtól és a hangulattól is függ, hol a swinger, hol a szauna dominál, de mindenképp nagyon befogadó, barátkozó a társaság!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 11. vasárnap 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 11. vasárnap 08:54

Törölt felhasználó (817926)

A szauna és a swinger szerelmeseinek egyaránt jó választás a Club Hedonism szauna estje minden hétfőn este 8-tól!

A mórahalmi masszázsokról valakinek van tapasztalata? A masszőrök, masszőzök milyen korosztályba tartoznak, hogy néznek ki, esetleg van-e vagányabb köztük?
köszönöm!
(Ez egy válasz melonen üzenetére (2014. 04. 25. péntek 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 25. péntek 07:38

A naturista szauna a belépőn felül 600 Ft, +2000 ft a beléptető óra kaukciója, amit távozáskor visszaadnak. Egy kültéri finn, és egy beltéri finn és egy beltéri bio szauna, plusz egy jakuzzi van a fürdőtől elszeparált részen. Tegnap senki nem volt órákon át, majd egy pár kb 10 percre felnézett. Van viszont, amikor nem találsz már napozóágyat. Van egy napozó terasz is.
Nem tudom más naturista szaunákkal összehasonlítani, de szerintem tiszta, kulturált hely.
Masszázsokról a honlapjukon tájékozódhatsz, nekem itthon van masszőröm.
A naturista részen nincs hangoskodás, de néha néha a strand alaphangja néha ott is hallható, de ettől még lehet pihenni nyugodtan.
Én ajánlani tudom, de persze olvass minél több véleményt, másoktól is!
Nem tudom más naturista szaunákkal összehasonlítani, de szerintem tiszta, kulturált hely.
A naturista részen nincs hangoskodás, de néha néha a strand alaphangja néha ott is hallható, de ettől még lehet pihenni nyugodtan.
Én ajánlani tudom, de persze olvass minél több véleményt, másoktól is!
A naturista szauna a belépőn felül 600 Ft, +2000 ft a beléptető óra kaukciója, amit távozáskor visszaadnak. Egy kültéri finn, és egy beltéri finn és egy beltéri bio szauna, plusz egy jakuzzi van a fürdőtől elszeparált részen. Tegnap senki nem volt órákon át, majd egy pár kb 10 percre felnézett. Van viszont, amikor nem találsz már napozóágyat. Van egy napozó terasz is.
Én ajánlani tudom, de persze olvass minél több véleményt, másoktól is! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 24. csütörtök 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 24. csütörtök 21:58
Én ajánlani tudom, de persze olvass minél több véleményt, másoktól is! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 24. csütörtök 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (773419)

A naturista szauna érdekel. Mennyire veszik komolyan, milyen jellegű a hely (összehasonlítva Aquaworld, Sárvár, Esztergom). Zsúfoltság, pihenés, hangoskodók. A masszázsok, masszőrök, masszőzök is érdekelnek, Ilyesmi.

A naturista szauna érdekel. Mennyire veszik komolyan, milyen jellegű a hely (összehasonlítva Aquaworld, Sárvár, Esztergom). Zsúfoltság, pihenés, hangoskodók. A masszázsok, masszőrök, masszőzök is érdekelnek, Ilyesmi.
(Ez egy válasz melonen üzenetére (2014. 04. 24. csütörtök 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Milyen info érdekel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 23. szerda 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 23. szerda 11:40

Mórahalomról érdeklődnék...
Bükre gyertek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 23. szerda 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 23. szerda 11:40