Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Egyik barátom már volt szauna clubban külföldön. Ha van tapasztalatotok, élményetek, osszátok meg velünk. Nálunk is van ilyen? Ha igen, hol?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 122 123 124 125 126 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#720   2015. 03. 13. péntek 01:50
zenito zenito
Annyit jelent,hogy van lehetőségetek van "csak" szaunázni is,de módotokban áll kipróbálni a klub adta egyéb lehetőségeket is.
Illetve lehetnek köztes megoldások is.
(Ez egy válasz szerelmespar üzenetére (2015. 03. 12. csütörtök 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 12. csütörtök 20:46
Sziasztok,
minket is érdekelne infó a budapesti klub szauna napjáról.
Pontosabban, mit is jelent, hogy "nem csak a swinger kedvelőinek"?
Ha valakinek van tapasztalat, szívesen vennénk, ha megosztaná.
#719   2015. 03. 12. csütörtök 20:46
szerelmespar szerelmespar
Sziasztok,
minket is érdekelne infó a budapesti klub szauna napjáról.
Pontosabban, mit is jelent, hogy "nem csak a swinger kedvelőinek"?
Ha valakinek van tapasztalat, szívesen vennénk, ha megosztaná.
(Ez egy válasz Athos27 üzenetére (2015. 03. 06. péntek 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 06. péntek 22:16
Sziasztok,
A ráckevei szeánszokról, illetve az ottani lentebb olvasható kiscsoportos "foglalkozásokról" van esetleg valakinek bővebb, személyes tapasztalata? Párommal szeretnénk valamelyik pénteken kipróbálni a helyet és nem szeretném, ha ott érné meglepetés...

A másik hely amit kipróbálnánk a közeljövőben az az egyik budapesti klub hétfői szauna napja, így megköszönném, ha valaki aki már járt ott megírná, hogy a felöntéseken kívül mi is történik/ történhet ott esetleg.
Kösz!
#718   2015. 03. 12. csütörtök 12:37
Lion74 Lion74
Minden pénteken van naturista szauna est az Aqulandban
http://www.aqua-land.hu/editor_up/szaunaest_201500313_pentek.jpg
(Ez egy válasz bandi33 üzenetére (2015. 03. 11. szerda 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 11. szerda 08:43
Sziasztok!Valaki tudja hogy Ráckevén mikor lesz "buli" áprilisban és pontosan hol?Választ priviben légyszi
#717   2015. 03. 11. szerda 08:43
bandi33 bandi33
Sziasztok!Valaki tudja hogy Ráckevén mikor lesz "buli" áprilisban és pontosan hol?Választ priviben légyszi
#716   2015. 03. 07. szombat 21:41
X Törölt felhasználó (929799)
A Kecskeméti meztelen szaunaestekről van valakinek infója?Mennénk,de nem tudjuk megéri e?Milyen az összetétel?Előre is köszi
#715   2015. 03. 07. szombat 21:36
Holdviola3740 Holdviola3740
Ez érdekes... Vajon miért van ez a naturista fürdő pont éjjel...
Miért nem nappal megy olyan helyre az ember...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 28. szombat 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (889389)
2015. 02. 28. szombat 19:56
Egy kis beszámoló Ráckevéről:
Sajnos hatalmas csalódás! Rengeteg embert engednek be arra a helyre ahol 30 főnél nagyobb létszám már sok! Voltunk vagy 50-60-an! Szeánszra így nem is jutottunk be, hamar el is jöttünk, mert a medencék is fullon mentek. Apropó medencék: nem értem azokat a párokat akik ide járnak "dugni" (és a személyzetet se akik nem szólnak nekik), miért nem mennek akkor már swinger klubba, bár a medencében ott sem illik/szabad!!! Érkezéskor a külső medence és a folyosó is tele volt, erre bementünk a benti meleg vizes medencébe, ahol éppen 4 pár élvezte egymást elég félreérthetetlen pozícióban és 2 pasi meg saját maguk társaságát élvezték! Na ez volt az a pont ami után már nem volt kedvünk bemenni a medencébe, szaunába meg hát nem igazán lehetett beférni, szóval idénre ennyi elég is volt....
Sajnos!
#714   2015. 03. 07. szombat 20:46
X Törölt felhasználó (23643)
Sziasztok!
Tudja valaki hogy Bikalon ruhamentes-e a szauna rész ?
#713   2015. 03. 07. szombat 14:05
Rád vagyok kattanva Rád vagyok kattanva
Ezt hogy érted?
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2015. 03. 07. szombat 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2015. 03. 07. szombat 13:19
Járt valaki mostanában Bükfürdőn? A hét elején voltam arra és valahogy olyan szinten volt kelletlen a szaunavilágban mindenki, hogy egy ideig nem megyek oda, az biztos
Viszont péntek nagyon jók voltak az egerszalóki programok!
#712   2015. 03. 07. szombat 13:19
ravenna ravenna VIP Admin
Járt valaki mostanában Bükfürdőn? A hét elején voltam arra és valahogy olyan szinten volt kelletlen a szaunavilágban mindenki, hogy egy ideig nem megyek oda, az biztos
Viszont péntek nagyon jók voltak az egerszalóki programok!
#711   2015. 03. 06. péntek 22:16
Athos27 Athos27
Sziasztok,
A ráckevei szeánszokról, illetve az ottani lentebb olvasható kiscsoportos "foglalkozásokról" van esetleg valakinek bővebb, személyes tapasztalata? Párommal szeretnénk valamelyik pénteken kipróbálni a helyet és nem szeretném, ha ott érné meglepetés...

A másik hely amit kipróbálnánk a közeljövőben az az egyik budapesti klub hétfői szauna napja, így megköszönném, ha valaki aki már járt ott megírná, hogy a felöntéseken kívül mi is történik/ történhet ott esetleg.
Kösz!
#710   2015. 03. 06. péntek 08:45
extremfiu extremfiu
üdv hozzászolnék Ráckevéhez szerintem nem kell ezt enyire felfujni akinek nem tetszik ne jöjjön nem kötelező szerintem akik oda járnak nekik ezzel semmi bajuk sőtt smile
#709   2015. 03. 03. kedd 14:08
Jade_ Jade_
Jah és még valami, aki szeretne jókat szaunázni akkor március 21-én a debreceni aquaticumban megteheti reggel 10 órától zárásig.
#708   2015. 03. 03. kedd 14:02
Jade_ Jade_
Ráckevét nem lehet kiszámítani, van mikor alig vannak, van mikor olyan sokan mint a múlt pénteken. Ebből adódik, hogy a felöntésekre várni kell, de a fürdő oldalán a felöntések időpontjai fel vannak tüntetve. Ezek természetesen nincsenek kőbe vésve, hiszen ha sokan vannak akkor felborulhat a rend.
A benti medencébe csak fél 10 után lehet bemenni fürdőruha nélkül. Legközelebb ha ilyet láttok akkor szólni kéne a személyzetnek és nem utána panaszkodni. Ha nem tudják akkor nem tudnak segíteni.
De tény hogy én se értek azzal egyet, hogy a vízbe keféljenek... nem is értem hogy lehettek ennyire bátrak hiszen a külső, hátsó medencébe járnak dugni, ez köztudott elég régóta smile
Örüljetek a 50-60 főnek, mi mikor kezdtünk lejárni akkor kisebb szaunák voltak és 100 fő feletti volt a létszám smile na az durva volt!
Próbáljátok ki máskor is, egy próba nem próba!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 28. szombat 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos hatalmas csalódás! Rengeteg embert engednek be arra a helyre ahol 30 főnél nagyobb létszám már sok! Voltunk vagy 50-60-an! Szeánszra így nem is jutottunk be, hamar el is jöttünk, mert a medencék is fullon mentek. Apropó medencék: nem értem azokat a párokat akik ide járnak "dugni" (és a személyzetet se akik nem szólnak nekik), miért nem mennek akkor már swinger klubba, bár a medencében ott sem illik/szabad!!! Érkezéskor a külső medence és a folyosó is tele volt, erre bementünk a benti meleg vizes medencébe, ahol éppen 4 pár élvezte egymást elég félreérthetetlen pozícióban és 2 pasi meg saját maguk társaságát élvezték! Na ez volt az a pont ami után már nem volt kedvünk bemenni a medencébe, szaunába meg hát nem igazán lehetett beférni, szóval idénre ennyi elég is volt....
Sajnos!
#707   2015. 03. 03. kedd 01:13
EmilyesRobi EmilyesRobi
Sziasztok,

Hát igen ilyen negatív élmények után az ember bizony elgondolkozhat, hogy akar-e menne még abba a szaunába...
Az meg amit írtál, hogy egyesek ár ott ne bírtak magukkal....na ez megint olyan ami nem oda való. Mert jó mi is szaunában olyan szemmel nézünk szét hogy akár találkozhatunk egy kellmes párral...de nem azért hogy ott a szaunában.... Nem max ha va szimpátia ez ember elismerkedik ott kicsit a ráhangolódik...és maximum szauna után lehet valahol folytatni az ismerkedst.
A szauna természetsen nem swinger klubb erre jobb odafigyelni.
Sajnos!
#706   2015. 03. 02. hétfő 22:59
karpat57 karpat57
A szeánszok egész éjjel mentek. Tény, hogy várni kellett, de akár többre is bejutni nem volt lehetetlenség. Én személy szerint szaunázni mentem, megkaptam, jól éreztem magam. A felvetett szexre utaló magatartást nem láttam.
Sajnos!
#705   2015. 03. 02. hétfő 09:27
aznekemnincs aznekemnincs
Akkor a tapasztalat is azt igazolja vissza, amit sejtettünk. Vagy reklámfogás, vagy egyszerűen tudatlanság. De legalább jól éreztétek magatokat. És ez a lényeg.
A Szaunavilág megéri a hosszú utat, csak nem szabad hétvégén menni.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2015. 03. 01. vasárnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 01. vasárnap 20:31
Anno pár hónapja a Bajor panzióban a Swinger exclusive csomagot vettük igénybe. Abban bizony nem volt semmi swingeres. smile De ez ne vegye el a kedveteket! A panzió nagyon szép, igényes, kényelmes. A csomaghoz járó privát jakuzzi igen kellemes… Mivel nem illik semmi behatóbb játszadozást csinálni mi sem csináltunk, de eszméletlen jó erotikus fotósorozatot hoztunk össze a pezsgőzés közben! A Bükfürdői szaunavilág viszont nem érte meg a hosszú utat, mert tömegnyomor volt...
#704   2015. 03. 01. vasárnap 20:31
Nyúlmedve Nyúlmedve
Anno pár hónapja a Bajor panzióban a Swinger exclusive csomagot vettük igénybe. Abban bizony nem volt semmi swingeres. smile De ez ne vegye el a kedveteket! A panzió nagyon szép, igényes, kényelmes. A csomaghoz járó privát jakuzzi igen kellemes… Mivel nem illik semmi behatóbb játszadozást csinálni mi sem csináltunk, de eszméletlen jó erotikus fotósorozatot hoztunk össze a pezsgőzés közben! A Bükfürdői szaunavilág viszont nem érte meg a hosszú utat, mert tömegnyomor volt...
(Ez egy válasz aznekemnincs üzenetére (2015. 02. 25. szerda 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 25. szerda 16:08
Lehet, hogy innen indult.
"Swinger Exclusive 4 főre
Rövid: Luxusapartman 4 főre minden este Jakuzzival és behűtött pezsgővel.
Hosszabb: Exclusive ajánlatunk 4 főnek: vadonatúj 2 hálószobás, klímás, full-extrás luxusapartmanunkban 3 éjszaka KEDVEZMÉNYES áron.
Extrák: Minden este 2 óra Jakuzzi behűtött pezsgővel a forró hangulatért.
Áraik tartalmazzák a bőséges büféreggelit és ebédet vagy vacsorát.
Ár: 129000/4fő/3éj"
De ez már nem élő ajánlat, úgy tűnik túl bátor dolognak gondolták.
#703   2015. 03. 01. vasárnap 12:57
ravenna ravenna VIP Admin
Ha ott volt 50-60 ember, akkor bizonyára ez nem csak titeket zavart.
Másrészt ez a bejegyzés hogy mi történt ott, épp olyan mint kluboknál olvasható, hogy utólag panaszkodik valaki.
Én bizony kimentem volna a recepcióra és szólok. Ennyi. Kivágtak volna pár embert, és a többi jól érzi magát továbbra is.
Másrészt lehet hogyha vártok, ahogy a többi ember is a sorára, hogy bekerüljön programra, akkor a szaunaélmény is átélt eseményként lenne most az emlékeitekben. Sorban állás nélkül akkor juttok be programra, ha van 13 vendég.....
Picit olyan a bejegyzésetek, hogy a rossz hangulatot ezzel kompenzáljátok. Sokan járnak GG-ről Ráckevére, kíváncsian várjuk az ő bejegyzéseiket erről az estéről.
Sajnos!
#702   2015. 02. 28. szombat 19:56
X Törölt felhasználó (889389)
Sajnos!
#701   2015. 02. 26. csütörtök 13:10
krala krala
Bővebb infót priviben légyszi nekem is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 24. kedd 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (952641)
2015. 02. 24. kedd 20:48
Gyertek Tiszanánára. Ez ugyan csak nudi termál, kint a szabadban, de mindent lehet benne.

... 122 123 124 125 126 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2012. 02. 12. vasárnap
Üzenetek: 3180db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 18. péntek

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!