Ez szomorú , már elég régen kínlódnak az esztergomiak. Ti hová jártok ha "időtök" engedi ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 26. hétfő 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 26. hétfő 15:38
Törölt felhasználó (762450)

Szaisztok! Egy kis infó, aki szeret(ett) az esztergomi fürdőbe jűrni, szaunázni. A fürdő honlapján most láttam, hogy eltolták a nyitást november 1-ről december 24-re. Ergo idén már nem nyitnak ki...

Na remek! Akkor oda sem megyünk idén! :(
Ramadát Pesten ismeri valaki? Pár szót írna róla? (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 26. hétfő 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Ramadát Pesten ismeri valaki? Pár szót írna róla? (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 26. hétfő 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Szaisztok! Egy kis infó, aki szeret(ett) az esztergomi fürdőbe jűrni, szaunázni. A fürdő honlapján most láttam, hogy eltolták a nyitást november 1-ről december 24-re. Ergo idén már nem nyitnak ki...

Az szép!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 26. hétfő 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Ma esti szauna, gőz, fürdés éjfélig egy nagyon klassz fürdőben ******* mellet...
Kedves szimpatikus párral szívesen töltenénk az esténket.
Moderátori bejegyzés: A fórum nem társkereső. Időpont egyeztetésre se használjátok nyíltan vagy burkoltan. Erre lett kitalálva a társkereső
Ma esti szauna, gőz, fürdés éjfélig egy nagyon klassz fürdőben ******* mellet...
Kedves szimpatikus párral szívesen töltenénk az esténket.
Moderátori bejegyzés: A fórum nem társkereső. Időpont egyeztetésre se használjátok nyíltan vagy burkoltan. Erre lett kitalálva a társkereső
Sziasztok
Ráckevén működnek még a péntek esti szauna estek? Nem voltam már kb 2 éve és szeretném a közeljövőben ismét felkeresni.
Ráckevén működnek még a péntek esti szauna estek? Nem voltam már kb 2 éve és szeretném a közeljövőben ismét felkeresni.
********* ************* éjszakai fürdőzés a fürdőben
irnál nekem privátba kicsit a helyről meg egy honlap cimet hol tudom megtalálni
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 20. kedd 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 20. kedd 12:53
Törölt felhasználó (919316)

Sziasztok! Szeretnék ajánlani egy sw szauna avató házibulit a hétvégére! Helyszín *************************. A szauna mellett jakuzziban is lazíthattok, valamint garantált a barátságos hangulat a többi csak rajtatok múlik!
Moderátori bejegyzés: van a GG-n egy rész: Társ- és partnerkereső néven fut. Célszerű lenne ott ajánlanod programokat. Ez a rész pedig megmarad fórumnak, ahol beszélgetni lehet a témáról vagy pedig egy-egy gondolatot kivesézni, körbejárni, egymás idegeire menni... Innen minden ilyen bejegyzés törölve lesz!
Moderátori bejegyzés: van a GG-n egy rész: Társ- és partnerkereső néven fut. Célszerű lenne ott ajánlanod programokat. Ez a rész pedig megmarad fórumnak, ahol beszélgetni lehet a témáról vagy pedig egy-egy gondolatot kivesézni, körbejárni, egymás idegeire menni... Innen minden ilyen bejegyzés törölve lesz!
Sziasztok! Szeretnék ajánlani egy sw szauna avató házibulit a hétvégére! Helyszín *************************. A szauna mellett jakuzziban is lazíthattok, valamint garantált a barátságos hangulat a többi csak rajtatok múlik!
Sziasztok. Mosonmagyaróvár környékéről van e itt valaki?
Szia! Köszönöm! Huh, ez is nagyon rendben lévőnek, vonzónak látszik!
(Ez egy válasz Chipelek üzenetére (2015. 10. 18. vasárnap 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia ! VitalMad Sárvár
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2015. 10. 17. szombat 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 17. szombat 15:07

Sziasztok! Tud valaki olyan élményfürdőt (ha ruhamentes szauna is van hozzá, az előny) és hozzá tartozó hotelt-szállodát, ahol szilveszterezni lehet?
Köszönöm, utánanézek!
(Ez egy válasz goni13 üzenetére (2015. 10. 18. vasárnap 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Ramada
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2015. 10. 17. szombat 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 17. szombat 15:07

Sziasztok! Tud valaki olyan élményfürdőt (ha ruhamentes szauna is van hozzá, az előny) és hozzá tartozó hotelt-szállodát, ahol szilveszterezni lehet?
ma délután pár Bükfürdőn ?
Mi pár vagyunk.
Mi pár vagyunk.
Ma nagyon jó volt Kecskemét
Megyünk legközelebb is

Megyünk legközelebb is

Szia! Megírnád a két hely nevét ahol voltatok Kipróbálnák mi is! Köszi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 24. péntek 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 24. péntek 23:05
Törölt felhasználó (896683)

Sárvár sajnos nem sokan voltak.
Egyenlőre Bük., jobban bejön. Kiszolgálás, ellenőrzés.
Egyenlőre Bük., jobban bejön. Kiszolgálás, ellenőrzés.
Szia! Megírnád mind két hely nevét. Kipróbálnák mi is! Köszi!
(Ez egy válasz aznekemnincs üzenetére (2015. 06. 01. hétfő 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 01. hétfő 08:27

Mindkét helyet tudom ajánlani. Sárvár is jó, de Bük jobb. Hatalmas tetőteresz, az udvaron medence, napozóhelyek.
Az esti textilmenetes szaunázással lesz gond, mert ott egész nap textilmentesen lehet csak szaunázni.
Sárvár 10-ig, Bük 9-van nyitva. Sárváron sem, de Bükön meg főleg nem lesz szükség fürdőruhára.
Az esti textilmenetes szaunázással lesz gond, mert ott egész nap textilmentesen lehet csak szaunázni.

Sárvár 10-ig, Bük 9-van nyitva. Sárváron sem, de Bükön meg főleg nem lesz szükség fürdőruhára.
Szia! Megírnád pontosan hol van az a hely ahol voltatok? Kipróbálnák mi is. Köszi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 12. szombat 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 12. szombat 21:19
Törölt felhasználó (1110552)

Bük, nem csalódtunk. Nálunk továbbra is No1.