Mórahalom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 06. vasárnap 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 06. vasárnap 19:33
Törölt felhasználó (80734)

Textilmentes szauna dél alföldön?
Textilmentes szauna dél alföldön?
Sziasztok, Győr vagy kőrnyeken tud valaki textil mentes szaunát? előre is koszi.
Esetleg csatlakoznek társasághoz.
Esetleg csatlakoznek társasághoz.
Veszprémben-Győrben hova érdemes menni szaunázni hét második felében?
Gondolom, én is hogy nem, de tanács jól jönne hogy hova érdemes menni, mondjuk ma délután este.
(Ez egy válasz aznekemnincs üzenetére (2015. 11. 04. szerda 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondolom tömegestül fognak jelentkezni kísérőnek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 03. kedd 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 03. kedd 19:56
Törölt felhasználó (458837)

Sziasztok!
Holnapra ajánljatok nekem légyszíves, egy jó textilmentes szaunát. Pesten vagy környékén. Esetleg lány vagy pár el is kísérhetne.
Holnapra ajánljatok nekem légyszíves, egy jó textilmentes szaunát. Pesten vagy környékén. Esetleg lány vagy pár el is kísérhetne.
Sziasztok!
köszönöm, megnéztem nekem is ez a tapasztalatom, a merülöt a zuhanyzoval helyetesitettem, az aroma sauna nem volt jo , az nem tetszett a kamilla ráégett a köre istállo szag volt bent az égett növénytöl, de ettöl eltekintve nagyon jo volt minden igényt kielégit, bár rajtam kivül 2 házaspár volt és még egy férfi, nem lehet azt mondani tömeg volt , viszont nagyon jo beszélgetés volt, ajánlom mindenkinek én a heten is megyek
(Ez egy válasz aznekemnincs üzenetére (2015. 11. 02. hétfő 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 02. hétfő 08:16

Jó! Egy hibája van, se merülő, se jakuzzi. De fürdőruhanélküli, fent tágas pihenő. Többféle szauna. És kevesen vannak! Télen nem különösebben lényeges, de tágas udvar, ahol nyáron jól lehet napozni is.
Jó! Egy hibája van, se merülő, se jakuzzi. De fürdőruhanélküli, fent tágas pihenő. Többféle szauna. És kevesen vannak! Télen nem különösebben lényeges, de tágas udvar, ahol nyáron jól lehet napozni is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 31. szombat 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 31. szombat 21:28
Törölt felhasználó (969482)

sziasztok , celldömölki saunárol mi a véleményetek?
sziasztok , celldömölki saunárol mi a véleményetek?
sziasztok. Pár vagyunk. Vasárnap délután sokan vannak Bükön ?
Abszolult nem "találkozó , randi" volt írva!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 31. szombat 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 31. szombat 17:07
Törölt felhasználó (935633)

Szimpatikusnak tűnik!
Dec.***************** ott leszünk kipróbáljuk!
Moderátori bejegyzés: Örülünk az új helynek, de a találkozkat, randikat és hogy kik mennének a TÁRSKERESŐ részen beszéljétek meg, ne a FÓRUMBAN!

Moderátori bejegyzés: Örülünk az új helynek, de a találkozkat, randikat és hogy kik mennének a TÁRSKERESŐ részen beszéljétek meg, ne a FÓRUMBAN!
Szimpatikusnak tűnik!

Köszönöm az infót!
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2015. 10. 30. péntek 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 30. péntek 09:22

a V8 a Vizes 8-as Szentendrén, nagyon jó szaunamesterekkel és most épül egy óriás, úgy emlékszem, rönk szauna, Szentendrén, ha Bpest felől megyünk, akkor mindjárt az elején balra.
A Holiday beach-be járt már valaki innen?
A szauna szeánszokról esetleg valami személyes tapasztalat?
A szauna szeánszokról esetleg valami személyes tapasztalat?
a V8 a Vizes 8-as Szentendrén, nagyon jó szaunamesterekkel és most épül egy óriás, úgy emlékszem, rönk szauna, Szentendrén, ha Bpest felől megyünk, akkor mindjárt az elején balra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 30. péntek 05:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 30. péntek 05:09
Törölt felhasználó (935633)

Megkérdezhetem mi a V8?
A Ramada hotel szaunája milyen írnál róla?
Köszönöm!
Köszönöm!
Bükfürdőre megy valaki?
Megkérdezhetem mi a V8?
Köszönöm! (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 29. csütörtök 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 29. csütörtök 14:24
Köszönöm! (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 29. csütörtök 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (762450)

Mi is nagyon sajnáljuk, főleg úgy, hogy az egominál -szerintem- gyengébb élményfürdők vígan megélnek máshol...
Mi most vagy a V8-ba, vagy a Ramada hotel szaunájába. A mellette lévő Aquaworld alapból kiesik.
Ki nem állhatjuk a tömeget... És ti??

Mi most vagy a V8-ba, vagy a Ramada hotel szaunájába. A mellette lévő Aquaworld alapból kiesik.

Volt innen valaki a Paradise-ben a hétfő esti meztelen szaunaesteken. Milyen a férfi/nő arány és a szaunázáson kívül történik-e itt más is? Szaunamester van, szeánsz, felöntés?
Mi is nagyon sajnáljuk, főleg úgy, hogy az egominál -szerintem- gyengébb élményfürdők vígan megélnek máshol...
Ki nem állhatjuk a tömeget... És ti??
(Ez egy válasz Ragazza üzenetére (2015. 10. 27. kedd 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 27. kedd 15:36

Ez szomorú , már elég régen kínlódnak az esztergomiak. Ti hová jártok ha "időtök" engedi ?