Tatabányai Gyémánt Fürdőben 2015. dec. 27-én vasárnap 20,00-tól éjfélig ismét naturista szaunaestet tartanak. A szaunázáson túl fürdőruhamentesen használhatóak.
Egerszalók, Saliris Resort kiválló!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 22. kedd 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 22. kedd 23:30
Törölt felhasználó (975552)

hello, én ma voltam, és nagyjó. és szép helynek tartom
Miskolc minket is erdekelne?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 17. csütörtök 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 17. csütörtök 11:10
Törölt felhasználó (923021)

Sziasztok!Segítségeteket kérnénk abban,hogy észak-kelet magyarországon (Eger,Miskolc,Nyíregyháza,Debrecen) hol találhatunk naturista szaunát. Válaszotokat előre is köszönjük : )
hello, én ma voltam, és nagyjó. és szép helynek tartom
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 17. csütörtök 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 17. csütörtök 15:57
Törölt felhasználó (80734)

Köszi! Voltatok már?
Szilvesztert egy nappal megelőzően délután Egerszalókon a Salirisben egy kellemes délutáni felöntés sorozat...
Vannak akik ott lesznek ?
Mi ott leszünk
Vannak akik ott lesznek ?

Mi ott leszünk

Senki semmit?
Sziasztok!
Ki mit tudna mondani a Lifestyle Hotel Mátraházáról, illetve annak a wellness-naturista szauna részlegélről?
Ki mit tudna mondani a Lifestyle Hotel Mátraházáról, illetve annak a wellness-naturista szauna részlegélről?
Debrecen , termál
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 17. csütörtök 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 17. csütörtök 11:10
Törölt felhasználó (923021)

Sziasztok!Segítségeteket kérnénk abban,hogy észak-kelet magyarországon (Eger,Miskolc,Nyíregyháza,Debrecen) hol találhatunk naturista szaunát. Válaszotokat előre is köszönjük : )
Köszi az infót.
(Ez egy válasz magnum44 üzenetére (2015. 12. 17. csütörtök 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 17. csütörtök 19:56

Köszi, de a termál weboldalán az vagy hogy kizárólag intim rész takarással lehet bent lenni. Te voltál már?
Hertelenden többször voltam, és nagyon kellemesen csalódtam. Wellness rész nem a legjobb élményelemeket tekintve, de jók a különböző vizek, viszont ilyen téren Siklós, Kaposvár elveri. A szaunarész viszont számomra bajnok. Naturista és textilmentes van csak, ennek megfelelő használattal. Felöntéseken bajnok (szó szerint) szaunamesterek, és beüzemelték a közel 60-70 fős nagy szaunát is, egyik szerda este kint is voltam, igaz egymagamban, de még így is nagyon-nagyon jó volt. Egyszerre akár két mester is bent van, párhuzamos tematikával és koreográfiával, és a felöntések után nudista fürdőzésre is van lehetőség, ami nagyon kellemes. Egyetlen zavaró tényező egy kb. erősen 60-as fószer, aki láthatóan csak kukkolni jár ki, és folyamatosan álló cerkával rohangál körbe, és amíg mindenki kellemesen beszélgetve pihen a vízben/gőzben/szaunába, addig ő meredező férfiasságát mutogatva jár körbe és nézelődik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 17. csütörtök 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 17. csütörtök 16:03
Törölt felhasználó (853215)

Sziasztok, ha Hertelendről van valakinek bármilyen tapasztalata ne tartsa magába, köszi
Köszönöm a tippet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 16. szerda 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 16. szerda 18:54

Törölt felhasználó (784627)

Sárvárt tudom ajánlani! Textilmentes szauna (egész nap) Jakuzzik, kneip-medence, gőzfürdő, aromakabin stb.! Természetesen különböző felöntések is vannak profi szaunamesterekkel!
Igen többször is voltunk.De a nyilvános magamutogatást sehol sem tolerálják.De azért le lehet dobni a rongyokat.Még eddig sehol sem szóltak.
Köszi, de a termál weboldalán az vagy hogy kizárólag intim rész takarással lehet bent lenni. Te voltál már?
(Ez egy válasz justin59 üzenetére (2015. 12. 17. csütörtök 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 17. csütörtök 15:21

Saliris Hotel Egerszalók kinti rönkszaunák,Aquaticum Debrecen Termál és Wellness szauna világ.Mindkető nagyon jó.
Sziasztok, ha Hertelendről van valakinek bármilyen tapasztalata ne tartsa magába, köszi
Köszi! Voltatok már?
(Ez egy válasz Futóegér üzenetére (2015. 12. 06. vasárnap 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Saliris Hotel Egerszalók kinti rönkszaunák,Aquaticum Debrecen Termál és Wellness szauna világ.Mindkető nagyon jó.
(Ez egy válasz magnum44 üzenetére (2015. 12. 17. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
A balmazújvárosi kamilla szaunáról valami infó?
Sárvárt tudom ajánlani! Textilmentes szauna (egész nap) Jakuzzik, kneip-medence, gőzfürdő, aromakabin stb.! Természetesen különböző felöntések is vannak profi szaunamesterekkel!
(Ez egy válasz Itthior üzenetére (2015. 12. 16. szerda 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 16. szerda 09:33

Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot, én február környékén terveznék egy hosszabb hétvégét párommal, és érdekelne, hogy hol találunk olyan helyet az országban, ahol natúr szauna is van minőségi felöntésekkel, és rendes wellness részleg is élményelemekkel? Mindhárom szempont fontos lenne, segítségeteket előre is köszönöm!
Olvasgattam a fórumot, én február környékén terveznék egy hosszabb hétvégét párommal, és érdekelne, hogy hol találunk olyan helyet az országban, ahol natúr szauna is van minőségi felöntésekkel, és rendes wellness részleg is élményelemekkel? Mindhárom szempont fontos lenne, segítségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok!