Köszönöm a tippet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 16. szerda 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 16. szerda 18:54

Törölt felhasználó (784627)

Sárvárt tudom ajánlani! Textilmentes szauna (egész nap) Jakuzzik, kneip-medence, gőzfürdő, aromakabin stb.! Természetesen különböző felöntések is vannak profi szaunamesterekkel!
Igen többször is voltunk.De a nyilvános magamutogatást sehol sem tolerálják.De azért le lehet dobni a rongyokat.Még eddig sehol sem szóltak.
Köszi, de a termál weboldalán az vagy hogy kizárólag intim rész takarással lehet bent lenni. Te voltál már?
(Ez egy válasz justin59 üzenetére (2015. 12. 17. csütörtök 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 17. csütörtök 15:21

Saliris Hotel Egerszalók kinti rönkszaunák,Aquaticum Debrecen Termál és Wellness szauna világ.Mindkető nagyon jó.
Sziasztok, ha Hertelendről van valakinek bármilyen tapasztalata ne tartsa magába, köszi
Köszi! Voltatok már?
(Ez egy válasz Futóegér üzenetére (2015. 12. 06. vasárnap 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Saliris Hotel Egerszalók kinti rönkszaunák,Aquaticum Debrecen Termál és Wellness szauna világ.Mindkető nagyon jó.
(Ez egy válasz magnum44 üzenetére (2015. 12. 17. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Segítségeteket kérnénk abban,hogy észak-kelet magyarországon (Eger,Miskolc,Nyíregyháza,Debrecen) hol találhatunk naturista szaunát. Válaszotokat előre is köszönjük : )
A balmazújvárosi kamilla szaunáról valami infó?
Sárvárt tudom ajánlani! Textilmentes szauna (egész nap) Jakuzzik, kneip-medence, gőzfürdő, aromakabin stb.! Természetesen különböző felöntések is vannak profi szaunamesterekkel!
(Ez egy válasz Itthior üzenetére (2015. 12. 16. szerda 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 16. szerda 09:33

Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot, én február környékén terveznék egy hosszabb hétvégét párommal, és érdekelne, hogy hol találunk olyan helyet az országban, ahol natúr szauna is van minőségi felöntésekkel, és rendes wellness részleg is élményelemekkel? Mindhárom szempont fontos lenne, segítségeteket előre is köszönöm!
Olvasgattam a fórumot, én február környékén terveznék egy hosszabb hétvégét párommal, és érdekelne, hogy hol találunk olyan helyet az országban, ahol natúr szauna is van minőségi felöntésekkel, és rendes wellness részleg is élményelemekkel? Mindhárom szempont fontos lenne, segítségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok!
Mórahalom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 06. vasárnap 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 06. vasárnap 19:33
Törölt felhasználó (80734)

Textilmentes szauna dél alföldön?
Textilmentes szauna dél alföldön?
Sziasztok, Győr vagy kőrnyeken tud valaki textil mentes szaunát? előre is koszi.
Esetleg csatlakoznek társasághoz.
Esetleg csatlakoznek társasághoz.
Veszprémben-Győrben hova érdemes menni szaunázni hét második felében?
Gondolom, én is hogy nem, de tanács jól jönne hogy hova érdemes menni, mondjuk ma délután este.
(Ez egy válasz aznekemnincs üzenetére (2015. 11. 04. szerda 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondolom tömegestül fognak jelentkezni kísérőnek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 03. kedd 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 03. kedd 19:56
Törölt felhasználó (458837)

Sziasztok!
Holnapra ajánljatok nekem légyszíves, egy jó textilmentes szaunát. Pesten vagy környékén. Esetleg lány vagy pár el is kísérhetne.
Holnapra ajánljatok nekem légyszíves, egy jó textilmentes szaunát. Pesten vagy környékén. Esetleg lány vagy pár el is kísérhetne.
Sziasztok!
köszönöm, megnéztem nekem is ez a tapasztalatom, a merülöt a zuhanyzoval helyetesitettem, az aroma sauna nem volt jo , az nem tetszett a kamilla ráégett a köre istállo szag volt bent az égett növénytöl, de ettöl eltekintve nagyon jo volt minden igényt kielégit, bár rajtam kivül 2 házaspár volt és még egy férfi, nem lehet azt mondani tömeg volt , viszont nagyon jo beszélgetés volt, ajánlom mindenkinek én a heten is megyek
(Ez egy válasz aznekemnincs üzenetére (2015. 11. 02. hétfő 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 02. hétfő 08:16

Jó! Egy hibája van, se merülő, se jakuzzi. De fürdőruhanélküli, fent tágas pihenő. Többféle szauna. És kevesen vannak! Télen nem különösebben lényeges, de tágas udvar, ahol nyáron jól lehet napozni is.
Jó! Egy hibája van, se merülő, se jakuzzi. De fürdőruhanélküli, fent tágas pihenő. Többféle szauna. És kevesen vannak! Télen nem különösebben lényeges, de tágas udvar, ahol nyáron jól lehet napozni is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 31. szombat 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 31. szombat 21:28
Törölt felhasználó (969482)

sziasztok , celldömölki saunárol mi a véleményetek?
sziasztok , celldömölki saunárol mi a véleményetek?