Bárhova. Csak ne olyan helyre, ahova mások szaunázni járnak.
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2016. 01. 28. csütörtök 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 28. csütörtök 15:49

Sziasztok! Kedvesemet meglepném egy textil mentes szauna esttel, ahol nyitott minden kalandra a a hely, és adott a lehetőség hármas kalandokra....Hova érdemes vinnem? Ha jól érezzük magunkat, akár 2-3 napot is maradnánk.
Sziasztok! Kedvesemet meglepném egy textil mentes szauna esttel, ahol nyitott minden kalandra a a hely, és adott a lehetőség hármas kalandokra....Hova érdemes vinnem? Ha jól érezzük magunkat, akár 2-3 napot is maradnánk.
Sziasztok!
Aki járt már ott:
A makói hagymatikum szaunarészlege naturista vagy sem? A weboldalról nem derül ki egyértelműen.
Előre is kösz az infókat!
Aki járt már ott:
A makói hagymatikum szaunarészlege naturista vagy sem? A weboldalról nem derül ki egyértelműen.
Előre is kösz az infókat!
A szauna jó, nagy rönk, mesterek vannak a felöntések mindig sós sörös-jeges és mézes, ez a 3 kör van annyiszor amennyi vendég van
ne számitsál extra műsorra. a végén van csoki a gőzben
A hely nagyon hangulatos. A korosztály vegyes de nem a fiatalok teszik ki a többséget. Ha kifelyezetten a szaunaprogramok a cél akkor V8 ajánlanám
(Ez egy válasz goldenhuszar üzenetére (2016. 01. 15. péntek 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 15. péntek 21:02

Sziasztok!
A ballószögi naturista estekről szeretnék pár infót kérni. Milyenek a szaunamesterek? Milyen a hangulat és a felöntések? Jellemzően milyen korosztály képviselteti magát?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
A ballószögi naturista estekről szeretnék pár infót kérni. Milyenek a szaunamesterek? Milyen a hangulat és a felöntések? Jellemzően milyen korosztály képviselteti magát?
Sziasztok!
Persze
;
A szaunamestereknél kell érdeklődni, hogy mikor lesz legközelebb Szaunaparty (ez a neve).
Amikor mész (ezt mindig péntek esténként szokták rendezni, de nincs minden héten), akkor a pénztárnál jelezni kell, hogy a Szaunaparty-ra kérsz jegyet. Ez kortól nemtől függetlenül 5 000 Ft (SZÉP kártyát elfogadnak)
Este 10-kor kezdődik. Ekkor jár körbe a gondnok és valóban kitessékel mindenkit a medencékből, mivel a hivatalos fürdőknek tényleg záróra van. Te nyugodtan mondd hogy a Szaunaparty-n vagy, akkor egy elnézés kiséretében tovább áll. Este 10 után hirtelen elkezdenek befelé szállingózni a meztelen vendégek, innen lehet tudni, hogy jó helyen vagyunk
Remélem tudtam segiteni

A szaunamestereknél kell érdeklődni, hogy mikor lesz legközelebb Szaunaparty (ez a neve).
Amikor mész (ezt mindig péntek esténként szokták rendezni, de nincs minden héten), akkor a pénztárnál jelezni kell, hogy a Szaunaparty-ra kérsz jegyet. Ez kortól nemtől függetlenül 5 000 Ft (SZÉP kártyát elfogadnak)
Este 10-kor kezdődik. Ekkor jár körbe a gondnok és valóban kitessékel mindenkit a medencékből, mivel a hivatalos fürdőknek tényleg záróra van. Te nyugodtan mondd hogy a Szaunaparty-n vagy, akkor egy elnézés kiséretében tovább áll. Este 10 után hirtelen elkezdenek befelé szállingózni a meztelen vendégek, innen lehet tudni, hogy jó helyen vagyunk

Remélem tudtam segiteni
Sziasztok,
Lukács Fürdő Buda. Ki kell fogni a "Szaunaparty-t", péntekenként szokott lenni. Este 10-től textilmentes a szauna és a fürdő is. A szaunamesterek értik a dolgukat, fantasztikus a hangulat. Ajánljuk mindenki figyelmébe!!
Moderátori bejegyzés: Én pedig ajánlom figyelmedbe azt hogy ez egy fórum, és nem arról szól hogy hol-mikor milyen programok vannak-lesznek...
Lukács Fürdő Buda. Ki kell fogni a "Szaunaparty-t", péntekenként szokott lenni. Este 10-től textilmentes a szauna és a fürdő is. A szaunamesterek értik a dolgukat, fantasztikus a hangulat. Ajánljuk mindenki figyelmébe!!

Moderátori bejegyzés: Én pedig ajánlom figyelmedbe azt hogy ez egy fórum, és nem arról szól hogy hol-mikor milyen programok vannak-lesznek...
Sziasztok! Milyen helyet tudtok ajánlani Morahalmon kívül, Szeged 150 km-es vonzáskörzetében. Most január elejére.
A Hotel Eget és Park-ról van véleménye valakinek?
Nem tudom pontosan még, hogy mikor, de az év elején ott welnesezünk a partneremmel.
Nem tudom pontosan még, hogy mikor, de az év elején ott welnesezünk a partneremmel.
A Hotel Eget és Park-ról van véleménye valakinek?
Akkor szívesen találkoznánk kedves párral, esetleg férfival.
Akkor szívesen találkoznánk kedves párral, esetleg férfival.
Tatabányai Gyémánt Fürdőben 2015. dec. 27-én vasárnap 20,00-tól éjfélig ismét naturista szaunaestet tartanak. A szaunázáson túl fürdőruhamentesen használhatóak.
Egerszalók, Saliris Resort kiválló!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 22. kedd 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 22. kedd 23:30
Törölt felhasználó (975552)

hello, én ma voltam, és nagyjó. és szép helynek tartom
Miskolc minket is erdekelne?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 17. csütörtök 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 17. csütörtök 11:10
Törölt felhasználó (923021)

Sziasztok!Segítségeteket kérnénk abban,hogy észak-kelet magyarországon (Eger,Miskolc,Nyíregyháza,Debrecen) hol találhatunk naturista szaunát. Válaszotokat előre is köszönjük : )
hello, én ma voltam, és nagyjó. és szép helynek tartom
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 17. csütörtök 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 17. csütörtök 15:57
Törölt felhasználó (80734)

Köszi! Voltatok már?
Szilvesztert egy nappal megelőzően délután Egerszalókon a Salirisben egy kellemes délutáni felöntés sorozat...
Vannak akik ott lesznek ?
Mi ott leszünk
Vannak akik ott lesznek ?

Mi ott leszünk

Senki semmit?
Sziasztok!
Ki mit tudna mondani a Lifestyle Hotel Mátraházáról, illetve annak a wellness-naturista szauna részlegélről?
Ki mit tudna mondani a Lifestyle Hotel Mátraházáról, illetve annak a wellness-naturista szauna részlegélről?
Debrecen , termál
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 17. csütörtök 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 17. csütörtök 11:10
Törölt felhasználó (923021)

Sziasztok!Segítségeteket kérnénk abban,hogy észak-kelet magyarországon (Eger,Miskolc,Nyíregyháza,Debrecen) hol találhatunk naturista szaunát. Válaszotokat előre is köszönjük : )
Köszi az infót.
(Ez egy válasz magnum44 üzenetére (2015. 12. 17. csütörtök 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 17. csütörtök 19:56

Köszi, de a termál weboldalán az vagy hogy kizárólag intim rész takarással lehet bent lenni. Te voltál már?
Hertelenden többször voltam, és nagyon kellemesen csalódtam. Wellness rész nem a legjobb élményelemeket tekintve, de jók a különböző vizek, viszont ilyen téren Siklós, Kaposvár elveri. A szaunarész viszont számomra bajnok. Naturista és textilmentes van csak, ennek megfelelő használattal. Felöntéseken bajnok (szó szerint) szaunamesterek, és beüzemelték a közel 60-70 fős nagy szaunát is, egyik szerda este kint is voltam, igaz egymagamban, de még így is nagyon-nagyon jó volt. Egyszerre akár két mester is bent van, párhuzamos tematikával és koreográfiával, és a felöntések után nudista fürdőzésre is van lehetőség, ami nagyon kellemes. Egyetlen zavaró tényező egy kb. erősen 60-as fószer, aki láthatóan csak kukkolni jár ki, és folyamatosan álló cerkával rohangál körbe, és amíg mindenki kellemesen beszélgetve pihen a vízben/gőzben/szaunába, addig ő meredező férfiasságát mutogatva jár körbe és nézelődik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 17. csütörtök 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 17. csütörtök 16:03
Törölt felhasználó (853215)

Sziasztok, ha Hertelendről van valakinek bármilyen tapasztalata ne tartsa magába, köszi