Mit csinàltok ti Bajàn, ahelyett, hogy hozzànk jönnétek???
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 03. csütörtök 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 03. csütörtök 20:37

Törölt felhasználó (901625)

Ráckevére csak akkor megyünk, ha Ti meghívtok!
Egyébként Baja felé kerülünk inkább!

Ráckevére csak akkor megyünk, ha Ti meghívtok!
Egyébként Baja felé kerülünk inkább!
(Ez egy válasz Merédesz üzenetére (2016. 03. 03. csütörtök 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)

És mi ,hogy értsük??
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 02. szerda 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 02. szerda 19:57

A hely magában jó és szép! Még kellemesen is érezhetné magát az ember..... Kb. ennyi, mert megbántani meg nem szeretnénk senkit...... Értsd úgy, ahogy akarod!

A hely magában jó és szép! Még kellemesen is érezhetné magát az ember..... Kb. ennyi, mert megbántani meg nem szeretnénk senkit...... Értsd úgy, ahogy akarod!
(Ez egy válasz helioka üzenetére (2016. 03. 01. kedd 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Pénteken a pápai fürdőben az első textilmentes szaunanap a felújított részlegen. Megy valaki esetleg?
Milyen volt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 25. csütörtök 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 25. csütörtök 18:33

Holnap megnézzük mi is azt a híres Ráckevét......

márciusi tatabányai naturista est most márc.12-én lesz, 20,00-24,00 közt

Sárvár nagyon jo hely. Igenyes tágas, és normális vendégkörrel rendelkezik. Én csak ajánlani tudom mindenkinek .persze azt ne feledjetek hogy szaunázni jar mindenki ugy hogy ne szamitsatok swingeres jellegre...
(Ez egy válasz marud üzenetére (2016. 02. 25. csütörtök 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Mire vagy kíváncsi? Mi holnap megyünk.
(Ez egy válasz marud üzenetére (2016. 02. 25. csütörtök 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sárvárra készülünk tud valaki részletesebbet ?
Holnap megnézzük mi is azt a híres Ráckevét......

A Holland starokat nem lehet kihagyni
Elég sok jó lehetőség van most: a saunapartyn a debreceni lányok, Ráckevén a magyarhertelendiek erősítenek
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2016. 02. 21. vasárnap 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 21. vasárnap 01:07

Szentendrén a V8-ban pénteken és szombaton textilmentes szauna, holland szaunamesterekkel. Jön valaki?
Isten ments, nem leszólni akartam a helyet, elvégre rendszeresen megjelenünk mi is ott, akár barátokkal is! Csupán csak van 1 db zavaró hülye, aki látványosan illegeti magát, és megkeserítheti az élményt. Egyébként a hely kulturált, jók a szaunamesterek (mi több, egyszerűen remekek), és a legtöbb odajáró törzsvendég rendes, aranyos ember. Csak éppen ez a negatívum kikívánkozott belőlem...
(Ez egy válasz tango56 üzenetére (2016. 02. 20. szombat 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 20. szombat 15:05

Néha mi is járunk Magyarhertelendre szerdánként. Szerintem teljesen normális a társaság. Ez nem jelenti azt, hogy kétségbe vonnám az általad leírtakat, de nem hiszem hogy jellemző lenne. Szerintem ha valaki pucér nőket akar nézni, nem kell 3000Ft-ot fizetni belépőre, tele van vele a net ingyen. És még bele sem kell izzadni.
Nekem van egy nagyon friss es elgezetes elmenyem a sarvari szaunazasrol
azert azt hozza teszem hogy nem azert jarok szaunazni, de ugy gondolom nincs abban semmi ha megkivanjak egymast ott ...

Szentendrén a V8-ban pénteken és szombaton textilmentes szauna, holland szaunamesterekkel. Jön valaki?
Néha mi is járunk Magyarhertelendre szerdánként. Szerintem teljesen normális a társaság. Ez nem jelenti azt, hogy kétségbe vonnám az általad leírtakat, de nem hiszem hogy jellemző lenne. Szerintem ha valaki pucér nőket akar nézni, nem kell 3000Ft-ot fizetni belépőre, tele van vele a net ingyen. És még bele sem kell izzadni.
(Ez egy válasz Itthior üzenetére (2016. 02. 18. csütörtök 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 18. csütörtök 17:34

Igen! Kb. két hónapja lehetett, amikor a szerdai felöntések után meztelen ejtőztünk a vízben, hölgyek, férfiak vegyesen, erre egy szingli, jó erős ötvenes pacák álló brével grasszált körbe, igencsak látványosan bámulva. Többen gondolkoztunk, hogy finomnál kicsit durvábban közöljük vele, merre menjen, de hát mégsem mi vagyunk ott az erkölccsőszök! Mindenesetre az a fickó, aki elrontja az élményt ott sajnos: egyébként is folyamatosan mászkál a pihenők között, ahol esetleg nőt lát, ott megragad. Félelmetes...
Szaunazasi szokások A là magyar paraszt módra...
Fürdik az isten barma, persze medencébe csobbanas előtt zuhany minek, elvégre ki hallott mar olyat hogy fürdés előtt zuhany..., ugyesen atugrodja a labmosot, talan azt hiszi akadály versenyen van es az vizesarok, majd ugy ahogy van csuromvizesen sarkig felrantja a szauna ajtaját, korbenez, ha vannak bent kicsit megall beszélni, bemegy, ugy ahogy van vegigtesped a padon, ha szólsz, hogy ezt nem igy kenne he... akkor ne okitsa ma, fizettem ezirt bazd meg...
Szoval kultúra az van...
Fürdik az isten barma, persze medencébe csobbanas előtt zuhany minek, elvégre ki hallott mar olyat hogy fürdés előtt zuhany..., ugyesen atugrodja a labmosot, talan azt hiszi akadály versenyen van es az vizesarok, majd ugy ahogy van csuromvizesen sarkig felrantja a szauna ajtaját, korbenez, ha vannak bent kicsit megall beszélni, bemegy, ugy ahogy van vegigtesped a padon, ha szólsz, hogy ezt nem igy kenne he... akkor ne okitsa ma, fizettem ezirt bazd meg...
Szoval kultúra az van...
Igen! Kb. két hónapja lehetett, amikor a szerdai felöntések után meztelen ejtőztünk a vízben, hölgyek, férfiak vegyesen, erre egy szingli, jó erős ötvenes pacák álló brével grasszált körbe, igencsak látványosan bámulva. Többen gondolkoztunk, hogy finomnál kicsit durvábban közöljük vele, merre menjen, de hát mégsem mi vagyunk ott az erkölccsőszök! Mindenesetre az a fickó, aki elrontja az élményt ott sajnos: egyébként is folyamatosan mászkál a pihenők között, ahol esetleg nőt lát, ott megragad. Félelmetes...
(Ez egy válasz simit üzenetére (2016. 02. 18. csütörtök 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 18. csütörtök 14:30

Magyarhertelendi szaunázással kapcsolatban van valakinek izgalmas története?
Magyarhertelendi szaunázással kapcsolatban van valakinek izgalmas története?
Siófokon a Galeriusban is van meztelen szaunazas