Sziasztok!
Ne haragudjatok, lehet, hogy nem pont a legjobb helyre érkezik a kérdésünk, de hátha itt választ kapunk rá
Barátnőmmel olyan - jobb, lehetőleg nyugat-dunántúli - wellness hotelt keresnénk, aminek wellness részlege alkalmas lehet egy kis rosszalkodásra, Ti melyik hotelt ajánlanátok?
Nem a mostani, szilveszteri időszakban gondolkodunk, ilyenkor minden túlságosan fullon van.
Ne haragudjatok, lehet, hogy nem pont a legjobb helyre érkezik a kérdésünk, de hátha itt választ kapunk rá

Sziasztok
Tud valaki egy jó programot szilveszteri??
Tud valaki egy jó programot szilveszteri??
Jó péntek esti program
.
Lehet mi is elmegyünk meztelenül fürdeni, szaunázni...
(Ez egy válasz Manóka18 üzenetére (2016. 12. 26. hétfő 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehet mi is elmegyünk meztelenül fürdeni, szaunázni...

Ma este megyunk a Székesfehérvári Árpád fürdőbe. Valaki esetleg megfordul arra fele?
Lukásfürdő mi megyünk péntek este!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 23. péntek 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 23. péntek 22:03
Törölt felhasználó (1250642)

budapesten hol vannak textilmentes helyek? ki mit ajáll? csak textil mentes érdekel bennünket.köszönnyük
Ha nem ma lett volna csatlakoztam volna hozzátok, péntekenként szoktam menni
(Ez egy válasz forc üzenetére (2016. 12. 24. szombat 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma valaki Debrecenben szauna vagy fürdőzés?
Sziasztok! Valaki tud friss infot Ráckevéről?? A honlapon novemberi az utolsó szaunaprogram kiírás (pénteki, naturista). A szilveszter fent van, de 30-ról semmi.
köszi
köszi
budapesten hol vannak textilmentes helyek? ki mit ajáll? csak textil mentes érdekel bennünket.köszönnyük
30.án Lukácsfürdő
(Ez egy válasz NevemNemo üzenetére (2016. 12. 21. szerda 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 21. szerda 21:51

Üdvözletem!
Csatlakoznék szaunázó társasághoz csütörtök este. Utazni tudok, az ne akadály. Egy kedves, humoros srác vagyok
Csatlakoznék szaunázó társasághoz csütörtök este. Utazni tudok, az ne akadály. Egy kedves, humoros srác vagyok

gyula elég közel van? várfúrdő=> castello szaunapark=> casanova szauna
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 04. kedd 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 04. kedd 16:10
Törölt felhasználó (1265472)

Sziasztok!
Tud valaki békéscsabán vagy környékén textil mentes szaunát ahol nyugodtan lazulhatunk párokkal?Másokkal?
Tud valaki békéscsabán vagy környékén textil mentes szaunát ahol nyugodtan lazulhatunk párokkal?Másokkal?
van természetesen. a castello szaunapark casanova szaunájában
(Ez egy válasz mivagyunk12 üzenetére (2016. 10. 05. szerda 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
van és kurva jó!!
(Ez egy válasz svindlis üzenetére (2016. 12. 17. szombat 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 17. szombat 14:37

Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Gyulán a Várfürdőben a szauna textilmentes-e?
Érdeklődnék, hogy Gyulán a Várfürdőben a szauna textilmentes-e?
Üdvözletem!

pároknak hölgyeknek nincs kedve szaunázni egy jót Debrecenbe ?

Sziasztok! A velencei "kavics spa-t" mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
A kinti nudiba megyünk az csütörtöktől nyitva van elvileg.
(Ez egy válasz facsefacse üzenetére (2016. 12. 19. hétfő 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 19. hétfő 21:13

Az nem csak 3 hetente van? Mi most pénteken voltunk ott nudista szauna esten.
Az nem csak 3 hetente van? Mi most pénteken voltunk ott nudista szauna esten.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 19. hétfő 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 19. hétfő 20:03
Törölt felhasználó (929799)

Bocsi,pénteken megyünk
Bocsi,pénteken megyünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 19. hétfő 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 19. hétfő 15:23
Törölt felhasználó (929799)

Most csütörtökön a kipróbáljuk a kecskeméti nudi szaunát...
Sziasztok.pénteken Székesfehérváron az Árpád fürdőbe megyünk.valakik csatlakoznának ?