Köfike... mutatnék párat, akit ki lehetne gyilkolni. Ők nem éremlik meg azt az örömet, hogy belefulladhatnak a mellembe :D
(Ez egy válasz Sztyopa75 üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Akinek nem inge ne vegye magára!
Akinek nem tetszik ne huzza a f...ára!
Finomabban fogalmazva: ha nem tetszik ne nézd!
Nekem sem tetszik az összes itt szereplő kép, de a legtöbb igen. Ezért látogatom gyakran a topicot. Van olyan topic amit csak 1x vagy 1x sem néztem meg eddig mert "nemtecc" a címe sem.
Akinek nem tetszik ne huzza a f...ára!
Finomabban fogalmazva: ha nem tetszik ne nézd!
Nekem sem tetszik az összes itt szereplő kép, de a legtöbb igen. Ezért látogatom gyakran a topicot. Van olyan topic amit csak 1x vagy 1x sem néztem meg eddig mert "nemtecc" a címe sem.
Több hely is van, amennyiben az amatőr rész rám vonatkozott, úgy én a magyar amatőrök közé gondoltam.
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 14. csütörtök 13:18

Hát ez a hozzászólás tetszett... nem fölösleg, hanem hiány ... :) Így még szerintem nem fogalmazták meg a kérdést.
De mi volt ez az amatőr dolog? Hová lehet feltenni képeket? :P
De mi volt ez az amatőr dolog? Hová lehet feltenni képeket? :P
Hmmm... lehet meg kellene próbálni... kíváncsi lennék, mit szólnak hozzá...
És ide hogy lehet képet beszúrni?
(Ez egy válasz zoli2468 üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 14. csütörtök 17:35
(Ez egy válasz zoli2468 üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Több hely is van, amennyiben az amatőr rész rám vonatkozott, úgy én a magyar amatőrök közé gondoltam.
Hmmm... Ismerős a stílusod.
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 14. csütörtök 18:59

Hmmm... lehet meg kellene próbálni... kíváncsi lennék, mit szólnak hozzá...
de miéééérrrt????t