Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 140 141 142 143 144 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2277   2006. 11. 04. szombat 17:12
bszana bszana
hopsz ez igy értelmetlen bocsi.
Tehát még egyszer : Nekem bejött egy feleségűl is vettem
#2276   2006. 11. 04. szombat 17:10
bszana bszana
Nekem ebjöt egy feleségűl is vettem
#2275   2006. 11. 04. szombat 16:30
kisangyalka kisangyalka
Ah, az ńehezen menne most, mert szemelyesen senki nem ismer, es egyebkent is a pasik akik minket szeretnek hajlamosak a szalunkon beszelni. Bar az egyenes beszed se mindig celra vezeto.
Csak arra akartam ramutatni, hogy a macis pasik meg mindig jobban bejonnek a noknel, mint a pufi csajok.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 04. szombat 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 04. szombat 16:19
dehogyisnem, na csak várd ki a végét...kéretik ide lökni egy pár sort azoktól, akik paffok lesznek tőlünk, akár angyalkától, akár tőlem, akár más édes kerek cicustól!!!!!!!!!!!!!!!
#2274   2006. 11. 04. szombat 16:19
MmePrune MmePrune
dehogyisnem, na csak várd ki a végét...kéretik ide lökni egy pár sort azoktól, akik paffok lesznek tőlünk, akár angyalkától, akár tőlem, akár más édes kerek cicustól!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 11. 04. szombat 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 04. szombat 16:08
Perszehogy, de egyebkent szerintem minden ferfinak nagy az egoja, mar a himbi limbi szervukbol adodoan, de azert van sok rendes pasi, aki az egojat sexepilkent hasznalja ki es nem bunkoskodasra. Dehat ferfi nelkul nem lehet elni (privat velemnyem szerint) crazya , epp ezert olyan becses ha az ember talal maganak megfelelo partnert. Ami viszont a legszebb az egeszben, parom mackos, erre amint kilep a hazbol megbamuljak a nok, a batrabbak meg mosolyognak is ra, sot akadt mar celozgatos, flortolos nocike is. Forditva ez mar nem igaz. Egy husis notol nem lesz paff szinte egy ferfi se. Diszkriminacioooo vigyor2
#2273   2006. 11. 04. szombat 16:08
kisangyalka kisangyalka
Perszehogy, de egyebkent szerintem minden ferfinak nagy az egoja, mar a himbi limbi szervukbol adodoan, de azert van sok rendes pasi, aki az egojat sexepilkent hasznalja ki es nem bunkoskodasra. Dehat ferfi nelkul nem lehet elni (privat velemnyem szerint) crazya , epp ezert olyan becses ha az ember talal maganak megfelelo partnert. Ami viszont a legszebb az egeszben, parom mackos, erre amint kilep a hazbol megbamuljak a nok, a batrabbak meg mosolyognak is ra, sot akadt mar celozgatos, flortolos nocike is. Forditva ez mar nem igaz. Egy husis notol nem lesz paff szinte egy ferfi se. Diszkriminacioooo vigyor2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 04. szombat 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 04. szombat 14:38
"Nem vagyok ferfiellenes, de alapvetoen a ferfiakban velem a hibat, mert nevelesuktol fuggoen nagy az egojuk, ami viszont korantsem szol arrol mit is kinalnak egy nonek."
még az a szerencse, hogy ez csak egy réteg, és nekünk ők nem kellenek:):):) nem igaz, kisangyalka????
#2272   2006. 11. 04. szombat 14:42
MmePrune MmePrune
minden kivétel meg van becsülve, és a nem kivételek között is akad megbecsülésre méltó
#2271   2006. 11. 04. szombat 14:38
MmePrune MmePrune
"Nem vagyok ferfiellenes, de alapvetoen a ferfiakban velem a hibat, mert nevelesuktol fuggoen nagy az egojuk, ami viszont korantsem szol arrol mit is kinalnak egy nonek."
még az a szerencse, hogy ez csak egy réteg, és nekünk ők nem kellenek:):):) nem igaz, kisangyalka????
#2270   2006. 11. 04. szombat 14:33
kisangyalka kisangyalka
De most tenyleg, miert is kell magunkat folyton gyotorni?!Szeret a parom, sose nem is mondta valami baja lenne velem, legfeljebb ha viccelodunk szoktunk olyan jelzoket kitalalni hogy horcsog, vagy kismalacka, de ezekert nem szoktam haragudna, mert tolem szarmaznak es sajat magam parodiai. Viszont szinte beteges, hogy neha elfog a kenyszer hogy masnak legyek szep es kivanatos. Nem eleg ha a partnernek az vagyok, tobb kell. Ilyenkor azert neha jo hogy ha ramszol hogy alljak mar le. Ezert is jo ha van aki melletted all es vigyaz rad. Faraszto szelmaloharc masnak akarni lenni mint ami az ember, csak ezt sokan nem tudatositjak. Kerdem en, vajon minden csinos csaj szep?Neha ugy tunik. Pedig nem ugy velem. A szepseg es a jo alak nem egyenesen aranyos, megis csak az lehet attraktiv aki csinos. Hat hogy is van ez?Akkor mire a szilikon mell?A pattanasok elleni kremek?A szortelenito szerek?es egyebek?A pici derek minden egyeb hianyossagot elnezet, mig egy apolt helyes duci csaj nem szallhat versenybe egy hiabpont miatt. (uszogumik)
Nem vagyok ferfiellenes, de alapvetoen a ferfiakban velem a hibat, mert nevelesuktol fuggoen nagy az egojuk, ami viszont korantsem szol arrol mit is kinalnak egy nonek.
Egyebkent egy nagy elonye van ducinak lenni, azok a pasik, akik csak a teste miatt lennenek veled egyutt nem kornyekeznek meg, mert nincs eselyed naluk, amugy meg akit erdekelsz es fel mer vallalni, gyenge egyeniseg nem lehet (persze lehetnek kivetelek) mert van benne annyi mereszseg hogy kiall velemenye mellet es ervelni is tud. Amit sok duciellenes nem tud.
Eljenek a minket szereto ferfiak es hala nekik hogy vannak nekunk
wave
#2269   2006. 11. 04. szombat 12:44
MmePrune MmePrune
eljen eljen eljen
az előző szöveg nem az én tollamból származott, bár ha jobban átolvasom, akár lehetne az enyém is:):):)
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 11. 04. szombat 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 04. szombat 12:37
Nekem az a szerencsém,hogy simán bevállalom a saját ízlésemet. Nem járnék pusztán csak azért egy karcsú nővel,hogy "dekorációnak" használjam. Szerintem ugyanis egy teltebb nő is lehet sokkal dekoratívabb,mint egy karcsú. Azért,mert valaki vékony még nem számít szépnek. Ezt jó lenne mindenkinek az eszébe vésni. A szépség is csak nézőpont kérdése. Amikor vesz valaki egy autót,amit kinézett magának,akkor az ember nagyon boldog tud lenni és képes elhinni,hogy az ő kocsija a legszebb a világon. Aztán 3-4 év múlva vesz egy másikat és ugyanez az érzés fogja el,holott jóllehet az újabb kocsija teljesen más,mint az előző. Ezzel csak azt akarom mondani,hogy zsigerből elutasítani alternatívákat nagyon korlátolt gondolkodásra vall. Sokan nem is tudnák megmagyarázni,hogy miért gyűlölik a teltebb nőket,mert nincs is viszonyítási alapjuk. Én is voltam már karcsú lánnyal együtt és kellett,hogy megtudjam mi a különbség a két nőtípus közt.Én mikor először bújtam ágyba egy húsosabb lánnyal,akkor éreztem meg igazán,hogy mi is a sex. Mikor elég csak a partnered testét megérinteni vagy pillantást vetni rá és felizgulsz,- Nos ott kezdődik az igazi sex.
#2268   2006. 11. 04. szombat 12:37
fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Nekem az a szerencsém,hogy simán bevállalom a saját ízlésemet. Nem járnék pusztán csak azért egy karcsú nővel,hogy "dekorációnak" használjam. Szerintem ugyanis egy teltebb nő is lehet sokkal dekoratívabb,mint egy karcsú. Azért,mert valaki vékony még nem számít szépnek. Ezt jó lenne mindenkinek az eszébe vésni. A szépség is csak nézőpont kérdése. Amikor vesz valaki egy autót,amit kinézett magának,akkor az ember nagyon boldog tud lenni és képes elhinni,hogy az ő kocsija a legszebb a világon. Aztán 3-4 év múlva vesz egy másikat és ugyanez az érzés fogja el,holott jóllehet az újabb kocsija teljesen más,mint az előző. Ezzel csak azt akarom mondani,hogy zsigerből elutasítani alternatívákat nagyon korlátolt gondolkodásra vall. Sokan nem is tudnák megmagyarázni,hogy miért gyűlölik a teltebb nőket,mert nincs is viszonyítási alapjuk. Én is voltam már karcsú lánnyal együtt és kellett,hogy megtudjam mi a különbség a két nőtípus közt.Én mikor először bújtam ágyba egy húsosabb lánnyal,akkor éreztem meg igazán,hogy mi is a sex. Mikor elég csak a partnered testét megérinteni vagy pillantást vetni rá és felizgulsz,- Nos ott kezdődik az igazi sex.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 04. szombat 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 04. szombat 12:22
ezt egy másik fórum ugyanezen című topicjából másoltam be:):):)

Szerintem a belső kisugárzás a legfontosabb és hogy elfogadjuk magunkat.Én is duci vagyok és évekig úgy éltem,hogy tiz kilókat dobtam le aztán megint fel és ez így ment hosszú időn keresztül! Éveknek kellett eltelni,hogy rájöjjek a legfontosabbra:maradjunk ápoltak,nettek (kívánatosak)jókedvűek és vegyük tudomásul,hogy hálaisten vannak olyan férfiak akik "minket szeretnek"Sőt sok férfi dekorációnak képes elvenni vékony nőt feleségül és szeretőnek tart magának a molettek közül,ehhez mit szóltok? Saját maguknak sem ismerik be hogy mi vonza őket ez bizony szégyenletes de ez van! Én megtalaltam sok sok időre rá az igazi férfit számomra és boldog vagyok,nőnek érezhetem magam mellette,imád így ahogy vagyok(a hájammal/ és nemjátsza meg magát. Maradjatok olyannak amilyenek vagytok,lehet sok időbe telik míg ráakadtok párotokra de érdemes várni!
#2267   2006. 11. 04. szombat 12:22
MmePrune MmePrune
ezt egy másik fórum ugyanezen című topicjából másoltam be:):):)

Szerintem a belső kisugárzás a legfontosabb és hogy elfogadjuk magunkat.Én is duci vagyok és évekig úgy éltem,hogy tiz kilókat dobtam le aztán megint fel és ez így ment hosszú időn keresztül! Éveknek kellett eltelni,hogy rájöjjek a legfontosabbra:maradjunk ápoltak,nettek (kívánatosak)jókedvűek és vegyük tudomásul,hogy hálaisten vannak olyan férfiak akik "minket szeretnek"Sőt sok férfi dekorációnak képes elvenni vékony nőt feleségül és szeretőnek tart magának a molettek közül,ehhez mit szóltok? Saját maguknak sem ismerik be hogy mi vonza őket ez bizony szégyenletes de ez van! Én megtalaltam sok sok időre rá az igazi férfit számomra és boldog vagyok,nőnek érezhetem magam mellette,imád így ahogy vagyok(a hájammal/ és nemjátsza meg magát. Maradjatok olyannak amilyenek vagytok,lehet sok időbe telik míg ráakadtok párotokra de érdemes várni!
#2266   2006. 11. 03. péntek 13:11
kisangyalka kisangyalka
Roviden osszefoglalva, mar ami nalam rovidnek szamit, draga Zolee baratom, akit ma is nagy eloszeretettel hallgatok nap mint nap, mert nem birok veluk betelni (ha sz..r a napom, a hulye szovegeik tutira felviditanak)nagyon jol megfogalmazza ahogy irod milyen is legyen a jo noo. Na persze a mindenfele negativan hato jelzok nelkul (elnezem nekik akkori fiatal korukra nezve crazya ). A ,,csontokkal en nem lakom jol,, szoveg nagyon talalo. Bar pici derekkal nem mindeki szolgal (en sem nyes )En meg a pasikkal vagyok igy. 90kg a minimum, amitol en valakit ferfinak veszek, hogy olyan masszivnak erezzem. Ez tobb szempontbol is jo. Puha, meleg (na itt nem rosszra kell am gondolni) es olyan jol megved mindentol. Mondkjuk pasik ezzel nemigen ervelhetnek egy duci lany eseteben. De allitolag jo a pasiknak is egy kis pihe-puhasag.
Ami az ominozus kepemet illeti (egyebkent a keptarba raktam ), nos azon aranyos akartam lenni, csak ugy, a paromnak. Aztan mikor mar X-edik pasi emlitette hogy olyan sexisen nezek (amit nem aztan vegkepp nem ertek) gondoltam felrakom ide is, mondom ki tudja masok is igy latjak e. Ettol fuggetlenul kerdeztem azt az aranyos dolgot, csak mert a husisabb lanyoknal, netalan duciknal mint en, tarsul egy gombolyu pofika is, amit valaki babarcnak tekint. Szoval nem is az hogy esetleg helyes lenne, hanem olyan aranyos babaarc. Kivancsi voltam mas is igy van e vele.
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 11. 03. péntek 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 03. péntek 09:05
Aranyos vs. Szexi.
Egy dundi lány is tud szexi lenni.
Erre legjobb példa egykori gimis osztálytársnőm. Igaz gimi óta sokat fogyott, de még most is kellemesen gömbölyű. Értsd, már inkább az átlagos testű lányokhoz sorolható de mégkellően kerek megfelelő helyeken. :)
Volt barántőm huga. Kerekedik ő is szépen, mégis őrülten szexi. Baráti köröm fele meg akarta dugni. Azaz 2/3-a ha magamat is beleszámolom. És nem az aranyos pofikájára buktunk ezt elhihetitek. :)
És van szimplán aranyios vékony lány is. Egyl ezelőtti ex-barátnőm. Ő vékony, jó az alakja, csúcs cici. De mégis csak aranyos. Utólag bánom, hoyg nem volt hoszabb életű a dolog. Annyira nem, hogy még szex sem volt benn, és hát ezt sajnálom. mert vékony, jó alakú, szép cici, kerek popsi. De ennyi. Még így is csak aranyos jelzővel tudom illetni. Szóval nem a külsőn múlik hogy aranyos kis anygalka, vagy egy szexi dög lesz e egy lányból, hanem az egyéniségén.
Csak a srácok nagyrésze a reklámok által beléjük plántált képet hajlandóak elfogadni.
Ganxta Zolee aki elég nagy puncivadász hírében áll, is több helyen elmondta (egyik lemezén is ha jól tévesztek), hogy nem szeretei a modell csajokat, neki a "kerek segg" és a nagy cici jön be. Nagy cicit még tud csinálni a plasztikai sebész, igaz J.Lo-s farosszériát is, de természetes úton ezek némi fölösleggel jelennek meg. Nem kell elhízni de egy feném akkor gömbölyű, ha van rajta zsír. A mell meg nem izomból áll, csask sokan ezt nem tudják a divatmajom hülyegyerekek közül. :S
Én azt szeretem ha egy női testnek vannak ívei. Ha egyenesekkel és különféle szögekkel be tudom határolni, akkor megette a fene!
Kisangyalka. Valahol már mutattál magadról képet. Nem emlkékszem, hogy itt vagy személyesen mailben, de arra világosan emlékszem, hogy húúúba... lehetett volna a kép, ha nem aranyosan mosolyogsz a kamerába. De az csak egy kép, ha tényleg vadmacs vagy ez ruha nélkül is megmutatkozik (mármint ruhában, de nem a ruhától függően, bár ruha nélkül aztán... wink ). Más kérdés, hogy ki és miért hajlandó ezt észrevenni, és ennek őszintén hangot adni, vagy legalábbis nem eltitkolni.

Mia meg garantáltan nem pusztán aranyoska. Van benne dög bőven! Legalábbis abból a pár mailből ezt sikerült leszűrnöm. wink

Egyébként a dögös, szexi nem tudom miért csak az a lány lehet akinek jóformán az egész puncija már kilóg a miniszoknyából (ami nekem jó ha karkötőnek jó lenne!), meg a melle Úgy fel van tolva Push-up melltartóval hogy 4 számmal nagyobbank tűnik, meg a gravitációt meghazudtoló módon eliundul felfelé. Rossz esetben akár fülbevaló is lehetne. nyes

Azoknak meg akik trágár módon nyilatkoznak itt, azoknak (szintjükre lesüllyedvén) szívből kívánom, hogy a divatlapokról lelépett barátnőjük egy jó kövér szőrös (bőrbe öltözött nagyszakállú, motoros) kannal kúrjon félre. mf1
#2265   2006. 11. 03. péntek 10:19
X Törölt felhasználó (62015)
ahogy mondod ill.írod:D megyek alszom még pár órát...legyen szép napod:D
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 11. 03. péntek 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 03. péntek 10:14
Már láttam!
De akkor abban megegyezhetün, hogy kevés olan nő van akinek természetes úton a tökéletesen kerek a farizma. Így végülis mindketőnknek igaza van, de ugye itt most az átlagról beszélünk, nem pár kivételezett szerencsésről. :)
#2264   2006. 11. 03. péntek 10:14
Mr.Enigma Mr.Enigma
Már láttam!
De akkor abban megegyezhetün, hogy kevés olan nő van akinek természetes úton a tökéletesen kerek a farizma. Így végülis mindketőnknek igaza van, de ugye itt most az átlagról beszélünk, nem pár kivételezett szerencsésről. :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 03. péntek 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
2006. 11. 03. péntek 09:57
igen eldolgozzuk bár ezen lehez segíteni:) a farizmot nagyon ki lehet kerekíteni,igaz ahhoz genetika is kell.nézd meg pl. a szép testek topikban a hölgy kerek popsiját.fehér felső a nevem alatt(ha van kedved):D
#2263   2006. 11. 03. péntek 09:57
igen eldolgozzuk bár ezen lehez segíteni:) a farizmot nagyon ki lehet kerekíteni,igaz ahhoz genetika is kell.nézd meg pl. a szép testek topikban a hölgy kerek popsiját.fehér felső a nevem alatt(ha van kedved):D
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 11. 03. péntek 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 03. péntek 09:45
Igazat beszélsz, a mellről, de amitől az kerekedik az egrsészt öröklött tulajdonság, hoyg mekkora lesz a mirigyállomány, de a másik a zsír. Az alatta lévő izom kidlgozottáságtól áll vagy épp lóg.
De ha már bodybuilder csajszi vagy akkor gondolom Te biztosan láttál női BB világbajnokságot. Akár a melltartót is levehetné egyik másik. JA akkor a férfiakkal összekevernénk őket :D.
Mert eldolgozták az összes zsírt a mellükről. Ami marad az az amiről te beszélsz. De az már nem mell.

A fenék meg izom. De vajon miért rakott oda nekünk természetanyánk zsírt? Mert kényelmetlen színizmon ücsörögni. :) Igaz ott már inkább számít az izom, deegy kis zsírrétegtől kezd el kerekedni. Addig csak izomköteg, ami nem olyan kerek.

#2262   2006. 11. 03. péntek 09:45
Mr.Enigma Mr.Enigma
Igazat beszélsz, a mellről, de amitől az kerekedik az egrsészt öröklött tulajdonság, hoyg mekkora lesz a mirigyállomány, de a másik a zsír. Az alatta lévő izom kidlgozottáságtól áll vagy épp lóg.
De ha már bodybuilder csajszi vagy akkor gondolom Te biztosan láttál női BB világbajnokságot. Akár a melltartót is levehetné egyik másik. JA akkor a férfiakkal összekevernénk őket :D.
Mert eldolgozták az összes zsírt a mellükről. Ami marad az az amiről te beszélsz. De az már nem mell.

A fenék meg izom. De vajon miért rakott oda nekünk természetanyánk zsírt? Mert kényelmetlen színizmon ücsörögni. :) Igaz ott már inkább számít az izom, deegy kis zsírrétegtől kezd el kerekedni. Addig csak izomköteg, ami nem olyan kerek.

(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 03. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
2006. 11. 03. péntek 09:16
hát nemcsak a zsírtól kesz kerek a fenék a mell zsírból és mirigyállómányból áll alatta vékony izomréteg...bocs h közbeszóltam....:D
#2261   2006. 11. 03. péntek 09:16
hát nemcsak a zsírtól kesz kerek a fenék a mell zsírból és mirigyállómányból áll alatta vékony izomréteg...bocs h közbeszóltam....:D
#2260   2006. 11. 03. péntek 09:05
Mr.Enigma Mr.Enigma
Aranyos vs. Szexi.
Egy dundi lány is tud szexi lenni.
Erre legjobb példa egykori gimis osztálytársnőm. Igaz gimi óta sokat fogyott, de még most is kellemesen gömbölyű. Értsd, már inkább az átlagos testű lányokhoz sorolható de mégkellően kerek megfelelő helyeken. :)
Volt barántőm huga. Kerekedik ő is szépen, mégis őrülten szexi. Baráti köröm fele meg akarta dugni. Azaz 2/3-a ha magamat is beleszámolom. És nem az aranyos pofikájára buktunk ezt elhihetitek. :)
És van szimplán aranyios vékony lány is. Egyl ezelőtti ex-barátnőm. Ő vékony, jó az alakja, csúcs cici. De mégis csak aranyos. Utólag bánom, hoyg nem volt hoszabb életű a dolog. Annyira nem, hogy még szex sem volt benn, és hát ezt sajnálom. mert vékony, jó alakú, szép cici, kerek popsi. De ennyi. Még így is csak aranyos jelzővel tudom illetni. Szóval nem a külsőn múlik hogy aranyos kis anygalka, vagy egy szexi dög lesz e egy lányból, hanem az egyéniségén.
Csak a srácok nagyrésze a reklámok által beléjük plántált képet hajlandóak elfogadni.
Ganxta Zolee aki elég nagy puncivadász hírében áll, is több helyen elmondta (egyik lemezén is ha jól tévesztek), hogy nem szeretei a modell csajokat, neki a "kerek segg" és a nagy cici jön be. Nagy cicit még tud csinálni a plasztikai sebész, igaz J.Lo-s farosszériát is, de természetes úton ezek némi fölösleggel jelennek meg. Nem kell elhízni de egy feném akkor gömbölyű, ha van rajta zsír. A mell meg nem izomból áll, csask sokan ezt nem tudják a divatmajom hülyegyerekek közül. :S
Én azt szeretem ha egy női testnek vannak ívei. Ha egyenesekkel és különféle szögekkel be tudom határolni, akkor megette a fene!
Kisangyalka. Valahol már mutattál magadról képet. Nem emlkékszem, hogy itt vagy személyesen mailben, de arra világosan emlékszem, hogy húúúba... lehetett volna a kép, ha nem aranyosan mosolyogsz a kamerába. De az csak egy kép, ha tényleg vadmacs vagy ez ruha nélkül is megmutatkozik (mármint ruhában, de nem a ruhától függően, bár ruha nélkül aztán... wink ). Más kérdés, hogy ki és miért hajlandó ezt észrevenni, és ennek őszintén hangot adni, vagy legalábbis nem eltitkolni.

Mia meg garantáltan nem pusztán aranyoska. Van benne dög bőven! Legalábbis abból a pár mailből ezt sikerült leszűrnöm. wink

Egyébként a dögös, szexi nem tudom miért csak az a lány lehet akinek jóformán az egész puncija már kilóg a miniszoknyából (ami nekem jó ha karkötőnek jó lenne!), meg a melle Úgy fel van tolva Push-up melltartóval hogy 4 számmal nagyobbank tűnik, meg a gravitációt meghazudtoló módon eliundul felfelé. Rossz esetben akár fülbevaló is lehetne. nyes

Azoknak meg akik trágár módon nyilatkoznak itt, azoknak (szintjükre lesüllyedvén) szívből kívánom, hogy a divatlapokról lelépett barátnőjük egy jó kövér szőrös (bőrbe öltözött nagyszakállú, motoros) kannal kúrjon félre. mf1
#2259   2006. 11. 03. péntek 08:56
kisangyalka kisangyalka
SZivesen ellenek vele, hat ez tipikus. Vajon miert is csak elleni lehet egy picit teltebb csajjal es nem totalisan jol erezni magat vele?Neha nem artana a pasiknak is azert kicsit tukorbe nezni, es ez most nem konkret szemelynek szol. Csak a pasik sokkal valogatosabbak, mig a nok sokszor elneznek a pasiknak olyan dolgokat hogy az mar hajmereszto..
#2258   2006. 11. 03. péntek 08:25
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Ez a nagyobb baj, ha nem tudod igazán elfogadni magad, egyébként szerintem te nagyon is szexy vagy.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 03. péntek 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 03. péntek 08:19
az a baj, hogy sokszor mi sem vagyunk kibékülve saját magunkkal, csak ilyen-olyan okok miatt nem történik változás:D:D:D:D de azért aranyos vagy, köszi...

... 140 141 142 143 144 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Nyitás ideje: 2006. 04. 27. csütörtök
Üzenetek: 5097db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 14. csütörtök

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!