izgato hat persze. izgi ha van haj a csajon
Aranyos a kicsike, szép az arca!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 11. 01. szerda 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne idegesítsd fel magad,mert árt az egészségednek! Éljenek az "ocsámány kövér,tunya nők"-ahogy te nevezted őket. Azért azt ne felejtsd el,hogyha bemutogatsz,attól még itt a világon senki sem fogja elszégyelni magát. Én meg végképp nem. Most már elhisszük ám,hogy utálod ezeket a nőket,mehetsz a dolgodra.
ajánlom az adminoknak kivonni a forgalombol ezt a piti trágár emberkét...
Amelyik nagyon kövés az persze hogy nem izléses de ha van egy kis párnácska amit jól meglehet gyurmázni az csuki. De inkább dundi mint egy csont kollekció.
szerintem egy kis háj nem baj csak ne vigyük tulzásba
Szia! Köszike! Jól vagyok,végre a pihenésé a főszerep!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 30. hétfő 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 30. hétfő 22:38
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 30. hétfő 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
szia! mi újság?
szia! mi újság?
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 10. 30. hétfő 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 30. hétfő 22:13
Kisangyalka! Ne vegyél mindent a szívedre,mert úgysem fogod tudni meggyőzni azokat,akik utálják a húsosabb nőket. Én sem akarom meggyőzni őket.De azért letolom azt,aki bunkón beszól. Had utálják csak a feleslegeket. Az ő bajuk. Örülök,hogy én viszont szeretem őket. A legundorítóbb jelzők után is imádni fogom a ducibb lányokat,mint ahogy te is érezd magad napról-napra még szebbnek! Önbizalommal mindenkit lelehet mosni a térképről és semmilyen negatív kritika nem jut el a füledhez. Ezt csak gyakorolni kell.
Kisangyalka! Ne vegyél mindent a szívedre,mert úgysem fogod tudni meggyőzni azokat,akik utálják a húsosabb nőket. Én sem akarom meggyőzni őket.De azért letolom azt,aki bunkón beszól. Had utálják csak a feleslegeket. Az ő bajuk. Örülök,hogy én viszont szeretem őket. A legundorítóbb jelzők után is imádni fogom a ducibb lányokat,mint ahogy te is érezd magad napról-napra még szebbnek! Önbizalommal mindenkit lelehet mosni a térképről és semmilyen negatív kritika nem jut el a füledhez. Ezt csak gyakorolni kell.
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 10. 30. hétfő 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 30. hétfő 15:17
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 10. 30. hétfő 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Huuu, de nagy valakinek az egoja. Azert kivancsi lennek milyen alapon nevezed undoritonak ezeket a csajokat. Vagy netalan TE egy gorog isten lennel?Netalan egy Adonisz?Ketlem. Raadasul az IQ szinted se uti meg a normat, ha ilyen modoralatlan vagy. Hat kedves, szar lehet neked ennyire bunkon kell leelned az eleted.

fatgirlsfriend

323