de jó látni!!!!!! nem tudtam elképzelni mi van veled!!!!!!!!
"KÖVÉR LÁNYOK KÉNYEZTETNEK,
SOSEM LÁTTAM NÁLUK SZEBBET"
by.: hiperkarma (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 28. szombat 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 28. szombat 08:15

"KÖVÉR LÁNYOK KÉNYEZTETNEK,
SOSEM LÁTTAM NÁLUK SZEBBET"
by.: hiperkarma (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 28. szombat 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (57133)

Ez a beszéd barátom.....Védd is meg a topicod...Melletted vagyok...
Ez a beszéd barátom.....Védd is meg a topicod...Melletted vagyok...
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 20:20

Dehogy húzom le magam! Hát hogy néz már ki ez a hölgy? Ne viccelj már!!! Apropó,ha olvastad volna a topicot elejétől kezdve,akkor tudhatnád,hogy én Fatgirls barát egy izmos,igényes 8 éve komolyan edző fickó vagyok. Van némi fogalmam a testépítésről! Arnold O.K! Na de egy nő keresztcsíkolt izmokkal????!! Mérhetetlenül undorító,mint persze azok az írtózatosan kövér rondaságok is,akik Demetra képén pózolnak! Demetra se értette meg a lényeget. A topic címe nem az,hogy "Izgatóak a gusztustalanul elhízott nők?" Én alapvetően a telt lányokról beszélek és nem a klinikai esetekről 50kg felesleggel!
legfontosabb??? O_O
Juj...
úgy meg pláne bizarr :(
Juj...
úgy meg pláne bizarr :(
na ez az a kép ami tán leginkább hasonlit rám.Én is kb igy nézhetek ki ülve:S
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
bodyscsajszi ha ez szamit valamit nekem nagyon bejonnek az izmos csajok csak igy tovabb
én meg neked írtam, ez egy nyílt fórum!
az 55-öt meg elírtem. 550, így ok!
A többi meg.... tartom a szavam
az 55-öt meg elírtem. 550, így ok!
A többi meg.... tartom a szavam
http://www.videobomb.hu/video/Csajozos_filmbol_a_jo_reszek
http://www.videobomb.hu/video/Csajozos_filmbol_a_jo_reszek na ezt nézzétek meg:D
relatíve ha nagyon megfogt valami egy lányban pl: a szeme és már attól is felizgulok vagy maga az arca és ugy cak pkk nem zavaró ha van rajta felesleg és úgy ahogy van izgató akkor nem.amugy pedig igen.
fatgirlsfriend: Demetra azerintem csak poénból mondta! Amúgy egyetértek Veled!
bodyscsajszi: kisfiú, ne tedd magad! Ha izmos vagy akkor mi a rálnak az 55-es szilikon? PFÚJ... az hogy néz ki! Nameg szilikonnal testépíteni! de kamuuuuu
bodyscsajszi: kisfiú, ne tedd magad! Ha izmos vagy akkor mi a rálnak az 55-es szilikon? PFÚJ... az hogy néz ki! Nameg szilikonnal testépíteni! de kamuuuuu
az arányos telt csajok aranyosak!!
szeretem a kicsit telteb nőket a csontsovány nők nem izgatnak
Le vagy át,mindegy! Így is úgy is megsértődtem. De azért érdekelne,hogy mi késztet egy nőt testépítésre?