Törölt felhasználó (57133)

Na véééégre...Ujra él a topicod..Csak igy tovább.Imáááádom őket...
Na véééégre...Ujra él a topicod..Csak igy tovább.Imáááádom őket...
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 10. 21. szombat 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Izlések és pofonok.

Ebben teljesen igazad van!
(Ez egy válasz kutyaborka üzenetére (2006. 10. 21. szombat 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 17:07

Azt tartja a mondás, hogy a nő has nélkül olyan, mint a vetett ágy kispárna nélkül. S bár szívesen alszom anélkül is, ha kell, de azért a kispárna soha nem árt
én nagypárnával alszom...
(Ez egy válasz kutyaborka üzenetére (2006. 10. 21. szombat 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 17:07

Azt tartja a mondás, hogy a nő has nélkül olyan, mint a vetett ágy kispárna nélkül. S bár szívesen alszom anélkül is, ha kell, de azért a kispárna soha nem árt
Ejnye nyugodj meg :-D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 21. szombat 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 16:26
Törölt felhasználó (368273)

A fenét! Még mindig nem találtam bőrdzsekit:-( Csak arra lennék kiváncsi, hogy aki 90-nél nagyobb melltartó méretet hord, az mit hol vesz!
Amúgy az ilyen puccos üzleteket puccos öreg pic*ák vezetik és nem csak az a gond, hogy egy rohadt felsőt 15 ezerért árulnak, hanem az, hogy csakis az ő korosztályukra gondolnak! hogy rohadnának meg....! Most felidegesítettem magam.
Amúgy az ilyen puccos üzleteket puccos öreg pic*ák vezetik és nem csak az a gond, hogy egy rohadt felsőt 15 ezerért árulnak, hanem az, hogy csakis az ő korosztályukra gondolnak! hogy rohadnának meg....! Most felidegesítettem magam.

A fenét! Még mindig nem találtam bőrdzsekit:-( Csak arra lennék kiváncsi, hogy aki 90-nél nagyobb melltartó méretet hord, az mit hol vesz!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 20. péntek 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 13:37

Van pár ilyen butik Pécsen, biztos áshol is:
Ducidivat, Lady moletti, XXL divat...stb... ezek kifejezetten a husis nőkért vannak!
Ducidivat, Lady moletti, XXL divat...stb... ezek kifejezetten a husis nőkért vannak!
Én szertem , hogy ha van a melén meg a seggén kívül más fogható dolog is...Bár személy szerint én az inkább egy kicsit öregedő hölygyeket szeretem...

Engem nem zavarna. De ezt már úgyis tudod. :D
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 18:16

:))) rajtam van izom is:)))csak sajna mell alatt több a nem izom...
Mifelén Fehérváron is van. Voltam is bent. De a választék. Olyan semmilyen. Magamra csak pólót találok. Meg nagy néha egy inget. De pulóver, vagy egyéb...
Vannak ilyen üzletek, de mind megoldja azzal, hoyg bő ruhákat szabnak ami eltakar mindent azt jóvan kifizettetik az anyagköltséget, meg jó hasznot is raknak rá, mert tudják, hogy máshol úgysem tudja egynémelyik vevőjük beszerezni aztán megvan a lehúzás. Nem vagyok oda ezekért a boltokért... (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 20. péntek 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 13:37
Vannak ilyen üzletek, de mind megoldja azzal, hoyg bő ruhákat szabnak ami eltakar mindent azt jóvan kifizettetik az anyagköltséget, meg jó hasznot is raknak rá, mert tudják, hogy máshol úgysem tudja egynémelyik vevőjük beszerezni aztán megvan a lehúzás. Nem vagyok oda ezekért a boltokért... (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 20. péntek 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Van pár ilyen butik Pécsen, biztos áshol is:
:))) rajtam van izom is:)))csak sajna mell alatt több a nem izom...
Sziasztok szeretem az ilyen lányokat és szeretnék egy ilyenel levelezni emailbe.
Máshol is vannak ilyen üzletek!
Legtöbbjük az imént említett nevet sielik vagy nagyban hasonlót, általában egyértelműek.
Igaz, nincs minden utcasarkon belőlük de vannak
Legtöbbjük az imént említett nevet sielik vagy nagyban hasonlót, általában egyértelműek.
Igaz, nincs minden utcasarkon belőlük de vannak