Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 151 152 153 154 155 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2057   2006. 10. 20. péntek 13:37
Valaki aki vad Valaki aki vad
Van pár ilyen butik Pécsen, biztos áshol is:
Ducidivat, Lady moletti, XXL divat...stb... ezek kifejezetten a husis nőkért vannak!
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 10. 20. péntek 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 09:40
fatgirlsfriend RLZ! :)
Alapítsunk céget, divatházat és telt lányokra terveztessünk ruhákat (meg srácokra is, mert miért ne!). :)

"Szerintem lehet izgató a lényeg talán az ápoltságon van."
Ez a lényeg! ;)

Biztos van jó egy 180 magas 42 kilós se melle se feneke lányban, de találja meg bennük azt a kis jót akinek kedve van hozzá.
Ha belegondoltok akkor nem is a telt idomok a baj. (továbbra sem az egészségtelen elhízásról beszélek) Csak azok az emberek akik nem felelnek meg a jelen divatvilág elvárásainak, nem fog tudni felöltözni. Mert egs bizonyos méret fölött nincs ruha. Ami van az meg olyan is. ÍGy meg próbáljon meg az ember a saját kedve szerint öltözködni. Azt hordja amit tud. Így meg vagy nem önmaga lesz vagy a ruházatával (már bocsánat, de) rondítja el magát.
Nekem szerencsém van megtaláltam azt ami én vagyok, amiből van elég nagy, de azért néhanapján még én is akadályokba ütközöm. Pl, tennék én magasról a márkanévre, de ha a magyar szabóságok gyártotta teljesen név nélküli ruhák kicsik rám, akkor kénytelen kelletlen, de megveszem a 3x 4x 5x drágább márkás cuccot, mert abból van nagy. Szerencsém, hogy anyagilag ez nem okoz jelentős problémát. De aki pl. nem engedheti meg magának, hogy egy ruhadarabért több, mint mondjuk 10 000 Ft-ot adjon ki, azzal mi lesz? Menjen meztelenül az utcára? Nyáron még csak csak, és demonstrációnak sem lenne utolsó valamelyik nagy elit divatház székháza előtt.
Hopp egy kicsit elkanyarodtam az eredeti kérdéstől. :S
És egy telt lány is lehet csinos, izgató. Csak azt kéne szem előtt tartani, hogy (az én ízlésem szerint) ne feszes testhezálló ruhát hordjon (nadrágból még ok), legalábbis felsőruházatból jól gondolja meg. Nem a divat után kell menni, hanem a tükör után. Szép az amit a tükörbenézve látunk? Mert ez kéne, hogy legyen a mérvadó. És ne azért legyen szép, mert az aktuális divatnak megfelel, hanem a viselőjének feleljen meg.

Ja mia! Én nem válaszoltam a legutolsó mailedre, vagy tőled nem jött válasz? Mert keresem a leveled...
megvan. Szepteber óta nem tetszik írni nekem! :_(
*Sniff*
#2056   2006. 10. 20. péntek 13:01
fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Nekem az a szerencsém,hogy mégcsak nem is úgy gondolom,hogy egy telt lány is lehet szép,hanem kizárólag csak hozzájuk vonzódom. Persze azt nem mondom,hogy undorodnék a karcsú nőktől. Ez nem igaz. Esztétikusak és szépek ők is. Viszont sexuálisan nem vonzódom hozzájuk. Nem értem,hogy a világ még mindíg miért tart olyan alacsony értelmi szinten,hogy különböző szépségeket nem képes egymás mellett elismerni. Ez így van egyébként mindennel. A szomszéd azt mondja,hogy az ő kertje szebb,a keresztény gyűlöli az arabot,az arab rühelli a zsidót,a baloldali lefasisztázza a jobboldalit,a jobboldali lekomcsizza a baloldalit és még sorolhatnám. Egyszerűen az emberi egoizmus nem képes elfogadni azt,hogy az érzelmekről,a nézetekről,vagy jelen esetben a női testről nem szabadna diktátumokat alkotni. Ehhez senkinek nincs joga. Én soha nem írnék olyan cikkeket,hogy hízzanak meg a karcsú nők,mert kontrasztok nélküli világban teljesen felesleges lenne élni.
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 10. 20. péntek 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 09:40
Alapítsunk céget, divatházat és telt lányokra terveztessünk ruhákat (meg srácokra is, mert miért ne!). :)

Ez a lényeg! ;)

Biztos van jó egy 180 magas 42 kilós se melle se feneke lányban, de találja meg bennük azt a kis jót akinek kedve van hozzá.
Ha belegondoltok akkor nem is a telt idomok a baj. (továbbra sem az egészségtelen elhízásról beszélek) Csak azok az emberek akik nem felelnek meg a jelen divatvilág elvárásainak, nem fog tudni felöltözni. Mert egs bizonyos méret fölött nincs ruha. Ami van az meg olyan is. ÍGy meg próbáljon meg az ember a saját kedve szerint öltözködni. Azt hordja amit tud. Így meg vagy nem önmaga lesz vagy a ruházatával (már bocsánat, de) rondítja el magát.
Nekem szerencsém van megtaláltam azt ami én vagyok, amiből van elég nagy, de azért néhanapján még én is akadályokba ütközöm. Pl, tennék én magasról a márkanévre, de ha a magyar szabóságok gyártotta teljesen név nélküli ruhák kicsik rám, akkor kénytelen kelletlen, de megveszem a 3x 4x 5x drágább márkás cuccot, mert abból van nagy. Szerencsém, hogy anyagilag ez nem okoz jelentős problémát. De aki pl. nem engedheti meg magának, hogy egy ruhadarabért több, mint mondjuk 10 000 Ft-ot adjon ki, azzal mi lesz? Menjen meztelenül az utcára? Nyáron még csak csak, és demonstrációnak sem lenne utolsó valamelyik nagy elit divatház székháza előtt.
És egy telt lány is lehet csinos, izgató. Csak azt kéne szem előtt tartani, hogy (az én ízlésem szerint) ne feszes testhezálló ruhát hordjon (nadrágból még ok), legalábbis felsőruházatból jól gondolja meg. Nem a divat után kell menni, hanem a tükör után. Szép az amit a tükörbenézve látunk? Mert ez kéne, hogy legyen a mérvadó. És ne azért legyen szép, mert az aktuális divatnak megfelel, hanem a viselőjének feleljen meg.

Ja mia! Én nem válaszoltam a legutolsó mailedre, vagy tőled nem jött válasz? Mert keresem a leveled...
*Sniff*
#2055   2006. 10. 20. péntek 09:51
orre orre
Mi az hogy. De persze csak modjával. A 120 kiló azért sok. Egy izlésesen gömbölyded popsi az naon szupi. Persze ha ápolt.
#2054   2006. 10. 20. péntek 09:40
Mr.Enigma Mr.Enigma

Ez a lényeg! ;)

*Sniff*
#2053   2006. 10. 19. csütörtök 20:37
zorn zorn
Szerintem lehet izgató a lényeg talán az ápoltságon van.
#2052   2006. 10. 19. csütörtök 19:53
zeri zeri VIP
Fat! Jól beszélsz!
#2051   2006. 10. 19. csütörtök 19:46
mia w. mia w.
hát igen felnőtt életem nagy részét én is diétákkal töltöm, mert nem vagyok olyan, amilyennek látni szeretném magam, és mert a korosztályom férfiai sajnos nagy többségben a kifejezetten vékony lányokat kedvelik mondjuk nem gondoltam volna hogy ez nem csak a lányoknak probléma, hanem pl neked (vagyis a fiúk egy részének)is, jó bizonygatást a barátnődnek, gondolom nem nehéz meggyőznöd, hiszen már az is elegendő bizonyítéka annak hogy a ducibb csajszikat szereted hogy mellette vagy!!!! wink
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 18:36
Hát drukkolok neked,hogy találj. Az az igazság,hogy ez a karcsúságmánia kezdi megrontani az egyébként jól működő kapcsolatokat is. Ma már azok a pasik is bajban vannak,akik nem a karcsú nőket kedvelik. Több feladatunk van,mert nap,mint nap ellensúlyozni kell azt a fajta szennyet és meggondolatlan diszkriminációt,ami a teltebb formák ellen irányul. A magunkfajta pasiknak is egyre nehezebb,mert állandóan bizonygatnunk kell a szeretett nőnek,hogy imádjuk a testét,hogy csodálatos,izgató és egyáltalán nem akarjuk,hogy sovány legyen. Egyik oldalról ömlik,hogy milyen csúnya,egészségtelen,gusztustalan,trendietlen,meg mi a túró... a teltebb női test,a másik oldalról meg nekem állandóan meg kell győznöm a barátnőmet,hogy nála sexibb nincs a világon. Egyébként ezekről a problémákról: B.A. R.R és S.N. nagyon is tehetnek. Tisztelem a tevékenységüket,mert értékes dolog amit csinálnak. A baj csak az,hogy összemossák a fogalmakat. Más egy egészségtelenül elhízott nő és más egy gusztusosan telt lány. Azért,mert egy nő nőies és van feneke,combja,hasa,csípője,az nem betegség. Mégis azt próbálják minden egyébként gyönyörú telt lány fejébe súlykolni,hogy ugrálj,éhezz,mert különben egy pasi se fog ránézni a "bálna" testedre. Óriásit tévednek. Én speciel,pont attól rettennék meg,ha egy reggel a barátnőm mellett felébredvén a takaró alatt pipa lábakat,fiús feneket és kockás hasat pillantanék meg. Nincs annál jobb érzés,mikor megsímogathatom a selymes bőrét,a húsos combjait,megfoghatom a kis hurkincáit. Hát most nem azért de Marilyn Monroe mi a túrótól lett hírtelen nem ratikfikált sexszimbólum? A sok pasitársammal meg az a baj,hogy a nagy többség egyéniségtelen,haveroktólbesza.ó manipulálható. Ha ezeknek azt mondják,hogy csak egy 50kg-os nő lehet szép,el is hiszik. Nem is nagyon tudnak önállóan gondolkodni,mert nem is mernek szegénykék.
#2050   2006. 10. 19. csütörtök 19:15
#2049   2006. 10. 19. csütörtök 19:14
#2048   2006. 10. 19. csütörtök 18:36
Hát drukkolok neked,hogy találj. Az az igazság,hogy ez a karcsúságmánia kezdi megrontani az egyébként jól működő kapcsolatokat is. Ma már azok a pasik is bajban vannak,akik nem a karcsú nőket kedvelik. Több feladatunk van,mert nap,mint nap ellensúlyozni kell azt a fajta szennyet és meggondolatlan diszkriminációt,ami a teltebb formák ellen irányul. A magunkfajta pasiknak is egyre nehezebb,mert állandóan bizonygatnunk kell a szeretett nőnek,hogy imádjuk a testét,hogy csodálatos,izgató és egyáltalán nem akarjuk,hogy sovány legyen. Egyik oldalról ömlik,hogy milyen csúnya,egészségtelen,gusztustalan,trendietlen,meg mi a túró... a teltebb női test,a másik oldalról meg nekem állandóan meg kell győznöm a barátnőmet,hogy nála sexibb nincs a világon. Egyébként ezekről a problémákról: B.A. R.R és S.N. nagyon is tehetnek. Tisztelem a tevékenységüket,mert értékes dolog amit csinálnak. A baj csak az,hogy összemossák a fogalmakat. Más egy egészségtelenül elhízott nő és más egy gusztusosan telt lány. Azért,mert egy nő nőies és van feneke,combja,hasa,csípője,az nem betegség. Mégis azt próbálják minden egyébként gyönyörú telt lány fejébe súlykolni,hogy ugrálj,éhezz,mert különben egy pasi se fog ránézni a "bálna" testedre. Óriásit tévednek. Én speciel,pont attól rettennék meg,ha egy reggel a barátnőm mellett felébredvén a takaró alatt pipa lábakat,fiús feneket és kockás hasat pillantanék meg. Nincs annál jobb érzés,mikor megsímogathatom a selymes bőrét,a húsos combjait,megfoghatom a kis hurkincáit. Hát most nem azért de Marilyn Monroe mi a túrótól lett hírtelen nem ratikfikált sexszimbólum? A sok pasitársammal meg az a baj,hogy a nagy többség egyéniségtelen,haveroktólbesza.ó manipulálható. Ha ezeknek azt mondják,hogy csak egy 50kg-os nő lehet szép,el is hiszik. Nem is nagyon tudnak önállóan gondolkodni,mert nem is mernek szegénykék.
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 18:09
ez nagyon szép volt nem is tudok mást hozzáfűzni mint hogy : worship meg hogy bár én is találnék egy pasit!!!!!!!!!
#2047   2006. 10. 19. csütörtök 18:09
mia w. mia w.
ez nagyon szép volt nem is tudok mást hozzáfűzni mint hogy : worship meg hogy bár én is találnék egy pasit!!!!!!!!!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 16:51
Kedves Aragorn666! Hát az a nagy harci helyzet,hogy munka,alvás és a barátnőmön kívül a netre mostanság nem marad időm,de azért ugyanúgy rajongom a teltebb lányokért,mint eddíg és baromira felidegesít mikor valamelyik hírdetőtáblán nap,mint nap fogyókúrareklámmal találom szembe magam! Tudom,hogy nem szabad az embernek szélsőséges indulatokat táplálnia más nézetek iránt,de néha már kú.v.ra feltudnak idegesíteni ezek a makulátlannak beállított wellnessmajmoló csajok,akikkel televannak rondítva az újságok. Unalmasak már na. Szeretem a kis szívüket,de ne akarjanak már mindenkiből síkmértani képződményeket kreálni,mert pl. ha az én barátnőm holnap bekattanna egy laposhas reklám miatt és lefogyasztaná magát,akkor én az ereimet is felvágnám bánatomban. Őszintén szólva kár,hogy nem lettem divatdiktátor,mert akkor a mai soványságkultuszt elküldeném a halál fa..ába! violent
#2046   2006. 10. 19. csütörtök 17:01
Dehogynem.
#2045   2006. 10. 19. csütörtök 16:52
X Törölt felhasználó (24688)
nem.
#2044   2006. 10. 19. csütörtök 16:51
Kedves Aragorn666! Hát az a nagy harci helyzet,hogy munka,alvás és a barátnőmön kívül a netre mostanság nem marad időm,de azért ugyanúgy rajongom a teltebb lányokért,mint eddíg és baromira felidegesít mikor valamelyik hírdetőtáblán nap,mint nap fogyókúrareklámmal találom szembe magam! Tudom,hogy nem szabad az embernek szélsőséges indulatokat táplálnia más nézetek iránt,de néha már kú.v.ra feltudnak idegesíteni ezek a makulátlannak beállított wellnessmajmoló csajok,akikkel televannak rondítva az újságok. Unalmasak már na. Szeretem a kis szívüket,de ne akarjanak már mindenkiből síkmértani képződményeket kreálni,mert pl. ha az én barátnőm holnap bekattanna egy laposhas reklám miatt és lefogyasztaná magát,akkor én az ereimet is felvágnám bánatomban. Őszintén szólva kár,hogy nem lettem divatdiktátor,mert akkor a mai soványságkultuszt elküldeném a halál fa..ába! violent
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (57133)
2006. 10. 15. vasárnap 21:13
Merre jártál?Már hiányoltalak...Meg a képeidet is... wave eljen worship
#2043   2006. 10. 19. csütörtök 08:01
zeri zeri VIP
#2042   2006. 10. 18. szerda 20:10
gorgh0 gorgh0
Epekedve várunk vissza!
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 10. 18. szerda 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 18:32
nah haliho mindenki!!!újra itt boldogítani titeket:)) most ment el a netes srác,talán-talán(nagyon remélem) hogy most már menni fog a dolog és lehetek.Gondolom van mihez utolag hozzászolnom,szoval majd ha befejeztem a tanulást vagy nem kell(péntek/hétvége)akkor majd visszaolvasok és irogatok.
#2041   2006. 10. 18. szerda 18:32
Rambika14 Rambika14
nah haliho mindenki!!!újra itt boldogítani titeket:)) most ment el a netes srác,talán-talán(nagyon remélem) hogy most már menni fog a dolog és lehetek.Gondolom van mihez utolag hozzászolnom,szoval majd ha befejeztem a tanulást vagy nem kell(péntek/hétvége)akkor majd visszaolvasok és irogatok.
#2040   2006. 10. 18. szerda 17:15
kisangyalka kisangyalka
Jok a kepek, meg a paromnak is tetszettek. Ugye bar csakis a husis csajokat szereti, es egy egy ilyen kep a gg-n mindig oromet okoz neki. Legalabb nincs ilyen teren vita, nezni szabad, de utana en kapom a jot... crazya
#2039   2006. 10. 15. vasárnap 21:13
X Törölt felhasználó (57133)
Merre jártál?Már hiányoltalak...Meg a képeidet is... wave eljen worship
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 15. vasárnap 18:25
#2038   2006. 10. 15. vasárnap 18:57
X Törölt felhasználó (24620)
biztosan elvitték a megszorítások :D
(Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 10. 14. szombat 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 22:42
amikor beillesztettem a képet, akkor még egy jó kis husos punci volt.de ami volt, elmult. confused

... 151 152 153 154 155 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Nyitás ideje: 2006. 04. 27. csütörtök
Üzenetek: 5097db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 14. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!