Jól mondod!
Egyébként állítom, hogy akik ezeket a kifejezést használják:
1./ életükben nem láttak/fogtak nőt, a szó szexuális értelemében
2./ kisebbségi komplexussal küzdenek
3./ az XXXL-es ruhájuk is feszül rajtuk
4./ kurva nagy szerencséjük van, hogy találtak olyan nőt, aki nem undorodik az ilyen nagyképűektől
5./ egyszerűen antikultúrált barmok (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 10. 07. szombat 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 07. szombat 14:35
Egyébként állítom, hogy akik ezeket a kifejezést használják:
1./ életükben nem láttak/fogtak nőt, a szó szexuális értelemében
2./ kisebbségi komplexussal küzdenek
3./ az XXXL-es ruhájuk is feszül rajtuk
4./ kurva nagy szerencséjük van, hogy találtak olyan nőt, aki nem undorodik az ilyen nagyképűektől
5./ egyszerűen antikultúrált barmok (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 10. 07. szombat 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Na baszki, ugy nez ki hogy aki hajas az mar nem is ember. Mert mindenfele format kap, boiler, tehen, balna, diszno, stb. Persze, nem allitom hogy huuu de sexy a haj, de sajna ilyen ember is van a vilagon. Tobbek kozott en is uszogumis vagyok. Es mar nagyon unom, hogy mindenki ugy nez a hajra, mint valami fertozo betegsegre, hogy isten ments olyannal akar csak szoba is elegyedni. Meg jo hogy van olyan rendes emberke mint a parom, aki mar regota mellettem van, meg ha kilok ugralnak is neha, mert nem az a legfontosabb szempont az eleteben.
Szoval orulnek ha mar ha valakinek nem is tetszik a haj, de azert legyszi emberszamba venni azokat is akik olyanok!
Szoval orulnek ha mar ha valakinek nem is tetszik a haj, de azert legyszi emberszamba venni azokat is akik olyanok!
Na baszki, ugy nez ki hogy aki hajas az mar nem is ember. Mert mindenfele format kap, boiler, tehen, balna, diszno, stb. Persze, nem allitom hogy huuu de sexy a haj, de sajna ilyen ember is van a vilagon. Tobbek kozott en is uszogumis vagyok. Es mar nagyon unom, hogy mindenki ugy nez a hajra, mint valami fertozo betegsegre, hogy isten ments olyannal akar csak szoba is elegyedni. Meg jo hogy van olyan rendes emberke mint a parom, aki mar regota mellettem van, meg ha kilok ugralnak is neha, mert nem az a legfontosabb szempont az eleteben.
Hát a hájas az nem igazi, de a kis plussz az kell szerintem.
Mert nem egy csontvázzal óhajtom a szexet. :D
Mert nem egy csontvázzal óhajtom a szexet. :D
le a hejjesirókall is
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 18:52
Törölt felhasználó (28732)

le a dagattakkal
le a dagattakkal
Én a magam részéről azt mondom egy kicsi plusz még kell is, de az korántse legyen háj.
ha te magadat a teltebb lány kategóriába sorolod, akkor én mi vagyok? atyaúristen, még belegondolni se merek
(Ez egy válasz Vali20 üzenetére (2006. 10. 03. kedd 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 13:26

Szerintem izgatobb egy teltebb lány, mint egy csont sovány. És én pl. nem tudnék együtt lenni egy vékony sráccal, mert szex közben olyan, mintha egy törékeny lányt ölelnék... persze nem vetem meg a lányokat sem, de ez már egy más téma :-)
Gyönyörű vagy, szívesen kényeztetnélek!!!
(Ez egy válasz Vali20 üzenetére (2006. 10. 06. péntek 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Magyar lányok/2751. sorozat
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 10. 06. péntek 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
A háj nem izgató. De legyen formás. Lehet rajta egy kis felesleg is. Az még jó!
De pl. a modellalkatoktól kiráz a hideg... Se eleje, se hátulja. :-o
De pl. a modellalkatoktól kiráz a hideg... Se eleje, se hátulja. :-o
Nem talállalk. Mi a sorszáma a sorozatodnak/sorozataidnak?
(Ez egy válasz Vali20 üzenetére (2006. 10. 03. kedd 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
miért nincs itt senki ilyenkor???
De ti tudjátok én nemszolok bele a dolgokba nemakarok senkit megsérteni.
Szerintem nem izgató...
Szerintem inkább rántson rá.. párat! ;)
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 23:40
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)

rá se ránts,mindenkitől messze vagyok.vagyis van akitől annyira nem...:PP
rá se ránts,mindenkitől messze vagyok.vagyis van akitől annyira nem...:PP
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak az a baj ezzel hogy messze vagy.
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
attól függ, hol és mi folyik!
(Ez egy válasz Dmike üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem se,csak nem tudok mit csinálni.Viszont én vaskos vagyok nem folyos:))
(Ez egy válasz Dmike üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
hát...még meggondolom:)))
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)