Sztem nem szép, ha egy lány folyik....
De azért mehetek a közösbe is a különpartin kívül ?
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
legyek telhetetlen?? minél hamarabb...
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
DE! AZT akartam írni!
Külön parti... jól hangzik!! mikor ? :) (Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 19:40
Külön parti... jól hangzik!! mikor ? :) (Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)

nem azt akartad irni,hogy ki ne hagyj??:)) mi volna ha veled külön partit szerveznénk:))
nem azt akartad irni,hogy ki ne hagyj??:)) mi volna ha veled külön partit szerveznénk:))
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 22:08

Engem ki hagyj a buliból! Én legyek az első... na jó, az ötletgazda után...
No ez azért nem az amire vágyom, bár tisztelem mások ízlését.
Engem ki hagyj a buliból! Én legyek az első... na jó, az ötletgazda után...
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
na ja:)))kéne már...
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (2006. 10. 04. szerda 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
szervezz gangbang partit :)
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudod kedves Max, k..a de izlestelen vagy. Nem tudom mit akartal elerni ezzel a keppel, de nem ide valo az biztos. Lehet hogy ez poenos neked, de ezek szerint nem tudsz kulonbseget tenni nemely dolgok kozott, ami a te korodban, mert a 32gondolom nem a farkat meretet illeti, bar lehet hogy az IQ szintedre utal, mar illene tudnod mit es hogyan lehet elodani. Ugyebar nem mindenki kedvere valo egy husisabb csaj, de azt maskepp is ki lehet fejezni. Egyreszt az illeto holgy helyeben en reg nem hagytam volna lefotozni hogy masok ne eljenek vele vissza, itt ugyebar elrettento peldakent szolgal olyan ferfiaknak akik csak ide jarnak utalkozni, masreszt meg nem errol szol tema szoval nem tudom mi helye van itt. Minden esetre szomoru hogy vannak meg bugyuta, vagy inkabb bunko emberek akik nem ismerik a joizlest es olyan dolgokat raknak ide ami nem melto a temahoz.
MEKKORA MUFFJA VAN!!!
Valamit rosszul éertettél!
A lányokon van háj és nem a hájak között van egy lány.
A lányokon van háj és nem a hájak között van egy lány.
Te így is jól nézel ki, jók a képeid! :)
(Ez egy válasz Vali20 üzenetére (2006. 10. 03. kedd 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 13:26

Szerintem izgatobb egy teltebb lány, mint egy csont sovány. És én pl. nem tudnék együtt lenni egy vékony sráccal, mert szex közben olyan, mintha egy törékeny lányt ölelnék... persze nem vetem meg a lányokat sem, de ez már egy más téma :-)
Én meg csak 1 ilyen lányt...de mindegy..
Az "amatőr lányok"-nál megnézheted :-)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 03. kedd 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok én csak is az ilyen lányokat szeretem
És Te milyen vagy?
Husis, vagy ropi? (Ez egy válasz Vali20 üzenetére (2006. 10. 03. kedd 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 13:26
Husis, vagy ropi? (Ez egy válasz Vali20 üzenetére (2006. 10. 03. kedd 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem izgatobb egy teltebb lány, mint egy csont sovány. És én pl. nem tudnék együtt lenni egy vékony sráccal, mert szex közben olyan, mintha egy törékeny lányt ölelnék... persze nem vetem meg a lányokat sem, de ez már egy más téma :-)
Én segittek rajtad!!!
mit fogok én egész 7en egyedül itthon csinálni????...