szia Rambika
nem akarom elkiabálni,vegyétek ugy hogy nem is mondtam semmit,de most szupergyors a netem:)) csak kitudja meddig:((...
Nem tudom okoznek e valakinek is ezzel csalodast, de nem keszulok egesz alakos kepeket csinalni, egesz egyszeru okokbol. Mint no, nem vagyok kibekulve minden reszemmel, es a hasamat nem kell mindenkinek latnia, eleg a kompetens szemellyel megosztanom, mert ugyebar ducinak lenni nem epp azt jelenti hogy lapos has, vagy csak pici babahaj.(nem szules utani, hanem olyan fiatal lanykaknak szokott lenni!akik meg nem nok)
Lenyeg, a hasamon meg a hatsomon kivul mindent lehet, lehet hogy a melleimet is kozelebbrol kidobom majd, az arcom meg a keptarban. Szoval ennyi. Aki meg eleg bator, tegye ki magat egeszben, es akinek ez kell, nyugodtan oruljon az uj kepekeknek, en csak kevesebbel tudok szolgalni... (Ez egy válasz Gery76 üzenetére (2006. 09. 27. szerda 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 09:31
Lenyeg, a hasamon meg a hatsomon kivul mindent lehet, lehet hogy a melleimet is kozelebbrol kidobom majd, az arcom meg a keptarban. Szoval ennyi. Aki meg eleg bator, tegye ki magat egeszben, es akinek ez kell, nyugodtan oruljon az uj kepekeknek, en csak kevesebbel tudok szolgalni... (Ez egy válasz Gery76 üzenetére (2006. 09. 27. szerda 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Kicsit lemaradva, de utólag visszanéztem a hozzszólásokat. Nyugodtsn csinálj egéész alakos képet te is nincs mit szégyelned! akinek nem tetszk nézefgessen másokat!
Koszike

Kicsit lemaradva, de utólag visszanéztem a hozzszólásokat. Nyugodtsn csinálj egéész alakos képet te is nincs mit szégyelned! akinek nem tetszk nézefgessen másokat!
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 09. 23. szombat 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 23. szombat 21:13

Van mas is aki bevallta az arcat, csak egy masik tema kereten belul.
Nem mindenki szereti minden testreszet, en pl. a hasamat nem szeretem, ezert is nem lett egesz alakos kep. De jo hogy akad olyan emberke, aki tenyleg bevallalhatja magat batran es meg is teszi.
Nem mindenki szereti minden testreszet, en pl. a hasamat nem szeretem, ezert is nem lett egesz alakos kep. De jo hogy akad olyan emberke, aki tenyleg bevallalhatja magat batran es meg is teszi.
Rendben Rambika. kiatartóan várom az e-mail-edet. Addig is pussz.
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 09. 26. kedd 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 20:26

akciobeli kép nincs csak video.emilt amint tudok irok,de jelen pillanatban nem megy
:(
Nincs, de én nem is tartozom a "hájas" (Bocsi, csak a címből vettem a szót, valójában nem szeretem használni, szívesebben mondok inkább TELT-et) lányok közé! :) (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 26. kedd 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 23:31
Nincs, de én nem is tartozom a "hájas" (Bocsi, csak a címből vettem a szót, valójában nem szeretem használni, szívesebben mondok inkább TELT-et) lányok közé! :) (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 26. kedd 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Róladegyébként van kép? ha van léci mond meg hol, mert sajna lemaradtam
Róladegyébként van kép? ha van léci mond meg hol, mert sajna lemaradtam
(Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2006. 09. 26. kedd 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 23:27

Igen, tudom, igazad van, bocsi!
Én úgy értettem, hogy egyben, a sorozatban... bár most megint lehet az, hogy... na jó, haggyuk, legyen meg az igazad ;)!
Én úgy értettem, hogy egyben, a sorozatban... bár most megint lehet az, hogy... na jó, haggyuk, legyen meg az igazad ;)!
Igen, tudom, igazad van, bocsi!
Én úgy értettem, hogy egyben, a sorozatban... bár most megint lehet az, hogy... na jó, haggyuk, legyen meg az igazad ;)! (Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 09. 26. kedd 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 19:01
Én úgy értettem, hogy egyben, a sorozatban... bár most megint lehet az, hogy... na jó, haggyuk, legyen meg az igazad ;)! (Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 09. 26. kedd 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok!!:)))gyorsan irok,most hogy a netem engedi,most kicsit szomi,mert egy srácot behivtak dolgozni,mikor hozzám kellett volna jönnie:((
De amugy tiszta hepi,meg volt a tatai 7vége:)))azt leszámitva hogy 3meccsen nem dobtunk összesen 15 golt....de a szombat éjjelt azt fenn töltöttem,és még attol vagyok tulontul boldog:)))
remélem még kitart egy darabig.Megkérdezhetitek kivel,talán ,meg is mondom,ha nem előznek meg.Pápá!!
anita 82-nek mondom,hogy van itt sokkal visszább már egész alakos képem is a 20as oldal körül
De amugy tiszta hepi,meg volt a tatai 7vége:)))azt leszámitva hogy 3meccsen nem dobtunk összesen 15 golt....de a szombat éjjelt azt fenn töltöttem,és még attol vagyok tulontul boldog:)))
remélem még kitart egy darabig.Megkérdezhetitek kivel,talán ,meg is mondom,ha nem előznek meg.Pápá!!
anita 82-nek mondom,hogy van itt sokkal visszább már egész alakos képem is a 20as oldal körül
akciobeli kép nincs csak video.emilt amint tudok irok,de jelen pillanatban nem megy
(Ez egy válasz gyorboy üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 25. hétfő 08:44

Szia Rambika,
Köszönöm szépen. Megnéztem és szerintem jól sikerült képek. Akciósabb képek esestleg nncsenek? Küldj egy e-mail-t légyszíves és akkor meglesz a címed. Címem: gyorboy@freemail.hu
Puszi
Köszönöm szépen. Megnéztem és szerintem jól sikerült képek. Akciósabb képek esestleg nncsenek? Küldj egy e-mail-t légyszíves és akkor meglesz a címed. Címem: gyorboy@freemail.hu
Puszi
sziasztok!!:)))gyorsan irok,most hogy a netem engedi,most kicsit szomi,mert egy srácot behivtak dolgozni,mikor hozzám kellett volna jönnie:((
gyönyörűűűűű
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 26. kedd 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 12:57
Törölt felhasználó (29760)

miért? ezen képen Te vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 26. kedd 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 12:51

vagy ezt ?

vagy ezt ?
ha a Tiéd megfognám!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 26. kedd 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 12:51

vagy ezt ?

vagy ezt ?
pedig zabálok, de hát csak ez van
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 26. kedd 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 12:49

ha amlékeim nem csalnak, akkor Te még csak a könnyűbombázó kategóriában vagy....

vagy ezt ? (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 26. kedd 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ha amlékeim nem csalnak, akkor Te még csak a könnyűbombázó kategóriában vagy....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 26. kedd 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 12:48

ezt?

ezt?

ezt? (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 26. kedd 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)